3952
  • kristomi
    Sziasztok!

Arra lennék kíváncsi, hogy az 5800 az kapacitív vagy rezisztív képernyős?

E szerint a cikk szerint: http://nonstopmobil.hu/kapacitiv-kijelzot-kap-a-nokia-5800-20090420.html már az újbbak már kapacitívak, igaz ez?

• tenkenorman
    valószínű hogy neked sem magyar a produkt kódod. nem fogsz tudni rá magyart rakni csak prod.kód cserével. abba meg nem mennék bele mert garivesztéssel jár, és nem is tudom hogy kell. nekem is angol. jobban is tetszik úgy.
  • Dj Siegfried
    elnézést, a lényeg kimaradt, magyar nyelvet szeretném visszahozni..... köszi
  • Dj Siegfried
    sziasztok, szeretnék egy kis segítséget kérni. szoftvert frissítettem hugom telóján (5310 xpress) és minden angol nyelvű lett rajta. tudnátok adni vmi linket, hogy mit telepítsek fel rá? köszönöm előre is
  • tenkenorman
    valaki tud linkelni távvezérlős progit ami wifi-t használ?
  • HTS s3rg1nh00
    vagy egyszerűen némába kell állítani kikapcsolás előtt...
  • RS
    A Sygic sokkal jobb!
  • SaGa
    Az SMS-eid valószínűleg a memóriakártyán vannak, de a tubi hajlamos visszaállni a telefonmemóriára, mert amikor csatlakoztatod PC-hez, hogy áttöltsd a zenéidet, leválasztod a memóriakártyát a telefonról (részben). Emiatt ha eközben befut egy SMS vagy egy hívás, mindenképp visszavált a telefonmemóriára, de sokszor akkor is, ha elvileg semmi oka. Gyakorlatilag az a baj, hogy a kártyát egy időben próbálja a telefon és a PC használni, amit nem tud lekezelni a telefon, inkább "elengedi" a kártyát.
    Ha újra látni akarod őket, állítsd át az alapértelmezett tároló helyet a kártyára, de szerintem nem érdemes, mert úgyis vissza fog állni megint.

Az indítási dallamot nem tudod kikapcsolni, csak ha meghackeled a telefont. Ha a kezek megjelenésekor "rákoppintasz" a képernyőre, nem fog zenélni...
  • SaGa
    Az utolsó (5.00.60) biztosan jó rá...
  • HTS s3rg1nh00
    megjeleníti,csak nyomni kell neki egy frissítést-zenetár-opciók-könyvtár frissítése
    lehet marad még olyan amit nem jelenít meg,én néhány nagyon régi számmal jártam így,aztán újra beszereztem őket,és így már jó:)
  • berlin
    Oda tettem a zenéket, mégsem jeleníti meg a készülék. :-/
  • berlin

2. és 3. kérdésemre tudja vki a választ?

Köszi!
  • berlin
    Köszi!
  • norbi56
    A zenéket rakd a Sounds/Digital mappába úgy jólesz:)
  • HoReSz1975
    valaki használ garmin navit melyik verzió működik stabilan az 5800 -on
  • tenkenorman
    nah beálítottam. van valakinek valami tippe hogy lehet megoldani hogy valamivel gyorsabb legyen és esetleg videót is tudjak nézni?
  • tenkenorman
    megvan.
  • tenkenorman
    Fontos.
    Hogy hívják azt a programot amivel a számítógépem képernyőjét látom a mobilomon wifin keresztül?
  • berlin
    Sziasztok!

Karira megvettem az 5800-t.
    Zenét tettem rá (csatlakoztattam a PC-hez, Tároló módot választva) ugyanabba a mappát direkt, amiben eredetileg is vannak azok a zenék, amik a telón vannak gyárilag.
    Viszont nem látja a készülék a zenéket, csak akkor, ha bemegyek az Üzemmódba és testreszabásnál csengőhangot akarok módosítani. :(
    1. Mit csináltam rosszul?
    2. Hol tudom kikapcsolni az indítási dallamot?
    3. Tegnapi sms-eim ma reggelre eltűntek a telóból (közben volt egy kikapcsolás). Hová lettek?

Nagy-nagy Köszönöm előre is!
  • atesz034
    köszönöm szépen:D
  • tenkenorman
    kérj és köszönj.:)
  • SaGa
    Ja, hogy azt is kérsz! Miért nem mondod?...

Safe Deposit Box
  • atesz034
    SaGa esetleg egy program nevet is tudnál mondani vagy egy linket küldeni?
  • SaGa
    A legegyszerűbb, ha keresel egy nyitott wifi-t és a telefon saját frissítőjével csinálod (FOTA). Nem tud elrontani semmit, mert először letölti a frissítést, majd amikor kész és ellenőrizte, megkérdi, hogy mehet-e az updat.
    A PC-Suitos megoldás is elég biztonságos, ám ha menet közben elveszti a kapcsolatot a PC-vel, kétesélyes, hogy feláll-e a telefon ismét.

A FOTA: Beállítások -> Telefon -> Telefonkezelés -> Eszközfrissítések -> Opciók -> Frissítések ellenörzése...
  • SaGa
    Van
  • Ernesto61
    Sziasztok Szeretném frissíteni a telefonom,de még soha nem csináltam ilyet. Számítógépen keresztül a PC Suite programmal. Valaki leírná nekem hogy hogyan kell. És ha nem sikerül vége a telefonomnak? A garancia Elveszik? előre is köszönöm .
  • atesz034
    Sziasztok! azt szeretném kérdezni, hogy van e olyan program nokia 5800-ra amivel a mappákat külön letudom jelszavazni. előre is köszi
  • RS
    Esetleg próbáld meg ezzel.
    Free Zune Video Converter letöltése.
  • Ádus1987
    sziasztok! nekem olyan problémám lenne hogy hosszas keresgélés után végre az Internet Tablet Converter-rel sikerült átalakítanom egy youtuberól szedett videót. Mert idáig akármivel próbáltam csak a hang volt de kép nem. na ezzel most sikerült is megcsinálnom megy minden. Hát akkor mondom kipróbálom egy divx filmet is ugyanezzel. Rá is raktam a telóra a máséfl gigás cucc csak vmi 700 mega volt. a kép az tökéletes viszont most meg nincsen hang. Már nem tudom hogyan keressek rá hogy végre vkimegmondja mi lehet a baj. Úgy megörültem h végre egy jó convertáló ami segít. előre is köszönöm aki segít!
  • GhostR1der
    Szoftvert frissítettem, és megszűntek a tanusítványhibák :P ez volt a baj, ha még most is van, csakvisszaállítom az időt és már jó is
  • norbi56
    Igen az IMEI számot azt furcsállottam és tudom mire való, arra jutottam hogy hagyom a picsába xd

Köszi mindenkinek minden segítséget a telefonnal kapcsolatban:)Nagyon jó tegnap a becstelen brigantykat néztem rajta este nagyonjó:)
  • tenkenorman
    igen tud. a szignózáshoz egy honlapon ki kell adni az imei számodat. ennek birtokában akár le is tilthatják, vagy lenyomozhatják a telefonodat. ennek ellenére mégis ezre k csinálják.
  • norbi56
    Hát nekem sem túl szimpatikus...
  • Doomista
    Én is mellőzöm a hacket és a szignózást.
  • RS
    Nem hiszem, bár én nem szoktam Szignózni.
  • norbi56
    Mit kell tenni olyankor amikor a telefonon egy alkalmazást telepítenék, de kiírja hogy aláírás neélkül nem telepíthető...?
  • norbi56
    És ez tud kárt tenni a telóba?
  • Bedibeni
    Bocsi nem láttam, hogy te is ezt kérdezed.
  • Bedibeni
    Sziasztok ! Azt szeretném kérdezni, hogy néhény program mellet azt olvasom hogy : Szignózni kell. Valaki eltudja nekem mondani, hogy mit jelent ez?! Előre is köszi. :)
  • RS
    Itt megtalálod.