3952
  • Barnabyka
    Hali.

Azt szeretném kérdezni, hogy használtan hol és körülbelül mennyiért tudok ilyen telefont vásárolni?
  • tenkenorman
    tökéletes:D ezer köszi.
  • Efreet
    így jó?
  • RS
  • laci 700
    Üdv! Fail. Üdv
    jah és Üdv.

A GY.I.K jelentése a gyengébbek kedvéért = Gyakran Ismételt Kérdések
    Azért van, hogy ne tegyék fel ugyan azt a kérdést 100x hanem ott van rá a válasz is. Ha elolvastad és nem kaptál rá választ vagy még szükséged van segítségre kérdezel.
  • bertino
    fail.
  • gunners
    Üdv!
    Jajj de viccesek vagyunk!!!! XDXDXDXD Hú de vicces :D Elvileg ez Fórum ahol egymástól segítséget kaphatunk vagy nem !? XD
  • tenkenorman
    saját szerveren van a kép amúgy. vicces lenne ha csinálnék belőle egy 10 gigapixeles képet?
  • tenkenorman
    mindegy legalább a bannert látják...
    ugye látják?
  • Doomista
    GYIK-ot ki kellene emelni :D Piros betű, félkövér, dupla méretben. Ha azt sem vennék észre, én is feladtam.
  • tenkenorman
    de mibe hogy megkérdezi mégegyszer.
  • RS
    XXXXD
  • tenkenorman
    OTT A GYIK A BANNER ALATT
  • gunners
    Köszi!Ti használjátok érdemes leszedni?A Nokia kéri a telszámot,arra küldik ki mit kell leszedni?Hogyan Megy ez ?
  • tenkenorman
    ott a gyik a banner alatt
  • bertino
    ja.
  • gunners
    Üdv mindenkinek!
    A Nokiánál van egy olyan,hogy az ovi maps navigációs szolgáétatás ingyenes!!Valóban ingyenes??
  • tenkenorman
    ott a gyik a banner alatt
  • hentesferi
    Sziasztok

Nekem az lenne a kérdésem , hogy végre kijött számomra is a 40-es firmware szoftver , és most már eldöntöttem , akkor tényleg felfrissítem rá , mert most még csak a 20asig van , és hogy ha frissítek nem veszik el semmi ? vagy azért csináljak biztonsági mentést ? a Biztonsági mentés mit takar , a teló minden adatát lementi a gépre ? és a Memória kártyát , ajánlatos előtte kivenni ? vagy nyugodtan benne hagyhatom , ahhoz hozzá se nyúl , nem is zavar bele ?

Előre is köszönöm a válaszokat ! :))

• kovacsgellert
    Ízlések és pofonok. :P
    Szerintem se valami nagy szépség...
  • kovacsgellert
    Én nagyon sok zenét hallgatok, márpedig erre a Nokia alkalmasabb, tehát mégiscsak el tudnám dönteni, d ezen kívül nem sok különbség van a kettő között és tapasztalatom szerint a HTC tényleg lassabban nyitja meg a dolgokat, de rövid időn belül, már észre se vettem, tehát nem számottevő a különbség.
  • kovacsgellert
    Megtörténhet, hogy szolgáltatóknál változik az ajánlat, pedig nem kéne. Ebben már nem segíthetek. Ha Nokia boltból veszed, akkor biztos ott lesz a 8GB-s kártya, ha máshonnan, akkor lehet, hogy csak 4 GB-osat adnak, vagy 1 GB-osat. Be kell menni mindenhova és meg kell kérdezni konkrétan. Nincs jobb módszer...

A GPS-szel tapasztalatom szerint semmi baj nincs, néha megtörténik, hogy lassan talál műholdat, ezt elméletileg úgy kehet orvosolni, hogy elindulsz valamerre, tehát mozogsz és akkor megtalálja, valamint ha tömbházak, vagy akármilyen nagy tárgyak vannak a közelben azok is lassíthatják. Már leírtam jópárszor, hogy sajna csak két nap erejéig volt időm kipróbálni a mobilt, ezért csak arra támaszkodom, amit ennyi idő alatt tapasztaltam.

Amúgy meg örömmel látom, hogy már kintvan a GYIK, meg a banner. :D
  • tenkenorman
    akkor használd hétköznap az 5800 -t alkalmakkor meg a diamondot
  • GhostR1der
    egyiket sem fogom eladni
  • tenkenorman
    jahXD akkkor szerintem hirdesd meg mindkettőt és amelykér többet adnak.
  • GhostR1der
    Megvan mind a 2 telefon de nemtudom melyiket használjam.
  • laci 700
    egyet értek! 5800!
  • RS
    Inkább 5800, mert a Diamond elég ronda.
  • tenkenorman
    (bocs a sok postér) szóval lehet hogy azért ugyanannyi mert már nem árulják és nem törölték le. én pl nem jutottam hozzá a viva-hoz már sehol sem.
  • tenkenorman
    de amint látom még mindigy 90ezer forint.
  • tenkenorman
    A diamond 1 egy gyönyörű telefon, iszonyat szép kezelőfelülettel, azonbna mobilarenán aztmondták lassú. ha már nem olyan drága mint régen, és nem zavar ha nem túl gyors akkor vedd azt inkább.
  • donoki
    meg még azt is hallottam, hogy a gps-e nagyon lassan találja meg a jelet?!
  • donoki
    ezt a tesztet már rég elolvastam.. meg még jó egy párat.. a tartozéklistához meg csak annyit szólnék, hogy mindenhol mást írnak!

Az igaz, hogy a telóba benne van egy 8gigás kártya alapból?
  • GhostR1der
    5800 vagy htc diamond 1?
  • tenkenorman
    felhívod, vagy bemész és megkérdezed. az a tiszta.
  • cheatman
    Sziasztok!!
    Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a T-mobilos 5800-hoz milyen tartozékokat lehet fellelni a dobozban? Nézegettem már, ahány hely annyi féle tartozéklista. Tehát aki vett ilyen telefont mostanában a T-mobilnál az kérem írja le mit talált a dobozban! Előre is nagyon köszönöm!
  • tenkenorman
    kész
  • kovacsgellert
    Jól sikerült. :)

Ha nem haragszol meg egy kicsit "belekötnék":
    A GPS navigációnál még oda lehetne írni, hogy a térképeket előre le kell tölteni a MapLoader-el, mert az OviMaps nem tartalmazza őket és ugyanitt a GPS használatnál a szükségest nem G-vel, hanem K-val írják.

Ezt ne vedd kötekedésnek, csak gondoltam hátha én is segíthetek valamiben.
  • kovacsgellert
    Ha elolvasod ezt, akkor többet semmilyen kérdésed nem lesz:
    LINK

De ha annyira lusta vagy, hogy nem akarsz végigolvasni egy oldalt,akkor elírom, hogy mit tartalamz a csomag: telefon, töltő, adatkábel, fülhallgató,stylus(ceruza), pengető használati útmutató meg asszem a Nokia PC Suite CD.

És a gyorsasággal semmi gond nincs, addig, amíg túl nem terheled a telefont hülye programokkal. Persze van pár ami szükséges, meg még egy adag, ami azért van, hogy enekd még jobb legyen, de azért nem kell mindent feltelepíteni,a mit egyszer meglátsz. :)
  • tenkenorman

Gyik: http://tenke.hu/sg