Nokia 5800 XpressMusic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minden megmarad...

Beírtam a product code-t , az "Én Frissíthetek?" oldalán a Nokiának , és kiírta , hogy frissíthetek 31. sw-ig , de ha a telefonon akarok frissíteni , ott nem talál , a nokia updatert meg nem tudom feltenni , mert W7-et nem támogat :S ilyenkor mit tegyek ? 😊

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

Kár , h nincs szerkesztés ... mindig megjegyzem ilyenkor 😊
Már megtaláltam , Itt lehetletölteni , ha valaki nem tudná még 😊

nézem mini 31. es SW-nek kellene rajta lenni , de nekem 21. es van , és nem talál frissebbet... töltsem le a szoftver frissítõt , és USB-s kapcsolattal , hátha ? 😊)

még egy utolsó kérdés , szoftver frissítés után , teljesen le nullázódol a telefon tartalma ? vagy megmarad minden ? 😊)

Köszi a válaszokat 😊

Az igen 😄
Pont most olvastam Indexen , nah gondoltam postolom nektek , de gyorsabb voltál 😛 😄

De am , pontosan mikortól lesz ingyenes , azt nem lehet tudni ? 😊

Ha olyan verzió, ami ide készült, akkor igen. Ha a bolt trükközött valami ázsiai cuccal, akkor nem biztos...

üdv! ha frissitem a független 5800át a 40es sw-re akkor lesz rajta magyar nyelv? irjon aki frissitette már rá és van. köszi
HTS s3rg1nh00
függetlenül vedd meg,ha szolgáltatós lesz akkor tuti szívás a frissítés,függetlenül jóval kevesebb az esélye...
nekem a mikivel sose volt még bajom...
sõt,igazából még egy karcolás sincs a telefonon,bár tokban hordom és úgy vigyázok rá,mintha a szüzességem lenne😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Én is telefonvásárlás elõtt állok.Nokia 5800 után is érdeklõdök.Ha minden igaz Vodánál vásárolnék kb 1 hónapon belül.Szerintetek van rá esély hogy az új v40es fw-vel tudom megvenni?Bár ez szerintem is kizárt, szóval gondolom magamnak kell frissítenem majd megvétel után...jó kis telónak látszik ez.A vélemények igaz megoszlanak róla több fórumon is.Volt ahol olvastam hogy hívás fogadásnál 1-2 másodpercig kihagy a mikrofon.Van aki tapasztalt hasonlót?
HTS s3rg1nh00
hát ja,vadul kezdte tekergetni a rádiót,haver meg alkalmazkodott...ráadásul nem a nyugisabb fajtából tolta persze😄!

bertino
😄DDD
az igen, sofõr biztos nézett 😊))
hát nekem normális felhasználásra kéne, autóba.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

HTS s3rg1nh00
mivan,bkv sofõröknek a sztrájk miatt büntibõl metallicát akarsz tolni rádión keresztül?<#banplz>
(ismerõs megcsinálta csak itt miskolcon,na meg nem a telóval😊)

bertino
de valószínûleg ugysincs olyan szerencsém, hogy ilyet tudna <#banplz>

bertino
tud ez a telefon olyat, hogy transmitterként mûködik ?
ha játszok vele zenét, azt sugározza egy frekvencián valamilyen szoftver segítségével esetleg ?

mert az nagyon metál lenne, ha ilyet meg lehetne oldani vele.

RS
Szerintetek megéri?

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Na így szerettem volna ezt! Köszönöm szépen az infókat. Köszönöm SaGa és LoSA!
Emlékszem rá, mivel motoros körökben forgok, mert szintén motoros vagyok, hogy egy olyan fórumra írtam véleményért az adott motorra ami a fórum alapja volt, hogy jó e a motor vagy sem, és sokan azt írták rá hogy hogy lehet ilyet megkérdezni egy olyan fórumon ahol csak olyan ír akinek van , és hogy nem fog rá rosszat írni. Ezt nem értettem, mert véleményem szerint ha van egy motorom vagy egy készülékem jelen esetben egy mobil, és valaki kérdez róla dolgokat, nem fogok csak jót mondani mert nekem olyan van. Hanem ami tényleg van, tehát ez és ez jó, ez és ez meg nem. Nem elvakultan. Köszönöm neketek az infókat mégegyszer!
Akkor jól csináltad!<#eljen>
Itt szinte kizárólag olyat találsz, akinek van.
Mûködik. Amire való, azt tudja. Amire nem való, azt kevésbé. Pl nem egy fényképezõgép. Lehet vele fotókat csinálni, de az csak egy kisegítõ funkció.
GPS-nek kiváló, PDA-nak szintén, ha beszerzed a szükséges programokat.
Nem iPhone, Nokia. Az érintõ felülete lágy, jól kezelhetõ, de karcosodik, így egy fólia mindenképp kötelezõ. Ha a telefonon, amit veszel, még rajta van a gyári, csíkos, rajzos, arról alkohollal óvatosan lemosható a festék (sajna nekem már túl késõn jött az ötlet), így eleve nem szabad róla leszedni.
Van néhány problémája, de egyik sem tragikus, mind kezelhetõ.

A ház mûanyag, annak összes nyûgjével (karcolható, törhetõ). Az enyém mér esett le, nem tört össze, de a keret sarkán észrevehetõ karcolások maradtak.
A vásárlásnál inkább a 2 éves NOKIA garancia legyen a fontos, ne a pár ezer forinttal alacsonyabb ár. Lehet kapni olcsón kínai utánzatokat, illetve ázsiai országok száméra készített, majd itthon "megokosított" telefonokat. Az ilyenek vagy egyáltalán nem, agy csak trükközve frissíthetõk, így kerülendõk. Amelyikre csak "bolti garancia" van, azt felejtsd el, jobban jársz...

Nekem 580 Ft volt 3 darab. Szintén e-bay. Pénteken rendeltem, hétfõn hozta a postás...

Az Ebayen ugyanez 760 Ft-ra jön ki úgy, hogy már a "házadnál" van <#wink>
Magyarul, akinek mondjuk "csak" 1 féléve van meg a telója, az kussoljon?<#gonosz2>
LoSA
Rövid leszek, mert minden héten jön egy ilyen kérdés. Én nekem január 20-án lesz egy éve, hogy megvettem. Semmi bajom nincs vele, teljesen jól megy minden, strapa bíró! Nincs semmilyen gondom vele. Az érintõ képernyõ jó, bár talán egy fokkal lehetne jobb (szóval nem egy Iphone!) De én csak ajánlani tudom!

Üdv Mindenkinek!
Tudom tudom hogy hallottátok már de még is csak megkérdezem, mert én is telefonvásárlás elött állok, hogy milyen a NOKIA 5800 telefon. Ha kérhetem csak az írjon akinek van, és lehetõleg akinek hosszú ideje van.
Hogy reagál? Mennyire stapabíró. Milyen az érintõképernyõje, tehát minden olyan ami egy hosszútávú használatban megmutatkozik. Bírja e vagy nem?!
Aki tud kérem válaszoljon! Köszönöm szépen!
norbi56
Nekem a szoftverfrssítõ azt írja nincs õj frissítés pedig a 3-as van fent:S Mit csináljak?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

RS
Én ilyet rendelek hétfõn, nagyon jó minõségû fólia.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

bertino
<#ravasz1>

Doomista
mert nem tudod a leírások alapján sem frissíteni a fw-t, n00b <#idiota><#idiota><#idiota>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

bertino
én még azt használom, ami rajta volt, mikor megvettem <#idiota><#idiota><#idiota>

Csak hogy egy kicsit eltérjünk a tárgytól. Ti (ha vettetek) hol vettétek a védõfóliát ? Errõl mit gondoltok ? http://akcioswebaruhaz.hu/termek/nokia_5800_xpressmusic_kijelzo_vedo_folia_-_2_db-os.html
1: mûködik, kicsit gyorsabb és a tapizásra érzékenyebb. Megváltozott a fõképernyõ kinézete. A névjegysávban a képek túl nagyok (szerintem), de lehet õket jobbra-balra görgetni, plusz alulra bekerült négy általad beállítható program ikonja. Az alkalmazás sávon ugyanezek fölülre kerültek, de alattuk ott a naptár következõ bejegyzése, meg még pár dolog, kikapcsolhatóan. A lezárt "képernyõvel" a hívás fogadás iPhonosodott kisé. Nem tapizni, hanem csúszdázni kell. Jópofa, de nem annyira tetszik, plusz valószínû jobban kopik a tapi, így a fóliázás kötelezõ lesz. A telefonkönyvben lehet ékezetes betûkre és kettõs mássalhangzókra is keresni. Van "kinetikus scroll", de nem mindenütt. Egyelõre nem hackelhetõ. Ha a frissítés elõtt teszed föl a hacket és nem reseteled a telefont a frissítés után, akkor megmarad, de minden egyéb esetben annyi neki...

2: ha kivárod, míg a T-mobile-os telefonokra is meglesz az új FW és azt teszed föl, akkor marad a a garancia, de lehet, hogy fél évet is várhatsz. Ha találsz olyan Nokia szervizt, amelyik felrakja a T-s telefonra a normál FW-t, akkor is. Ha te rakod fel "product code" átírással, akkor a garancia ugrott. A kód visszaírása nem segít, mert a Nokia központi szervere rögzíti az átíás tényét az elsõ update során...

5c0rp330n
1. elegge faszanyos, kinetik scrollt ad, jo kis home screent, sok mast, gyorsabb is, stabilabb is.
2. garancia biztosan nem veszik el, viszont jo esellyel nem fogsz tudni meg 40-esre frissiteni ha tmobile-nal vetted, csak akkor tudnal ha fuggetlenul vetted volna. szolgaltatos telokhoz kulon jelennek meg az fw-k, ha a szolgaltato jovahagyja, joesetben par honap mulva ott is elerheto lesz, rosszabb esetben nem lesz.

CoD23
Szevasztok !
1. kérdésem: Mi a tapasztalat az új frimware-rel?
2. kérdésem: Még nem volt a teló vásárlás óta frissítve, most szeretném, ha géprõl akarom milyen progival tudom megcsinálni, a frissítéssel nemlesz ugye garancia vesztés ( t-mobile -os vagyok)?
Most hirtelen kb. ennyi, elõre is kössz!

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

RS
Én tegnap frissítettem v40.0.005-re, és minden rendben van, kivéve hogy az én telefonomnak nem jó a giroszkópja sajnos.

LoSA
A helyi Nokia szervízbe sem tudtak vele mit kezdeni, most felküldtél Pestre, kb 1,5 hét!! faxa...

Hard Reset (zöld, piros, kamera, bekapcsoló gombok egyidejû nyomása a PIN kód bekéréséig) volt már?
Természetesen kikapcsolt telefonnal kell, így javasolnám: akku ki, memóriakártya ki, akku vissza, gombok benyomása...

LoSA
Szerencséd van... Nekem nem volt! Azóta a telefonom, semmit nem csinál, mindjárt viszem be a szervízbe!

GhostR1der
nekem meg fogta magát ma a szofgtverfrissítõ, úgy 50 megánál, és kilpett,,,,, hála égnek a telefon megúszta semmi baja

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

HTS s3rg1nh00
hard reset?

LoSA
Szétvet az ideg, komolyan mondom... A telefonom teljesen fekete, nem csinál semmit se! Frankóóó!! Remélem, hogy tudnak vele valamit kezdeni, mert semmire nem reagál!! <#boxer>

LoSA
Azt hiszem, hoyg vihetem a telcsimet a szervízbe... Frissíteni akartam, de megszakadt valamiért az a tetves kapcsolat, úgy csináltam, ahogy írták, de nem fejezi be a frissítést, szóval... :S Tipp esetleg? 😊

Tudja valaki hogy kell Sygic 7.71-be új térképet berakni? Pl. Németország.
HTS s3rg1nh00
én is nézegettem témákat,de jót nem találtam a telón😊
köszi a segítséget!

Csak egy másik téma telepítésével. Az 5230-ahoz való reflections-ban átlátszó a gombok háttere/kerete...
Elérhetõ itt.

HTS s3rg1nh00
egy kérdés a már v40-t használóknak:az új fõképernyõn a kontaktok kaptak ugye egy hátteret,viszont nekem a fekete háttérkép elõtt ez elég gányul mutat,megtaláltátok már hol lehet ezt kikapcsolni?nekem nem jött össze😞

na földobtam az új SW-t egész jópofa
Az új SW tartalma:

1.kinetic scrolling (görgetõrutin)
2.Nokia 5530-ról ismert készenléti kijelzõ
3.vízszintes pozícióba fordítva automatikusan aktiválja a QWERTY billentyûzetet,
4.néhány beépített alkalmazás ikonját lecserélték,
5.frissített Real Player,
6.javítottak az érintés érzékenységén,
7.javítottak a szoftver stabilitásán.
tenkenorman
1.-
teljesen átlagos a képváltási sebesség. a zoomolás nem a legjobb de van rá sok alternatív progi
2.-re már válaszoltak. minden hang ami a telefonból jön nagyon jó.

http://www.tenke.hu

oks köszi megnézem😊
1: passz, a photo browser-t használom, nem érzem, hogy gondja lenne.
2: nem azon a hangszórón jön a hang, amikor zenét hallgatsz az csak a telefonáláshoz van. Zenéhez, rádióhoz 2 db hangszórót találsz, a hátlap alatt. Szembõl nézve a telefont, a bal oldalán van két fémhálóval borított rész. Azok mögött vannak a hangszórók, jól szólnak, de van a telefonhoz füles is...

Hali!
2 kérdésem lenne az 5800-val kapcsolatban. Olvastam egy tesztben, hogy a képek megjelenítése, és a képek közötti váltás igencsak lassú, zoomolásra is várni kell.
1. Ez a "hiba" újabb firmware-ekkel is fennáll? Azért lenne fontos, mert a mostani telóm is elég lassan kezeli a memóriakártyás képeket, és elég bosszantó.
2. A képeket nézegetve láttam, hogy az elõlapon felül középen van a hangszóró, egy minimális kis rés. Nos, ebbõl nem tudom elképzelni, hogy olyan tökéletes tiszta, tökéletes hang jöjjön belõle, mint Nokiából még soha. Mobilaréna tesztben olvastam, ahol azért nem rossz tesztek vannak fent! Kérlek cáfoljatok meg ha nem így van! 😊

Köszönöm!
Köszönöm.
Ott még nincs. A PC Suite-tal (pontosabban a Nokia Software Updater-rel) elérhetõ verzió van kint egyelõre. A FOTA-s mindig kicsit késõbb szokott kikerülni. Kissebb is mint az NSU-s verzió...