3952
  • HTS s3rg1nh00
    olyankor be kell menni a jodafonhoz,és szoftverfrissítést kell kérni.
  • RS
    Igen tudom. De az én Vodafone-os telefonom nem talál újabbat a V21.0.025-nál. Akkor mit telepítsek? :D
  • SaGa
    Miben? Leírtam, hogyan tudod a FOTA-t használni...
    Alkalmazások->beállítások->telefon->telefon kezelés->eszközfrissítések.
    Itt megnézed mi a telepített verzió és az opcióknál ellenőrizheted, van e újabb a készülékedre.
    Ha van, telepítheted is vele.
    Kell egy internet kapcsolat hozzá, ami lehet wifi, gsm, 3g, szabadon választott...
  • RS
    Köszi a választ! Mondjuk nem haladtam előrébb. :D
  • HTS s3rg1nh00
    firmware over the air,vagyis annyit jelent h.wifi hálózaton tudsz letölteni firmware-t a telóhoz,amit aztán fel tudsz tenni(nem kell a kábeles megoldással szarakodni)
    (vagy formula one teams association:D)
  • RS
    Mi az a FOTA?
    Linket kérhetek? :)
  • SaGa
    Mitől szakadna meg, illetve ha megszakad, majd újra kezdi. Először letölti az egészet, csak miután ellenőrzte, hogy sértetlenül lejött, és a kérdésére igennel válaszoltál, akkor végzi el ténylegesen.
    Eddig mindig csak FOTA-n (azaz wifivel) frissítettem...
    31.0.101 az utolsó verzió.
    Alkalmazások->beállítások->telefon->tlefon kezelés->eszközfrissítések.
    Itt megnézed mi a telepített verzió és az opcióknál ellenőrizheted, van e újabb a készülékedre.
    Függőekre nem biztos...
  • ti61
    Névjegyzékben kereséskor nem ajánl fel ékezetes betűket (pl Á É stb) Én vagyok béna vagy ez ilyen???Van megoldás?Kössz!
  • LoSA
    Én majd beviszem a Nokia boltba, mert elvileg még garanciális és akkor ingyen megcsinálják... Csak várok, mert azt hallottam, hogy lesz majd egy frissítés, amikor is új menüt kap a 5800! És az a menü nagyon tetszik, mert valamelyik új Nokia már azzal a menüvel megy és nagyon jól néz ki. De hiába várok... Lehet, hogy lassan beviszem, mert lehet, hogy a hír csak "kacsa" és nem fogják megcsinálni...
  • HTS s3rg1nh00
    ott a pont.
  • LoDMaSt
    Sztem először letölti a cuccot, és utána frissíti, szal ilyen gond elvileg nem lehet.
  • pxxl
    nekem meg n95-öm van :) (még)
  • pxxl
    haverom kábellel frissített.
  • LoSA
    de elviekben, ha nem szakad meg, akkor tudja onnan frissíteni magát?
  • pxxl
    wifivel nem szokás frissíteni semmit :) veszélyes lehet, ha megszakad valamiért. pl az időjárás is közbeszólhat néha.
  • LoSA
    Ezt kérdezni is akarta tőletek, hogy WIFI-vel lehet frissíteni? Mert a telóba van olyan, hogy szoftverfrissítés, csak nem mertem rányomni....
  • tenkenorman
    nem feltéltenül fog működni. Nokia, tmobile, pannon, vagy használt mobilos
  • HTS s3rg1nh00
    kéne keresned egy wifit,arra csatlakozni,aztán tárcsázóba *#0000# és ott szoftverfrissítés...amúgy 31.101 vagy valami ilyemi volt talán amit nekem letöltött a héten...de a 008-nál újabb,az biztos
  • RS
    Honnan tudnám megszerezni a legfrissebbet?
  • tenkenorman
    abszolút nem a a legfrissebb
  • LoSA
    Nem az a legfrissebb... Ha jól tudom, akkor 31.xxx is van!
  • RS
    Nokia Software Updater-el frissítettem, minden rendben van csak nem vagyok benne hogy a v21.xxx a legfrissebb. De csak ezt találja a program.
  • SaGa
    Az ovimaps-nál az autós navigáció a pénzes. A térkép nézegetése nem, de az útvonaltervezés és navigáció igen. Gyalogos, max 30 km-es utakat megtervez ingyen is...
  • Black Hawk
    frissítettem a telefonomon a firmware-t és eltünt a térképem szerintetek mi a teendő? :D
  • Tgdt159
    választ! kérlek!
  • RS
    Inkább majd a Vodások megoldják. :D
  • tenkenorman
    vidd be egy tmobilhoz, vagy nokiához és megcsinálják. ha nagyon külföldi a produkt kódod nem fogják, de akkor se félj, menny be egy használt mobiloshoz és kevés pénzért ugyan de valszeg meg fogja neked csinálni. tatabányán legalábbis megcsinálják. de előtte próbáld fota-n (*#0000# es módszer) vagy a hivatalos honlapon imei szám megadásával.
  • Tgdt159
    jah és az ovi mapsnál csak a licensz a pénzes?
  • Tgdt159
    én is akartam frissíteni a v3. xxxxx nem tudom mire mert nekem is ez a 2. .... van fenn. Lekell tölteni az új 2.0 pc suitot, de nekem azt írja ki hogy nincs internet kapcsolat (pedig csatlakoztattam). Mobil internetem van (vodafone), valami megoldás van erre?
  • tenkenorman
    én nekem eddig csak pc suite-n kereszütl sikerült
  • HTS s3rg1nh00
    frissíteni mindenképp érdemes,mert a fagyásokat elfelejtheted utána,meg egy kicsit gyorsabb is lesz...
    nos elméletileg van a telónak programja a frissítésre,de azzal nekem a gyakorlatban még sosem sikerült frissíteni,csak wlanon kerestem szoftverfrissítést,és azt raktam fel.
  • Tgdt159
    Rátettem a magyar térkép mellé Ausztria térképet gmapsup2.img-ként és jó. Aztán letöröltem mert megnéztem egy norvég-svéd-dán-finn térképet is ezen a néven: gmapsup2.img. ez is jó. nekem kellene mind a kettő, hogy tudom egyszerre rátenni? próbáltam gmapsup3.img-nek átnevezni, meg próbáltam gmap tool-lal is de egyik megoldásnál sem látta egy file-ként a kettőt. megoldás?
  • RS
    Lehet hogy hülye kérdés de hogy tudom itthonról frissíteni a telefonon a szoftvert? És érdemes-e? (Most a V 20.0.012 van rajta.)
  • tenkenorman
    igen kár hogy fordítva már nem ilyen egyszerű cask wlan esetében
  • reddy887
    Köszönöm, sikerült. Ennél egyszerűbb nem is lehetett volna.
  • tenkenorman
    az a baja hogy nem talál műholdat. mennyi ki a szabadba lehetőleg ne mozogj és talál... de van hogy nekem talál borús időben akár a buszon is menet közben...
  • tenkenorman
    a legegyszerűbb ha feltelepíted a nokia pc suite-nevű progarmot. ott már nagyon egyszerű. a főmenüben fönt van egy olyan hogy kapcsolódás az internethez. még a wifit is használhatod ha talál a telefon
  • Tgdt159
    Feltettem a garmint. Van m.o térkép. Beírok egy címet rámegyek a "menj" re, kiírja hogy : Várakozás jobb GPS pontosságra. oké jó.
    De a zöld csík elmegy kb. : 80%-ig és vége. nem fagy le mert visszatudok lépni de nem akar navigálni. Mi a baja? mit kell csinálni vele? már itt várok legalább 20 perce de nem csinál semmit!?
    Rendes választ ! PLEASE!!!!!!!!
  • reddy887
    Sziasztok,
    Milyen program és beállítások kellenek ahhoz, hogy a vodafonnál előfizetett MobilWeb internetszolgáltatást egy laptopon is tudjam használni.
    Tehát arra gondolok, hogy van egy 5800 mobilnet előfizet¶sel és összekötve a telót a laptoppal, a laptopon szeretnék netezni.

Előre is köszönöm a választ ha valaki tud segíteni,

Joe
  • tenkenorman
    sok sikert