3952
-
qurucz #2230 Hol tudom megnézni (erre reagálva: "ha nem volt az internet kapcsolatoknál engedélyezve a szolgáltatód internet elérése, akkor semmilyen forgalmat nem generált.") , hogy a szolgáltató internet elérése engedélyezve van e? ki akarom kapcsolni!
a Naplóban a Csomagkapcsoltban Elküldött: 11,01 kb, fogadott 30,24 kb. Ez mennyit jelent?
Szóval most hogy rajta van a térkép a telón, nem fizetek? -
SaGa #2229 Ha nem volt az internet kapcsolatoknál engedélyezve a szolgáltatód internet elérése, akkor semmilyen forgalmat nem generált. Ha engedélyezve volt, akkor nézd meg a Naplóban a Csomagkapcsolt forgalmat...
A dolog egyébként úgy működik, hogy ha a térképeket, ahol előfordulsz, letöltötted jó előre, akkor nem tölt le semmit, h nem töltötted le, akkor azt a területet, ahol épp vagy, leszedi. Ennek mérete sok mindentől függhet. Ha nem láttál semmit, csak a koordinátáidat, akkor nem töltött le semmit.
A másik adatforgalom az alkalmazás indításakor a GPS műholdak aktuális pozícióinak adatbátisa. Ez pártíz kb méret, de csak akkor szedi le, ha az A-GPS (Kiegészített GPS) engedélyezett a helymeghatározási módszereknél. Ha nem, akkor nem tölt le semmit.
-
qurucz #2228 Ok,letöltöttem a térképeket. Akkor most már nem fizetek a használatért, ugye?
Amíg nem volt térkép rajta, a szolgáltatótól szedte le az adatokat? Mennyi adatforgalmat csinált, ha kb 5-10 percig használtam? Pedig le van tiltva hogy a szolgáltatóra csatlakozzon. -
takiati1989 #2227 kösz -
donoki #2226 lehet .jar-t is tenni rá, ezek a java játékok, programok
a .sis a symbianos alkalmazásokat jelenti, de mind2t lehet rátenni a telóra!
pl a nokiaprogramok.hu-n is találsz sok .sis-es alkalmazást -
takiati1989 #2225 jól hallottam? ha a nokia 5800-ra akarok tenni játékot akko nem .jar fájlt kell keresnem hanem .sis fájlt? ilyet hol találok? -
#2224 Hogy érted, hogy e-mailek letöltése? -
#2223 Te végigolvastad egyáltalán az oldalt, amit belinkeltél?
Idézem:
"! Az új Ovi Térképek alkalmazás törölheti a készüléken található térképadatokat. Szerezd be a legújabb térképadatokat ingyen a Map Loader használatával."
Ez szerintem nagyon is azt jelenti, hogy ez csak program, ha térképeket akarsz bele, akkor le kell szedd a Map Loader programot és az telepíti a telefonra. -
qurucz #2222 jah, még valami: az emailek letöltését hogy lehet beállítani? Persze hogy nem keljen fizetni, hanem ha talál wifi-t szedje le?? -
qurucz #2221 Innen töltöttem le: http://www.nokia.hu/fedezd-fel/ovi-terkepek/letoltesek#/nokia-5800-xpressmusic/
Akkor ez most mi? csak a progi? -
#2220 Ha ól tudom, ki lehet. De ha letöltesz előre minden térképet ami kell, szerintem csak úgy hülyeségből nem fog adatforgalmat generálni. -
#2219 a GPs-nél ki lehet kapcsolni azt hogy ne mennyen fel a netre?SOHA? -
SaGa #2218 A maps nem tartalmaz térképeket, az csak a program. A térképekhez kell az OVI Suite vagy a MapLoader. Telepíted a PC-dre, összekötöd vele a telefont USB-n és és letöltöd rá a szükséges térképeket...
Ha nincsenek térképek letöltve és aktív az adatkapcsolat a szolgáltató felé, kemény pénzeket lehet fizetni, mert mindig azt a térképdarabot tölti le, ahol épp vagy. Ha előre letöltöd a szükséges országok térképeit, akkor nem fog külön adatforgalmat generálni.
A címet az őj (3.03 vagy 3.04) maps-ba "településnév utcanév házszám" formában kell beírni. Se vessző, se pont, se idézőjel nem kell... -
qurucz #2217 vagy rosszul írtam be? vessző, irányítószám meg ilyenek is kellenek? -
qurucz #2216 Hy! Valaki tudna segíteni, hogy hogyan működik a navigáció? Pl: Pestről Dunakeszire akartam menni, de nem talált Dunakeszit! Ez míért van? Valamit állítani kell?
Azzal, hogy letöltöttem a telóra maps-t, minden ország (város) térképe rajta van? -
SaGa #2215 Konkrétan melyik játékot szeretnéd telepíteni? -
#2214 Lehet nem a telára való a game vagy ilyenek. Ha játékot keresel úgy keresd hogy Symbian S60 V5 vagy 5th-ra.
Amúgy nem mindent kell signózni. Mit ír ki a tela amikor nem tudod telepíteni?
-
feroka7 #2213 Nekem is segítene azé valaki?ezzel az alkalmazás dologgal meg játékkal kapcsolatba? -
#2212 kész a gyik amúgy. de még meg kell formázni meg ilyenek. kaptam egy büntit és megfordult a felyeben hogy akkor nem lesz gyik. de már mindegy.
amúgy jogtalanul de levan ejtve... -
#2211 Volt alkalmam "hosszabb" ideig is kipróbálni a mobilt, mert egy haverom kölcsönadta 2 napra. Szerintem nagyon kemény telefon végigpróbálgattam mindent ami egyszer eszembe jutott és semmi hibát nem észleltem, nemtom mért van itt mindenkinek ennyi baja... -
#2210 Jaj, de nehéz felfogásúak egyesek.
persze, hogy lehetett GPS-ezni, csak FIZETNI kellett érte, mostmár nem kell. Remélem elég érthető voltam. :)) -
#2209 Leszeded az Ovi Maps legújabb verzióját s kész.
Asszem csak ez az egy támogatott. -
feroka7 #2208 Sziasztok!Vettem én is egy ilyen 5800 xpressmusicot az lenne vele a problémám hogy nem tudok rá játékot telepíteni pedig már szignósztam is de valahogy mégse jó.Mit kéne vele csinálni még?köszi előre is. -
dirtlaci #2207 hello mindenki szerintetek meik a legjobb gps progi és honan tudom leszedni és hozzá térképeket és meik térkép a legérdemesebb
köszi előre is -
#2206 5800-val mindig is lehetett gps ezni. -
donoki #2205 de régebben is a sima 5800-val is lehetett gps-ezni, nem? csak nem jogtiszta cuccot kellett rárakni, vagy nem jól gondolom? -
Ottomarci #2204 Sziasztok!Az Ovi Store-rol szedtem le cuccokat a telora.A gondom azota az,hogy allandoan Wlan kapcsolaton van,ha leallitom a connectet,egy mp mulva mar vissza is ugrik ra.Gondolom,igy jo hamar le fogok merulni,na meg nem is akarom most az intenetet hasznalni:)
Mit csinaljak vele?A telo kicsit melegebb is lett.Es ha nem nyomom be a billentyuzarat,egyfolytaban vilagit.szerintetek?Koszi. -
#2203 nem,viszont van egy jóság,úgy hívják,lejátszási lista. -
SaGa #2202 Passz. Tedd föl a folderplay-t, az direkt erre való... -
SaGa #2201 Mit kell kitömöríteni? Ha zip és abban van a sis vagy sisx, akkor bontsd ki és a sis vagy sisx fájlt told a telefonra, vagy a pc suite-tal azt próbáld telepíteni. Zipet nem fogsz... -
qurucz #2200 jah még egy kérdés: lehet a zenelejátszóban mappákat létrehozni, és a kiválasztott mappát lejátszani? -
qurucz #2199 nem tudok témát telepíteni! A PC suit-al próbáltam, de nem engedi! A telóra meg hiába töltöm le, mert ki kell tömöríteni de azt a ugye a telóval nem lehet. Gondolom én.. Hogy csináljam? -
devilk #2198 Sziasztok!
A problémám a következő. "beragadt" a zenelejátszóba a zene. már letöröltem a memó kártyáról, de hiába frissítem a zenelejátszóban a fájlokat, nem akar semmit sem csinálni.
mi a megoldás ilyenkor? de már nagyon idegesít, s ráadásul hiába rakok rá új zenét, azt sem "látja". de ha fájlkezelőből indítom a zenét, akkor minden okés és játszta. volt már memókáryta eltávolítás "szakszerűen" és gyári beállítások visszaállítása/újraindítása.
nem szignózott a telóm.
tenkenorman
-
Hosszúpuska01 #2197 hát ezt az msn-t töltöttem le a telóra
Windows_Live_Messenger_5.501.1003_S60v5 -
#2196 Milyen msn-t töltöttél le? Próbáld ki az eBuddy mobilos változatát, de van normális windows live messenger is amit a letöltésekben (azt hiszem 5800-án is így van) megtalálsz. -
#2195 Beteszed a memóriakártya Others mappájába és a telefon fájlkezelőjével megkeresed megnyitod és telepíted. Ajánlott a kártyára telepíteni, de oda rakod ahova akarod... -
#2194 Nem lehet valahogy beállítani hogy az ébresztés rádióra legyen? :D -
Hosszúpuska01 #2193 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni mert feltettem egy msn-t a telefonra de amikor be akarok jelentkezni akkor nem akarja felajánlani a saját wifimet csak a t-mobilos cuccokat.Lécci havalaki tud segítsem.Előre is köszönöm! -
k roy96 #2192 gsmhome.hu -
takiati1989 #2191 Sziasztok!
Vettem egy ilyen telefon-t. Nagyon tetszik. Játékokat akarok rátenni. Letöltöttem pár .jar fájlt. Most ezeket hova másoljam a telefonon vagy mi?