Nokia 5800 XpressMusic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
de akkor most így is felrakhatnám a v40-es fwt gond nélkül, nem ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

RS
Nekem volt ilyen, hard reset megoldotta hál' Istennek. 😄
Amúgy a giroszkóp még mindig be van halva, így a héten megy a szervizbe.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

asysoft
V40 kezdetben csak a "remek" OVI/PC Suite-on keresztül volt elérhetõ, gyanítom nem szedték még le onnan... Ha szolgáltatófüggõ a telefonod, akkor lehet emiatt nem találja, ilyen esetben ha beviszed egy Nokia szervizpontba, kb 1 óra alatt felrakják a legfrissebbet (vagy sem, elõbbi személyes tapasztalat, de olvastam már olyat is, hogy nem voltak rá hajlandóak).

/*WTF?!*/

asysoft
Én minden szoftverfrissítés után nyomtam egy hardresetet, anélkül még hülyébb szokott lenni a telefon, mint egyébként (kedvencem az volt, mikor nem tudtam felvenni a hívást, mert nem reagált semmire). Persze ha neked nincs gondod így, akkor felesleges, ellenkezõ esetben egy próbát megér😊

/*WTF?!*/

asysoft
5800 V40es szoftverben kapta meg mindazokat a featureöket, amelyek az 5230-as szoftvereiben kezdetektõl benne vannak. Így van kinetikus scrolling, zenelejátszó-kontroll (sok mással egyetemben) a kezdõképernyõn, és ezentúl érdemes 5230 témákat vadászni a telefonra, mert a régi jó 5800-n szépen mutatók ezentúl ocsmányul fognak festeni (köszönhetõen pl a "remek" kedvencek-listának, aminél szerintem a régi jobb volt).

/*WTF?!*/

Doomista
ööö akkor lehet én is így frissítem a nokiám fw-jét, mert ugye a nokia ovival még nem találja a v40-est, legalábbis tonline ftw...gondolom magyarra frissíti le, vagy ki lehet választani...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

és a fõ képrenyõn lehet zenelejátszó (nem ikon ) és névjegyzék (nem ikon) stbstb ? és 40 es hez van hack? és lehet 5230 as szoftver 1általán telepíteni
a v40-es firmware tartalmazza a kinetikus görgetést.

de akkor cask v40 es firmware lesz nem ? attól még nem lesz 5230 as szerû kinetikus görgetés szar meg amiket leritam ugye ? vagy csak én vok hülye ?:SXD
HTS s3rg1nh00
keresel egy vezeték nélküli hálózatot,amin tudsz internetre kapcsolódni...kapcsolódsz,aztán tárcsázol egy *#0000#-et,ott a menüben talán opciókban van szoftverfrissítés,meg is keresi neked,letöltöd,felrakod,örülsz😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

nah joh ezt letod részletesen irni nagyon hülye vagyok és akkor ezek mind meglesznek ? 😮 és köszi 😊
HTS s3rg1nh00
letöltöd a v40-es firmware-t hozzá(wifire kapcsolódás,*#0000#,szoftverfrissítés,letölt,telepít-elõtte aksit maxra feltölt,különben meglepi lesz...vagy pedig nokia software updater,de az lehet a progikat is nullázza a telefonon,én ezért szoktam inkább a FOTA megoldást választani)

hello all az lenne kérdésem az egyik ismerõsöm megtudta csinálni a 5800 át h asszem 5230 as oprendszer volt rajta tehát kinetikus görgetés, mindenhol ,fõablak ban a névjegyzék zene lejátszó stbstb. én ezt hogy tudnám megcsinálni léccy segítsetek 😊 köszi 😊 meghálálom 😊
bertino
kösz az infót.
ma meloba amikor csak lehetett folyamatosan próbálgattam az ébresztést és érdekes mód, ott már hibátlan volt.
különösebben nem tudok vele mit kezdeni.

de egy rádiós ébresztõórát már vettem a biztonság kedvéért. <#banplz>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

asysoft
3x-es szoftverekben nálam is szar volt az ébresztõóra, mindben, akár tök üres telefonon is. V40-re való frissítés megoldotta (és 3x elõtt sem volt gondom).

/*WTF?!*/

végigböngésztem a fórum nagyját, megcsináltam minden olyan javaslatot amit írtatok, de sajnos egyik sem vállt be nálam.

opda-ról lekértem a .cer és .key fájljaimat, singsissel signóztam is vidáman (kb 5-6 alkalmazást) majd rendszeresen kiírja h hiba a szignózás közben. próbáltam opda-n szignózni (mindig faild uploadot ír ki), helloox,rom patch+, Xplore, HelloCarbide meg még mittomén h mikkel és sajnos egyik sem vállt be.

ez valami nagyon extrém eset lehet, vagy én csináltam vmit rosszul, de sztem az elõbbi állhat fenn.

Tehát az lenne a kérdésem, hogy mi ilyenkor a teendõ?
Valaki találkozott hasonlóval eddig vagy ezzel egyedül vagyok?
Esetleg valaki tud segíteni a problémámban? <#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
Minden Symbian telefonnál van. Akkor kell, ha olyan, kereskedelmi programot akarsz feltenni, amit nem vettél meg.
A Symbiban rendszer önvédelme. Csak olyan szoftvereket lehet telepíteni, amelyek el vannak látva egy speciális aláírással. Ez az aláírás határozza meg, hogy a program mikhez férhet hozzá a telefonban. Hálózat, felhasználói adatok, stb. Aki Symbian program írására adja a fejét, az regisztrálja magát a megfelelõ helyen és megkapja a tanusítvány (certification) készítés jogát és a hozzá való algoritmust. Amikor megveszel egy kereskedelmi programot, akkor a készítõje a telefonod IMEI számához generál egy tanusítványt, aláírja vele a programot és használhatod. A free programok szerzõi olyan tanusítványt használnak, amely nem kötõdik at IMEI számhoz.
Ha virágbolti, aláírandó programot szeretnél használni, kénytelen vagy valami tesztelésre alkalmas tanusítványt szerezni és azzal aláírni a a programot, hogy telepíthetõ legyen a telefonra. A szignózás menete részletesen ki van tárgyalva a nokiaprogramok.hu fórumán.

bertino
áhá!
a tetves alarm snooze lesz a ludas.
én meg itt rányomtam vagy 20 resetet a telora, és csodálkozok, hogy nem csörrent idõben, hogyha minden egyes reset után belövi magát 15 percre.

nézzenek oda és csörög is. IDÕBEN!!!!
teljesen ánbölívöböl.

de azért biztonság kedvéért teszek még egy próbát, ha már így szétspammeltem nektek a fél topicot a mai napon.

hm, most megint késve csörgött.
asszem feladom.

jó éjszakát.

bertino
úgy fest az idõzóna el lett felejtve.
most belõttem ujra és már sikerült elérni, hogy a 11.35-re beállított ébresztõ tényleg 11.35kor csörögjön.

milyen nagy megkönnyebbülés egy sziklányi súlyú problémára. <#zavart1><#zavart1>

11.36: hm, fail. most megint szar.

bertino
hm.
mégis csörgött.
2 perccel késõbb a beállítotthoz képest, de a vekker ekkor már 2 perccel odébb járt.

mi a túró okozza ezt... ? cöh.

bertino
nincs néma üzzemmódban. megprobálom azt is, thx.
elég problémás lenne, ha reggelig fent kéne lennem azért, mert nem megy az ébresztõ.
5 órakor indulás itthonról, ehh.

HTS s3rg1nh00
ne legyen néma üzemmódban.asszem a személyhívó kb ugyanaz,de akkor csörög(mondjuk egyszerû kipróbálgatni,beállítod 1 módra,és 1 perccel késõbb csörgésre-ha csörög jó,ha nem mész a következõre).

bertino
akadt valakinek gondja 31es szoftverrel ébresztõórával kapcsolatban ?

bazze beállítok neki mindent frankón és simán elsétál az idõ mellett csörgés nélkül.

Ja am valaki benézne az N73 topicba is pls? Mert azzal a telóval is akadt gondom! Nagyon megköszönném!!!!

Idézni fogok azzal kapcsolatban, h mire jó(amit linkeltél a nokiaprogramokról):
" (Szignózás: egyes programokat ún. aláírással kell ellátni, mert Nokia szerint nem biztonságos a telefonra telepíteni (mert ugye nem vettük meg"
Általában kiírják a progi mellé hogy "SZIGNÓZNI KELL!", onnan látod hogy szignózni kell(pl.).
N52-t nem ismerem, de biztos kell 1-2 proginál annál a telónál is.

Firerock
megnyugtattatok picit😄
#2023-ra azért még kíváncsi lennék😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Igazad van. Énis nem egy progit használok a telón, és mégse kellett még szignóznom.

Firerock
N52-esnél is van?
#2022:és azt hol látom hogy kell-e? és nehéz folyamat amúgy?mire jó?

HTS s3rg1nh00
igazából ha nagyon sok külön progit nem akarsz felrakni,akkor a szignózást kihúzhatod a listáról,de van jó pár ami anélkül is mûködik.

Nemcsak ennél a telónál van szignózás!!!

Firerock
hát azért itt sok rosszat és bonyolult beállításokat írnak a telóról😞
kicsit elment a kedvem tõle
ez a szignózás meg ilyenek...váááá

#2016 és #2017(de inkább csak #2017)!
Nem tudom miért Garmin-t használtok, amikor az Ovi Maps ingyen van.
A v40.0.005 szoftver hozta magával nálam(Az Ovi Maps-et).

Hát azt nemtudom régen honnan szedtem, de most találtamegy linket.

nekem garminnal valamiért nem mûködik... lehet én vagyok béna,sõt sztem biztos de akármilyen garmint tettem fel nokiaprogramokrol törölhettem is le mert vagy nem fogadta el vagy egyszerüen nem indult el...
bertino
ja, most töltök united kingdom mapot, holnap meloba menet ki is próbálom.
remélem nem lesz vele gond, a garminnal is csak addig van, míg mûholdat talál, néha sajna tul sokáig tart.

Doomista
Ilyen árban jobb telefon nincs, de én azt írtam, hogy van jobb telefon ennél 😄 Persze nekem ez a legjobb <#pias><#pias><#worship><#violent>

Doomista
nm <#eljen>
Én is szeretlek ám teee....<#puszis><#violent><#boxer><#gun>

bertino
legközelebb 😊

kovacsgellert
áááááá, szinte sikerült, de te hamarabb írtál..

kovacsgellert
Ilyen árban jobb telefon? Példát is mondhatnál, vagyishogy írhatnál. 😊

Amúgy meg pont ez a 2010. hozzászólás. <#wow1><#nyes><#vigyor3>

bertino
nem, mivel nincs meg hozzá a jelszo.

#1988 vált be. 😊

kovacsgellert
Akkor ez most mit jelent? HOgy amit én mondtam bevált? 😛

szevasztok! köszönöm szépen eddigi segítségetek is,de a probléma még mindig fennáll:S megpróbáltam gépen és wifin keresztül is a szoftverfrissítést de nem talált v31-nél ujjabbat.azonban mostmár elindul a gps de olyan mintha csak mûholdas nézet lenne,nincs térkép de azonban a szélességi és hosszusági köröket felül kiirja,és ha megyek a kocsival változik is... az lenne a kérdésem nem e tudjátok mitöl lehet az a probléma hogy nincs rajta térkép?
bertino
nokia ovi suite-al végre nem bontotta le a telót a géprõl, 130ból 121 megánál tart.

thx.

Doomista
Már most van jobb telefon ennél xD
Mond nekik, hogy világgá mész, ha nem kapod meg a telót. De úgy, hogy kezd el a színészkedést is! Azaz fogsz egy bõröndöt, és elkezded pakolni ruhákkal!

kovacsgellert
ÓÓÓÓÓ, na most minek kellett még ez is bejöjjön? 😞(
Mostmár mégjobban kell ez a telefon, csak anyumék szörnyülködve hallgatják, már az t is, hogy érintõképernyõ, hát még az árát...

S mire az én pénzem összegyûlik, az már jövõ karácsony,addig már lehet, hogy lesz jobb telefon ilyen áron, de nekem ez kell és MOST... 😊) 😛

kovacsgellert
Nem szerintem próbálja fuvolának használni....<#idiota>

Amúgy ah jól tudom, van a telóra zongorázós meg gitározós java alkalmazás, nem?

bertino
ok, nincs agyonhasználva, de mit csinál õ, hogy minden második nap töltõre kell dugnia ? zongorázik a telón ? <#banplz>

Doomista
szerintem nincs min csodálkoznod. ha bertinonak és nekem is sikerül elérni ezt a szintet, akkor nem hiszem hogy bennünk a hiba ;D
az biztos hogy naponta nem 5 percet szánok a mobilomra ;D
v31 szoft van rajta, várom a v4es szoftot, de ugye t-online ftw.

kovacsgellert
Nem tom, lehet, hogy csak sajnáltatni akarta magát az illetõ vagy mittomén. 😊)