Nokia 5800 XpressMusic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Amúgy a giroszkóp még mindig be van halva, így a héten megy a szervizbe.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
ma meloba amikor csak lehetett folyamatosan próbálgattam az ébresztést és érdekes mód, ott már hibátlan volt.
különösebben nem tudok vele mit kezdeni.
de egy rádiós ébresztõórát már vettem a biztonság kedvéért. <#banplz>#banplz>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
/*WTF?!*/
opda-ról lekértem a .cer és .key fájljaimat, singsissel signóztam is vidáman (kb 5-6 alkalmazást) majd rendszeresen kiírja h hiba a szignózás közben. próbáltam opda-n szignózni (mindig faild uploadot ír ki), helloox,rom patch+, Xplore, HelloCarbide meg még mittomén h mikkel és sajnos egyik sem vállt be.
ez valami nagyon extrém eset lehet, vagy én csináltam vmit rosszul, de sztem az elõbbi állhat fenn.
Tehát az lenne a kérdésem, hogy mi ilyenkor a teendõ?
Valaki találkozott hasonlóval eddig vagy ezzel egyedül vagyok?
Esetleg valaki tud segíteni a problémámban? <#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
A Symbiban rendszer önvédelme. Csak olyan szoftvereket lehet telepíteni, amelyek el vannak látva egy speciális aláírással. Ez az aláírás határozza meg, hogy a program mikhez férhet hozzá a telefonban. Hálózat, felhasználói adatok, stb. Aki Symbian program írására adja a fejét, az regisztrálja magát a megfelelõ helyen és megkapja a tanusítvány (certification) készítés jogát és a hozzá való algoritmust. Amikor megveszel egy kereskedelmi programot, akkor a készítõje a telefonod IMEI számához generál egy tanusítványt, aláírja vele a programot és használhatod. A free programok szerzõi olyan tanusítványt használnak, amely nem kötõdik at IMEI számhoz.
Ha virágbolti, aláírandó programot szeretnél használni, kénytelen vagy valami tesztelésre alkalmas tanusítványt szerezni és azzal aláírni a a programot, hogy telepíthetõ legyen a telefonra. A szignózás menete részletesen ki van tárgyalva a nokiaprogramok.hu fórumán.
a tetves alarm snooze lesz a ludas.
én meg itt rányomtam vagy 20 resetet a telora, és csodálkozok, hogy nem csörrent idõben, hogyha minden egyes reset után belövi magát 15 percre.
nézzenek oda és csörög is. IDÕBEN!!!!
teljesen ánbölívöböl.
de azért biztonság kedvéért teszek még egy próbát, ha már így szétspammeltem nektek a fél topicot a mai napon.
hm, most megint késve csörgött.
asszem feladom.
jó éjszakát.
most belõttem ujra és már sikerült elérni, hogy a 11.35-re beállított ébresztõ tényleg 11.35kor csörögjön.
milyen nagy megkönnyebbülés egy sziklányi súlyú problémára. <#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1>
11.36: hm, fail. most megint szar.
mégis csörgött.
2 perccel késõbb a beállítotthoz képest, de a vekker ekkor már 2 perccel odébb járt.
mi a túró okozza ezt... ? cöh.
elég problémás lenne, ha reggelig fent kéne lennem azért, mert nem megy az ébresztõ.
5 órakor indulás itthonról, ehh.
bazze beállítok neki mindent frankón és simán elsétál az idõ mellett csörgés nélkül.
" (Szignózás: egyes programokat ún. aláírással kell ellátni, mert Nokia szerint nem biztonságos a telefonra telepíteni (mert ugye nem vettük meg"
Általában kiírják a progi mellé hogy "SZIGNÓZNI KELL!", onnan látod hogy szignózni kell(pl.).
N52-t nem ismerem, de biztos kell 1-2 proginál annál a telónál is.
#2023-ra azért még kíváncsi lennék😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
#2022:és azt hol látom hogy kell-e? és nehéz folyamat amúgy?mire jó?
kicsit elment a kedvem tõle
ez a szignózás meg ilyenek...váááá
Nem tudom miért Garmin-t használtok, amikor az Ovi Maps ingyen van.
A v40.0.005 szoftver hozta magával nálam(Az Ovi Maps-et).
remélem nem lesz vele gond, a garminnal is csak addig van, míg mûholdat talál, néha sajna tul sokáig tart.
Én is szeretlek ám teee....<#puszis>#puszis><#violent>#violent><#boxer>#boxer><#gun>#gun>

Amúgy meg pont ez a 2010. hozzászólás. <#wow1>#wow1><#nyes>#nyes><#vigyor3>#vigyor3>
#1988 vált be. 😊
thx.
Mond nekik, hogy világgá mész, ha nem kapod meg a telót. De úgy, hogy kezd el a színészkedést is! Azaz fogsz egy bõröndöt, és elkezded pakolni ruhákkal!
Mostmár mégjobban kell ez a telefon, csak anyumék szörnyülködve hallgatják, már az t is, hogy érintõképernyõ, hát még az árát...
S mire az én pénzem összegyûlik, az már jövõ karácsony,addig már lehet, hogy lesz jobb telefon ilyen áron, de nekem ez kell és MOST... 😊) 😛
Amúgy ah jól tudom, van a telóra zongorázós meg gitározós java alkalmazás, nem?
az biztos hogy naponta nem 5 percet szánok a mobilomra ;D
v31 szoft van rajta, várom a v4es szoftot, de ugye t-online ftw.