3952
  • donyyy20
    Mond anyádnak, hogy már nem a méret számít xD
  • donyyy20
    hát ha az növekszik akkor fizethetsz xD határ a csillagos ég...
  • Sippie
    áhh, köszi szépen
  • kovacsgellert
    Akkor valamit nem jól csináltál. A GYIK-ben olvashatsz róla...
  • leedeero
    azaz pénzzabáló,nem?azért kérdem mert én hiába kapcsoltam ki(web'n'walk),újra meg újra visszajött,és csak úgy nyelte a kbite-kat
  • SaGa
    GPRS, HSDPA és társai...
    GSM alapú, nagy sebességű adatátvitel...
  • SaGa
    Úgy egy hónapja ingyenes. A 3.03-as OVI Maps óta...
  • leedeero
    És még egy dolog.tegnap frissítettem a szoftvert,ma újra akartam telepíteni ugyanazt a frissítést,erre mostmár be se tudom kapcsolni a teló,mert kb 30 másodprecig vibrál és annyi.nem kapcsol be.ha tudtok valami segítséget adni,azt megköszönöm!
  • leedeero
    Sziasztok!valaki mondja már meg nekem,hogy mik a fészkes fene az a:CSOMAGKAPCSOLT KAPCSOLAT
  • Sippie
    woo, köszi szépen, magamtól rá nem jöttem volna ^^ ma kipróbáltam a gps-t és nagyon állatul működött még rám is szólt ha túl gyorsan hajtottam. Viszont hang is volt hozzá, de úgy olvastam hogy az fizetős szolgáltatás. Most akkor mi a helyzet?
  • tenkenorman
    opciók, szervezés, törlés
  • feroka7
    Üdv.Amik nem kellenek már játékok azokat hogy kell kitörölni az alkalmazásokból?Mert már a telepített fájlokból kitörültem de az alkalmazásokban továbbra is ott maradt.
  • SaGa
    Off line módban akkor nem tud keresni, ha nem tetted rá a térképeket a Map loaderrel a telefonra.
    Az autópályák kikapcsolása: kis villáskulcs a bal alsó sarokban Útvonal, Autópálya: nem...
  • SaGa
    Ez nem feltétlenül van így. Az SMS-ek tárolódhatnak a SIM kártyán is, ha olyan telefonja van, aminek nincs saját belső memóriája. Van ilyen egy pár. Ha a SIM kártyát régebbi telefonból tette át egy 5800-asba, simán lehet, hogy maradt a SIM-en is SMS...
    Ezt általában a villogó borítékkal szokta honorálni a tubi, amit az újdonsült tulaj jól nem ért, merthogy egy darab SMS-t sem kapott még oszt mégis jelzi neki a telefon, hogy van...
    SIM kártya áthelyezés előtt a régi telefonon érdemes az SMS-eket törölni, nehogy ilyen beragadt szívassa az újon...
  • Sippie
    Pár sms-t sikerült megtalálni pedig, azokat lementettem. Egy két telefonszám viszont elveszett, lesz egy kis szenvedésem hogy visszaírjak mindent. A gps is működött falun, már csak abban kérnék segítséget, hogy tudom beállítani útvonal tervnél hogy autópályát ne tervezzen bele? Van ilyen lehetőség? És keresésnél mitől lehet hogy amikor "keresés offline módban" fut, kiírja hogy offline módban nem tud keresni?
  • 94mike
    Énse..fateromnak Nokia N73 hoz van ilyen,de szerintem ő magyaráztael szarul..mer netense találtam ilyent,különben vettem volna énis az enyémhez:-) csak ötletként írtam,de hülyeség..vagy csak nem eza neve..aza lényege,hogy bedugod a telefonba,és ingyen navigáltéged..2 kilómétert téved apumé..
  • laci 700
    sztem hülyül, vagy csak erre tévedt és tudatlanul beírt valamit...
  • Doomista
    ezt én nem értem (?)
  • laci 700
    ?
  • 94mike
    Bluetooth portot vegyél hozzá,amit tud követni a műhold^^
  • Firerock
    na mostmár jó:D
    eddig nekem a régi volt
  • kovacsgellert
    Ha akarod bemásolhatom ide . (Amúgy meg bocsi a sok post-ért...)
  • kovacsgellert
    Be van írva, hogy a zenelejátszó mért jeleníti meg ugyanazt az együttest kétszer , valamint az hogy hogyan kell ROM-ot főzni és a GPS rész kiegészült annyival, hogy a csak a beépített legyen kipipálva és hogy hogyan kell törölni a célokat vagy mi a csudát. :))
  • kovacsgellert
    Melyik hsz-ben?
  • Firerock
    szó szerint az van leírva mint a hszben?
  • kovacsgellert
    Érdekes, én látom. :))
  • kovacsgellert
    A zenelejátszós cucchoz a 13.-ba még beírhatod, hogy hogyan eleht kiküszöbölni a dolgot(Winampban kijelölni a számokat és ott beírni mindent, hogy egyformán legyen a Track Info részhez asszem)
  • Firerock
    én nemlátom:S
  • kovacsgellert
    Az SMS-ek nem a SIM kártyán tárolódnak el, hanem a telefon memóriájában, úgyhogy az SMS-eid a régi telefonodon maradtak valószínűleg. A SIM memória akkor telik meg, ha túl sok név van a névjegyzékben, nem az SMS-ektől.
  • tenkenorman
    gyikátírás. a gps részben, + két bónusz kérdés.
  • laci 700
    Rá kell tenni a térképet a telefonra és megtiltani a programnak hogy használja a netet. A "Gyakran ismételt kérdések"-ben benne van!
  • Firerock
    hol?
  • tenkenorman
    meg is vónák
  • tenkenorman
    jah bele is dobom
  • Firerock
    ezt be kéne rakni a Faq-ba
  • tenkenorman
    feroka: van egy olyan menü hogy helymeghatározás. ott a gps modjánál. csak a beépített gps legyen bepipálva.
    a kapcsolatok - célok menüben pedig mindent törölj ha wifit hasznålsz

• Sippie
    Sziasztok!
    Most vettem egy ilyen telefont, használtan, annyi kérdésem lenne hogy ahogy beraktam az új sim-et, az sms-eim nincsenek meg, és felül villog egy sms jelző valami, amire ha rányomok akkor azt írja ki hogy megtelt a sim memória. Ezzel mit tudok kezdeni? És hogy tudnám elővarázsolni az sms-eket?
    Illetve a GPS beállítások esetén ha nem akarom hogy netre mennyen fel, mit kell állítani? A kiegészítő GPS-en ne legyen pipa, csak a beépítetten, vagy hogy is volt?
    Válaszokat előre is köszönöm
    Sippie
  • feroka7
    És akkor melyik ami jó működik rajta?Nektek melyen van rajta?:D
  • HTS s3rg1nh00
    nemtom,nekem most vagy a gps,vagy az opdás reg leszívta a kártyát 3 forintra...most kaptam a 8.smst hogy 600/300 alatt van az egyenlegem 3 percen belül...
  • 94mike
    Nem ingyenes,nagyon zabálja a pénzt:D(tapasztalat)..