3952
  • asysoft
    PhoneTorch
  • devilk
    Eddig a MUMSMS Plus, DE sajnos nincs hozzá regisztációm.
    Esetleg valaki tudna segíteném nagyon nagy RESPECT lenne
  • tenkenorman
    Mi a kedvenc 5800 Programotok?
    én az offscreen progikat nagyon szeretem.Van még fent egy opera, egy garmin.
  • SaGa
    Ha a memóriakártyára tetted, akkor az fájlkezelőben "válaszd le", vedd ki, majd tedd vissza a kártyát. Ha minden jól megy, eltűnik a felesleges cucc. Esetleg az is megoldás, hogy telefont kikapcsolni, kártyát ki, bekapcsolni kártya nélkül, majd visszatolni a kártyát a telefonba...

A telefonmemóriában ragadt ilyen cuccok esetén a szimpla ki-bekapcs szokott segíteni.
    Ha minden kötél szakad, akkor meg a teljes format. Előbb a memóriakártyát, majd a telefont...
  • devilk
    Ááááá nem gondoltam volna, hogy ez ilyen "bonyolult" dolog, na meg, hogy csúszik a hang nagyobb filmeknél?
    De azért köszönöm szépen!
  • HTS s3rg1nh00
    http://felirategetes.extra.hu/felirat.html
    gondolom utána az avi-t már át tudod konvertálni mp4-be amit lejátszik a telefon:) (ha nem,akkor használj any video convertert,nekem egész jól bejött,igaz néha nagyobb filmeknél csúszik a hang,de asszem ezt egy a/v szinkronizáció default-ról basic-re való átállítással meg lehet oldani:))
  • devilk
    És hogyan?
  • Máté94
    Nincs.Rá kell égetni a filmre.
  • devilk
    Sziasztok!

Olyan videólejátszót keresnék ami felirattal is megbírkózik, stabil és jó:) Tudna nekem mondani valaki ilyet:)?
  • tenkenorman
    5800.blog.hu -n a kiemelt bejegyzések közt találod a gramin-t leírással. nagyon szájbarágósan. Még énis megértettem szal nem lesz gondod:)
  • szszteee
    ??
  • Máté94
    A kijáratot ott jobb oldalon fenn találod.
  • szszteee
    szijjjasztok :) valaki tudna nekem egy friss magyar garmint ?
    vagy valami jó navigációs progit?
    garminal nem nagyon akar csatlakozni a müholdra kb 2x vagy 3x sikerült :(
    de néha elveszti a jelet ..
    miért?:D
  • Máté94
    Mert?:D
  • asysoft
    Gond egy szál se, csak nem tudom, miért kellett kihangsúlyoznod, hogy ingyenes a megoldás, mert nem az.
  • Máté94
    Na és akkor mi a gond?:D
  • asysoft
    Ja hát kérlek, ennyi erővel minden ingyenes.
  • REPS0L
    még mindig eladó ;)
  • tenkenorman
    énis csináltam már ilyet. de pont szoftot frissítettem szal hard reset
  • ZeemanX
    Sziasztok,

nem bizti, hogy jó helyen teszem fel a kérdést, de hátha...
    Addig-addig "bütyköltem", míg egy widget-et "sikerült" kétszer is feltennem. :-S (Kétszer volt benne az Alkalmazásokban.) Sebaj mondom, leszedem. Na az egyiket le is szedte, a másikat persze, hogy nem, és ha arra pöttyintek, "Sérült file" üzenet jön be. Az Alkamazás telepítés/beállításoknál nincs a widget. Hogy lehetne "kiműteni" a cuccost?

Köszi
  • Máté94
    Nekem megvan a Bluex de le lehet tölteni ingyen ha keresed!:P
  • asysoft
    Most keresgéltem, de csak a 2 euros Bluex-et találtam, de ez is valami (kár, hogy root jogok kellenek használatához). TouchHD-s órán nem csak a számok módosulnak, hanem ilyenkor "ledől a számlap". Parasztvakítás, de meglepő, hogy ebbe nem rakták bele.
  • Máté94
    Van rá ingyen program!Bluetoothra és az óra ugyan az mint WinMon:D
  • asysoft
    Nem mindenkinek megy tökéletesen a telefonja törés nélkül sem, pl nekem 30-as szoftver óta nem hajlandó normálisan működni az ébresztőóra (első néhány ébresztést mindig ignorálja), s igen, volt hardreset, s csak a kontaktokat, üzeneteket, könyvjelzőket állítottam vissza. Pedig azt hiszem, elég alapvető lenne...

Máté94: jópofa ez a Hero (bár sajnos itt az óra nem olyan látványosan vált számot, mint ahogy TouchHD-n teszi), csak itt is korlátozva van a Bluetooth, mint az almás telefonban (számomra sajnos alapvető)...

Sokszor felmerül, hogy Pannonnál miért nincs új szoftver: vidd el szervizbe, fel fogják rakni a legfrissebb szoftvert, és többet nem kell várnod.
  • REPS0L
    nem.
  • Balázs2
    Van mikor a telefonba rámegyek valamire és nem nyitja meg rögtön hanem kell pár másodperc, meg néha befagy, lehet valamit kezdeni vele?
  • REPS0L

hidd el nem egyik napról a másikra találtam ki hogy szar. a korlátozások alatt nem értem mit értesz, a hype meg le van szarva, az 5800t, és anno az n95t sem divatból vettem, hanem szükségesek voltak a tudásaik, nah az n95nél be is jött a dolog, az 5800 már felejtős... nem is mondom azt hogy szar, inkább csak az én elvárásaimat nem elégíti/elégítette ki.
  • Máté94
    Én csak azt nem értem mi lett ez a gyors váltás,tegnap még tök szuper,másnap pedig az iphone a nyerő:)
    Én ezt nem értem.Az iPhone nem tagadom,hogy rossz csak ez a hatalmas hype ez valami undorító.Meg persze sorolhatom a korlátozásokat:)
    De te tudod:).Ja és hülye aki mondja.
  • Gyureszka
    nemtom mit sírtok, októberben már lesz kinetikusscroll és ráadásul októberben, nem egy olyan kibirhatatlan idő. bár, ez sem biztos : / legalább is nekünk nem, indiaiaknak már 100...
    http://mobilarena.hu/hir/keszul_az_uj_nokia_5800_firmware.html
  • REPS0L
    te annyira hülye vagy, pedig az elején még értelmesnek tűntél.
  • REPS0L
    külön semmit sem adok, sry
  • HTS s3rg1nh00
    ki a faszt érdekel,ha garizni kell küldheted vissza,az alsó hangon is 15k oda-vissza.feltéve,ha kapsz rá rendes garit.ebayt olcsó dolgokra lehet használni max,különben simán átverhetnek.
  • spy803
    Csak a tokot nem adod? :)
  • bpeti72
    Sajnos nem jó. Azért köszi
  • Máté94
    Bayen 100 körül kapod meg:D
  • Máté94
    Én Herot nem venném de Magicet 70-ért már lehet kapni ebaye:)
    És lesz rá sesne ui:)
  • HTS s3rg1nh00
    falhozvert lófasz se venne 130-ért telefont...
  • Máté94
    Akkor könyörgök vegyél egy HTC Hero-t:)
    Pont ezért:
  • Máté94
    de hamar visszafogod sírni:D
  • tenkenorman
    nem adod el a miniálványt:S?