3952
-
#1230 akár mennyire fikázztuk, csak megjátszottuk magunkat hogy az iphone egy szar.
az lesz a köv. -
#1229 Milyen jól döntöttem,hogy nem ezt kértem ballagásra:D -
#1228 Na eedig tartott?:D -
#1227 nincs is benne.
a héten adom el a picsába, akinek kell, vigye, árban megalkuszunk.
2011. 01 .26-ig Nokia garancia szól a készülékre!
Amit adok hozzá:
- töltő
- usb kábel
- 3,5-es távirányítós headset
- nokia fekete gumi tok
- stylus, + egy pót stylus
- 8gb microSD
- pengető
- mini álvány
- tv kábel
- lemez
- doboza, garanciapapír -
#1226 zsír,nekem megint nem sikerült megtalálni az új scroll módszert fél óra alatt a telefonban. -
#1225 nsu-val sem? -
Bmx01 #1224 na ez király ki jön új szoft, pannon-nál még az előző se érhető el -
#1223 Hát ez az update nem sokat ér de legalább van valami. ennyire akadós görgetés mellet nem tudom hogy kell-e kinetic touch. sztem egyenlőre jó ez a telefon így. -
devilk #1222 Talán: HOOL-ERR8-FOR4 -
#1221 Találtam 1 antivírus programot hozzá. http://www.f-secure.hu/termekek/mobile.html már csak 1 licence kód kellene hozzá, megköszönném ha valakinek lenne ötlete. -
devilk #1220 De van akinek botfüle van a zenéhez de mégis Mozart-nak hiszi magát -
#1219 attól,hogy valaki nem tud zenélni,még mondhatja egy zenére,hogy tetszik vagy nem... -
devilk #1218 Mindenkinek nagy tisztelet és köszönet aki csomó jó építő jellegű hozzászólással látja el az oldalt és segít másoknak is!
De nem értem az olyan embereket, akik csak fikázni tudják a telefont, hogy nem jó ez, sem az sem semmi sem. Azoktól kérdem, hogy miért nem mennek el a NOKIA termékfejlesztő csapatába illetve miért nem gyártanak, gyártatnak vagy találnak fel valami újat jobbat és egyedit? Nem lehet minden tökéletes, s ezt mindenki tudja. a NOKIA elsősorban nem a széjjel hackelt programokat, telefonokat tartja szem előtt... Ez olyan mintha a Microsoftnak panaszkodnánk, hogy nem mennek a tört verziós programok, játékok, miegymás... -
#1217 mert ahogy visszajött szervizből volt benne a kijelzőn belülről egy fekete pötty. ami koszdarab volt és kurva idegesitő volt. 1 hét után szétszedtem.szóval? -
#1216 31.0.008; még egy semmit sem érő update. -
#1215 Minek szedted széjjel???????? -
#1214 Hali mindenkinek. lehet hogy nem ide tartozik de a nokia 5800ámat szétszedtem és sajnos olyan szerencsétlenül jártam hogy ami kis aranyszinű kábel összeér a kijelzővel(ugye amit leveszel elől) elszakadt. és a telefonon már nincs garancia. szóval azt szeretném kérdezni hogy mennyibe javítanak meg egy ilyet? mert így használhatatlan a telefon. Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv -
#1213 mindegy,akkor jól van ez így.
#1212:nem kell hozzá.btw,szerintem csak nem vagy elég türelmes/épületben akarod használni,ott meg köztudottan gyengébb a jel:) -
#1212 alkalmazások\hely
Ehez ugye nem kell internet hogy megtalálja hol vok?
nem sikerül... használnom ezt se.Holnap majd rakok fel Garmint megnézem azzal sikeüle. -
devilk #1211 A problémám a következő.
A GPS- csak úgy keres-talál, ha a Belső és Kiegészítő GPS is ki van pipálva!
Ha a Belső van csak kipipálva, akokr nem keres,talál! Mi a baj, ok? Megoldás?
Köszönöm! -
#1210 amúgy 5800.blog.hu-n jópár frankó program tölthető most. -
#1209 énsem vagyok benne de úgytudom hogy csak azt a szoftvert tudjuk felrakni a mobilunkra amire a nokia áldását adta. amire nem, azt ezzel a trükkel kell érvényesíteni. -
#1208 segitenétek hogy jól látom-e a dolgoat?
két féle szoftver van amit telóra rakhatok:
1. szignózni kell
2. nem kell szingózni?
szignózás ez mit jelent?
ehez kell a cer + key fálj + a progi ami megszignózza a sis fáljt?
találtam egy fórumot ahol megcsinálják nekem ezeket a cer n key fáljt.. imei+teló tipus megadáa után.
honnan tudjam mit kell szignózni? pl ha a teló azt irja ki hogy ?
jó sok kérdés tom de elég röviden lehet rá válaszolni köszönöm
-
Gyureszka #1207 megoldás: hardreset -.-
csak,hogy másokon segítsek. -
Gyureszka #1206 Srácok nemtudjátok mi van olyankor, hogy a főképernyőn a Tárcsáző és a Tel.könyv hivatkozás se reagál, ha hosszan tartom rajta az ujjam, akkor meg tod kiírná h miaz (fölötte) na azt se írja ki. aztán ha a főképernyő témánál azt a hivatkozásosat rakom, akkor felül nemtok beállítani semmit, ott csak 4 üres rész van.
Próbáltam újratenni a szoftvert, kivettem a memókártyát, letöröltem mindent. És még mindig nemjó.
Valaki? Teendő? köszi -
#1205 http://5800.blog.hu/ -
devilk #1204 Köszönöm szépen!
És mi arra a megoldás, hogy a Garmin 5.005 fel tudjam rakni? mert a logo-ig bejön, majd kilép... nem értem:S -
#1203 senkit nem érdekel a menü begyorsítása? valaki csekkolja már? igazán jó lenne ha megtudnánk csinálni valahogy. valamint a dos box érdekelne még. -
#1202 Semmibe a 7 napos az csak egy 7 napos verzió addig működik utána nem. A gps haszn ért nem kell fizetni, de be kell állítani hogy a belső gps-t használja a telefon. -
devilk #1201 Azt szeretném kérdezni, hogy a menüben a térkép használata mennyibe kerül vagy hogy működik ez?
Mert amikor beléptem kiírta, hogy 7 napos licensz aktiválva!
Illetve a GPS- használata mennyibe kerül? Vagy az is, hogy műxik, hogy ne vegyen le (annyi) pénzt!
Köszi előre is. -
#1200 music player- options- refresh library -
#1199 hova rakjam a zenéket memókrain hogy a xpress musick érintőgomb "alatti" zenelejátszó megtalálja?
sound mappába nem vette észre lol -
#1198 nem tudtok választ erre? -
#1197 thy -
#1196 azaz -
#1195 köszi -
#1194 valszeg biztonsági kód lesz az,régen a nokiákban az 12345 számkombináció volt:) -
#1193 hi
*#7370#
kér egy kódot előtte az milyen kód?
pin kódot próbáltam,4db nullát is. -
#1192 különbésg a segesség, a minőség és a díjszabás. olvass utáána wikin -
#1191 Tud valaki antivírus programot a telefonra?