Nokia 5800 XpressMusic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
és minden oké lesz.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Én sokszor nem voltam megelégedve a telefonnal, de rá kellett jönnöm hogy én várok túl sokat tõle. 😄
Lehet rá tenni Garmin-t és Sygic navigációt. Ja, és az Ovi Maps.
A Nokia 5800 Navigation Edition ha jól tudom abban különbözik hogy van rajta egy fém keret, és örök licenszt kap a navigációra.
Ha most állnék telefonvásárlás elõtt, biztos hogy a listán lenne, de nem az elsõ helyen.
Viszont az is tény, hogy ennyiért nem igazán találsz jobb telefont.
Ha lenne rá lehetõségem most egy Motorola Milestone-t vennék. 😊
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
vagy esetleg tudtok jelenleg kapható, jobb telefont mint ezt, akár nem nokiában?
erre lehet e tenni igo8-at, garmint, vagy nyiltforráskodú gps alkalmazásokat, vagy ha nem, tudtok e olyanról, amire lehet?😊
fontos az érintõképernyõsség😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Koszi.
"Bekapcsolod a telefont és el kezd telepíteni magától és a végén elõjön a Nem megbízható az Alkalmazás kibocsátója hibaüzenet és ez minden bekapcsolásnál elõjön, ilyenkor ez a teendõ:
1. Szükségünk lesz a telefon meghackelésére
2. Pl az X-plore fájlkezelõre
3. Az adatátviteli módra és a Számítógépünkre.
Keressük meg az E(vagyis memóriakártya, vagy memóriaegység):private10202dce (a mappa neve változhat), a lényeg, hogy ehhez hasonló fájloknak kell benne lenni: 20000d45.sis és hasonló nevû néhány kilobájtos .sis fájlok.
Ezek közül valamelyik okozza a problémát, mivel ezt nehéz lenne kideríteni, hogy melyik okozza a gondot, egyszerûen töröljük mindet.
Ha ez meg van, indítsuk újra a telefont és megszûnik a gond. 😉
8)"
ezzel találkozott már valaki?mi okozhatja?rendeltetés szerû használat mellet is elõjöhet?ez a hekkelés egy kicsit megrémisztett:S
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
http://www.tenke.hu
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
de akkor ez nem olyan mint ami gyárilag rajta van hogy 2nap után feljön,mert én ahogy veszek egy telefont azt baszom is kifelé😄
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Itthon is van forgalmazója, náluk 5490Ft + szállítás (1500Ft, ha utánvéttel rendeled, 0Ft, ha elõre utalod az árát) ellenében kaphatod meg.
Tökéletes, öngyógyuló (ha sikerül megkarcolni - nem könnyû -, az eltûnik róla egy idõ után), élethossz garanciával.
Google, de talán már itt is beszéltek róla.
újratelepítéskor sajna ugyan ezeket a tüneteket produkálja.
járt már így valaki?
Feltettem a helloox2-t hackelte a telót majd újraidítottam. Hozzáadtam a rompatcher+ hoz a isntallserver_fp2-t meg az open4all_rp+ -t és sajnos így sem akarja feltelepíteni a szignózatlan cuccokat. (valami telepítése nem támogatott)
mit rontottam el?
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
Asszem a v31 szoftra kb. 1 hónapot vártam, mire oviról updatelni tudtam.
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/