3952
  • GhostR1der
    Ooo megvan a rumbatökös app. Nyugodtan megyek érettségizni
  • asysoft
    BrightLight, s akkor mindig lesz nálad zseblámpa is
  • tenkenorman
    Counter, Level, Memo, Strobe, Garmin, Today Touch
  • GhostR1der
    Megvan a telefon!
    Handy Shell, X-plore, Mobiola... ezeken kívül milyen progikat ajánlotok még?
  • tenkenorman
    http://5800.blog.hu/2009/10/21/uj_firmware_keszuloben_nokia_5800_ara#comment-form
    Ne örüljetek előre.
  • tenkenorman
    függetlenül olcsóbban megkapod egy netes webshopból mint valamelyik nagy műszaki árúházban, vagy a tmobilnál függetlenül, de ott még kártyásan is húzós bár már rég nem néztem az árakat.
  • ForzaInter
    nem egszerűbb ha függetlenül veszed meg? és nem pannonál vagy vodánál, tnél..
  • akyyy
    lehet a telefont függetleníteni? teszem azt megveszem a vodába de pannonos karit használnék benne. :) nemtudom mikor kapok fizut meg mennyit, ha sokat, még ebbe a hónapba megveszem, ha nem, akkor má caksa jövö hónapba, de má nagyon várom:)
  • bpeti72
    Nézzétek csak meg hogy melyiknek mennyit bír az aksija, 5530 sokkal gyengébb ami sztm nem elhanyagolható.Itt egy kis összehasonlítás. http://www.edigital.hu/Nokia/comparison.php van még valakinek kétsége melyik a jobb?
  • GhostR1der
    Na, úgy néz ki holnap-holnapután, de a héten biztos megjön a telefon. Remélem holnap!
  • ForzaInter
    amugy várható hogy a közeljövőben hogy vmelyik teló ára lejjebb megy?
  • HTS s3rg1nh00
    egyébként valahol azt olvastam,hogy azt talán MÉG szarabb anyagokból rakták össze,és erősen nem ajánlott...de belsőleg nem rossz...
  • HTS s3rg1nh00
    igaz,akkor asszem a gps maradt ki belőle...annyira nem izgatott
  • ForzaInter
    jelenleg 5530 jobb?

amugy az nem wifis? én ugy tudom az
  • HTS s3rg1nh00
    volt a 31esben bármi,amit ígértek?egy nagy lófaszt,se kinetic scroll,se új főképernyő,semmi...
  • tenkenorman
    tuti hogy jön :S? az nem a 31 es volt?
  • HTS s3rg1nh00
    ha jön firmware update még ehónapban ahogy beígérte a kedves nokia,akkor 5800,már csak a wifi miatt is...
  • ForzaInter
    üdv

melyiket éri meg venni, nokia 5530 vagy 5800?

szívesen hallgatok pro és kontra érveket:D
  • sz4bee
    Ok értem köszi. Amúgy azért szeretném frissíteni mert néha lefagy mikor kinyomom az ébresztőt és bekapcsolom a telefont ( a nokia feliratnál nem megy tovább ) és még akkor szokott lefagyni néha mikor telefonálok, befejeződik a hívás, de még mindig ott a neve akivel beszéltem mintha még mindig folytatódna a beszélgetés. Hátha kijavítja ezeket a szoftverfrissítés.
  • HTS s3rg1nh00
    *hülye vagyok
    néha nekem is csinál ilyet,hogy nem tud kapcsolódni...nem minden wifi hozzáférés jó a telefonnak,de pl a régi sulimban lévő az tökéletes...ott 2-3 perc alatt le is jön az 5-6 mega frissítés...
  • HTS s3rg1nh00
    valszeg a pannon saját szoftvert rakott a telóra és csak ők tudják...
  • sz4bee
    Ott igen. Nem tudod mért nem tudom magam frissíteni?
  • HTS s3rg1nh00
    ha pannonnál vetted és nem független,mindenképp oda vidd.
  • sz4bee
    Szeretném frissíteni a szoftvert, de nem tudom mert azt írja h nem tud kapcsolódni az internethez... Nálatok is volt hasonló probléma vagy csak nálam? Jobban járok ha Nokiához vagy esetleg pannonhoz viszem be a telefont frissíteni?
  • gabeone
    Köszi, mindketten sokat segítettetek! Bevallom, nekem a formatfactory nevű program a szimpatikusabb, azonban a megfelelő konvertálást még nem sikerült elvégeznem. Több formátummal és felbontással próbálkoztam, úgy gondolom most már segítséget kérek az ügyfélszolgálattól. "Nem lehet lejátszani a médiaklipet" a hibaüzenetem.
  • HTS s3rg1nh00
    hát ez bizony szervizes esetnek néz ki...
  • RS
    Nem tudjátok miért nem működik már egy ideje a giroszkóp? Csak akkor működik ha videót nyitok meg vagy SMS-t írok (teljes méretű qwerty billentyűzettel), azaz magától nem fordul el ha én elfordítom a telefont.
  • CoD23
    Használd a WinAvi nevű progit, ingyenes, egyszerű, jó, én vagy 2-300 filmet konvertáltam psp-re vele sose volt gond vele, de még próbálhatsz egy formátumot, 3gp2 nemtom kezeli e a teló, de a régebbi XM telók kezelték, az megtartja a méretarányt meg a hangot is , maga a formátum, nemtom milyen progival lehet átkonvertálni!!
    Remélem segítettem!
    használj format factoryt, nekem bevált...
  • gabeone
    Hello, videokonvertálásban szeretnék segítséget kérni. A Magic Video Converter nevű programmal probálok mobilkompatibilissé tenni filmeket, de nem sikerül. Legjobb tudomásom szerint MP4 formátumú kell legyen a választott kiterjesztés. Többnyire AVI kiterjesztésű anyagból dolgoznék. A fenti menüben a TO 3GP-t választom ki, leírásban ezt ajánlja mobiltelefonhoz, azonban egy 5 mb-os file-t konvertál így a program, amivel semmit sem tudok kezdeni. A filmeket amiket letöltöttem mobiltelefonra, mp4 formátumban töltöttem le, ilyen kiterjesztést viszont a kovertáló programmal ezidáig nem sikerült találnom a menüben. Ezúton egy egyértelmű útmutatást szeretnék kérni. Köszi
  • bandilla
    Köszönöm!
  • spy803
    Igen! Opciók-->Alternatív frekvenciák-->Autom.keres.kikap.
  • devilk
    megoldva.
  • ChuckyHUN
    Szépen visszaolvasgattam a topikot, de azért bekérdezek, előreláthatólag 2 héten belül az N95-öt felváltja egy 5800, kábé fél éves, családban volt... Milyen programok amiket érdemes használni? (pl Xplore, Handy Shell)
    Milyen tanácsokat adtok a telefonhoz?
  • bandilla
    Srácok, azt tapasztalom, ha rádiót hallgatok, meghatározhatatlan időnként 3-4 másodpercre elnémul a telefon /rádióadás/, majd újra megszólal. Minek köszönhető ez? Az RDS keresi az erősebb adót? Ki lehet kapcsolnni az RDS-t?
  • devilk
    Hogy lehet a TV kábelt és a telót belőni? Úgy értem, hogy összedugtam és csak a a hangot hallom, képet nem, a teló pedig füllhallgatóként ismeri fel. Most akkor mi a helyzet?
    Típus: Nokia CA-75U TV-Out Video AV Cable
  • tenkenorman
    nekem némán is ébresz hangosan..
  • asysoft
    Természetesen nem, általában a 3. ébresztés már normálisan szólt is, persze akkor az elmulasztott ébresztéseket is a képembe tolja szépen sorban (van, hogy 4x nyomhatom le)
  • HTS s3rg1nh00
    nem néma módban akarod véletlenül ébresztetni?velem is megesett h.csak biológiai órából keltem fel(1 perc késéssel összesen),aztán rájöttem h.ha úgy akarsz keltést,h.ha hívnak ne csörögjön,akkor a személyhívóban viszont csörög hangosan...
  • Dokiropi
    Köszönöm a válaszokat, jövő héttől szerintem én is 5800 tulaj leszek:)