Nokia 5800 XpressMusic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kovacsgellert
5-6 nap???? Wow. 😊) Akkor tényleg ennyit javult az akkufelhasnzálás a szoftverfrissítésekkel, vagy egyáltalán nem használod a telefont? 😊

kovacsgellert
A használást azon értem, hogy zenét hallgatsz, fotózol és telefonálgatsz. 😊

Doomista
én nem fóliázok, hanem takarítom naponta a képernyõt, és reggelre szép tiszta mobillal indulok a dolgaimra 😉 szintén 5-6 naponta kell nekem töltõre dugnom...ha videót nézek sokat, vagy játszok sokat, akkor 1-2 napig bírja. zenehallgatás-sms írás-telefonál meg 5-6 nap nálam mire töltõre kell raknom...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

bertino
rosszat fogott ki... 2 nap ?
ehh, csere.

én 5-6 naponta töltöm.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

GhostR1der
meg kell szokni, minden éjjel töltõre dugni a telefont és kész.

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

kovacsgellert
JA és még valami, ami szeritenm nagy hátrány, de ezt nem személyes tapasztalatból mondom, hanem a haverom, akinek ilyen van: NAgyon ahamr lemerül, még ha nem is piszkálod sokat, kb. 2 nap után beadja a kulcsot, ha meg használod,a kkor minden nap tölteni kell.

kovacsgellert
Nekem egyszer járt a kezemben,de máris találtam benne hibát. A burkolat anyaga és fõleg a képernyõ nagyon gyûjti a ujjlenyomatokat és a piszkot(amúgy gondolom már olvastad ugyanezt a MobilAréna tesztjében), de ez a probléma megoldható egy kb. 1,5K-ba kerülõ fóliával, vagy mi a csudával különben nekem ez volt az álmom, hogy ilyenem legyen, szerintem nem sok negatívuma van. A mostani áráért tökéletes. 😊)

Firerock
skacok
akinek ilyen telefonja van mondana nekem negatívumokat és gyengeségeket?
mert mostmár ez a telefon a legnagyobb esélyes😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Koszonom Serginhoo!tenyleg,tok egyszeru volt😊😊
HTS s3rg1nh00
settings-(gondolom)personal-az elsõ-main(fõképernyõ magyarul,uccsó)-ott pedig akár a fõképernyõ/fõképernyõ téma alatt a "parancsikonsáv"/"hivatkozások" helyett "névjegysáv" legyen...nekem ugyan magyar,de remélem megtalálod.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Sziasztok!Lenne egy kerdesem,remelem,valaki segit nekem:30.-as szoftver volt a telomon,es 4 emberke ikonjat kitehettem a kijelzore(gyorshivaskent).Most 31.-es van rajta,es ezek helyen a maps,musicstore,sms es radio lett,ill.alatta egy webes kereso es az email.
Hogy lehetne ezeket megvaltoztatni,ill.kitenni legalabb egy emberke ikonjat?
Bocsi,de nincs ekezetem.A telo menuje angol.
Koszi!
bertino
megpróbálom még azzal is.

Doomista
én nálam, mikor v3***re vagy mennyire frissítettem a szoftvert, akkor nokia ovi suitevel csináltam, usb-n rákötve a teló, és nem vesztek el az alkalmazások.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

bertino
a router configjához inkább hozzá se érek, mert itt a virgin a franc tudja, hogy mit/hogyan állított be.
még a végén eltûnne az isp-s login/pass is, oszt akkor net egyáltalán nem lenne.

wlan pass meg ugye ugrott, ezt az 1 napot már kibírom, holnap átugrok haverhoz és elintézem ott.

Firerock
hát általában admi na felhasználónév és 12345 vagy valahgoy ez a sor szerepel

bertino
holnap tudom csak a havernál ezt megpróbálni, mert a házban, ahol szobát bérelek az okos lakótársaim a saját számítógépükbe való wlan jelszo beírása után kidobták az isp-tõl kapott login/pass párost a routerhez.
tudom mit gondolsz... gratuláltam is nekik.

kovacsgellert
Nekem nincs ilyen telóm(csak álmodoztam róla😊) ) , de úgy nem lehet megoldani a szoftverfrissítést, hogy nem kötöd a géphez a telót, hanem startból WLAN-nal szeded le az új softot?

tenkenorman
gyárilag nem igazán akarja beálítani a flash t háttérnek, és még úgy simán is akadós, pedig még a se w610im is tudta viszonylag jól <#szomoru1>

http://www.tenke.hu

bertino
így is leáll az update, mondjuk nem csodálom... angol net maga a nyomor.
gondolom manuálisan nem lehet szoftverfrissítést leszedni csak ezzel a külön progival :|

flash hátteret honnan szedtél ?

bertino
lehet valahol manage-elni, hogyha lehet 20 perces várakozás után usb-n keresztül ne disconnectáljon a teló a géprõl ?
azaz igazság kissé lassú a net és ennyi idõ alatt nem jön le az uj szoftver és disconnectál a telefon a géprõl, a frissítõ meg leáll... pff.
vagy még esetleg megpróbálom fájlmásolgatással tartani a kapcsolatot és akkor nem valószínû, hogy bont.

De, miután a szoftverfrissítést érdemes egy hardresettel zárni, hogy a felesleg kitakarodjon a memóriából, megint csak lehet újra telepíteni, és érdemes is...

bertino
értem, köcce.

attól függ, hogy csinálod az sw frissítést.Ha a telón keresztül akkor az sw után maradnak az alkalmazások.
bertino
jól sejtem, hogy telefonos szoftverfrissítés után pakolhatok fel ujra minden alkalmazást, ami alapból nincs a telón... ?

Nagyon jó telefon! meg vagyok vele elégedve, hamar hozzászoktam az érintõképernyõjéhez, pedig nincs kis ujjam, és már smst is ujjal írok.
Sok program van rá az Ovi Store-n.
Most mégjobb hogy a GPS-t ingyenessé tette a Nokia. Most firissítettem le a szoftverét, megkapta a kinetikus görgetést is.
Hát én töltöttem le flash hátteret rá, de még nem jöttem rá hogykell beállítani háttérnek. Flash-t a böngészõbe viszont lejátszik.

Firerock
flash-t tud lejátszani?

Firerock
szerintem ezt már megbántad hogy ezt beírtad😄

CharrDen
És van e rajta youtube meg sg meg ilyeneket lehet e nézegetni<#vigyor>

Firerock
én is megakrtam ezt kérdezni😄
+még azt hogy za érintõképernyõ milyen?miylen a válaszideje?masszív e maga a telefon?

CharrDen
Helló! Most készülök ilyet venni, és megkérdezném, mi a véleményetek róla? Milyen a net? És lehet rá letölteni programokat, ha igen miket?

lokika28
jah és valaki letudná írni hogy hogyan tudom az alkalmazások menüponton belül egy menüpontba rakni az összes játékom?? mert ugy átláthatóbb lenne😊

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64

lokika28
hali nemlehet vhol beállítani hogy a fõképernyõn a zenelejátszó kiírása mikor kilépek belõle ne fehéren írja ki hogy mi megy mert találtam egy tökjó hátteret de fehér és így nemlátszik h mit hallgatok:S vagy csak témával lehet megváltoztatni más szinre?

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64

Keresel egy WiFi-t a közeledben, rácsatlakozol.
A telefonban: Beállítások - Telefon - Telefonkezelés - Eszközfrissítések - Opciók - Frissítések ellenõrzése...

megnéztem V31-es szoftverem van. keresem a v40est de sehol nem találom:S
HTS s3rg1nh00
v40-es szoftver kell és nokia maps 3.03,különben nem fog menni.
(ráadásul azt hiszem,a maps 2-t elõtte törölni is kell)

viszont most felfedeztem hogyha rálépek arra hogy autóval és azon belül a térképekre akkor kiir valamit de olyan gyorsan eltünik hogy nemis tudom elolvasni:S
áhh nekem ez nemmegy:S letöltöttem a maps 2.0-át de szoftverfrissítést azért nem csináltam mert ujabb a szoftverem mint amit ir. elindulni elindult de nem csatlakozott sehova sem
Jaja egy szoftverfrissítés kell v40-re és akk mehet rá az Ovi Maps, leszeded a térképet, és megy is. Énis így használom a GPSt a telómon.

HTS s3rg1nh00
szedd le a nokia oldaláról a nokia maps legújabb verzióját,tök ingyenes lett vele a navi 2010-tõl.

Szevasztok! az a problémám hogy letöltöttem a telora 1 garmin gps programot és valamiért nemakarja elfogadni:S a következõt irja ki:nem lehet megnyitni a fájltipus nem támogatott. nemtudjátok mi lehet vele a gond? mert ahogy nézem neten mindenkinek tökéletesen mûködik. válaszotok elõre is köszönöm!
Értem

tenkenorman
nnagyon settingsben belehet álítani jóra mert alapból mms minõségen van

http://www.tenke.hu

Nem. Azt írták, hogy anélkül lehet betenni, hogy le kéne venni a hátlapot.
Azt már nem nézték meg, hogy kivenni csak az aksi kivétele után és a stylus (pen) használatával lehet...

Több elõadást vettem már fel, nem kiváló, de megfelelõ, érdemes hangszóró elé vagy közelébe ülni.

Csak mert nem 1-2 helyen írták hogy ki lehet venni így is...De azért köszi

RS
Sehogy.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

A telónál az akksi kivétele nélkül hogy lehet kivenni a SIM-et? Mert még nem jöttem rá...

Hangfelvételt még nem próbáltam, de videónál elég tiszta a hang...

sziasztok!

Mennyire jo minosegu az 5800 hangfelvetele?
Lehet nagyobb teremben felvenni eloadast pl?
Visszahallgathato, felhasznalhato lesz az anyag?
Pro-k / kontra-k ?
Barmilyen tapasztalat erdekelne.

Nagyon koszonom