3952
  • SaGa
    Gyanítom, ugyanazt a videot láttad Te is, amit mindenki. A fotonok szegény földmívesek látószervébe juttatása, nem multitouch.
    Ezt lehet azzal a bizonyos trükkös programmal produkálni. Ha a kezedben lenne a telefon azzal a programmal, te is érzékelnéd, hogy mese...
  • SaGa
    Nem. Vannak trükkös programok, amik úgy tesznek, mintha, de a rezisztív érintőpanel nem tud egy időben több pontot azonosítani. Ha több helyen érsz hozzá egyszerre, vagy nem történik semmi, vagy valahol a kettő között egy pont lesz az, amit megérintettnek vesz a rendszer...

A kapacitívak képesek több pontot is érzékelni egy időben.
  • mddevil
    rakok fel videót majd, mé lenne képtelenség?
  • tenkenorman
    nemond.. hogyan? csak mert fizikai képtelenség.
  • mddevil
    eddig csak 1-2 programnál, meg picit pontatlan néha.
  • mddevil
    Uhh ez érdekes, műxik a multi touch 5800on.
  • spy803
    Csak akkor látszik, ha fut a háttérben a zenelejátszó.
  • tenkenorman
    zene lejátszás közben megy csak de gondolom ezt tudod. nem értem nekem sosem volt ilyen gondom.
  • dirtlaci
    Tudom épp ez a baj
    h minden van névjegyzék,ikon sor csak a zenelejátszó nak az kezelő felülete minden be van kapcsolva pedig
  • k roy96
    annyi a bajom nekem ezzel a főképernyős zenelejátszóval hogy nem lehet hangot állítani...vagy csak nekem van így...
  • tenkenorman
    az csak a névjegyzékes főmenünél működik.,
  • dirtlaci
    De nem az ikon nincs ott hanem az a "kis lejátszó " hiányzik tehát számváltás meg állítás stb :S
  • tenkenorman
    miért kéne, a főképernyő beállításokban be lehet állítani milyen ikont akarsz.
  • dirtlaci
    hello all nekem most az a bajom hogy eltünt a főoldalról a zene lejátszó gyors inditója tehát v40 es szoft van rajta .megint hard reset kéne?:S na nemár??!:S :D:S köszi előre is :)
  • tenkenorman
    felejtsd el akkor a könyvjelzőket. írd be hogy youtube.com allul ott a language
  • kovacsgellert
    A GPS csak akkor működik, ha az ég legalább 120 fokos kúpszögben szabad, valamint a fák és nagy tárgyak (tömbházak stb.) lassíthatják a műhold megtalálását/akadályozhatják annak megtartását.
  • Harcsa03
    Na hát mégse segített. Azt a linket írtam be neki és akkor is szlovák nyelven jött be. Vagy télleg másik product kód kéne?
  • tenkenorman
    nálam az vált furává hogy minden számlában ottvolt 300 forint gprs, meg amikor otthon bekapcsoltam interferált a hangfal.
  • gunners
    Ovi maps én csak a beépített GPSest hagytam bekapcsolva na mondom kipróbálom ! Müködött! De ha kinnt voltam az utcán csak akkor működött?Miért?Azért mert a lakás árnyékol nem ?
  • tenkenorman
    a produktkódot ugyan lehet hogy átírtad de szerintem a szoftver a régivolt
  • tenkenorman
    nemtudom, az csak egy link...
  • Harcsa03
    Na úgy néz ki hogy működik, köszi szépen. De vajon miért a szlovák lesz neki az alap mikor már a product kódot is átírtam
  • tenkenorman
    töröld azt a könyvjelzőt, és csinálj egy újat
    asszem így: http://www.youtube.com/index?gl=GB&hl=en-GB
  • Harcsa03
    Tud valaki segíteni nekem mert ez a szlovák youtube megöl. végülis sikerült azt a sok szlovák szart leszedni a telefonról, frissítettem is a telefont, meg a product kódot is átírtam és mégegy frissítést engedett. Viszont még mindíg az a bajom hogy ha beírom hogy www.youtube.com akkor is szlovák nyelven jön be. Erre mi a megoldás? Már formatáltam is a telefont. Esetleg másik product kódal próbáljam meg?
  • bertino
    sok különbség pedig nincs aközött, hogy valaki emesenen leírja, hogy mit kell csinálnia, vagy elolvassa a neten.
  • Máté94
    Csak ezért a kérdésért regisztrált úgy látom.....
  • tenkenorman
    de a gyiket még biztos nem olvasta
  • Doomista
    így van !

u.i.:
  • bertino
    hát az a minimum lenne egy ilyen helyzetben.

így van ?
  • Doomista
    egy rekesz sört!
  • bertino
    mennyit ér neked, hogy segítsen valaki ? :DDDDDDDDDDDDDDDDDdddddd
  • ricsi5800
    lécci aki segítene nekem felrakni 5800-ra valami jó navigációs szoftvert, az vegyen fel msn-re: [email protected]
    Kérlek titeket segítsetek, mert szükség lenne már a navigációra de én nem tom hogy kell rárakni:S (nem értem a netes leírásokat)
    Segítsetek!!
    Kössz.
    Császtok
  • tenkenorman
    http://5800blog.com/5800-2/microsoft-silverlight-for-symbian-beta-v2-00.5800
    működik ez valakinek?
  • LoSA
    thx!!
  • gunners
    A lényeg,hogy csak a Beépített GPS-nél hagyd ott a Pipát és működik!!!
  • tenkenorman
    főzött romokkal hogy álltok
  • bertino
    csakis a beépített gps-nél hagyjatok pipát!
  • LoSA
    Bocsi, kicsit én is összekeveredtem... :) Szóval a Beépített vagy a Kiegészített GPS-nél hagyom a pipát?! :)
  • Harcsa03
    Sziasztok! Na sikerült azt a sok szlovák szart leszedni a telefonról, frissítettem is a telefont, meg a product kódot is átírtam és mégegy frissítést engedett. Viszont még mindíg az a bajom hogy ha beírom hogy www.youtube.com akkor is szlovák nyelven jön be. Erre mi a megoldás? Már formatáltam is a telefont. Esetleg másik product kódal próbáljam meg?
  • kovacsgellert
    Hupszi...Most már behozza a bannert bocsi...