Nokia 5800 XpressMusic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
DE HA... !
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
Ha egyébként idáig fog fajulni a dolog akkor két dolog lehetséges: ha WC papírt adtak garancia helyett, akkor a boltot megbüntetik, téged viszont nem biztos hogy fognak kárpótolni, mert amikor megvetted köteles lettél volna észlelni hogy valami nem kóser vele (avagy el kellett volna olvasni az apróbetûs részt).
Ez a legrosszabb eset. Szerencsésebb esetben kárpótolnak téged. Még szerencsésebb esetben beszarnak a boltosok a fogyasztóvédelem hallatán, és kicserélik neked.
Hol vetted? Valami "ócsósított" helyen, vagy szolgáltatónál? (Tré, Pannon..) Ha elõzõnél akkor ne számíts semmi jóra, ha utóbbinál akkor kezdhetsz asztalt borítani és fogyasztóvédelemmel felvenni a kapcsolatot 😊
@ Hellomarci
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
én most szerettem bele a cuccba,next weeken megveszem
ha lehet még gyakorlatlan kérdésem,akkor szívesen várnám rá válaszaitokat
-ahhoz,hogy különbözõ alkalmazásokat-backup verziókat<#nevetes1>#nevetes1>tegyek rá szükséges-e vmit okosítani a telón, ha igen van-e vhol vmi kis tutorial
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
kérdezném,hogy pc suit nélkül,sima mezei külsõ meghajtóként is lehet vele kommunikálni?
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
mobilarénás iGO Amigo bemutató, amiben azt mondják, h már készül a symbianos iGO szoft. is
eom$
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
@ Hellomarci
igazabol azt nem tudom hogy karcos lesz e magatol a tok nelkul..mert kenyelmetlen a tokot hasznalni..😞
Az elozo nem volt karcos, de az semmit nem jelent, mert az egy kagylo telo volt😊
@ Hellomarci
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.