3952
-
#1670 Ja és olyan kérdésem lenne h mi az néhány progi mellett h "szignózni kell"? -
#1669 Milyen videolejátszót rakjak rá szerintetek? -
#1668 Kint a szabadban napsütésben szép képeket csinál. Főleg ha a beállítod az élességet lágyra. -
Adamikus #1667 Majd írdd meg, hogy jól működik-e -
#1666 Most próbálom... ;)
Edit: Egynek nem rossz, de nem az igaz... -
Adamikus #1665 Hát ez V3-as a leírás alapján, de ott van a kompatibilis készülékek közt az 5800 is. -
#1664 Igen, ilyenre gondolok... De ez S60v3-as progi? s60v5re nincs véletlen? Vagy ez az? -
Adamikus #1663 Esetleg ez ? Ott alul az installation-nál találod az 5800-át. -
Adamikus #1662 Valami olyasmire gondolsz, hogy elküldöd, válaszol, válaszolsz... és mindez egy képernyőn jelenjen meg ? -
#1661 Ez nagyon jó honlap... Nem tudnátok nekem olyan linket, progit adni ami CHAT szerűvé teszi az SMSezést? thx! -
#1660 valaki be tudna linkelni egy hasonló képet amit az ő 5800jával készült csak ,hogy megnyugodjak nem nálam van a hiba :) -
#1659 Szerintem igen mert az se k770i ami most van nekem az még zajosabb és az is 3.2-es...(holnapután lesz meg az 5800) -
#1658 nem a telót akarom szidni mert tudom ,hogy zene telefon meg elolvastam és megnéztem a mobilarénás tesztet az ottani képek nem voltak ennyire zajosak igaz nem is szobában este készültek. -
#1657 Najó de a két éves motorolám ami majdnem szétesik és nulla megapixeles az különb képet csinál szerintetek ez a zajszint normális?LINK -
#1656 Ez nem fényképezőgép.
Ez mobiltelefon.
Méghozzá nem akár milyen mobiltelefon, mert ez a mobiltelefon a Nokia 5800 XpressMusic.
-
#1655 Most vettem a telót este szobában lámpa felkapcsolva készítenék vele fotót és baromi zajos a kép nektek is ilyen? A külső fóliát levettem. -
Adamikus #1654 Még ezek is jónak tűnnek. -
#1653 A hónapok során összegyűjtöttem egy csomó progit. -
#1652 Köszi:D -
Adamikus #1651 Csemegézz innen: http://mobilhu.blog.hu/2009/06/05/nehany_hasznos_aprosag_nokia_5800_xpressmusic_alkalmazasok
Egy dolog van, amit tudok ajánlani, az a zseblámpa program, nagyon hasznos. -
#1650 Csütörtökön megkapom, milyen programokat ajánlotok rárakni?Médialejátszó, messenger stb... -
#1649 Pontos árat nemtok apum vette 65-70 nemtom pontosan...Vodafone-nál nem független(pannonnál lehetett volna független, de 70ért)Minden megvan benne ahogy láttam... -
huncutczenk1 #1648 Hali!
scania te hol vetted mennyiért a telót hogy minden volt benne csak tok nem??
Majd én is tervezem az ilyen telovásárlását majd január vagy február,mert most lenulázódtam csak addig ki akarom derteni hol kell a legkevesebbet fizetni és hol kapom a legtöbbet!A válaszodelőre is köszönöm!!
-
#1647 Pedig sok jobb telefon van még ettől az iPhone-on kívül. -
#1646 Na emberek a csomagban minden van a tokon kívül:) -
#1645 Szerintem ennél már csak az iPhone jobb. Nekem is az lenne az álmom. :) -
eLiXir #1644 Sziasztok!
Sok ismerosomnek van ilyen telefonja, es mivel kozel a karacsony, gondoltam megajandekoznam magamat egy telefonnal. Korulbelul 100.000 HUF keretem volna ra, es kivancsi vagyok, hogy ezen kereten belul ez a telefon a legjobb ?
Elore is koszi. -
Ernesto61 #1643 Sziasztok Van egy olyan gondom ,hogy meglett osztva a telefonmemóriám ,de csak az egyik felét látom. Ilyenkor mit lehet tenni? Valaki segíthetne mert nagyon kezdő vagyok Ellőre is köszi -
skovacs1899 #1642 Még mielőtt mindenki teljesen idiótának tartana ( mint júzert ), napokig csak kerestem az általatok leírt menüpontokat, mire rájöttem az igazságra.
Nos felraktam egy AC Milan-os témát a telefonra, ami nagyon szépen mutat, csak vannak kisebb hibái, pl: nem jelenít meg mindent a képernyőn, az általatok írt menűpontra is úgy találtam, hogy 3 nap próbálkozás után az üresnek tűnő képernyőre böktem és láss csodát felugrott az említett menüpont.
A beérkező üzenetekben ( foci SMS ) csinál még olyat, hogy leír mindent, de az eredményt csak akkor tudom megnézni, ha az üresnek vélt helyre bökök és azt egy más színnel már látom is.
Elnézést kérek senkit sem akartam félrevezetni, én csak a saját tapasztalatomat írtam le, ami ebből a feltehetően nem tökéletesen működő témától adódott és engem is félrevezetett a telefon.
Esetleg, ha valaki tud erre a telefonra egy jól! működő AC Milan témát, nagyon megköszönném. -
SaGa #1641 Beállítások->Kapcsolatok->Hálózat->Hálózatmód->GSM -
Ernesto61 #1640 Sziasztok Hogy lehet a 3G alkalmazást kikapcsolni? -
#1639 Mennyiért vetted mi az az olcsóbb?a 65ezres packba sincsenek már ezek a dolgok? -
#1638 Nem próbáltam még! -
#1637 ráadásul a myphone lassú mint a tetű... -
#1636 Tudom, hogy a MyPhone alkalmazás az egész telefont olyanná teszi, de én nem akarom azt feltenni, engem csak az SMS része érdekli! -
#1635 Hali!
Nem tudtok olyan programot, ami CHAT szerűvé teszi az SMSezést, mint az Iphone-ba? -
Jokko23 #1634 Sajnos tényleg kivetek mindent a csomagbol. Tok, plusz cerka plusz pengetö . Tv kábel álvány. Viszont olcsoblett. Én megvettem drágában 2 év nokia garival. Inkább rászántam azt a 10 ezre pluszt mint hogy utána nézegethetek vagy könyöröghetek az eladonak valamit kezdjen a rossz ikészülékel. Mellesleg Nokia garisan ( 2 év) a frisitést is elehet velük intézni. Mert sima mobiloshoz visszaviszed hogy uj frisitések vanak neten nézen utána elzavarhat ha olyan a pali. szerintem bár ez csak saját vélemény. A gondom nekem az hogy most azota futkosok tv kábelért mert egyszerüen néznek mint a moziba minden boltba mikor mondom mien kell.... -
#1633 egyébként meg ne az okostelefont hibáztassátok hogy nem tud valamit ha buta a júzer... -
#1632 #1627 -
#1631 dettó. sim re ment... a jóég tudja miért.