3952
-
#1310 Nekem zenei képességeivel nincs gondom (bár szerintem egy kicsit halk a maximális hangereje (ismerőseim közül én hallgatom a leghalkabban a zenét), s túl nagyok az ugrások hangerőszabályzásnál, ha HW-es gombokkal teszed). Legfőbb problémám az ébresztőóra rossz működése (van, hogy több időpontot ignorál, érdemes a 'szundi' időt 1 percre levenni), de ez nem mindenkinél jelentkezik, viszont nálam az első 30-as szoftver óta ilyen. Telefonnal úgy általában elégedett vagyok, bár néhol nagyon látszik, hogy ez egy "nyomógombos" telefon OS-e touch-esítve (pl ébresztőóra beállító képernyője, gépelhetsz mindent a virtuális billentyűzeten). -
Dokiropi #1309 Akkor egyértelműen érdemes megvenni, ha jó zenei képességeket és wifit akarok egy telefonban, vagy inkább mást ajánlotok ennyi pénzért? (Bár tudom, hogy ez egy 5800 topik:D) -
#1308 engem semmi nem bosszant. Azért nem botrányosan lassú. inkább azt mondanám hogy nem olyan gyors. az n97 ben most már van kinetic scroll, és mivel a telefon procija ugyan az ugyan annyi rammal ezért bízok benne hogy a közelgő frissítésben lessz kinetic scroll és sok más újdonság is. -
Dokiropi #1307 Helló, az 5800 tulajoktól kérdezném, és ha lehet objektívan, miért érdemes megvenni a telefont, és mi bosszant a legjobban benne. Vagy egyszerűbben, ajánljátok-e a megvásárlását? Előre is köszi -
Bmx01 #1306 nekem v.mi olyan progi kéne amivel + tudom nézni mennyit bír még az aksi ?? -
#1305 nekem mindketto kell -
#1304 na akkor még várjak végul is én olyan jövö év február-márciusában szeretnék cserélni.. nekem is mondtákmár tobben is hogy jobban megéri egy 5800-át mert adigra ott lesz árban mint az 5230-as és akkor lesz wifi is!amugy baromi nagy hülyeség hogy egy zene teloba GPS!!
Nokia:ez nagyon szényen!! inkább egy E-N szériában ott van ennek a helye.Fiataloknak a wifi kell!!! -
#1303 ha egy árban lesznek akkor evi hogy 5800 ha megvárod amíg lemegy az ára, akkor meg már kapsz jobbat annyiért mint most az 5800 nemtom vágod e amit mondok:) én ha várnék, már semmiképsem ezt venném.de hát ez akkor volt... -
#1302 az a baj,hogy valszeg egy árban lesznek,mikor az 5230 megjelenik...tény,h.a főmenü jobb,remélem azt az 5800 is megkapja,mert különben nagy verést rendezek nokiáéknál
egyébként kb az egyetlen különbség amit még látok,az a Wifi hiánya...illetve talán megjelenés után 2-3 hónappal már olcsóbb lesz az 5230,mint az 5800... -
#1301 Sziasztok Telefon vásárlás előtt állok és nem tudok dönteni a nokia 5800 vagy a hamarosan megjelenő 5230-as. Melyiket éri meg? -
#1300 Kiadták az airport touchot. keressétek airport touch 5800 signed néven -
#1299 Küldök képet ha valakit érdekel. -
#1298 Ha valakit érdekel tudok nagyon jó tokot hozzá. -
#1297 egy tok 5000forint lett volna. -
Anios #1296 Hát ma voltam szervizben...
és a garancia nem érvényes erre a dologra...
17500 forint az alkatrész... úgyhogy lassan lesz egy nagyobb ki adásom....:(
-
#1295 ha jól értem amit mondasz akkor arra gondolsz hogy a kijelző repedt meg és nem a felette lévő lap. Akkor az azért van mert a külső réteg rugalmas mint egy vékony műanyag lap. Ha kicsit erősebben megnyomjuk akijelzőt (de ne nyomjuk) akkor látni hogy az lcd elszíneződik. Ezen énis nagyon meglepőődtem. Úgyhogy vigyázzunk rá mert 30 rugóba fáj ha nem cserélik ki garival. -
Anios #1294 Igen 5800ám van,
de az a vicces amúgy hogy a belső képernyő repedt meg... a külsőn pedig semmi sérülés... és nem tudom hogy történt mivel semmi olyan fizikai dolog nem volt ma amitől lehetett volna -
#1293 Nem működik egyik sem. azért köszi -
#1292 5800-d van amúgy? -
#1291 sztem formázd előtte. azt kész. -
Anios #1290 Üdv
Bár lehet hogy nem ide tartozik, de ide írom....
holnap be viszem a telefonom a T-mobil-be mert meg repedt a képernyő...
és van rajta pár a nettől le töltött dolog, az érdekelne hogy azt le töröljem vagy hagyhatom nyugodtan?
Előre is köszönöm
Üdv:Anios -
#1289 itt vettem http://ujtelefon.hu/nokia.5800.134-reszletek.html -
#1288 fogalmam sincs,mivel az a helyzet,hogy az alapcsomagot már kb.fél éve változtatták meg...nem tudom,hol maradhat egy telefonból fél évig raktáron...esetleg mailben/telefonon kell érdeklődni,hogy mi van a csomagban...én pl.az ujmobilok.hu-tól vettem,ők ugyan kispóroltak egy tv-állványt,de 15kval olcsóbb is volt mint bárhol máshol,annyiért meg használom a kezem inkább.:D -
#1287 nem tudom, valaki véletlen nem vett a gsmline-nál ilyen telefont, az milyen csomagot ad?
amúgy hol lehet venni olyan csomagot amiben minden benne van? -
#1286 hát akk nemtudom. hard reset gondolom nem segített, esetleg szervízben érdeklődj... -
#1285 Nekem meg nem működik a legújabbal sem. Első 3x rontotta el. -
#1284 *mármint hogy nem a leggyorsabb. ha olcsón akarsz nagyfelbontásű, 3g-s wifis, gps-es telefonhoz jutni jobbat nem találsz. ha van rá még kis pénzed viszont már akadhat. Én a helyedben megvárnám a HTC-tattot- vagy mit... -
#1283 #1280
én nyár végén vettem ugyan nem tmobilnál, de kaptam hozzá tévékábelt, stylust, póstilust, gitárpengetőt, fülest, 8gigasd-t, tvkábelt, adatkábelt, lemezt. utólag vettem hozzá egy pioneer fülest 7000ért és egy tokot 5000ért.
nálam működik a legújabbal.
Valamint cseri:
én csak ajánlani tudom a telefont egyetlen hátránya hogy nem a leglassabb. én azt csináltam hogy az alaklmazások menüben amiket nem használ a kutya sem alap progik mint a két alap játék, az a hülye nokia fájlcserélők, meg IM, beraktam egy default mappába. és csak amit használok az maradt kint. és a telefon kifelyezetten gyors.
-
#1282 Azt a bizonyos szoftverfrissítést is mióta rebesgetik, én már azzal is elégedett lennék, ha újra működne az ébresztőóra normálisan -
#1281 tudtommal az alapcsomagot szegényítették,1 stylus lesz hozzá,mini állvány és tv kábel nem jár,meg az usb kábel is rövidebb(a többi marad).de persze lehet tequiláék megoldják:)
egyébként nem rossz a telefon,most olyan 50k-t adnék érte kb.
(ha meg tényleg jön a szoftverfrissítés októberben ahogy ígérték,akkor tényleg ajánlott vétel) -
#1280 Ha a t-mobilnál veszem adnak hozzá ilyeneket, hogy Amit adok hozzá:
- stylus, + egy pót stylus
- 8gb microSD
- pengető
- mini álvány
- tv kábel
- lemez
-
#1279 Csáo, telefon vásárlás előtt állok, 5800 a kiszemelt áldozatom, ebben az árkategóriában van jobb telefon ettől, vagy csak drágábban?
Észrevételeket várok , gyorsasággal, készenléti idővel, hangzással, stb!
Előre is kössz!! -
#1278 1st code is: XWJJ-9FZK-D9CY
2nd code is:UL75-B3Y8-PTKS -
#1277 F Secure antivírus hoz nem tud valaki kódot, vagy egy másik programot. köszi -
SaGa #1276 MP3 Dictaphone.
Kicsit hibásak benne a magyar ékezetes karakterek, de kibirható, vagy ha van kedved hackelni, lecserélhető angolra. Egy fájlt kell kicserélni a telepítés után.. -
#1275 Hello!
Tudna valaki ajánlani egy normális hangrögzitő programot? A beépített állandóan leáll és előadásokat szeretnék felvenni. -
ZeemanX #1274 Aaaah, köszi! Szerencsére most már "eltünt" a widget (talán pont egy ki-bekapcsolástól), de ezek szerint vannak itt még egyéb trükkös technikák hasonló helyzetekre... ;-) -
#1273 Én csak simán a strobeot használom legnagyobbon folyamatos a világítás.
speedometer működik valakinek? nekem nagyon nem akar. -
#1272 Hmm, PhoneTorch-ot leváltotta a BrightLight. -
bostom #1271 azt szeretném kérdezni, hogy ha külföldön veszek telefont akkor a magyar nyelvet rá lehet ingyen tenni vagy nem éri meg? köszi