3952
  • Firerock
    és mi ennek a fajtának a neve?
    mert az hülyén nézni ki ha bemennék és nem értené hogy mit akarok:D
  • bertino
    még nem teljesen.
  • HTS s3rg1nh00
    hát menj be a környéken egy-két telefonos boltba,ott általában van tok is..viszont olcsóbb nem sokkal lesz,anno én kb.3 éve vettem tokot,és már akkor is 2500 pénzt kértek érte...
  • Doomista
    én azt a tokot használom amit annó kaptam a mobilhoz, nyilván kivették...+ képernyővédő fólia, és ennyi elég.
  • Firerock
    ok:)
    akkor lehet ez lesz:D
    csak még telefont kéne venni hozzá:)
  • Doomista
    ez nem elég olcsó? ingyen élő vagy!
  • Firerock
    ehhez hasonló kéne
    csak olcsóbban:)
  • Doomista
    szerintem nem magyar a srác, és a webfordítással vagy google translatevel fordítja le magyarra a mondatait!
  • Firerock
    magyarországról szeretném és újonnan:)
  • Doomista
    magyar vagy?
  • bertino
    ebay.co.uk
  • Firerock
    skacok mondjatok már valami oldalt ahol vannak jó tokok a telefonhoz,nem bőr és nem is ilyen zokni,hanem a kettő között valami érdekelne:)
  • Doomista
    az előbb már megkérdezte.
  • bertino
    mi a kérdés ? :)
  • Doomista
    senki.
  • bertino
    nincs.
  • zso7807
    Sziasztok,van valaki?
  • bob
    Igen
  • gunners
    A telefon automatikusan át áll a nyári időszámításra?
  • kovacsgellert
    Nekem volt ilyen, de nem ezzel a telefonnal(Nokia 6234), még ma se tudom miért, de egy idő után elmúlt...
  • bertino
    sose indult még magától ujra.
  • spy803
    Nektek nem szokott váratlanul újraindulni a telefon? Ha hozzá sem nyúlok, és felvillan a kijelző, majd újraindul. Ma már zenehallgatás közben is újraindult. Másnál is előfordul ilyesmi?
  • RS
    Az egészben az a legjobb hogy nem én tettem tönkre, amikor megkaptam akkor is ilyen volt, csak akkor nem igazán foglalkoztam vele.
    Úgy vigyáztam rá mint a szemem fényére, víznek még a közelébe se került. :D
    Próbálják megmenteni, ha nem sikerül nekik, muszáj lesz beruháznom egy N97-re.
  • tenkenorman
    aamúgy az utolsó pár hszt beleteszem a gyikbe.
  • tenkenorman
    még él? én amikor kisseb voltam addig szenvedtem a limonádém fölött a w610i vel hogy bele is ejtettem. semmi baja nem lett.
    viszont júniusban megvettem a tubit, kb két hétig avval álmodtam, hol rohantam és kőnek dobtam, tóban fürödtem és nálam volt, kádba beleesett.. egyszerűen kész:D
  • RS
    Újabb hírek:
    Már nem elég hogy "rátapostam, ráültem" de még "meg is fürdettem". Egyszerűen hihetetlen! :D
  • SaGa
    Elfordítod balra a telefont és ott lesz. Álló helyzetben el sem férne, így nem jelenik meg, döntésre automatikusan előjön a "sima" billentyűzet helyett...
    Nem kell hozzá váltani sehova...
  • tenkenorman
    numerikusra valts es forgasd el a telefoblnt.

• Ottomarci
    A 40.0.005 frissitessel az a problemam,hogy eltunt ez a teljes kijelzos billentyuzetem,ami itt is van a forum elejen ezen a szep piros nokian.Hogy tudnam azt visszarakni ra?Ez termeszetes,hogy eltunt??
  • Bmx01
    ha mappánként másolok telóra zenét de pl van különböző előadó akkor miért nem tudom sorba lejátszani ??
    vagy az adott mappa tartalmát egymásután ??
    de pl 1 előadótól felmásolta albumot is külön tesz 1-2 számot belőle
  • dirtlaci
    nem
    egyáltalán
  • spy803
    Megy a zenelejátszó, (a gyári és nem felrakott valami) nyomsz egy piros gombot és nem jelenik meg?
  • dirtlaci
    tudom
    de minden meg van csa a kezelő felülete a zenelejátszónak NEM
  • k roy96
    Beállítások/Személyes/Főképernyő/Főképernyőtéma menüpontban átkell állítani Névjegysávra, és automatikusan ilyen lesz.
  • HTS s3rg1nh00
    pedig nekem is megy a touch pianoval,és bár igaz csak 2 egyszerre,illetve gyors egymásutánban már pontatlan,de a lényeg,hogy egyszerre le lehet ütni kettőt(gondolom megméri az időt 2 kattintás közt,és ha x-nél kisebb,egyszerre játssza le a hozzájuk tartozó hangot,mintha multitouch lenne)
  • oneal1
    hali!

feltelepítettem az új szoftvert a telefonomra.
    kérdésem, hogy a linkben szereplő homescreen-t hogy tudom beállítani?

köszi!katt
  • tenkenorman
    a touch piano egyáltalán nem működik kivállóan. egy két gomb megy, de a fele bugos.
  • dirtlaci
    szval akkor nincs megoldás hogy hozhatnám vissza a kezelő felületemet a lejátszóhoz ?:S
  • SaGa
    Kizárt. Fizikailag nem lehetséges, de Te azt hiszel, amit akarsz.
  • mddevil
    touch pianoval nagyon jól működik, még ma levideózom.