Nokia 5800 XpressMusic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
ehh, csere.
én 5-6 naponta töltöm.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
akinek ilyen telefonja van mondana nekem negatívumokat és gyengeségeket?
mert mostmár ez a telefon a legnagyobb esélyes😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Hogy lehetne ezeket megvaltoztatni,ill.kitenni legalabb egy emberke ikonjat?
Bocsi,de nincs ekezetem.A telo menuje angol.
Koszi!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
még a végén eltûnne az isp-s login/pass is, oszt akkor net egyáltalán nem lenne.
wlan pass meg ugye ugrott, ezt az 1 napot már kibírom, holnap átugrok haverhoz és elintézem ott.
tudom mit gondolsz... gratuláltam is nekik.
http://www.tenke.hu
gondolom manuálisan nem lehet szoftverfrissítést leszedni csak ezzel a külön progival :|
azaz igazság kissé lassú a net és ennyi idõ alatt nem jön le az uj szoftver és disconnectál a telefon a géprõl, a frissítõ meg leáll... pff.
vagy még esetleg megpróbálom fájlmásolgatással tartani a kapcsolatot és akkor nem valószínû, hogy bont.
Sok program van rá az Ovi Store-n.
Most mégjobb hogy a GPS-t ingyenessé tette a Nokia. Most firissítettem le a szoftverét, megkapta a kinetikus görgetést is.
Hát én töltöttem le flash hátteret rá, de még nem jöttem rá hogykell beállítani háttérnek. Flash-t a böngészõbe viszont lejátszik.
+még azt hogy za érintõképernyõ milyen?miylen a válaszideje?masszív e maga a telefon?
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
A telefonban: Beállítások - Telefon - Telefonkezelés - Eszközfrissítések - Opciók - Frissítések ellenõrzése...
(ráadásul azt hiszem,a maps 2-t elõtte törölni is kell)
Azt már nem nézték meg, hogy kivenni csak az aksi kivétele után és a stylus (pen) használatával lehet...
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Mennyire jo minosegu az 5800 hangfelvetele?
Lehet nagyobb teremben felvenni eloadast pl?
Visszahallgathato, felhasznalhato lesz az anyag?
Pro-k / kontra-k ?
Barmilyen tapasztalat erdekelne.
Nagyon koszonom