Nokia 5800 XpressMusic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Beállítások-Telefon-Telefonkezelés-Biztonság-Telefon és SIM kártya-Automatikus zár ideje
De ez szerintem nem az 😊
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Azt szeretném kérdezni, hogy ebbe lehet tetetni 2 simkártyás adaptert? Mert a gigatelen láttam a tartozékok között és a gondomat oldaná meg. Az én telóm t-mobilos jelenleg. Ez akadálya a 2 simnek?
sztem ez lesz
@ Hellomarci
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Hogy lehet beállítani, hogy csak kód beütésével lehessen feloldani a billentyû zárat? Nem igazán szeretném ha az asszony kutakodna a telefonban.
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Tudnátok mondani olyan programot amivel ellehet kerülni, hogy bekapcsolt BT-nál mások hozzáférjenek a telefonhoz?
@ Hellomarci
@ Hellomarci
es amugysem lenne ez normalis h kesik nem? mitol kezdhette vajon el?
@ Hellomarci
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
@ Hellomarci
Az mitõl leher, hogy semmilyen programot és témát nem tudok feltelepíteni a telefonra? Telepítéskor mindig azt az üzenetet kapom, hogy a program nem kompatibilis a telefonnal. A telefon 2 napos. Kösz a segítséget!
@ Hellomarci
Most van egy n95 8gb-om, és szeretném elcserélni 1 az 1ben egy 5800-ra.
szerintetek megéri?
5800 mivel jobb, mint n95 8gb?
hangszórója jobban szól? gps vevõje erõsebb?könnyebben talál jelet? Megbízhatóbb a telefon?Szerintetek nem fog hamar csökkenni az értéke?
köszi
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
/*WTF?!*/
Azt meg lehet oldani, hogy bt-n csatlakozok a géphez, és a gépen keresztül netezek a telóval?
Xbox LIVE Gamertag: RayZ HUN

Már egy ideje nézem az utódját de egyelõre nem találtam mi lehet az ideális. A következõk lennének az elvárásaim.
- A hangminõség, nem akarok megint a headsettel szórakozni. (Ha a kihangosító is jó, nem hátrány)
- Elõlapi 3G kamera. (Ennek már nagy hasznát vettem A P1ben is)
- 2.0 Bluetooth ami a sztereó átvitelt is támogatja.
- Bõvíthetõ memória (de ha van benne minimum 4 giga akkor nem fontos)
- A fõ kamera autófókuszos legyen és minimum 2 megapixeles.
- Wifi
- Telefonra telepíthetõ legyen navigációs szoftver, térképpel mindennel (TomTom, GarminMobileXt ). A P1hez kaptam Bluetooth GPS-t és szretném továbbra is használni.
Eddig Nokia E66,5800,5730; SE W960; LG KM900, Kf900, KC910 et nézegettem, de nem tudok dönteni.
@ Hellomarci