3952
-
#1390 Az lesz, ugyis telefonon fogok velük egyeztetni mert rendelem.:) -
#1389 A leg egyszerűbb ha megkérdezed. Én is ezt tettem. -
#1388 a magyar térképet rátettem mapsource-el, de ezeket a bemásolósokat hogy kell? irjátok már le lécci részletesen. thx -
#1387 ok, köszi helpet, én 10-én veszem meg a telót:D -
#1386 /nem szóltam!/ -
#1385 #1384: Én a nyár végén vettem és járt hozzá minden, tokon kívül.
#1382: http://5800.blog.hu- n találsz leírást. A kiemelt bejegyzések között részletesen leírja hogy jell feltelepíteni. (tört verziót persze) -
#1384 #1370 és 1371-re senki nem tud válaszolni?:\ -
#1383 mind1
azert köszi a válaszokat. nehéz szülés volt de megoldottam. és jó!!! :D
tolsó kérdésem miért irja azt hogy angliában vagyok? vagy még nem talált meg? -
#1382 De térképet please és egy leírást is mellé! minden alkalommal kell ezt a fájlt csinálni? Ha rosszul csináltam akkor azért nem láthatta????? választ! Mapot! please! előre is köszi! -
#1381 mindkettő ingyenes. a nvigáció a beépítet gps vető segítségével történik nem kell hozzá internet. van benne olyan hogy időlyárás satöbbi. na ahhoz kel net de azt nem közelező hasnzálni. -
#1380 Nah akkor melyik? Ha a garmin teljesen ingyenes akkor jó az nekem, csak egy magyar mappot ehhez a verzióhoz szeretnék!!! -
devilk #1379 Sziasztok!
Létezik olyan program ami karbantartja a telót, úgy értem, hogy a "felesleges fájlokat tűntetni" el? Ha igen, mi a neve Köszi -
#1378 Sygic jobb szerintem (!) -
#1377 feltettem a garmin 5.00.40 - et. kellene hozzá magyar térkép. letöltöttem egyet, bemásoltam, de azt irja ki no map. ha adnátok egy hozzá való linket azt megköszönném.!
-
#1376 A Garmin egy nagyon jó navigációs program, műholdat is gyorsan talál. Tapasztalatból mondom. -
#1375 nekem valami ingyenes navi kellene amit könnyen tudok bővíteni térképekkel.
pl mint az igo 8. nekem nem kell ilyen garmin sz**ok, valami normális kezelőfelületű navi kell. és a nokiámon a 21.******* nem tudom mien szoft van, de letöltöttem egy Sygic 7.71 nevű naviprogit, de nem talált meg hanem valami pest környéki várost mutatott. igaz nem voltam nagyon mozgásba, csak az udvarról probálgattam. de mennyi idő kell még felveszi a jelet? olvastam valami 31. **** nem tudom mien szoftról de a nokia software updater a mostanit írta a legfrissebnek. kérlek segítsetek. Csütörtökre kellen a teló!
igo 8-at nem lehet rátenni? -
#1374 Nokia maps van pl rá, a navigáció fizetős, de vannak alternatív progik is, amikkel meg lehet csinálni az ingyen navit.
"jah és érdemes letöltögetni az összes térképet?" Ezt neked kell sajnos eldöntened, nem tudunk segíteni, mert nem tudjuk merre jársz. Én biztos, hogy nem tölteném le pl Szváziföld térképét, mert valószínűleg az életben nem megyek arra. -
#1373 jah és érdemes letöltögetni az összes térképet? -
#1372 sziasztok!
azt szeretném kérdezni hogy az 5800ban van a térképek alkalmazás.
Ez navigáció is?
És ingyenes, vagy valami fizetős? -
#1371 meg persze headset járe, de leírhatná vki pontosan ott mik járnak hozzá, mert ha jól hallottam, sok mindent már nem adnak hozzá, pedig az elején nem így volt. -
#1370 gsmlinetől vki vette meg ezt a telefont? csak azért kérdem mert kiváncsi vagyok hogy jár-e hozzá 8 gigás kártya, stylus az gondolom alapból van hozzá -
#1369 Sajnos már mindenhogy próbáltam sehogy sem működnek. -
#1368 széépen lapozgatsz visszafelé, és megtalálod őt is, illetve még csomó hasznos appot :) -
devilk #1367 Pontosabb link?:) -
#1366 Telefonon keresztül internetezni könnyedén lehet, de fordítva már nehezebb. szeretnék ilyen widgeteket futtatni a dokkolóban miközben meg ya pc suite. -
#1365 valahogy biztosan meglehet, majd az okosok megmondják, én wifit használom rengeteget -
#1364 A sony ericssonomhoz volt egy leírás hogy beálítgattál valamit és usb-kábelen keresztül tudtál internetezni a telefonoddal. Nem lehetne megcsinálnlni evvel is? -
#1363 Tuti rosszak? nem csak kivannak kapcsolva? Ha igen vidd el szervízbe ha garis még, ha nem akkor te tudod :) Általában megcsinálják a frisítést -
#1362 Le tudod frissíteni otthon is, de szerintem ha beviszed akkor is megcsinálják. -
#1361 Szerintetek ha beviszem a telefont a Vodafone szervizbe, akkor frissítik a szoftvert? +A szenzorok feladták a szolgálatot. -
#1360 S60v5 Blog -
devilk #1359 Honnan lehet letölteni?:) -
#1358 ugye? én amikor áramtalanítok a szobámban hogy ne búgjon semmi sosem találok el az ágyig vagy átesek valamiben, sőt néha belerúgok olyat a súlyzóba hogy majbesz*ok:D -
#1357 :DDDD
Megszereztem a söröset is. mekkora baromságok vannak...
strobe viszont hasznos volt, fél 12kor ágyneműt keresni xD
-
#1356 egy offscreen prog. rázod a telót és rumbatök hangja lesz -
#1355 ez a progi mit is takar? -
#1354 monnyuk azt nem tudom hogy az X-plore mire jó. van beépített fájlkezelő a mobilbna -
#1353 pont mostanábna láttam valahol
-
Bmx01 #1352 nekem valami olyan progi kéne amivel látom mennyit bír még az aksi, és hogy mikor töltöttem ??
de valami olyan kéne amit nem kell hack-elni + hasonlók
-
#1351 a Strobe nak ugyan az a lényege, ha maxra rakod folyamatos a világítás