Nokia 5800 XpressMusic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Koszi,de v31 van rajta.megis baszakodik az ebresztes.
bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
ovi suite-al csináld, ne pc suite-al.
és minden oké lesz.

HTS s3rg1nh00
frissítsd wlan-on keresztül,a kábeles frissítéssel én is mindig megszoptam(sose sikerült).

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

hy all az a problémám h hálla a jó égnek megjött a v40 😄 csak az a baj h frisiteném gépen és azt irja ki h dugjam vissza a telefont stbstb pedig be van dugva és kibe "húzgálj" ugy érzékeli amikor megse mozdul semmi aki tud segítsen pls thx elõre is 😊
HTS s3rg1nh00
navigation már nem éri meg,mivel a simára is ingyenes a navi 2010-tõl a nokia saját ovi mapsával.igazából én ha nem tudnám milyen a telefon is megvenném megint,persze 1-2 apróság van ami nem tetszik,de végülis nekem még a 86-ot is megérte.

HTS s3rg1nh00
frissítsd a szoftvert,a v30 hibája az ébresztõóra baszakodása.

RS
Hát nem is tudom...
Én sokszor nem voltam megelégedve a telefonnal, de rá kellett jönnöm hogy én várok túl sokat tõle. 😄
Lehet rá tenni Garmin-t és Sygic navigációt. Ja, és az Ovi Maps.
A Nokia 5800 Navigation Edition ha jól tudom abban különbözik hogy van rajta egy fém keret, és örök licenszt kap a navigációra.
Ha most állnék telefonvásárlás elõtt, biztos hogy a listán lenne, de nem az elsõ helyen.
Viszont az is tény, hogy ennyiért nem igazán találsz jobb telefont.
Ha lenne rá lehetõségem most egy Motorola Milestone-t vennék. 😊

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

akyyy
Lassan megint ott járok, mint a nagy esemény elõtt, összegyülik annyi "felesleges" pénzecskénm, hogy tudjam magamnak venni egy újabb telót. kérdés, megéri még ilyet venni újjonan? Vagy esetleg a közeljövõben fog kijönni egy újabb nokia hasonló tulajdonságokkal? leltme pannon oldalán olyat, hogy nokia 5800 nagigation, ez miben különbözik?

vagy esetleg tudtok jelenleg kapható, jobb telefont mint ezt, akár nem nokiában?

erre lehet e tenni igo8-at, garmint, vagy nyiltforráskodú gps alkalmazásokat, vagy ha nem, tudtok e olyanról, amire lehet?😊

fontos az érintõképernyõsség😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Sziasztok!Egy erdekes problemam merult fel a telo hasznalata soran:az ebresztoora nem pontos.beallitom mondjuk 5.00-ra,de nem akkor ebrszt,hanem mondjuk 5.07-kor.De vegulis kiszamithatatlan,mert van amikor csak 4-5 percet csuszik el.Igy egyaltalan nem erzem biztonsagosnak az ebresztojet.Ez a funkcio a tietekben teljesen jol mukodik?Mi lehet a baj?
Koszi.
4-5nap. Az elsõ, amit vettem, pénteki rendelés itt olt kedden Hong-Kong-ból. Csak nem vált be.

Az elõlap az a fekete keret a kijelzõ körül és kész. Az érintõfelület elõtt nincs semmi és karcosodik jól...

Firerock
találtam nagyon jó tanácsokat a nokiaprogramokon szerintem érdemes elolvasni,és emiatt lenne pár kérdésem😄 :

"Bekapcsolod a telefont és el kezd telepíteni magától és a végén elõjön a Nem megbízható az Alkalmazás kibocsátója hibaüzenet és ez minden bekapcsolásnál elõjön, ilyenkor ez a teendõ:

1. Szükségünk lesz a telefon meghackelésére

2. Pl az X-plore fájlkezelõre

3. Az adatátviteli módra és a Számítógépünkre.

Keressük meg az E(vagyis memóriakártya, vagy memóriaegység):private10202dce (a mappa neve változhat), a lényeg, hogy ehhez hasonló fájloknak kell benne lenni: 20000d45.sis és hasonló nevû néhány kilobájtos .sis fájlok.
Ezek közül valamelyik okozza a problémát, mivel ezt nehéz lenne kideríteni, hogy melyik okozza a gondot, egyszerûen töröljük mindet.
Ha ez meg van, indítsuk újra a telefont és megszûnik a gond. 😉
8)"

ezzel találkozott már valaki?mi okozhatja?rendeltetés szerû használat mellet is elõjöhet?ez a hekkelés egy kicsit megrémisztett:S

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

LoSA
Felesleges... 😊 Új elõ-hátlapot veszel ennyiért!!

tenkenorman
tényleg ilyen olcsó az elõ-hátlap csere? de az ha jóltudom nem tartalmazza a kijelzõt borító mûanyaglapot. mert az az érintõ felület nem?

http://www.tenke.hu

Doomista
De ezt mire kihozzák m.o.-ra :\

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

bertino
nekem visa - debit van.

Firerock
milyen kártya kell hogy tudjak innen rendelni?

Doomista
Dehogy olyan...véleményt meg nincs mit mondanunk róla...egy vékony fólia a képernyõn, szinte láthatatlan, a tapadása olyan mértékû, hogy nem fog az lejönni, csak ha te akarod leszedni...anno a PSP-hez is vettem már védõfóliát ilyen olcsón, és fasza....nem látható, és tényleg véd a karcolódástól.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

bertino
még egy ezres se volt.

500 ft kb. 😄

Firerock
akkor majd mondtok véleményt😄
de akkor ez nem olyan mint ami gyárilag rajta van hogy 2nap után feljön,mert én ahogy veszek egy telefont azt baszom is kifelé😄

RS
Na, én is benevezek egy 2 db.-osra. 😊

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Doomista
6000? 1000-2500 Ft-ért lehet venni...1490 1 db...a 2db meg 2500 körül vanclick Jó hogy bejött ez a téma, mert én is rendeltem 2 db-t 😊

RS
Egy linket kérhetek? 😄

bertino
jaja <#zavart1><#eplus2><#eplus2><#worship><#wave>

Doomista
olyan metallica-san metálos, nem ?

bertino
én ebayen rendeltem, tegnap jött meg a 6os pakk (belekerült átszámolva egy ezresbe talán), nagyon metál cucc.

azt lehet h átirom a produkt kodot és vissza irom az eredeti re?😄
LoSA
Minek venni ilyen karcvédõ fóliákat 6000-ért?! Amikor elõ-hátlap (teljesen új) kerül kb 2500 FT-ba?!? Ezt sose értettem, csak hülyítés!!

Firerock
és ez kell rá szerintetek?

A legjobb az Invisible Shield. 3600 Ft körüli összeg (USD:HUF arány függõ) szállítási díjjal együtt. Hátránya, hogy Interneten át kell fizetni, így csak akkor tudod megrendelni, ha van ilyen lehetõséged.
Itthon is van forgalmazója, náluk 5490Ft + szállítás (1500Ft, ha utánvéttel rendeled, 0Ft, ha elõre utalod az árát) ellenében kaphatod meg.
Tökéletes, öngyógyuló (ha sikerül megkarcolni - nem könnyû -, az eltûnik róla egy idõ után), élethossz garanciával.

Cápafogxy
Hol tudok képernyõvédõ fóliát venni ehhez a telóhoz?

laci 700
vagy vársz és reménykedsz hogy a szolgáltatód kiadja mihamarabb a frissítést.
Google, de talán már itt is beszéltek róla.

sehogy máshogy nem lehet? :S és azt h kell XD ?
laci 700
Átírod a telád product kódját, de akkor rögtön ugrott a garancia is!

hello valaki leirná hogy hogyan tudok hozzá jutni a v40 es frisités herz mert nekemse updateli csak v31 ig köszi 😊
a veszély már elhárult. minden megy szépen, mint az álom, azonban feltelepítettem a power mp3-mat majd tettem fel hozzá valamilyen idióta skint ami úgy szétbarmolta a lejátszót, hogy semmi nem jelenik meg csak egy nagy sötét kép (a zene közben megy) és semmit nem tudok vele csinálni. <#szomoru1>

újratelepítéskor sajna ugyan ezeket a tüneteket produkálja.

járt már így valaki?
Sziasztok!
Feltettem a helloox2-t hackelte a telót majd újraidítottam. Hozzáadtam a rompatcher+ hoz a isntallserver_fp2-t meg az open4all_rp+ -t és sajnos így sem akarja feltelepíteni a szignózatlan cuccokat. (valami telepítése nem támogatott)

mit rontottam el?
asysoft
Nem tudom, én anno bementem a Westendbe, megmondtam, hogy kéne szoftverfrissítés, mondták, hogy egy óra múlva jöjjek vissza érte. Persze ha nem sürgõs vagy fontos a frissítés, akkor várj. (Ha esetleg sokat e-mailezel a telefonról, akkor nem ajánlom az 40-es szoftvert, mert új hibaként nem tûnik el az olvasatlan levelet jelölõ levélke felülrõl kikapcsolásig...)

/*WTF?!*/

Doomista
Azért kérdezem, hogy gond nélkül megoldaná e ez a "*#0000#" féle módszer, ha már sehogy sem akar lejönni ez a nyamvadt fw. Mert még véletlenül sem akarom a mobilt szervizbe vinni valami hiba folytán, és majd azzal jönnek hogy 1 hét múlva menjek érte...e mobil számomra fontos a napi teendõkhöz. De valszeg akkor az lesz hogy várok még 1 hónapot, ez a legbiztosabb, úgy látom.

tenkenorman
igen jól érted. NE HACKELJETEK.

http://www.tenke.hu

joh nem tehetek róla h hüyle vagyok xD szval felrakhatom a v40 t de jobban járok ha nem hackelem hanem signozok ugye ? jól értem?
asysoft
Nem tudom, t-online-al nekem ilyen irányú problémáim nem voltak (csak a youtube szórakozott anno, lassabban töltött be a video a sokmegás netemen, mint haver félmegásán). De ez OFF😊 Nokia Updaterrel voltak olyan gondjaim, hogy XP-nél modernebb OS-en saját magát nem volt képes frissíteni (lehúzta netrõl a frissítést, majd közölte, hogy nincs netkapcsolat, valaki nagyon tud hibát kezelni finneknél).

/*WTF?!*/

Doomista
Értem én ezt, de a tonline az tonline, és ha nálad felrakta a v40 szoftot, nálam meg nem, akkor az én fejem fölött egy bazi nagy kérdõjel van 😄
Asszem a v31 szoftra kb. 1 hónapot vártam, mire oviról updatelni tudtam.

asysoft
Ha szolgáltatófüggõ a telefon, abban az esetben csak akkor rakhatod fel a frissítést, ha azt engedélyezik.

/*WTF?!*/

asysoft
Eszerint igen. De õszintén, ha #2039-es update leírás sem volt érthetõ, talán nem kéne próbálkoznod, jobb egy v30-as 5800, mint egy nem mûködõ 40-es<#idiota>

/*WTF?!*/

és van hack v40 hez?
HTS s3rg1nh00
nem,szerencsére a nemrég leírt v30 típushiba(ébresztõóra) sem fordult elõ...mondjuk valamelyik nap néztem miért nem ébresztett,aztán rájöttem,némában hagytam<#vigyor5>

Doomista
Hm a fene :\ Hát szoftvert néztem telón, nem talált új fw-t, aztán még az ovival, ott se...v31 ovival lejött. Azt hittem még mindig nem lehet a tonlinenél leszedni, de most hogy mondod...a fene...hard resetet lehet nyomok.

asysoft
Egy próbát mindenképp megér a FOTA, csak meglepne, hogy leszedték volna a Nokia Updaterõl (ha fent lenne, és elérhetõ lenne a te készülékedre is, akkor ugye ment volna az Update. Nem tudom, hogy t-online-nak mi köze ehhez, de én is ennél a szolgáltatónál vagyok, tehát biztos nem ez a gond😊)

/*WTF?!*/