Nokia 5800 XpressMusic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD
Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Meg azt szeretném megkérdezni hogy ha pl találok egy software-t pl Iphone-hoz vagy más érintöképernyös mobilhoz ami java alapu.. akkor azt rá tom tenni az 5800-ra?
#1043 gyanítom szoftverfrissités után?!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
#1037 köszi
én azt nemértem h miért veszik ki?
azért mert nemhasználják vagy azért mert nincs rá pénz?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Milyen video lejátszót ajánlanátok?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
"igen, egyre kevesebbet. ahol maradt készleten a "régi" kiadásból, ott még találhatsz a dobozban tartalmat...."
Ez a "egyre kevesebbet", pontosan mit takar? mivel kerül kevesebb a dobozába? gyors választ!
THX
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Milyen programmal konvertáltok videót? Mert a gyári kicsit nagyra méretezi a videókat. 😊
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
Nekem olyan problémám van h ha a telót rákötöm a tv-re és úgy nézek filmet, van h a film akadozik<#confused>#confused>
Ez mitõl lehet?
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
És akkor tényleg ugy van h mostmár kevesebb cuccot adnak hozzá, mint alapból a kiadásakor?
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
tapasztalatok a telóval kapcsolatba? lényegében az összes tesztet átnyálaztam, némelyikbe lehúzzák a touchscreent, valahol istenítik. iphone után tudom hogy nem várhatok ugyanolyat, de mégis mi a véleményetek? valóban kicsit nehézkes a menüben mozogni, és nem mindig reagál érintésre a cucc? írták hogy a stylus használata az szükséges néha -.-"
én softver frissitél vok gondba, amit üzletbe is csinálnak, most összes letöltött progit updatelik vagy mit csinálnak?Meg ha nem indul el a program a telómon akkor új verziója van és a noikia software updaterel kll frissiteni? pls valaki v álaszoljon, meg érdekel ez nsu meg ota, 58.00 blogon nem látok a progik között
Van egy kis problémám a mobillal,de már egyszer leirtam másnak, nem akarom újra fogalmazni:
Beállitások-Személyes-Fõképernyõ-Fõképernyõ Téma-Nah most itt a Parancsikonsávra van állitva, és 4 db ikon van a féképernyõn felül,amit én választottam az alkalmazásból <új üzenet,galéria,zenelejátszó,jegyzettömb>új üzenet,galéria,zenelejátszó,jegyzettömb> Ezek az parancsikonok eltûntek a fõképernyõrõl, szóval ahol szoktak lenni,ha ujjal odanyomok,lehet látni hogy reagál rá,de nem nyitja meg. Alul is van 2 db szürke gomb, az egyik a számológép, a másik a névjegyzék, ezek sem mennek. De ha a fõképernyõtémát átállitom névjegysávra, azok tökéletesen futnak.
De most épp egy firmware újrarakást csinálok, ha az sem oldja meg akkor hardreset lesz. Amúgy meg fogalmam sincs hogy kúrodott el, egyik pillanatban még jó volt másik pillanatban meg már beszarta fõképernyõ...
itt megkeresed a progit, rákattintasz, options, és itt remove, azaz eltávolitás, ennyi
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu