3952
  • REPS0L
    akár mennyire fikázztuk, csak megjátszottuk magunkat hogy az iphone egy szar.
    az lesz a köv.
  • Máté94
    Milyen jól döntöttem,hogy nem ezt kértem ballagásra:D
  • Máté94
    Na eedig tartott?:D
  • REPS0L
    nincs is benne.
    a héten adom el a picsába, akinek kell, vigye, árban megalkuszunk.

2011. 01 .26-ig Nokia garancia szól a készülékre!

Amit adok hozzá:
    - töltő
    - usb kábel
    - 3,5-es távirányítós headset
    - nokia fekete gumi tok
    - stylus, + egy pót stylus
    - 8gb microSD
    - pengető
    - mini álvány
    - tv kábel
    - lemez
    - doboza, garanciapapír
  • HTS s3rg1nh00
    zsír,nekem megint nem sikerült megtalálni az új scroll módszert fél óra alatt a telefonban.
  • tenkenorman
    nsu-val sem?
  • Bmx01
    na ez király ki jön új szoft, pannon-nál még az előző se érhető el
  • tenkenorman
    Hát ez az update nem sokat ér de legalább van valami. ennyire akadós görgetés mellet nem tudom hogy kell-e kinetic touch. sztem egyenlőre jó ez a telefon így.
  • devilk
    Talán: HOOL-ERR8-FOR4
  • bpeti72
    Találtam 1 antivírus programot hozzá. http://www.f-secure.hu/termekek/mobile.html már csak 1 licence kód kellene hozzá, megköszönném ha valakinek lenne ötlete.
  • devilk
    De van akinek botfüle van a zenéhez de mégis Mozart-nak hiszi magát
  • HTS s3rg1nh00
    attól,hogy valaki nem tud zenélni,még mondhatja egy zenére,hogy tetszik vagy nem...
  • devilk
    Mindenkinek nagy tisztelet és köszönet aki csomó jó építő jellegű hozzászólással látja el az oldalt és segít másoknak is!
    De nem értem az olyan embereket, akik csak fikázni tudják a telefont, hogy nem jó ez, sem az sem semmi sem. Azoktól kérdem, hogy miért nem mennek el a NOKIA termékfejlesztő csapatába illetve miért nem gyártanak, gyártatnak vagy találnak fel valami újat jobbat és egyedit? Nem lehet minden tökéletes, s ezt mindenki tudja. a NOKIA elsősorban nem a széjjel hackelt programokat, telefonokat tartja szem előtt... Ez olyan mintha a Microsoftnak panaszkodnánk, hogy nem mennek a tört verziós programok, játékok, miegymás...
  • angyal2232
    mert ahogy visszajött szervizből volt benne a kijelzőn belülről egy fekete pötty. ami koszdarab volt és kurva idegesitő volt. 1 hét után szétszedtem.szóval?
  • REPS0L
    31.0.008; még egy semmit sem érő update.
  • bpeti72
    Minek szedted széjjel????????
  • angyal2232
    Hali mindenkinek. lehet hogy nem ide tartozik de a nokia 5800ámat szétszedtem és sajnos olyan szerencsétlenül jártam hogy ami kis aranyszinű kábel összeér a kijelzővel(ugye amit leveszel elől) elszakadt. és a telefonon már nincs garancia. szóval azt szeretném kérdezni hogy mennyibe javítanak meg egy ilyet? mert így használhatatlan a telefon. Válaszokat előre is köszönöm.
    Üdv
  • HTS s3rg1nh00
    mindegy,akkor jól van ez így.
    #1212:nem kell hozzá.btw,szerintem csak nem vagy elég türelmes/épületben akarod használni,ott meg köztudottan gyengébb a jel:)
  • McKenny
    alkalmazások\hely
    Ehez ugye nem kell internet hogy megtalálja hol vok?
    nem sikerül... használnom ezt se.Holnap majd rakok fel Garmint megnézem azzal sikeüle.
  • devilk
    A problémám a következő.

A GPS- csak úgy keres-talál, ha a Belső és Kiegészítő GPS is ki van pipálva!
    Ha a Belső van csak kipipálva, akokr nem keres,talál! Mi a baj, ok? Megoldás?
    Köszönöm!
  • tenkenorman
    amúgy 5800.blog.hu-n jópár frankó program tölthető most.
  • tenkenorman
    énsem vagyok benne de úgytudom hogy csak azt a szoftvert tudjuk felrakni a mobilunkra amire a nokia áldását adta. amire nem, azt ezzel a trükkel kell érvényesíteni.
  • McKenny
    segitenétek hogy jól látom-e a dolgoat?
    két féle szoftver van amit telóra rakhatok:
    1. szignózni kell
    2. nem kell szingózni?
    szignózás ez mit jelent?
    ehez kell a cer + key fálj + a progi ami megszignózza a sis fáljt?
    találtam egy fórumot ahol megcsinálják nekem ezeket a cer n key fáljt.. imei+teló tipus megadáa után.
    honnan tudjam mit kell szignózni? pl ha a teló azt irja ki hogy ?

jó sok kérdés tom de elég röviden lehet rá válaszolni köszönöm
  • Gyureszka
    megoldás: hardreset -.-
    csak,hogy másokon segítsek.
  • Gyureszka
    Srácok nemtudjátok mi van olyankor, hogy a főképernyőn a Tárcsáző és a Tel.könyv hivatkozás se reagál, ha hosszan tartom rajta az ujjam, akkor meg tod kiírná h miaz (fölötte) na azt se írja ki. aztán ha a főképernyő témánál azt a hivatkozásosat rakom, akkor felül nemtok beállítani semmit, ott csak 4 üres rész van.
    Próbáltam újratenni a szoftvert, kivettem a memókártyát, letöröltem mindent. És még mindig nemjó.
    Valaki? Teendő? köszi
  • bpeti72
    http://5800.blog.hu/
  • devilk
    Köszönöm szépen!

És mi arra a megoldás, hogy a Garmin 5.005 fel tudjam rakni? mert a logo-ig bejön, majd kilép... nem értem:S
  • tenkenorman
    senkit nem érdekel a menü begyorsítása? valaki csekkolja már? igazán jó lenne ha megtudnánk csinálni valahogy. valamint a dos box érdekelne még.
  • bpeti72
    Semmibe a 7 napos az csak egy 7 napos verzió addig működik utána nem. A gps haszn ért nem kell fizetni, de be kell állítani hogy a belső gps-t használja a telefon.
  • devilk
    Azt szeretném kérdezni, hogy a menüben a térkép használata mennyibe kerül vagy hogy működik ez?
    Mert amikor beléptem kiírta, hogy 7 napos licensz aktiválva!

Illetve a GPS- használata mennyibe kerül? Vagy az is, hogy műxik, hogy ne vegyen le (annyi) pénzt!
    Köszi előre is.
  • REPS0L
    music player- options- refresh library
  • McKenny
    hova rakjam a zenéket memókrain hogy a xpress musick érintőgomb "alatti" zenelejátszó megtalálja?
    sound mappába nem vette észre lol
  • tenkenorman
    nem tudtok választ erre?
  • McKenny
    thy
  • REPS0L
    azaz
  • Doomista
    köszi
  • HTS s3rg1nh00
    valszeg biztonsági kód lesz az,régen a nokiákban az 12345 számkombináció volt:)
  • McKenny
    hi
    *#7370#
    kér egy kódot előtte az milyen kód?
    pin kódot próbáltam,4db nullát is.
  • tenkenorman
    különbésg a segesség, a minőség és a díjszabás. olvass utáána wikin
  • bpeti72
    Tud valaki antivírus programot a telefonra?