Nokia 5800 XpressMusic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
Már megtaláltam , Itt lehetletölteni , ha valaki nem tudná még 😊
nézem mini 31. es SW-nek kellene rajta lenni , de nekem 21. es van , és nem talál frissebbet... töltsem le a szoftver frissítõt , és USB-s kapcsolattal , hátha ? 😊)
még egy utolsó kérdés , szoftver frissítés után , teljesen le nullázódol a telefon tartalma ? vagy megmarad minden ? 😊)
Köszi a válaszokat 😊
Pont most olvastam Indexen , nah gondoltam postolom nektek , de gyorsabb voltál 😛 😄
De am , pontosan mikortól lesz ingyenes , azt nem lehet tudni ? 😊
nekem a mikivel sose volt még bajom...
sõt,igazából még egy karcolás sincs a telefonon,bár tokban hordom és úgy vigyázok rá,mintha a szüzességem lenne😊
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
az igen, sofõr biztos nézett 😊))
hát nekem normális felhasználásra kéne, autóba.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
(ismerõs megcsinálta csak itt miskolcon,na meg nem a telóval😊)
ha játszok vele zenét, azt sugározza egy frekvencián valamilyen szoftver segítségével esetleg ?
mert az nagyon metál lenne, ha ilyet meg lehetne oldani vele.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Emlékszem rá, mivel motoros körökben forgok, mert szintén motoros vagyok, hogy egy olyan fórumra írtam véleményért az adott motorra ami a fórum alapja volt, hogy jó e a motor vagy sem, és sokan azt írták rá hogy hogy lehet ilyet megkérdezni egy olyan fórumon ahol csak olyan ír akinek van , és hogy nem fog rá rosszat írni. Ezt nem értettem, mert véleményem szerint ha van egy motorom vagy egy készülékem jelen esetben egy mobil, és valaki kérdez róla dolgokat, nem fogok csak jót mondani mert nekem olyan van. Hanem ami tényleg van, tehát ez és ez jó, ez és ez meg nem. Nem elvakultan. Köszönöm neketek az infókat mégegyszer!
Mûködik. Amire való, azt tudja. Amire nem való, azt kevésbé. Pl nem egy fényképezõgép. Lehet vele fotókat csinálni, de az csak egy kisegítõ funkció.
GPS-nek kiváló, PDA-nak szintén, ha beszerzed a szükséges programokat.
Nem iPhone, Nokia. Az érintõ felülete lágy, jól kezelhetõ, de karcosodik, így egy fólia mindenképp kötelezõ. Ha a telefonon, amit veszel, még rajta van a gyári, csíkos, rajzos, arról alkohollal óvatosan lemosható a festék (sajna nekem már túl késõn jött az ötlet), így eleve nem szabad róla leszedni.
Van néhány problémája, de egyik sem tragikus, mind kezelhetõ.
A ház mûanyag, annak összes nyûgjével (karcolható, törhetõ). Az enyém mér esett le, nem tört össze, de a keret sarkán észrevehetõ karcolások maradtak.
A vásárlásnál inkább a 2 éves NOKIA garancia legyen a fontos, ne a pár ezer forinttal alacsonyabb ár. Lehet kapni olcsón kínai utánzatokat, illetve ázsiai országok száméra készített, majd itthon "megokosított" telefonokat. Az ilyenek vagy egyáltalán nem, agy csak trükközve frissíthetõk, így kerülendõk. Amelyikre csak "bolti garancia" van, azt felejtsd el, jobban jársz...
Tudom tudom hogy hallottátok már de még is csak megkérdezem, mert én is telefonvásárlás elött állok, hogy milyen a NOKIA 5800 telefon. Ha kérhetem csak az írjon akinek van, és lehetõleg akinek hosszú ideje van.
Hogy reagál? Mennyire stapabíró. Milyen az érintõképernyõje, tehát minden olyan ami egy hosszútávú használatban megmutatkozik. Bírja e vagy nem?!
Aki tud kérem válaszoljon! Köszönöm szépen!
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
2: ha kivárod, míg a T-mobile-os telefonokra is meglesz az új FW és azt teszed föl, akkor marad a a garancia, de lehet, hogy fél évet is várhatsz. Ha találsz olyan Nokia szervizt, amelyik felrakja a T-s telefonra a normál FW-t, akkor is. Ha te rakod fel "product code" átírással, akkor a garancia ugrott. A kód visszaírása nem segít, mert a Nokia központi szervere rögzíti az átíás tényét az elsõ update során...
2. garancia biztosan nem veszik el, viszont jo esellyel nem fogsz tudni meg 40-esre frissiteni ha tmobile-nal vetted, csak akkor tudnal ha fuggetlenul vetted volna. szolgaltatos telokhoz kulon jelennek meg az fw-k, ha a szolgaltato jovahagyja, joesetben par honap mulva ott is elerheto lesz, rosszabb esetben nem lesz.
1. kérdésem: Mi a tapasztalat az új frimware-rel?
2. kérdésem: Még nem volt a teló vásárlás óta frissítve, most szeretném, ha géprõl akarom milyen progival tudom megcsinálni, a frissítéssel nemlesz ugye garancia vesztés ( t-mobile -os vagyok)?
Most hirtelen kb. ennyi, elõre is kössz!
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
Természetesen kikapcsolt telefonnal kell, így javasolnám: akku ki, memóriakártya ki, akku vissza, gombok benyomása...
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
köszi a segítséget!
Elérhetõ itt.
Az új SW tartalma:
1.kinetic scrolling (görgetõrutin)
2.Nokia 5530-ról ismert készenléti kijelzõ
3.vízszintes pozícióba fordítva automatikusan aktiválja a QWERTY billentyûzetet,
4.néhány beépített alkalmazás ikonját lecserélték,
5.frissített Real Player,
6.javítottak az érintés érzékenységén,
7.javítottak a szoftver stabilitásán.
teljesen átlagos a képváltási sebesség. a zoomolás nem a legjobb de van rá sok alternatív progi
2.-re már válaszoltak. minden hang ami a telefonból jön nagyon jó.
http://www.tenke.hu
2: nem azon a hangszórón jön a hang, amikor zenét hallgatsz az csak a telefonáláshoz van. Zenéhez, rádióhoz 2 db hangszórót találsz, a hátlap alatt. Szembõl nézve a telefont, a bal oldalán van két fémhálóval borított rész. Azok mögött vannak a hangszórók, jól szólnak, de van a telefonhoz füles is...
2 kérdésem lenne az 5800-val kapcsolatban. Olvastam egy tesztben, hogy a képek megjelenítése, és a képek közötti váltás igencsak lassú, zoomolásra is várni kell.
1. Ez a "hiba" újabb firmware-ekkel is fennáll? Azért lenne fontos, mert a mostani telóm is elég lassan kezeli a memóriakártyás képeket, és elég bosszantó.
2. A képeket nézegetve láttam, hogy az elõlapon felül középen van a hangszóró, egy minimális kis rés. Nos, ebbõl nem tudom elképzelni, hogy olyan tökéletes tiszta, tökéletes hang jöjjön belõle, mint Nokiából még soha. Mobilaréna tesztben olvastam, ahol azért nem rossz tesztek vannak fent! Kérlek cáfoljatok meg ha nem így van! 😊
Köszönöm!
Köszönöm.