3952
-
#1470 #1468 azt rebesgetik a hetekben, (december eleje, november vége) kijön de a franc tudja. Tartok tőle hogy ez lesz az utolsó nagy patch. max v40.1 esek jönnek már -
#1469 EEEEE
behalt a telefon...
a legkisebb ütéstől is kikapcsol.. de nem az akksi mozog szerintem. going back to v3razr... -
#1468 Akkor reménykedjünk benne, hogy igazi kép és tényleg jönni fog hamarosan! Ha meg FAKE, akkor valaki nagyon ráér(t)! -
#1467 Hol láttad hogy kijött? Ezek csak képek. Az sem biztos hogy igaziak. -
#1466 Állítólag kijött a legújabb firmware!! (én ezt vártam!!)
LINK
Forrás: 5800.blog.hu -
#1465 a nem kompatibilis dolgot le kell szarni,megnézed megy-e vagy sem,nekem is irta már párszor:-)
A másik meg:beállitások-személyes-üzemmódok-kiválasztod mondjuk az általánost,opciók-testreszabás,csengetés hangereje...elsőre én sem találtam:-) -
hentesferi #1464 Köszi a segítséget :)
lenne ismét 1-2 új kérdésem
Miért van az , hogy max hangerőre van állítva a telefon , de a csengőhang mikor hívnak , eléggé halk ? valahogy be kéne állítani , hogy erősödő legyen a híváskor , vagy hogy ? :)
a másik , hogy olvastam egy Flash lite nevezetű progiról , és hogy alapból fenn van a telefonon , nah nekem nincs , de viszont letöltöttem a 3.1-es verziót , tenném fel , és megint csak azt írja ki , hogy az alkalmazás nem kompatibilis , biztos folytatom-e ... : \
Meg az OVI Store-ról letöltöttem egy könyvet , elég jó e-book olvasó van benne , de nem sikerült rájönnöm , hogy milyen formátumot olvas... mert amit töltöttem az OVI store-ról , nem írja ki a formátumát :)
töltöttem már le PDF formátumot , de azt sajnos nem ismerte fel.. : \ -
Gabye #1463 Mért van az h ha nem youtubeon akarok vidit nézni hanem vhol máshol akk nemjáccale? pedig felraktam a flashlightot vmiaz:D
-
#1462 valószínű ezért van ha görgetünk, és rajta hadjük az újunkat, és kötben ott a nokia logó fele nyomkodjuk az előlapot, tehát a képernyő fölötti részt, picit reagál rá. csak érdekesség... de akkor már dobhattak volna rá olyan képernyőn kívüli zoom csúszkát... -
Bmx01 #1461 na nekem csak az kéne a króm keret,
habár nem tom hogy lehet e de ha jó rá akkor tuti veszek ha látok v.hol -
SaGa #1460 Ennek a telefonnak az előlapja az érintőfelület. Maximum a keretét tudod cserélni olcsón... -
#1459 ja de nincs pénzem, és ronda is. van tokom de abból meg utálom ki be ráncigálni -
SaGa #1458 Az a műanyag lap a tapipad maga, jó drága. Vegyél inkább egy fóliát rá... -
#1457 csatlakozom. a másik pedig hogy ha oldalfényben megnézed a kijelzőt látod hogy egy vékony műanyaglap fedi a kijelzőt. Mennyiért lehet azt cserélni? egyenlőre nem karcos de ha egyszer az lesz akkor azt kell cserélni majd. -
Bmx01 #1456 de nekem csak előlap kén olyan ha egyáltalán jó rááá
habár nem tom hogy lehet e már külön kapni ??? -
SaGa #1455 Akkor viszont a hardverhiba verzió áll fenn, amit szervizben úgy egy óra alatt megoldanak, csak az átvételnél nézd meg, hogy a keretet rendesen visszarakták-e. Többen panaszkodtak, hogy hézag maradt a keret és a többi rész között egy kijelzőcserénél... -
#1454 nálam akkor jön be, ha feloldom a billentyűzárat. Van amikor egszénap nem jön elő, de vanna időszakok amikor folyamatosna csinálja, és ki-be kapcsolás sem segít rajta. -
SaGa #1453 A navigátorhoz jár egy Noka Maps előfizetés is, véglegesen, nem csak próbaidőre. Mechanikailag és elektronikailag azonos az XM-kal... -
SaGa #1452 Semmi nem tünik el a frissítéstől, de ez a jelenség verziófüggetlen. Inkább valami memory leak miatti "lefagyás" lehet a dolog mögött, mert nálam csak olyankor jelentkeznik, amikor megnyitok egy prc vagy fb2 formátumú könyvet, vagy ha könyv olvasás közben hívás jön be és az véget ér... -
#1451 én is ezt kérdeztem az elébb
egy 10el drágább a gsmlinel -
Bmx01 #1450 5800 navigator készülékház ugyanaz lehet ??
mert nekem nagyon adja az a krom keretes előlap, ha lehet valahol kapni akkor lecserélném mostanit tuti -
#1449 egy nagy lófaszt. -
#1448 ... igen, azt elfelejtettem említeni, hogy ez nem állandó probléma, hnem alkalmankénti, szóval gondolom hogy szoftveres a baj, de frissíteni nem akarok, mert állítólag az új frissítéssel eltűnnek a dolgok :S -
Gabye #1447 nagyon kösziii:D már majdnem szervizbe küldtem:D -
#1446 ez a 5800 navigator miben tér el xpresstől? jobb? -
#1445 Hali!Igaz nem ide tartozik én iPhone tulaj vagyok multkor leejtettem és nekem is ien lett a képernyő.... Ismel szétszettük és kiderült hogy az aksiról letört két kábel és azt kelet megforrasztani+ zárlatos lett:S de annyi hogy újbol lett forasztva és már jó:D szal ha még gyári garis vidd be ahol vetted és megcisnálják:D lehet elég neki egy reset de nekem nem volt elég:D régen én is 5800 tulaj voltam :D -
SaGa #1444 Megoldható, nem kell szerviz. Tipushiba. Ha össze volt kötve PC-vel valamilyen módon (USB, BT) és másoltál memóriakártyára, akkor szokott előjönni. Akku ki, memóriakártya ki. Akku vissza, bekapcs, miután teljesen elindult, memóriakártya vissza. Vársz pár percet, hogy a kártyára telepített programok is elindulhassanak.
Alkalmazások, fájlkezelő. Kiválasztod a memóriakártyát, Opciók, kártya leválasztása. Nyafog, hogy pár program le fog állni, Nem baj. Szól, hogy na most vedd ki a kártyát. Vedd ki, kikapcs. Kártya vissza, bekapcs...
A továbbiakban, miután leválasztod a telefont a PC-ről, de még kikapcsolás előtt eljátszod az előző bekezdésben leírtakat, akkor nem lesz ilyen gondod... -
SaGa #1443 Ha tartós, akkor kijelzőcsere, garanciális, ismert hibajelenség. Ha csak alkalmanként, kikapcsolódással/lefagyással egybekötve, az szoftver gond, olyanom nekem is van néha, bookreader használatnál... -
Gabye #1442 Nemértek igazaán ezekhez. a hardreset aza zöld piros kamera meg bekapcsgomb eccere?
merazt próbáltam -
#1441 wlannal való netezésnél ha hatókörön belül van,akkor beállítások-kapcsolatok-vez.nélk.lan,onnan meg egyértelmű
másik 2 probléma:elsőre aksi ki-be,másodikra hard reset,aztán szervíz -
#1440 -
#1439 na ienkor mivan :D -
Gabye #1438 Sziasztok:D
Eddig semmi gondom nemvt a telóval. Most fel rá 2 játékot (eddig is raktam rá cuccokat de semmi gond nem vt) utána is müködött aztán este kikapcsoltam reggel be. Bekapcsolásnál behozta a fehér hátteret meg a nokia feliratot de nemlépett tovább akármennyit vártam. Tudok vele vmit itthon kezdeni v szervíz?
-
hentesferi #1437 Sziasztok :)
Most vettem a telót pár órája , eléggé megvagyok vele elégedve , csak van 1-2 kérdésem :)
Töltöttem le .sis kiterjesztésű témákat ( elvileg hozzávaló ) , de amikor tenném fel , mégis azt írja ki , hogy "nem támogatott formátum , biztos folytata ? " akkor inkább nem :)
a másik , hogy akartam netezni rajta , de azt olvastam a kézikönyvébe , hogy konfigurálni kell először , egy Internetes hozzáférési pontot. ezt hogy ? mert a kézikönyv ezt már nem írta le . Most még nincs olyan ikon a telón , amivel netezni tudnék... gondolom csak ezután :)
letölteni dolgokat tudok , Ovi storeba betudok lépni , tv-zni is megy , de simán netezni nem.
Előre is köszönöm a segítséget ! :) -
#1436 bezony. bár ez koántsem biztos.
nyekergésre vagy gyógyír? -
#1435 várjuk sok szeretettel,minél előbb... -
#1434 http://5800.blog.hu/2009/11/11/jon_a_v40_es_firmware_nokia_5800_ara -
#1433 a csengőhangbeállításoknál. telefonfüggő. -
devilk #1432 Ha valaki rejtett számról hív, vagy olyanról ami nincs benne a telefonkönyvemben, akkor a telefon miért játszik másik csengőhangot, mint ami be van állítva nekem?
Hol lehet ezt beállítani?
Köszi -
#1431 Aha. :D