Nokia 5800 XpressMusic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De amugy ha elszarodik frissítés közben akkor meg tudják csinálni? ugye nem kell kuka😄

Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD

Bár mondjuk egyte nem értetem amit most sem értek😄 N73-momat amikor firssítetem állandoan ledobta az USB portrol de Flesselte.. ugyna ugy ment a progi.. pedig a telot már nem is láttam a PC-Suit-ban😄

Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD

HTS s3rg1nh00
igazából?nekem egy csomószor leállt a gépes frissítés közben,és semmi baja nem volt(ki-bekapcs kellett csak),viszont suliból rendes wifi hálózaton gond nélkül frissítettem...be kéne már menni megint😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Szoftverfrissítésnél mire kell vigyázni? tönkre mehet a telo?

Nem frissítettem szoftvert, a 21es van rajta.

Hali! Tudna valaki adni olyan címet ahol sok progit,kisebb-nagyobb flash\java játékot tudok leszedni ehez az 5800hoz?... THX!
Meg azt szeretném megkérdezni hogy ha pl találok egy software-t pl Iphone-hoz vagy más érintöképernyös mobilhoz ami java alapu.. akkor azt rá tom tenni az 5800-ra?

WuFraZselic
mivel a Nokia rájött, hogy jóval többet ad a konkurenciánál, és akkor õk kispórolnak a dobozból pár "drága" kelléket. igy több a tiszta nyereség 😊

#1043 gyanítom szoftverfrissités után?!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Megjelent a job felsõ sarokban egy számláló, ami nem tudom mit számol talán a kézmozdulatom gyorsaságát, vagy a telefon mozgását, nem lényeges. Hogy kell kikapcsolni?

#1037 köszi

Törölt felhasználó
hát most ezt nagyon el*eszték <#boxer>
én azt nemértem h miért veszik ki?
azért mert nemhasználják vagy azért mert nincs rá pénz?
Doomista
Ez nekem nem probléma 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

HTS s3rg1nh00

Örm
Hello!
Milyen video lejátszót ajánlanátok?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Tgdt159
Nem tudtam kivenni ki írta ezért nevet nem írok de ez az üzenet:
"igen, egyre kevesebbet. ahol maradt készleten a "régi" kiadásból, ott még találhatsz a dobozban tartalmat...."

Ez a "egyre kevesebbet", pontosan mit takar? mivel kerül kevesebb a dobozába? gyors választ!

THX

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Megvettem ezt a telót én is, és eddig teljesen megvagyok vele elégedve 😊
Milyen programmal konvertáltok videót? Mert a gyári kicsit nagyra méretezi a videókat. 😊

Ez a probléma nálam is megvan!
te itt most mirõl beszélsz? -.-'

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

Hi!!!!
Nekem olyan problémám van h ha a telót rákötöm a tv-re és úgy nézek filmet, van h a film akadozik<#confused>
Ez mitõl lehet?
WuFraZselic
igen, egyre kevesebbet. ahol maradt készleten a "régi" kiadásból, ott még találhatsz a dobozban tartalmat. viszont nem ajánlom ezt a telefont, nem is a telefon miatt, a nokia és a nokia supportja miatt. ilyet akartam, 2 hónapja erre készültem, de miután kicsit beleolvastam fórumokba, és hogy milyen nevetséges hibákat nem képes 2-3 szoftververzión keresztül frissiteni a nokia... kiadják a telefont minél elõbb, hogy profitot hozzon, és 7-8 hónap mulva kapja meg a frissitést, amivel elkéne kezdeni árulni kb

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Törölt felhasználó
Én hónap végén fogok! vagy szeptember elején, nemtudom h alakul de lesz ilyenem...
És akkor tényleg ugy van h mostmár kevesebb cuccot adnak hozzá, mint alapból a kiadásakor?
Tgdt159
Sziasztok!
Most vettem egy ilyen telót! Hogyan tudok az albumokhoz képet beállítani?

Értem, köszönöm az infot!

REPS0L
hivatalosan is kijött a v30.0.011!

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

LoDMaSt
kivéve a tört garmin & társai.

@ Hellomarci

grizzly21
gps van, map is, navigacios szoftver nincs ingyen

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy 5800-on a gyári GPS program használata pénzbe kerül-e? Vagy bármilyen esetleg ettõl jobb progi használatáért kell -e fizetni? Merthogy nyilván van benne GPS antenna ennél fogva közvetlenül a GPS mûholdaktól kap adatot így nyilván nem kell érte fizetni. A lényeg, hogy nem szeretnék összenavigálni magamnak egy vastag hóvégi számlát...

majd egyszer...

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

HTS s3rg1nh00
hát...azért megkaphatnánk az 5530 fõképernyõjét legalább...

WuFraZselic
köszi a válaszokat. szerintem akkor ez lesz a befutó, ami igazán érdekelne az a SE xperia x3, de mire az hozzánk is eljut... tényleg és pl játékok és filmnézési élmény milyen kb? unalmas elõadásokra... <#wow3>

grizzly21
En mindig stylust hasznalok mert ugy sokkal gyorsabban lehet gepelni. es jol kezelheto, a scrollozas kicsit nehezkes, nem eppen olyan mint az iphone-al sajnos. nagyon szepen szol a hangszoroja viszont

RS
Nálam nincs probléma, reagál mindig, nekem be jön az érintõképernyõ, szépen szól, stylust sosem használok 😄 Menü is rendben van.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

WuFraZselic
hi.
tapasztalatok a telóval kapcsolatba? lényegében az összes tesztet átnyálaztam, némelyikbe lehúzzák a touchscreent, valahol istenítik. iphone után tudom hogy nem várhatok ugyanolyat, de mégis mi a véleményetek? valóban kicsit nehézkes a menüben mozogni, és nem mindig reagál érintésre a cucc? írták hogy a stylus használata az szükséges néha -.-"

firmware mire jó? az érdekel pl. ha netezek a telómon akkor van egy videó azt le szeetném játszani, nem játsza le, gondolom kell egy külön progi? youtube megvan, lejátszik minden youtube videót amit megkeresek gyorsabb mint a gépem.. bármilyen videót leszeretnék játszani amit neten találok akárhol, milyen progi kell?

nsu meg ota milyen progik? annyi ember írja h jó..
én softver frissitél vok gondba, amit üzletbe is csinálnak, most összes letöltött progit updatelik vagy mit csinálnak?Meg ha nem indul el a program a telómon akkor új verziója van és a noikia software updaterel kll frissiteni? pls valaki v álaszoljon, meg érdekel ez nsu meg ota, 58.00 blogon nem látok a progik között

Doomista
Firmware újrarakás sem oldotta meg, hardreset megoldotta...hurry up.

REPS0L
passzolom

REPS0L
nah ez nem rossz kis lap, köcc

Doomista
Ja sikerült már tegnap, felmentem telóról a honlapjára, letöltöttem a programját, és azzal tudom nézni... csak ugye kell hozzá internet háhá.

Van egy kis problémám a mobillal,de már egyszer leirtam másnak, nem akarom újra fogalmazni:
Beállitások-Személyes-Fõképernyõ-Fõképernyõ Téma-Nah most itt a Parancsikonsávra van állitva, és 4 db ikon van a féképernyõn felül,amit én választottam az alkalmazásból <új üzenet,galéria,zenelejátszó,jegyzettömb> Ezek az parancsikonok eltûntek a fõképernyõrõl, szóval ahol szoktak lenni,ha ujjal odanyomok,lehet látni hogy reagál rá,de nem nyitja meg. Alul is van 2 db szürke gomb, az egyik a számológép, a másik a névjegyzék, ezek sem mennek. De ha a fõképernyõtémát átállitom névjegysávra, azok tökéletesen futnak.

De most épp egy firmware újrarakást csinálok, ha az sem oldja meg akkor hardreset lesz. Amúgy meg fogalmam sincs hogy kúrodott el, egyik pillanatban még jó volt másik pillanatban meg már beszarta fõképernyõ...

HTS s3rg1nh00
most így ovi store-ról:találtam egy oldalt amin van pár dolog,többek közt 5800-hoz is:http://symbiansmartphone.blogspot.com/

REPS0L
letöltöd az ovi store -t telóra, és örülsz 😊

én ugyan ezzel a szisztémával szedtem már le csomó játékot meg egyebeket a jambáról vagyis innen http://www.jamba.hu/jcw/goto/jatekok

Doomista
Gondolom mindenki ismeri ezt az oldalt. Ugyebár megadod a +36+mobilszámot, és elküldi az adott játék,program letöltõ linkjét sms-ben, és mobilról letöltheted. Csak azt nem értem hogy nálam miért nem megy ? Rámentem hogy send to mobile, a +36 meg a mobil számom is stimmel, és nem küld el semmit. Nálatok ?

REPS0L
😉

Doomista
De végül megnéztem a te módszeredet is, és igazad van úgy is megy, köszi a segitséget.

Doomista
Ahogy elmondtad nem sikerült megcsinálnom, de közben akkor szántam rá még idõt hogy szétnézzek a mobilban, hátha meglelem, és sikerült... Beállitások-Alkalmaz.kezelõ-Telepitett alkalmazások-összes programot játékot kiadja-opciók-eltávolitás. Szal végülis program mappát csak garminnnál találtam meg,de ott csak törlés gomb volt, és az nem törölte véglegesen. Azért köszi hogy beinditottál 😄

REPS0L
belépsz a program mappájába, ott megnyomod hogy options (gondolom magyar telón beállítások), majd a 3. pont, organise (ez meg azthiszem rendezés).
itt megkeresed a progit, rákattintasz, options, és itt remove, azaz eltávolitás, ennyi

srácok! noki 5800 játékok 2. oldala bejön? próbáltam elérni játék,játékok,games-be nem jeleníti meg:\

Doomista
Hogyan kell a mobilról "uninstallálni" programot,vagy játékot ?

REPS0L
bocsi de nem használok 😊