3952
-
#2350 Lehet csak nálam van ez, de nem hozza be a bannert...
gunners te most melyik részét nem érted, annak, hogy HAGYD OTT A PIPÁT? -
donoki #2349 -
gunners #2348 Akkor a Beépített GPSnél hadjam ott a PIPÁT?Ugye jól értem vagy a Kiegészítettnél?
-
SaGa #2347 Bocs: "Kiegészített GPS" a pontos neve.... -
SaGa #2346 Beállítások - Telefon - Alkalmazások - Helymeghatározás - Helymeghat. módszerek - Csak a beépített GPS előtt hagyod ott a pipát. -
SaGa #2345 Ha nem kapcsolod ki a telefonban a támogatott gps-t, a Garmin is ugyanúgy le fog tölteni... -
gunners #2344 De hol lehet letiltani mert már lenyúlt 600ftomat!!Szánalom!!! -
gunners #2343 Na én befejeztem az Ovi Mapsot!!Levette a pénzemet hiába csináltam meg ezt!!!Inkább megveszem a Garmint!!!! -
#2342 Nem tudom mennyire érdekel titeket, de azért leírom a fejleményeket:
Bő 2 héttel ezelőtt beadtam a piros szolgáltatónál szervizbe a készüléket mert probléma van giroszenzorral, ugyanis nem fordul el a kijelzőkép.
2 héttel később jelentkeztek hogy megnézték mi a baja.
Az akkumulátor és a teljes készülék belső része megtört, ezért nem úgy működik ahogy kellene.
Természetesen nem én tettem tönkre, már az első napon nem úgy viselkedett ahogy kellene majd behalt az elforgatás vezérlés is.
Most ott tartok hogy beadtam egy maszek szervizbe mert ő azt mondta még meg lehet menteni. Ha mégsem akkor vannak elég jó készülékei. -
SaGa #2341 Akkor nem töltötted le a megfelelő térképet, vagy rosszul írtad a címet.
Német címet németűl, és minden címet végig:
város utca házszám
se vessző, se egyéb jel nem kell közéjük. -
devilk #2340 Elírtam, bocsi:)
Amikor megy a GPS- a keresőbe beírtam a címet és nem mutatta offline módbn. -
#2339 Szerintem te itt az A-GPS "áldozata" vagy. Cellainfók alapján gyorsabban tud lockolni a GPS, ezért ugrik fel egy kicsit. Sacperkábé 10 forintodba fájhat, szal nem tétel. De biztos le lehet tiltani, ha zavar. -
#2338 teló reset után azzal kezdem hogya tmobile interneteléréseket meg minden mást törlök a célok menüpontból -
gunners #2337 Tényleg ingyenes de nem tom valmikor fél pillanatra felpattan a netre majd utána lelép róla:D !!! -
SaGa #2336 Csak a beépített. A helymeghatározó szerver meg minek? Az csak a kiegészítetthez kell. Onnan tölti le a műholdadatokat...
Az új maps tud wifin is olnline lenni, akkor a moziműsort, időjárást töltögeti le, meg a forgalmi infókat. Ehhez talán kell a szerver... -
SaGa #2335 Nem értem a kérdést. A Map loaderrel letöltötted a telefonra (a map uploadert nem ismerem, a map loader kéri, hogy csatold a telefont, majd felmegy a netre, kapcsolódik a szerverhez, kiválasztod mit akarsz letölteni és rátolja a telefonra), majd beírsz egy német címet a címkeresőbe, odaugrik és mutatja a térképen. Ha nincs térképed, akkor vagy nem is találja a címet, vagy nem mutat térképet.
Ha navigációt akarsz odáig, akkor kell még az osztrák és talán a cseh térkép is, ha keresztül menne rajta... -
devilk #2334 Kérdés:
Ha a Nokia Map Uploader-rel letöltöttem és telepítettem a térképeket, azokat hogy lehet előhívni? Pl. Felraktam Németország térképet és nem jöttem rá hogy lehet előszedni, vagy csak Online módban?
A másik kérdés:
Beépített GPS vagy Kiegészítő GPS, Vagy mindkettő?
Helymeghatározó szerver WAP vagy MMS, esetleg web 'n' walk? -
SaGa #2333 Arról, hogy te nem vagy képes beállítani a telefonodat, nem a Nokia tehet.
Miután telepítetted a Maps programot és a maploaderrel rátöltötted a térképeket, semmiféle hálózati forgalmat nem generál, ha nem akarod. Ha rajta hagyod az on-line módot (amin át a moziműsort, időjárás jelentést, forgalmi információkat töltögeti), vagy az A-GPS-t, az a Te döntésed... -
#2332 http://maps.nokia.com/ovi-services-and-apps/ovi-maps
ők meg hazudnak gondolom -
#2331 gondolom még a régi ovimapsot használod. -
#2330 csak kérdeztem, hogy wáj? -
gunners #2329 Érdekes leszedtem Magyarország térképét és mikor befejezem a Gps ezést akkor 3g alatt van egy oda vissza nyíl !! Hoppá akkor mégsem ingyenes így sem !!! :S -
#2328 igen -
gunners #2327 Alapból rajta van Magyarország!Vagy töltsem le a ovi maps program segítségével csatlakoztatva a géphez a telót!? -
#2326 le kellet volna tölteni a térképeket hozzá:) -
gunners #2325 Dehogy ingyenes az Ovi maps!!Leveszi a pénzem és nincs is benyomva a internet!!!!!! -
Harcsa03 #2324 Ha belinkeled megköszönöm. -
#2323 igen de nekem sokáig angol volt és ugyan úgy boldogultam. sőt az angol leírások még jobbak is voltak.
van egy progi ami tartalmazza szinte az összes rm, összes verziójának, az összes nyelvhez, szolgáltatóhoz tartozó fw-jét. ezt betallózod egy programba, kipipálod a megfelelő négyzeteket satöbbi. nyomsz egy gombot és megcsinálja. nokiaprogramokon van egy leírás ha kell linkelem. de szerintem ha angol lesz akk inkább használd úgy. -
Harcsa03 #2322 De a frissítés után ugyanúgy átlehet írni magyarra ugye? Ezt az egész product kód átírását csak usb-s kábellel lehetséges ugye? -
devilk #2321 Ez most lényeg? Mert ha igen, akkor felkötöm magam -
#2320 hmm. van a gyik-ban produktód lista asszem. telód aksia alatt ott a produkt kód. nézd meg keresd ki. ha szlovák a mobil (ami nagyon valószínű mert rengeteg sarki gsm-es hoz onnan többek között iphonet is) csak elfelejtik említeni. a produktkód átírható, nekem is átvan mert nekem meg maláj volt (hogy mik vannak mi?)
ezek után azon se lepődj meg ha a mobilod frissítés után szlovák, vagy angol lesz... ez van. -
Harcsa03 #2319 Sziasztok! Nemrég vettem egy ilyen telefont igaz használtan. Van benne két dolog ami idegesít. Az alkalmazásokon belül van nekem egy Youtube meg egy Google ikon. ezekre ha rámegyek akkor szlovák nyelven jön be a youitube is meg a google is. Hogyan lehetne ezt átálítani? Vagy ezt a két programot nem lehetne letörölni valahogy? Már csináltam hard resetet is de az se változtatott a dolgon. -
spy803 #2318 A kép az első swből származik. -
#2317 jah nekem is
talán a kép még régebbi sw ből vagy valami másik swből van. -
#2316 amúgy, nekem nem ilyen az SMS író felület mint a bannerben
hanem sorrendben:
shift, ABC, 1*, ékezetes karakterek, szóköz -
Bmx01 #2315 még most se lehet kapni sehol a 5800 Navigator.E króm kertjét külön :S:S -
#2314 Nyugi na, csak viccből írtam, amúgy meg amit a #2312 leírtak, szerintem egyértelmű(még nekem is, pedig nem Mo.-n élek)... -
#2313 #2312-ből pl.
Köszi. -
#2312 expressz stb... GSM boltok.
Az ár állapot és kor függő. -
#2311 S szerinted mi ezt honnan kéne tudjuk? :)