Nokia 5800 XpressMusic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
@ Hellomarci
@ Hellomarci
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
pl settings/connectivity/destinations bol torolni kell az elozoleg megjegyzett hotspotot minden alkalommal kulonben meg se mozdul, meg a fring hogy mukodjon ahhoz eloszor a webet kell inditani. legalabbis ezt vettem eszre.
Nekem már jóideje megvan a telefon, kb 1 hónapja túl vagoyk egy szoftver frissítésen, és cska most vettem észre, hogy a videólejátszásnál a gyors mozgásoknál szétdarabolódik a kép... és még frissítés elõtt biztos nem ovlt ilyen... frissítés után nem is figyeltem, meg az elmúlt idõszakomban nem is nagoyn ovlt idõm nézegetni rajta videókat, de most észrevettem , és vki nem tudja hogy mi lehet a probléma oka, vagy a megoldása?
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Miaz hogy kiszedik belõle?Nekem kellenek azok a cuccok!!! <#boxer>#boxer>
Külön kell majd megvenni hozzá vagy mi?Felidegesítenek!
Nokia 5800 XpressMusic
Szín: Fekete
Szolgáltató: Vodafone
Jövõ hét szombaton lesz meg.
#765: Én remélem meg megkapom a cuccokat 😄
Ngage nincsen
Kijelzõ nem nagyon karcolodik ha vigyázol rá nagyon, de foliát érdemes rá tenni
mozgással, azokat a játékokat lehet irányitani, ami arra van irva, a javás játékokat virtuális billentyüvel lehet pl (régieket)
Ez miben különbözik a sima XpressMusic-tól?
Kamera tényleg olyan sz*r mint ahogyan több tesztben is írják?
Sony E. K800i 3,2 megapixeles kameráját már láttam az nem csinált rossz képeket!
Ezzel mi a helyzet?Esetleg valaki mutatna saját fotót? (iso és egyéb értékek normális beálíltásával)
karcolódni meg egyáltalán nem karcolódik nekem,igaz a saját tokjában hordom😊alapból 1 játék van rajta,azt mozgatással irányítod...
Nyáron készülök ilyen telefont venni és szeretném pár mobillal összehasonlítani!Tudtok esetleg ilyen oldalt ahol kiválaszthatok több telefont és össze tudom hasonlítani a tulajdonságukat?
Telóval kapcsolatban:
1. multi touch a kijelzõje?És ha igen ez miért jobb mint a sima?
2.N-gage játékok mennek rajta?
3.Minden játékot mozgással lehet irányítani, azt is amit én teszek rá?(nemtom alapból van e rajta)
4. mennyire karcolódik?
Irányár:75.000Ft
[email protected]