Nokia 5800 XpressMusic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REPS0L
ki milyen témát használ? 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

RS
Így:
Beállítások-Telefon-Telefonkezelés-Biztonság-Telefon és SIM kártya-Automatikus zár ideje
De ez szerintem nem az 😊

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

ChuckyHUN
ahham, 2 éve senki más kezébe nem volt a telefonom 😊

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy ebbe lehet tetetni 2 simkártyás adaptert? Mert a gigatelen láttam a tartozékok között és a gondomat oldaná meg. Az én telóm t-mobilos jelenleg. Ez akadálya a 2 simnek?

LoDMaSt
teló > beállítások > ott olyasmi, h teló egyéb beállítások (angol a telóm nyelve, szal magyarul csak tippelek 😊 ) az uccsó elõtti menüpont > biztonság > teló, és sim kártya > autó lock idõ (4. fenntrõl)
sztem ez lesz

@ Hellomarci

Örm
Nincs ok, de biztos ami biztos. Tudnál segíteni?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Máté94
Ne adj rá okot,hogy kutakodjon😊
Örm
Hello!
Hogy lehet beállítani, hogy csak kód beütésével lehessen feloldani a billentyû zárat? Nem igazán szeretném ha az asszony kutakodna a telefonban.

KeKKSZike
OKs, azért köszi! 😉

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

LoDMaSt
Az tuti, hogy van, nokiaprogramok.hu -n keress, sajnos nemtudok nevet mondani 😞

@ Hellomarci

KeKKSZike
Nem tudjátok, hogy van olyan program, amivel le lehet védeni a videókat, hogy csak én tudjam megnézni? Hogy a haver ha a kezébe veszi, akkor NE tudja megnézni a videóimat?! Köszi a segítséget!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Örm
Csak néha szoktam bekapcsolni és a vicces kollegáim egybõl rámennek a telefonra.

Máté94
Ne kapcsold be a BT-t!
<#wilting>
Örm
Hello!
Tudnátok mondani olyan programot amivel ellehet kerülni, hogy bekapcsolt BT-nál mások hozzáférjenek a telefonhoz?

LoDMaSt
Értem a gondod, azért gondoltam, h ez segít, mivel, érzékeli, ha más idõzónába lépsz át, ezért idõnként le kell csekkelnie az aktuális cella szerinti idõt, ahol vagy, és ahhoz frissítenie a teló óráját.

@ Hellomarci

grizzly21
(es eddig nem csinalta ezt)

grizzly21
na igen, de ha jol ertem ez csak az idozonat allitja at? azt en meg tudom magamtol is oldani. Megprobalom azert hatha frissiti az orat is idokozonkent, de ez eddig se volt bekapcsolva, es ilyen gond nem volt. Tehat a bajom az, hogy beallitom pontosan az idot, 1 nap mulva mar kesik 2 percet. megint beallitom pontosan, 1 nap mulva megint 2 perc...

LoDMaSt
Áhh, béna vok, szal az a lényeg, hogy a szolgáltatód óráját 'veszi át' szal az mindegy, hogy mi, csak megszokásból írtam T-t. Tehát, ha pölö elmész vlagyivosztokba, akkor auto átáll az ottani idõzónára, és tartja magát ahhoz, pipáld be óra beállításoknál az automata idõfrissítést, v vmi ijesmit, ha akkor is késik, akkor van gáz 😊

@ Hellomarci

grizzly21
de en 1.pannonos vagyok, 2.most AT&T-t erem csak el
es amugysem lenne ez normalis h kesik nem? mitol kezdhette vajon el?

LoDMaSt
áháá 😊

@ Hellomarci

grizzly21
t mobil?😊

LoDMaSt
nem, a T-hálózatáról veszi.

@ Hellomarci

grizzly21
nem, de eddig se volt. Es ehhez nem kell net?

LoDMaSt
Óra automatikus szinkronizálása, v vmi ijesmi be van állítva az órabeállítások közt?

@ Hellomarci

RS
Én most kaptam meg a telefont, nagyon elégedett vagyok vele 😊 Én mindent kaptam a csomagba, toktól kezdve mindent 😉

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

RS
Akkor ne torrentrõl szedd sztem. Ott van pl a nokiaprogramok.hu

grizzly21
az mitol lehet h kesik az ora folyamatosan? Kb nehany percet naponta...most kezdte csak el csinalni..wifit hasznal valaki intenziven?

Örm
Torrent oldalról szedtem le egy nagy packot kimondottam 5800-ra.

LoDMaSt
Lehet, hogy olyan progit akarsz rá telepíteni, ami nem kompatibilis vele? Mutass linket a telepítendõ progi(k)ról!

@ Hellomarci

Örm
Hello!
Az mitõl leher, hogy semmilyen programot és témát nem tudok feltelepíteni a telefonra? Telepítéskor mindig azt az üzenetet kapom, hogy a program nem kompatibilis a telefonnal. A telefon 2 napos. Kösz a segítséget!

LoDMaSt
Olvass vissza egy kicsit, az elmúlt oldalakon le lett írva, h miben más, és elcserélném.

@ Hellomarci

Máté94
próbál ki!
sziasztok!
Most van egy n95 8gb-om, és szeretném elcserélni 1 az 1ben egy 5800-ra.
szerintetek megéri?
5800 mivel jobb, mint n95 8gb?
hangszórója jobban szól? gps vevõje erõsebb?könnyebben talál jelet? Megbízhatóbb a telefon?Szerintetek nem fog hamar csökkenni az értéke?
köszi

Az akksija az egyik legnagyobb pozitívum számomra, Nokia N95 után.

Tgdt159
köszi! nem is tudod mennyit segítettél! épp telefon vásárlás elõtt állok és az n95 8gb és e között vaciláltam. De ez lesz a kiválasztott 😊!!!!

HTS s3rg1nh00
attól függ,mennyit használod...én minden nap basztatom,úgy majdnem 1 hetet(ez kb.1 óra zenélést/videót jelent naponta),de volt már extra teszt is:kb.98%-os töltöttséggel vittem el,felvettem 1 óra videót ledes világítással-mert csak világítani kellett a töksötétben,dehát ahhoz felvétel is kell-,és utána még bõ 2 órát zenélt mire hazaértem,szal nem vizsgázott rosszul😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Tgdt159
Sziasztok!
Egyetlen kérdésem lenne: mennyit bír ki a nokia 5800 xpressz music aksija?

asysoft
Ezzel a kezelõfelülettel nehezen tudom elképzelni, hogy kapacitív kijelzõt alkalmazzanak, anélkül meg nehéz Multi-touchot implementálni (bár a Samsung meglépte a régebben "Omnia HD" néven is illetett készülékkel, kíváncsi vagyok kis billentyûzettel/írással mit kezdenek a userek<#idiota>).

/*WTF?!*/

Igen. Nokiaprogramok.hu fórumán nézelõdj.

Ray Z
Hello!

Azt meg lehet oldani, hogy bt-n csatlakozok a géphez, és a gépen keresztül netezek a telóval?

Xbox LIVE Gamertag: RayZ HUN

RS
Én meg találtam egy ilyet <#idiota>

Ezeknek mind megfelel teljes mértékben a tube! 😉

Haldoklik a P1i-m sad.gif Már jó ideje nem értettem amit nekem mondanak, csak fülhallgatóval lehet vele szinte csak telefonálni, de mára már az én hangom se megy át füles nélkül, szerintem az erõsítõ lassan beadja a kulcsot. (Hogy a telefon hol csörög, hol nem az mellékes tongue.gif )

Már egy ideje nézem az utódját de egyelõre nem találtam mi lehet az ideális. A következõk lennének az elvárásaim.
- A hangminõség, nem akarok megint a headsettel szórakozni. (Ha a kihangosító is jó, nem hátrány)
- Elõlapi 3G kamera. (Ennek már nagy hasznát vettem A P1ben is)
- 2.0 Bluetooth ami a sztereó átvitelt is támogatja.
- Bõvíthetõ memória (de ha van benne minimum 4 giga akkor nem fontos)
- A fõ kamera autófókuszos legyen és minimum 2 megapixeles.
- Wifi
- Telefonra telepíthetõ legyen navigációs szoftver, térképpel mindennel (TomTom, GarminMobileXt ). A P1hez kaptam Bluetooth GPS-t és szretném továbbra is használni.

Eddig Nokia E66,5800,5730; SE W960; LG KM900, Kf900, KC910 et nézegettem, de nem tudok dönteni.

Én teljes mértékben meg vagyok elégedve az 5800-al, nekem megérte a pénzét. Természetesen lehet mondani hogy így iphone meg úgy iphone, van amiben az jobb, van amiben meg ez. Mindenesetre én annyi pénzt tuti nem adnék egy telefonért, mint amennyibe az kerül, tekintve hogy már a tube sem az olcsó kategória számomra.

Máté94
Tökmindegy.Úgí tudom,hogy a Nokia akarta multi-touch-ot de féltek,hogy bepereli õket az Apple.
LoDMaSt

@ Hellomarci

Máté94
Hogy legyen benne multi-touch ha a szifon levédte?<#wilting>
LoDMaSt
Nekem semmi gondom nincs vele, teszi a dolgát jól.

@ Hellomarci

Fehercsoki
Szarabb sokkal?

HTS s3rg1nh00
ha azt mondom iPhone,kikövetkezteted?😉

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D