3952
  • SaGa
    Dehogynem. Ráböksz az órára a főképenyőn. Új jelzés. A legalsó opció a listában: ismétlés. Ráböksz. Választható: Nincs, 24 órán belül, naponta, munkanapokon, hetente..
  • berlin
    Komolyan nem lehet beállítani ismétlődő ébresztést???
    Ne már!
  • SaGa
    Az a lényeg, hogy egy számhoz csak egy bejegyzés tartozzon. Mindegy, hogy az a SIM-en, vagy a telefonban van. Ha több névhez is ugyanazt a számot találja, nem tudja eldönteni, melyiket jelenítse meg...
  • HTS s3rg1nh00
    ?
    új jelzés-ismétlés-naponta
  • skovacs1899
    Én is így jártam az első napokban de valaki azt tanácsolta, hogy helyezzem át a telefonszámokat a SIM-kártyáról a telefonba és úgy működik.
    Így sajna a SIM üres marad, viszont kiírja a nevet, ha csak a telóban van a név-szám.
    Azt, hogy miért van ez így én sem tudom, de legalább működik.
    Van pár dolog amiben néhány olcsóbb telefon okosabbnak tűnik ( többek között ez is és a napi ébresztést is minden nap bekell állítani ), de valamit-valamiért.
  • mini1
    Sziasztok! A problémám: ha engem hívnak vagy üzenetet kapok csak a telefonszám jelenik meg, pedig a névjegyzékben rögzítve vannak ezek a számok. Hol lehet beállítani, hogy nevek jelenjenek meg a számok helyett? A Súgóban általam megtalált lehetőségeket kipróbáltam, de nem volt sikeres. Előre is köszi a segítséget!
  • GhostR1der
    Én tőlük vettem anno a K750i-met, de sajna nem emlékszek...
  • berlin
    Sziasztok!

Az Oktogonnál lévő VIP-phone-nál szeretnék venni egy 5800-át (nem light pack-osat, mert franc, se tudja, hogy az mi miatt light).

Ezek a webes teló árusok nem gyártói garit adnak a telefonhoz?
    mert elég olcsók az 5800-k, 58-60K. De ha 24 hónapos garit is feltüntetik, akkor mindjárt többe kerül.

Véleményetek van?

Köszi!
  • HTS s3rg1nh00
    szerintem legjobb,ha ahol venni akarod,ott megkérdezed mi van a csomagban.írsz nekik egy mailt,vagy ott a telefon...
  • huncutczenk1
    hali!
    Szeretnék egy ilyen telót,az elejétől elkezdtem olvasni a forumot és amit olvastam ott egy picit ledöbbentem hogy miket vettek ki a csomagból!!Ez igaz vagy lehet még ugy kapni a telót h minden van hozzá:állvány memkari,tv.kábel.meg minden amiaz első megjelenésénél volt!?
    A válaszotokat előre is köszönöm!!!
  • GhostR1der
    5800 Kábele jó az N95höz az tuti!
  • Jokko23
    Sziasztok egy kérdésem lenne remélem tudtok válaszolni.
    Tv kábelt akarok veni az 5800 hoz. Azok is jok hozzá ami pl n95 meg ezekhez valo vagy ehez csak kimondotan ez a c-75u vagy mien tipus jó? És hol tudok veni me átnyálaztam a netet de egyik telefonos bolt tartozék se irja . elöre is köszi
  • Doomista
    Megoldódott...Szal tárhely módba csatlakoztattam, aztán a Music mappába bemásoltam a zenéket...ekkor még nem mutatta a zenelejátszóban a számokat, ekkor a könyvtár frissítésére mentem a telóban, és behozta az összes számot, megy. Fuck yeah.
  • Doomista
    Az igen, akkor ebből hard reset lesz úgy látszik. Oviból is a legfrissebb van fent. PC suitet meg a tárolóhelyt látja be. Köszi.
  • HTS s3rg1nh00
    az igen érdekes,én fél perce dugtam be a 7-be médiaátvitelre,aztán fél perc után tudok rá másolni...próbáld végig a többit,nekem mindben felismeri és tudok rá másolni...igaz,fent van a 7-es pc suite(nokia.hu-ról le lehet tölteni)
  • Doomista
    Sajnos Win7 alatt a médiaátvitel nem megy, nem ismeri fel vagy nem találja az illesztőeszközt :(
  • HTS s3rg1nh00
    csak rádugod a gépre,aztán médiaátvitel,és fel fogja dobni mintha egy cd-t raktál volna be,aztán memóriakártyán sounds/digital-ba beilleszted a mappát és meg is van.
  • Doomista
    OMG most már szinkronizálni sem enged..."szinkronizálás sikertelen...a művelet sikertelen, a számok nem másolhatók...
  • Doomista
    A legfrissebb Nokia Ovi Suite programmal csak én nem tudok a telefonra felmásolni zenéket?
    Program-Zene menü-Hozzáadtam egy mappát ami 237 db zeneszámot tartalmaz...Minden előadó vagy Összes-jobb klikk-Másolás a készülékre, de semmi reakció a program részéről...be vagyok jelentkezve az ovi-ra, szinkronizálás megtörtént...Ötlet?
    A telefonomon semmi darab zeneszám nincs...Ha más megoldás is van hogy program nélkül felmásolni telóra zenét, ide vele, egyszer írtátok pár száz éve, nem nagyon lenne kedvem 1000 hsz-t visszanézni...please help me! for life, for music ! köszönöm.

• Mazsi88
    És mi van benne 65-ért?
  • norbi56
    Itt gyöngyösön a pannonnál adnak kártyafüggetlent:D
    A vodánál meg csak vodás van de mivel én vodás vagyok msot így nemtom h melyik lenne a jobb, vagy így teljesen mindegy?Ha itt veszem pannonnál biztos szóbaállnak velem hisz van rá gari mert ára az teljesen ugyan az.
  • Mazsi88
    Mármint az adott telefon márkaboltjában nem álltak veled ez miatt szóba? Ha az van írva a telefon mellé, hogy 2 év gyártói garancia, akkor az azt jelenti, hogy ha gond van, akkor vihetem pl. Pécsre a nokia szervizbe?
  • Adamikus
    Én pannon-nál veszem, nem szeretem a kártyafüggetlen telefonokat, már volt egy, és a nettel volt gond, nem is álltak velem szóba amikor meghallották, hogy kártyafüggetlen.
  • Mazsi88
    Köszönöm a választ. Te hol veszed? ujtelefon.hu ? t-tel.hu? Ezek megbízható oldalak? És tényleg ugyanúgy megadják a 2 év garit? És ha gond van a telóval (remélem nem lesz) akkor a nokia szervizbe kell vinnem? Én még sosem vettem ilyen helyről telefont, mindig a t-mobilnál vettem, csak most keresztülhúzták a számításaimat. (Előfizus a család, tesóm akart telót venni, kiderült, hogy megvonták tőle az aranykártyát, ezért nem hogy pontok nincsenek, de hiába telt le a 2 év hűségidő, nem válthat készüléket, ezért vett az én számomra... )
  • Adamikus
    Továbbá az 5800 mellé 8Gb-os kártyát kapsz (mondtad, hogy a videó fontos számodra, ahhoz pedig kell a hely, lejátszót, meg mivel Symbianos telefon lehet rá telepíteni, úgyhogy rengeteg sok videó formátum lejátszására van lehetőséged), és több tartozék is jár hozzá.
  • Adamikus
    Szerintem 5800, az kicsit nagyobb, de nem annyira, hogy tepsi legyen. De az 5530 mellet szól, hogy késöbbi modell, és kicsit kifinomultabb, viszont nekem az 5800 jobban tetszik, én azt készülök venni a napokban.
  • Mazsi88
    Sziasztok! Nem tudok dönteni. Nokia 5800 vagy pedig 5530. Ami engem érint a wifi (suliban tudjak netezni), a videók (filmek) lejátszása, hogy ne akadjon. GPS nem érint engem. Melyiket ajánlanátok?
    Az 5530-as kicsit kisebb. A méret és a GPS -en kívül van mg valamilyen különbség a 2 telefon között? Előre is köszönöm a válaszotokat.
  • norbi56
    Na nem rendelem a mobilt hanem megvesszük itt helbyen igaz hogy 65 de tuiti h minden benne van.
  • norbi56
    Hát inkább bemegyek gyöngyösre és megveszem drágábban de abba minden legyen:D
  • Balázs2
    csö, mi a faszért fagy le nekem a youtube folyton?mert nem fiss verzió?ötlet? De úgy lefagy hogy semmire nem reagál...újra kell indítanom a telót, a blogról letöltöt yotube van meg..
  • GhostR1der
    biztos nincs benne tok, memóriákártya, vagy ilyesmik
  • Pimpedli
    Az én 5800-asom Product Code-ja 0592604. Ez azt jelenti, hogy nem magyarországi használatra készült?
  • norbi56
    Találtam olyat az egyik webáruházon hogy "light pack" ez mit takar?Nem onnan rendelném csak ott a legolcsóbb, amiket belinkeltem akkor azok is ezek a light pack-ok?Vagy hogy van ez?
  • norbi56
    Vagy innen
  • norbi56
    Innen gondoltam rendelni megbízhatóak?A szín hajaj én fekete vagy pirosra gondoltam de most látom a megrendelésnél hogy itt nem lehet színt választani, vagy csak én nem látom?
  • Máté94
    THXDELBAN!
  • Doomista
    LG KC910 fele annyit nem ér annyit mint ez a király mobil :DDDD
  • schrickszabolcs
    Szánalmas spammer vagyok.
  • morcosqtya
    mennyiért rendeled?
    Kártyafüggetlen? piros/kék/fekete?
  • norbi56
    Jól megmondtam x) JÖvőhéten meg lesz rendelve:D