3952
-
#2150 negyedikén lesz egy éves. -
#2149 én nemsokára talán ma fogok egyet de csakis magamnak köszönhetem. nem kell minden sz@rt felrakni -
qurucz #2148 2. ponthoz kérdés: Hogí formázzam le? A telóban van ilyen menü?
" A Backup könyvtárat visszamásolod a memóriakártyára és a telefon fájlkezelőjével visszatöltöd a mentést." Hogy tudom visszatölteni?
:) Köszi és bocsi az értetlenkedésért.
-
#2147 és mijóta van meg? -
#2146 még sose csináltam -
#2145 ez a hard reset nektek mennyi időnként kell? -
SaGa #2144 Szerintem:
0: ha megváltoztattad a biztonsági kódját a telefonnak, állítsd vissza a gyárira (12345), illetve ha volt a memóriakártyának valami kódja, azt is szüntesd meg.
1: Mentés a telefon saját mentőkéjével a fájlkezelőben. Csak az üzenetek, névjegyzék, naptárbejegyzések legyenek kipipálva.
Ez a memóriakártyára csinál egy backup nevű mappát, oda ment. Rejtett, de ha adatátvitel módban csatolod a telefont egy PC-hez, át tudod húzni oda. Ha volt valami egyedi csengőhangod vagy képed, azokat is.
2: formázd le a memóriakártyát. Ez nyafog, hogy ez-az meg fog állni, de nem téma, úgyis az egész telefon leáll nemsokára...
3: húzd rá az új FW-t, akár OVI/PC suite-tal, akár wifi-n a telefon eszközfrissítés programjával. Ez utóbbi biztosan le fog futni, ha van a telefonodhoz való frissítés a listában, a különböző suite-ok néha elveszítik a telefont közben.
Amikor megvan, csinálj egy hard resetet (kikapcsolod a telefont, benyomod a zöld, piros, kamera gombokat és a bekapcsolót, és nyomod mindet addig míg nem kéri a PIN-t.). Beállítod amire akarod, majd összedugod a PC-vel, adatátvitel módban. A Backup könyvtárat visszamásolod a memóriakártyára és a telefon fájlkezelőjével visszatöltöd a mentést.
Visszatelepíted, amit akarsz...
A frissítés - amennyiben a gyári FW-t teszed a nem mókolt (Product Code-ot nem piszkáltad) telefonra, nem okoz garanciavesztést, egyszerű patchelés....
-
qurucz #2143 Még egy kérdés: ha resetelem és frissítem, akkor a garancia még érvényes lesz???? -
qurucz #2142 Köszi a választ! A frissítés előtt csináljak H.reset-et és mem. formázást?A sorrend mindegy? Ezeket hogy kell?
Gondolom a névjegyek csak a telón lévőkre volatkoznak, a sim kártyát nem formázza le?Bocs, lehet hülyéket kérdezek, de nem értek hozzá:(
Szóval csak egy helyen legyen a tel. szám. Ebben az esetben viszont a gyorstárcsázás nem működik (ha csak a simen van a szám). A simről viszont nem szeretném letörölni a számot. Van valami megoldás? -
SaGa #2141 A telepített cuccaid nem vesznek el frissítéskor, ám ha ténylegesen fel akarod frissíteni a telefont, nem csak egy firmware cserét akarsz végrehajtani, ami majd a következő hard resetnél lesz ténylegesen és teljes körűen aktív, akkor csinálsz egy hard resetet (és egy memóriakártya formázást) is. Emiatt viszont minden beállítás, telepített program és egyéb cucc elvész. Előtte mentés: névjegyek, üzenetek és SEMMI MÁS!!!!. Sem a beállítások, sem a telepített programok ne legyenek mentve, mert visszaviszed vele a bizonytalanságot a telefonba...
Akkor nem mutat nevet a számhoz, ha a bejegyzés mind a telefonban, mind a SIM-en rajta van. Nem tudja eldönteni melyiket mutassa, így inkább nem mutat semmit... -
qurucz #2140 Letöltötten sz.gépre a Nokia Ovi-t. Azon keresztül akarok frissíteni szoftvert. A memó kártyáról mentsem le az adatokat? Elvesznek frissítéskor?
Míért van az, hogy nem minden tel.számhoz írja ki a nevet ha hívok, vagy hívnak????? Ez nagyon zavaró! -
#2139 vehetsz,de a leggyorsabban úgyis akkor érhető el,ha független.
eddig nem volt kinetikus,csak a görgetősávon ha húztad akkor ment,vagy szépen odaugrott ahová nyomtad az ujjad a sávon(pont mint itt a windowsban is),mostmeg ugye kaptuk ezt is,ne legyen annyira lemaradva a teló az ájfóntól.
egyébként érdemes 5230 témákat is nézni rá,mert azt már alapból ezzel a szofttal adták ki,és pl.a főképernyőn csak egy 5230-as téma tünteti el a névjegysávon kint lévő emberek mögül a háttérszínt-ami az alap 5800 témánál is van...
kicsit fejetlenség van azért a nokiánál is. -
#2138 tanárbácsi és én a vodafone-tól vehetek? -
#2137 fájín:)
és eddig milyen volt? -
#2136 igen.
-
#2135 bla-bla
aki vesz egy ilyen telefont szolgáltatófüggően amin tudja hogy a szoftverfrissítés szopás lesz,inkább ne szóljon semmit. -
#2134 kinetikus görgetés? -
#2133 meg,lesz kinetikus görgetés,meg az ébresztőóra is megjavul. -
#2132 *#0000# a tárcsázóba és már írja is,vagy pedig beállítások-telefon-telefonkezelés-eszközfrissítések. -
#2131 azt hittem hogy ez nála be van lőve, és úgy nem megy... -
#2130 ekkora faszságot írni tudás kell.
menü-beállítások-személyes-főképernyő-főképernyőben névjegysáv és/vagy ugyanitt főképernyőtémánál névjegysáv. -
dirtlaci #2129 szval akkor elveszitem a v40 et :S nincs más megoldás h vissza hozzam ? a főoldalra a névjegyzékes cuccot ?:D -
qurucz #2128 szerintetek megéri frissíteni a szoftvert, ha eddig nincs semmi baj a telóval?
honnan tudok témákat letölteni ingyen, ami nem lassítja be a telót? -
qurucz #2127 köszi, megnézem
-
dirtlaci #2126 és ha hard reset a v40 en rajta marad? -
#2125 reseteli a szoftvert, azaz nem fog rajta maradni semmi amit te raktál rá, pl névjegyzékben hívások, alkalmazások, szal visszaállítja a mobil szoftvert az eredeti gyári állapotba. ha valami elromlik a mobilban, akkor általában hard resettel megjavul, de pl bertinonál nem javult meg ettől :DD nekem is volt egy olyan problémám a v31 szoftval, hogy a névjegyzéket nem tudtam megnyitni, egy hard resettel megoldódott a dolog. -
#2124 ha új tulajdonos vagy ajánlom hogy olvasd végig ezt! Sok hasznos infó van benne és ha jól emlékszem benne van a válasz is:) -
qurucz #2123 Tegnaptól én is új tulajdonos vagyok. Valaki tudna segíteni, hogy hogyan tudom megnézni, milyen szoftver van a telón.
Előre is köszi -
#2122 ez mit is takar amúgy? -
#2121 hard reset -
dirtlaci #2120 hello nekem az a baj h felraktam ma v 40 et nagy küszködések között és az a bajom h főképernyőről el tünt a névjegyzék sáv aki tud segitsen pls -
#2119 oksi:)
azért remélem nem sértdőtél meg
köszi -
#2118 itt a topikban írták....akkor csak biztos... -
#2117 nem azt mondtam hogy nem ér sokat:D
csak nem úgy tűnt hogy biztos forrásod van:)"elvileg":) -
#2116 majd egy vodafones megmondja, ha az én válaszom nem ér sokat :D -
#2115 mihez képest?:D
és ez az elvileg nem túl biztató:D honnan veszed ezt?:D -
#2114 ott elvileg megkapod pár napon belül :D -
#2113 vodafonnál nem tudjátok hogy hogy működik ez a dolog ? -
#2112 elvileg igen...nekem azt mondták hogy a tonline később kapja meg...hát én azon vagyok, és későbben érkezett meg hozzám...a v31re való frissítés kb 1 hónapba tellett...pont mint a v40re, ennyi. -
#2111 milyen szolgáltató?függ ez attól 1általán?