3952
  • feroka7
    Üdv.A fiamnak is vettem ilyen telefont és az lenne a kérdésem hogy a GPS-ami alapból ami rajta van az ingyenes? mert mikor belépek mindig a nettet kapcsolná be és az egyik kollégám mondta egy pár hónapja hogy ő is ráment és elég gyorsan leszedte neki a pénzt.
    ÉS melyiket programot lenne rá érdemes telepíteni ha nem ingyenes.
    Válaszotokat előre is köszönöm!

• SaGa
    Ha eddig vártál, várj még egy-két hetet. Van hiba a 40-es fw-ben (pl a rádió rds módja), emiatt ígértek még egy javítást, kb e hónap közepére...
  • cheatman
    Értem, akkor lehet a haver volt béna vagy túl álmos. Ezért nem mertem feltenni a 40-est, de mostmár mindenképp meg fogom próbálni.
  • bertino
    :D
  • HTS s3rg1nh00
    na igen,a user error kategória.
  • SaGa
    Kiegészítő: ha ébresztés közbe a telefont átfordítod a másik oldalára (hasáról a hátára, vagy vissza), akkor is elhallgat...
  • SaGa
    Mert nem nyomni kell az ébresztőt sem, hanem a mozgó nyílon, a mozgás irányába húzni az ujjad, ala iPhone...
    Lezárt képernyő mellett a bejövő hívásokat és az ébresztőt kell így használni...
    Megj: nem is értem a dolgot. Van egy kép, amin fut két db, kb másfél centi vastag sávban egy-egy nyílhegy forma (egy jobbra, egy balra) és rájuk van írva: "némítás" illetve "leállítás" (vagy valami ilyesmi). Kinek jut eszébe nyomkodni. Nekem automatice az jött be róla, hogy a mozgó nyilat kell követni...
  • SaGa
    Nincs rajta. Lehet rá venni, vagy letölteni...
    A korai híradásokban még az volt, hogy ha más nem a Quick Office csak olvasós verziója rajta lesz, de lemaradt....
  • cheatman
    V40 -esről annyit, hogy nagyon jó, de az ébresztő nem úgy mködik ahogy kellene, nem lehet lenyomni. Ezt egy haver osztotta meg velem, hogy ne essek ugyan abba a hibába.
  • HTS s3rg1nh00
    flash lite kell hozzá,ami elvileg a v40-es firmware sajátja,vagy esetleg próbáld ki a Bolt nevű böngészőt,azt írják az jó:)

egyébként meg mióta megcsinálták angolban is tradicionális kínairól az opda-t,azóta már egyszerű a szignózás,tegnap este adtam meg az imeit,ma már raktam 1-2 progit a telóra...és mostmár van webkamom is,powered by 5800:)
  • cheatman
    Sziasztok! Feltettem a telóra az opera böngészőt, úgy vettem észre, hogy ez fényévekkel jobb és gyorsabb a gyárinál. A gond ott kezdődik, h nem kezeli a flash tartalmakat (pl.: YouTube) ki is írjak h töltsek le flash playert, de ugye az pc-seknek szól. Nem tudtok ehez a telóhoz valami flash playert, vagy valami böngészőt ami hasonlóan gyors mint az opera? Előre is köszi!
  • laci 700
    Nem jár garancia vesztéssel és nem nehéz megcsinálni.
  • Firerock
    e za szignózás árt a telónak?garanaciavesztés?
  • HTS s3rg1nh00
    ja,hogy szignózni kell...hát akkor biza fail nekem.
    [eddig sosem sikerült]
  • Firerock
    ihun-e
  • laci 700
    Ha jól tudom van 5800-án is office, mint szinte minden symbianos nokián, de N80-on biztos hogy van! Ha meg nincs lehet rá tenni, úgy tudom...
  • Firerock
    lehet hozzá letölteni,pont most néztem
  • Firerock
    Város: Nincs megadva
    én Szarvason lakok,ez meg messze van tőlem:(
  • HTS s3rg1nh00
    "van rajta office"
    he?
  • Doomista
    nm :D

[ szeretem a sört, és közel lakok hozzád ]
  • Firerock
    húú köszönöm
    ez a tanulós jó:D
    Doom:neked is köszönöm
  • laci 700
    18 évesen sztem lazán lehet 60 000Ft-s mobilod. Én az N80-amat kb 13 évesen kaptam és azóta is azt használom. Akkor 80k volt most ér kb 15-20 000Ft-t. De nem is akarom lecserélni, több mint 3 éves és marad egy darabig.

Érvek: jó minőség -> tartós, symbian (nem tom ez mennyit mond neki, de jobb mint a java és sok hasznos program van rá), jó kamera -> nem kell fényképezőt se venni hanem ezzel tudsz fotózni, videózni, tudsz rajta zenét hallgatni, érintőképernyő, van rajta office és tanuláshoz is tudod használni, minden egyben van és nem kell külön ezt azt magaddal hordanod. Valami ilyeneket találj még ki.
    Sok sikert! :D
  • Máté94
    Tudom...........
  • Firerock
    oké
    ezt jegyeztem
    más valami?:D
    nem kell 100%ban igaznak lennie:D
    80%elég:d
  • Doomista
    De ezt nem kell tudnia a muterjének...-.-" Mit nem értesz?
  • Máté94
    Szerintem max. két év és lecseréli.......
  • Doomista
    Mondjuk mond meg neki ezt, hogy ez azért is ilyen drága, mert kurva jó minőségű telefon, vagy 3-4 évig fogod használni, és e 3-4 év alatt az a 60 ezer forint megtérül.
  • Firerock
    skacok
    segítsetek már nekem:D
    Anyát meg kéne győznöm hogy miért kell nekem egy ilyen telefon:D
    aztmondja hogy egy 18éves gyereknek nem kell 60ezres telefon. Jelenleg egy Sony V640-esem van ami egy fos:)
    szóval észérvek kellenének hoyg miért kell nekem ilyen telefon.A Wifin és a GPS-en kívül,amivel jobb ez a telefon mint egy Nokia 6303pl:)
  • Firerock
    okey:)köszke
  • RS
    Egyértelműen a Vip-phone.
    És fekete. ;D
  • wolfi57
    A t-mobilnál szoftver frissítés ma (40-es re)
  • Firerock
    hát most az a helyzet hog van egy 5800as 60k-ért a vodafonnál pirosban,na nekem jobban tetszik a fekete meg a kék,a vip-phonnál az 5800as ezekben a színekben 62gezer Gyári garanciával
    most akkor melyiket ajánljátok és miért?
  • Doomista
    Ugyan már...az a 2-3 hónap nem olyan sok, mint várakozási idő!
  • RS
    Szolgáltatósnál kell egy csomót várnod, ha csak át nem írod a Product kódot.
  • Firerock
    melyiknél?
  • tenkenorman
    a legfontosabb szerintem hogy a szoftverfrissítésekre csomót kell várni (néha hiába)
  • Firerock
    skacok
    mondanátok nekem érveket és ellenérveket a kártyafüggetlen,gyári garanciás telefonokról a vodafoneossal szemben?
  • Firerock
    aha
    köszönöm:)
  • spy803
    Azt, hogy nem ők adják rá a garanciát, hanem elviheted bármelyik nokia szervizbe, mert érvényes rá a garancia. Jobb is úgy venni, ki tudja megveszed egy hónap múlva megszűnik a bolt és már nincs is garanciád.
  • Firerock
    valaki ismeri ezt az oldalt?
    elég jó áraik vannak és viszonylag nagy választék,voltm ár valakinek dolga velük?:)
    és ez a gyártói garancia mit jelent?