3952
-
#2270 amikor kicsit átnyomkodtam ez volt az első gondolatom: és még a symbian lassú...? sztem meg gyorsabb is mint a wm -
donoki #2269 Hát nem tudom, Samsungban a windóz tetszik, az kicsit széleskörűbben testreszabható, mint egy szimbiános mobil... de még azért olvasgatok..
az 5800 tényleg eléggé lassú?
Meg mit adnak hozzá a gyári csomagban? -
#2268 Jó lenne ha leírnád melyik szervíz volt ez, hogy soha többet ne menjen oda senki.
Egyébként ez egy Samsung által elismert gyári hiba, még sosem hallottam hogy nem cserélték ki valakinek. Kár, hogy hagytátok magatokat lerázni. -
spy803 #2267 Faterom az omniát cserélte le erre. A samsung nem jött be neki, mert nem tudta kezelni, olyan hihetetlen kicsik voltak a "gombok". Aztán tönkrement a jobboldalán az érintőképernyő, a szervizben meg azt mondták ő tette tönkre, ezért nem javítják gariban... -
donoki #2266 Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt vagyok, tapicskolóst szeretnék venni, a Samsung Omniára és a 5800ra esett a választásom!
Na de melyik?
Előre is köszi a válaszokat! -
#2265 nah ogy ne csak off legyen.
tegnap este felraktam egy főzött rom-ot. (új firmware) és műkszik meg minden. -
takiati1989 #2264 Meggyőztetek akkor veszek inkább egy nokia 5800-t az symbian-os. -
#2263 És szerinted zárt oprendszeren mit tudsz majd csinálni? JAVA-s játékok, és ennyi.
A játékok iPhone-on a legjobbak. De ha olcsón meg akarod úszni akkor veszel egy iPod Touch-ot. -
#2262 akkor vegyél psp-t -
takiati1989 #2261 mert zárt op.rendszerű?(ha igen,attól még nekem jó,mert nem kell nekem rá gps,msn stb....) (nekem csak játékok kellenek rá) -
takiati1989 #2260 DE MIÉRT FOSKAZAL A JET? -
#2259 Vazz dejó hogy benéztem...
Azt kell mondjam nagyon nem vagytok képben. Két eltérő telefonról beszéltek: i8000 OmniaII illetve S8000 Jet. Utóbbi egy foskazal, meg ne vedd. Mondjuk szerintem iPhone kellene neked. -
imice #2258 Sziasztok! Valaki halgatott már a telefonján neten keresztül (Wifi) Neo Fm-et? Én az istennek sem birom szóra bírni,azt írja sérült a fájl amit le tölt hozzá. -
takiati1989 #2257 mi az a wm7? windows mobile 7? de figyelj.... nekem nem kell mondjuk hogy tudjak rajztáblázni a telefonomon. alkalmazásokból nekem csak a játékok fognak kelleni.
Akkor sztetek Nokia 5800 vagy Samsung S8000 Jet?
(mindenki mondja melyiket ajánjla és miért?) (amelyikre töben szavaznak azt veszem :) -
#2256 nemtudom mert nem ertek hozza. Valami menu volt. Mondjuk most a wm 7 kijovetele utan elofordulhat hogy szukosebb leszaz alkalmazas valasztek. -
takiati1989 #2255 És mi az a kettő hely ami nagyon akad? -
takiati1989 #2254 ezt hogy érted hogy most már? eddig nem szabadott vagy mi? :) akkor az S8000-nak a hangszórója azért elég hangos?(gondolom nem éri el az 5800-t) -
takiati1989 #2253 de azért egy Samsung S8000 jobb mint egy Samsung S3500.
És a youtube-on is láttam videókat hogy hogyan kell játékot rátenni meg honnan szedjek le.
-
#2252 s8000 alias omnia 2? osztálytársamnak van. kicsit nagynak tűnik (még az iphonosoknak is) valamint még az 5800-ál is lassab úgyhogy nemtudom mit kárognak. a kijelző viszont gyönyörű. a színek is nagyon szépek, és maga a telefon is nagyon szép. viszont egy két helyen nagyon akad. de szerintem most már vegyél inkább s8000-et. -
#2251 Amúgy ah hülyeségeket írok, akkor elnézést kérek. :) -
#2250 Igazából csak egy különbséget találtam a kettő között. A Samsungnak nagyobb felbontású a kijelzője. Sajna ilyet még csak nem is láttam élőben, úgyhogy csak arra támaszkodhatom, amit általában tudok a Samsungokról. A játékok és programok feltelepítese elméletileg gond nélkül kell menjen, de ezt csak akkor tudod meg, ha már a kezedben lesz. Nekem volt régebb egy Samsungom (S3500) és letöltöttem hozzá kb. 400 programot meg játékot, amiből összesen 3 indult el. Én ezért többet soha nem veszek Samsungot. -
takiati1989 #2249 Sziasztok!
Nokia 5800-t vegyek vagy egy Samsung S8000 Jet-et? És indokold meg hogy miért. Az igaz hogy a Samsung Jet elég halk? Vagy csak az 5800-hoz képest halk? A nokia 5800-ra sok programot lehet tenni,hangosabb de a Jet pedig jobban tetszik,mind kívülről,mind a menüje meg mindene :) De ha a Jet-et választom azért arra is lehet tenni játékokat nem? Csak mondjuk ilyen egyéb programokat mint pl. MSN nem lehet rátenni? -
#2248 Dehogy kell összekötni. :))
Akkor is felajánlja... Szerintem ez logikus és fogadni is mernék rá, pedig nem használtam programot, amúgy meg te is inkább gondolkozz és próbáld ki, mielőtt kérdezel... -
#2247 Nem értem a kérdést :(
Feltelepited a programot ( Format Factory)
Beállitod ,ahogy írtam.
Megcsinálod a filmet a számitógépen,és utánna feltöltöd a telefonra. -
jordylee #2246 Eladó gyárilag kártyafüggetlen Nokia 5800 telefon.Karcmentes, végig tokban volt.A kijelzőjén még rajta van a fólia is.
Tartozékok:memóriakártya,töltő,adatkábel,állvány,gyári tok,pengető,papírok,doboz,fülhallgató
Képet kérésre küldök.
email:[email protected] -
qurucz #2245 Ehhez össze kell kötni a telót a PC-vel? Vagy automatikusan felhozza az 5800-át? -
wolfi57 #2244 Az alkalmazás kezelőben nem jelenik meg minden telepített téma alkalmazás, így nem tudom törölni, viszont a téma menüben ott van, de ott nincs felajánlva a téma törlése, ha valakinek van ötlete segítsen. Köszi. -
#2243 mármint a gyik meg a banner -
#2242 bocsi. de csak hétvége. nagyon elvagyok havazva. -
#2241 Én használtam semmi gondom nem volt vele.
Igy volt beállitva (idézet a Nokiaprogramok.hu-ról):
Amikor bejön a progi akkor a baloldali menüsorban van egy olyan hogy "mindent formátumba mobil eszköz", na erre katt, aztán legördíted a Nokiát, és ott van hogy 5800XM. Azt jelöld ki és akkor ezt szerkesztheted tovább.
Paraéterek:
-videó méret: 640x360
-FPS: 25-össel nálam tökéletes
-bitarány: a 768 abszolút jó, de ha szebbre akarod akkor 1024, minél nagyobb annál nagyobb a kimenet mérete, én pl. próbáltam 1600-al is(igaz hogy gyönyörű volt, de nagy is)
-audio bitarány: 128 -
qurucz #2240 Valaki használta már a Format Factory progit? Én átkonvertáltam vele egy filmet, de mikor felraktam a telóra szt írta, hogy nem tudja lejátszani!
Az lehet, hogy egy telepített téma kicsit belassítja a telót? -
#2239 kész van. MÉG MA feltöltöm valahova és megpróbálom beüzemeltetni a bannerral együtt. -
#2238 Hi! Erre a telóra le lehet szedni ingyen játékot ami konkrétan Nokia 5800-ra készült? Előre is köszi az infót! -
qurucz #2237 ja, bocsi, megvan és tényleg kösz:) -
qurucz #2236 köszi a választ. De sajna nem találom, hogy hol van a táma:(
egyéb ötlet? -
#2235 Pff... Hol van már az a GYIK? :)) -
#2234 Alkalmazás kezelőben kikeresed és ott tudod törölni. -
qurucz #2233 nem tudom letörölni a telefonra telepített témát!! Hogy töröljem??? -
qurucz #2232 ok köszi. Töröltem a szolgáltatót. -
SaGa #2231 Beállítások - Kapcsolatok - Célok - Internet...
Küldtél 11 kb-ot, fogadtál 30.24 kb-ot. Azt, hogy a szolgáltatódnál mennyi a fogadott forgalom utáni díj, Te tudhatod...
Ez egyébként inkább csak a műholdadatbázis mérete...