Nokia 5800 XpressMusic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Két helyen látsz mûhold infót. az egyik a térkép jobb alsó sarkában lévõ kis pálcikák, a másikat meg úgy éred el, ha balról jobbra elhúzod az ujjadat a képernyõn (ellapozod a képet). Az oldalra lapozás váltogat a 2D, 3D, útvonal és a mûholdinfo oldalak között, a függõleges lapozás meg az útvonaladat mutatja irányváltásonként, ha már van pozíciód.
És hogyan kell, mappákat létrehozni és azokat rendezni a galérián belül?
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnék mappákat létrehozni a menü>galéria>képek és videók alá, hogy kategorizáljam a képeimet? Ha a memóriakártyára teszek egy saját képek mappát és azon belül több mappát, akkor a képeket megjeleníti, el is forgatja de lapozni már nem tudom õket. Ha a galéáriából nyitom meg õket az összes közül akkor már lehet lapozni. Ez nem volt mindig így, egy szoftverfrissítés után kezdte ezt csinálni, amit a telefonon keresztül töltöttem le. Addig minden rendben volt. Csináltam hard resetet de nem segített. Mi lehetne a megoldás?
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Szoftverfrissítéskor milyen USB-módba legyen a teló?
Csak leírom, aki nemtudná hogy kell win7en a Nokia Softvare updater-t futtatni:
A Progira jobb klikk/tulajdonságok, ott a Kompatibilitás fül, és ott a Kompatibiltási üzemmódban Ki kell választani a Windows XP(Service Pack 3) és felette beXelni a "Futtatás a következõ kompatibilitási módban:" elõtt négyzetet. Utána leOKzod. Rákattintasz kettõt a progira és megy is!
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Hogy fel tudjam rakni az Ovi Maps-t ahhoz frissíteni kellene a telefonom.
Csak a számítógépemen win7 van. Ezzel pedig nem kompatibilis a Nokia Software updater(amit a nokia.hu-ról szedtem le). Vmi megoldás?
http://www.tenke.hu
Anyumék(tudniilik még csak 14 vagyok) azt mondták, hogy nem kapahtok új telefont, mert a régi(Nokia 6234) még tiszta jó, akkor emg minek kell nekem új. És nagyon soknak tartják az árát...Hát, akkor le kell mondadnom róla, hacsak össze nem gyûjtöm rá a pénzt, ami itt nálunk beletelik egy évbe is...Szeritentek, akkor még érdemes lesz megvenni?
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Még csak annyit akartam, hogy most is Nokiám van egy 6234-es darab.
Nekem már ez is elég lenne, csak két dolog hiányzik belõle: nagyobb képernyõ és a WiFi, ha ezek benne lennének, biztos nem cserélnék telefont még vagy 2 évig. 😊)
1. drága az én zsebemnek.
2. a bluetooth-ja, használhatatlan, amíg meg nem veszel hozzá további pénzért valami bigyót...
Ez két fontosabb, kapásból nem is jut több eszembe, csak még annyi, hogy startból a Nokiák híve vagfyok. 😊
Az iPhone-ra van párszázezer szoftver, pénzért, vagy törni kell. Drága, de aki megelégszik a képességeivel, annak kényelmes, megbízható.
Az 5800-asra, miután a Symbian nyílt forrású lett, várhatóan rengeteg olyan Firmware lesz, amiket a telefon használói alakítanak ki, az igényeiknek megfelelõen. Ez az iPhone esetén lehetetlen, mert már a külön alkalmazásoknak is át kell esniük a cég szûrõjén.
Ennek van elõnye: elvileg csak olyan szoftver kerülhet fel, amitõl nem hal meg a telefon (a sufnitunningolt symbianoknál biztosan lesznek olyanok, amelyek nem pont azt és úgy csinálják, ahogy azt szeretnénk), de hátránya is: csak olyan funkciók lehetnek, amit a cég ellenõrei megengednek, hiába szeretnének a felhasználók mást is.
Az, hogy az 5800-asokra nagyságrendekkel kevesebb szoftver van, mint az iPhone-ra, nem feltétlen jelzi az iPhone jóságát. Számomra csak annyit jelent, hogy erre kénytelenek a userek applikációkat készíteni, hogy pótolják azt, amit a gyár kihagyott, míg a Nokia-k maguk is tudják az elvárt szolgáltatások jórészét, így nem kell rájuk külön alkalmazást írni.
Te aztán nagyon érted ezt a telefont. 😊)
Szeritentek most még érdemes ilyet venni, vagy már egy és fél év után kezd kifutni?
Telepítsd az új, 3.03-as, ingyenes OVI Maps-ot, indítsd el, majd lépj ki belõle. Csatlakoztasd a telefont egy PC-hez, amin az OVI Suite fent van és annak a térkép kezelõjével töltsd le a térképeket meg a magyar hangot. Ez után már nem szabad, hogy kérjen bármit is...
Az adatforgalmidíj nélküli navigációval való kapcsolatos kérdésem lenne. Annak rendje módja szerint frissítettem az ingyenes nokia maps-ot, csak a beépített GPS maradt bekapcsolva, a szervert letiltottam. Miután megtalálta a mûholdakat a beírt útvonalra elindítom a navigációt mûködik 10sec ideig, utána kiírja, hogy az üzletbe való belépéshez internet kapcsolat szükséges. Ha nem engedélyezem kilép a navigációból.
Mi a teendõm?
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
http://www.tenke.hu
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |