3952
-
#1350 Ooo megvan a rumbatökös app. Nyugodtan megyek érettségizni -
#1349 BrightLight, s akkor mindig lesz nálad zseblámpa is -
#1348 Counter, Level, Memo, Strobe, Garmin, Today Touch
-
#1347 Megvan a telefon!
Handy Shell, X-plore, Mobiola... ezeken kívül milyen progikat ajánlotok még? -
#1346 http://5800.blog.hu/2009/10/21/uj_firmware_keszuloben_nokia_5800_ara#comment-form
Ne örüljetek előre. -
#1345 függetlenül olcsóbban megkapod egy netes webshopból mint valamelyik nagy műszaki árúházban, vagy a tmobilnál függetlenül, de ott még kártyásan is húzós bár már rég nem néztem az árakat. -
#1344 nem egszerűbb ha függetlenül veszed meg? és nem pannonál vagy vodánál, tnél.. -
#1343 lehet a telefont függetleníteni? teszem azt megveszem a vodába de pannonos karit használnék benne. :) nemtudom mikor kapok fizut meg mennyit, ha sokat, még ebbe a hónapba megveszem, ha nem, akkor má caksa jövö hónapba, de má nagyon várom:) -
#1342 Nézzétek csak meg hogy melyiknek mennyit bír az aksija, 5530 sokkal gyengébb ami sztm nem elhanyagolható.Itt egy kis összehasonlítás. http://www.edigital.hu/Nokia/comparison.php van még valakinek kétsége melyik a jobb? -
#1341 Na, úgy néz ki holnap-holnapután, de a héten biztos megjön a telefon. Remélem holnap! -
#1340 amugy várható hogy a közeljövőben hogy vmelyik teló ára lejjebb megy? -
#1339 egyébként valahol azt olvastam,hogy azt talán MÉG szarabb anyagokból rakták össze,és erősen nem ajánlott...de belsőleg nem rossz... -
#1338 igaz,akkor asszem a gps maradt ki belőle...annyira nem izgatott -
#1337 jelenleg 5530 jobb?
amugy az nem wifis? én ugy tudom az -
#1336 volt a 31esben bármi,amit ígértek?egy nagy lófaszt,se kinetic scroll,se új főképernyő,semmi... -
#1335 tuti hogy jön :S? az nem a 31 es volt? -
#1334 ha jön firmware update még ehónapban ahogy beígérte a kedves nokia,akkor 5800,már csak a wifi miatt is... -
#1333 üdv
melyiket éri meg venni, nokia 5530 vagy 5800?
szívesen hallgatok pro és kontra érveket:D -
sz4bee #1332 Ok értem köszi. Amúgy azért szeretném frissíteni mert néha lefagy mikor kinyomom az ébresztőt és bekapcsolom a telefont ( a nokia feliratnál nem megy tovább ) és még akkor szokott lefagyni néha mikor telefonálok, befejeződik a hívás, de még mindig ott a neve akivel beszéltem mintha még mindig folytatódna a beszélgetés. Hátha kijavítja ezeket a szoftverfrissítés. -
#1331 *hülye vagyok
néha nekem is csinál ilyet,hogy nem tud kapcsolódni...nem minden wifi hozzáférés jó a telefonnak,de pl a régi sulimban lévő az tökéletes...ott 2-3 perc alatt le is jön az 5-6 mega frissítés... -
#1330 valszeg a pannon saját szoftvert rakott a telóra és csak ők tudják... -
sz4bee #1329 Ott igen. Nem tudod mért nem tudom magam frissíteni? -
#1328 ha pannonnál vetted és nem független,mindenképp oda vidd. -
sz4bee #1327 Szeretném frissíteni a szoftvert, de nem tudom mert azt írja h nem tud kapcsolódni az internethez... Nálatok is volt hasonló probléma vagy csak nálam? Jobban járok ha Nokiához vagy esetleg pannonhoz viszem be a telefont frissíteni? -
gabeone #1326 Köszi, mindketten sokat segítettetek! Bevallom, nekem a formatfactory nevű program a szimpatikusabb, azonban a megfelelő konvertálást még nem sikerült elvégeznem. Több formátummal és felbontással próbálkoztam, úgy gondolom most már segítséget kérek az ügyfélszolgálattól. "Nem lehet lejátszani a médiaklipet" a hibaüzenetem. -
#1325 hát ez bizony szervizes esetnek néz ki... -
#1324 Nem tudjátok miért nem működik már egy ideje a giroszkóp? Csak akkor működik ha videót nyitok meg vagy SMS-t írok (teljes méretű qwerty billentyűzettel), azaz magától nem fordul el ha én elfordítom a telefont. -
#1323 Használd a WinAvi nevű progit, ingyenes, egyszerű, jó, én vagy 2-300 filmet konvertáltam psp-re vele sose volt gond vele, de még próbálhatsz egy formátumot, 3gp2 nemtom kezeli e a teló, de a régebbi XM telók kezelték, az megtartja a méretarányt meg a hangot is , maga a formátum, nemtom milyen progival lehet átkonvertálni!!
Remélem segítettem! -
#1322 használj format factoryt, nekem bevált... -
gabeone #1321 Hello, videokonvertálásban szeretnék segítséget kérni. A Magic Video Converter nevű programmal probálok mobilkompatibilissé tenni filmeket, de nem sikerül. Legjobb tudomásom szerint MP4 formátumú kell legyen a választott kiterjesztés. Többnyire AVI kiterjesztésű anyagból dolgoznék. A fenti menüben a TO 3GP-t választom ki, leírásban ezt ajánlja mobiltelefonhoz, azonban egy 5 mb-os file-t konvertál így a program, amivel semmit sem tudok kezdeni. A filmeket amiket letöltöttem mobiltelefonra, mp4 formátumban töltöttem le, ilyen kiterjesztést viszont a kovertáló programmal ezidáig nem sikerült találnom a menüben. Ezúton egy egyértelmű útmutatást szeretnék kérni. Köszi -
bandilla #1320 Köszönöm! -
spy803 #1319 Igen! Opciók-->Alternatív frekvenciák-->Autom.keres.kikap. -
devilk #1318 megoldva. -
#1317 Szépen visszaolvasgattam a topikot, de azért bekérdezek, előreláthatólag 2 héten belül az N95-öt felváltja egy 5800, kábé fél éves, családban volt... Milyen programok amiket érdemes használni? (pl Xplore, Handy Shell)
Milyen tanácsokat adtok a telefonhoz? -
bandilla #1316 Srácok, azt tapasztalom, ha rádiót hallgatok, meghatározhatatlan időnként 3-4 másodpercre elnémul a telefon /rádióadás/, majd újra megszólal. Minek köszönhető ez? Az RDS keresi az erősebb adót? Ki lehet kapcsolnni az RDS-t? -
devilk #1315 Hogy lehet a TV kábelt és a telót belőni? Úgy értem, hogy összedugtam és csak a a hangot hallom, képet nem, a teló pedig füllhallgatóként ismeri fel. Most akkor mi a helyzet?
Típus: Nokia CA-75U TV-Out Video AV Cable -
#1314 nekem némán is ébresz hangosan.. -
#1313 Természetesen nem, általában a 3. ébresztés már normálisan szólt is, persze akkor az elmulasztott ébresztéseket is a képembe tolja szépen sorban (van, hogy 4x nyomhatom le) -
#1312 nem néma módban akarod véletlenül ébresztetni?velem is megesett h.csak biológiai órából keltem fel(1 perc késéssel összesen),aztán rájöttem h.ha úgy akarsz keltést,h.ha hívnak ne csörögjön,akkor a személyhívóban viszont csörög hangosan... -
Dokiropi #1311 Köszönöm a válaszokat, jövő héttől szerintem én is 5800 tulaj leszek:)