3952
  • daver88
    így még nem, de megfogadom a tanácsod...:)

közben sygicet megoldottam, bár nem túl részletes, de legalább működik :)
  • kovacsgellert
    Kemény... (Pedig én is tőlük vettem volna, csak én Romániában,,mert hát ugye erdélyi magyarok is léteznek :), itt még egyelőre van).

Amúgy pont én osztogatom itt a tanácsokat, akinek életemben 2x volt a kezemben ilyen telefon. xD
  • kovacsgellert
    Próbáltad az Ovi Maps-et, úgy hogy közben mozogtál?
    Olvastam valahol, hogy ha el kezdessz mozogni, akkor abbamaradnak a tévedések, meg a műholdat is hamarabb megtalálja.

A mozgást úgy értem, hogy elmész egyet sétálni, vagy bepattansz a kocsiba és mész egy kört(jó nagyot). :)
  • Firerock
    igen asszonták hogy nincs és valszeg nem is lessz
  • kovacsgellert
    Hogy érted, hogy "nem nem lehet már kapni"?
    Kifogyott a készlet, vagy teljesen beszüntetik az árusítást vagy mi van?
  • daver88
    ebben igazad van, hülye kérdés volt...

GPS-el még mindig bajlódok, Sygic nevű progival nem bírok elbánni, nem tudom aktiválni a McGuider.mlm-t...:(

de próbálkozom :)

• kovacsgellert
    Figyi, ami tetszik mindent felnyomhatsz rá, csak számíts jelentős lassulásra, ha már sok hülyeség van rajta. :)

Ez teljesen szubjektív, hogy mit érdemes rárakni. Pl. nekem semmi szükségem időjárás jósló progira, de lehet, hogy ez neked alap.
  • Firerock
    én msot állok vásárlás előtt,ár kb egyezik de 5800at fogok venni
  • Firerock
    nem
  • mddevil
    5800ról galaxy spicára érdemes váltani?
  • Firerock
    hát beszarok
    eldöntöttem megveszem a telót,besétálok a vodafonehoz már majdnem a pénzt adom oda azt nem nem lehet már kapni a telefont?beszarás,minden ellenem dolgozik
  • Doomista
    akkor hát te állod a kört ?
  • bertino
    kitűnő.
  • Doomista
    metallicat túlzottan.
  • tom235
    Ez a symbianos garmin amúgy mennyire friss/ milyen időközönként frissítik? Gondolok például ilyesmire, hogy a Margit hídra felvezetne-e?
  • bertino
    hm.
    metált bírod ?
  • tenkenorman
    ffufufuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:@@@@@
    XD
  • Doomista
    X pozíció: 5,06
    Y pozíció: 2,70

Szélesség: 2,65
    Magasság: 1,75

Sugár: 6
    Szög: 60

Irány: D - dél.

• bertino
    ok, pozíciót -.-
  • Doomista
    milyen állapotod szokott lenni?
    elérhető
    elfoglalt
    nincs gépnél
    rejtett állapot
    egyéb...
  • bertino
    várjál tovább a garminnal.

én amikor kirakom kocsi szélvédőjéhez a telefont, elindulás után 1-2 perccel már mindig mutatja az állapotomat.
  • daver88
    gps-el egyenlőre még bajlódok, mert a gyári program, amit ráraktak, OVIMAPS nagyjából 300 méterrel messzebb mutatja az aktuális helyzetemet, mint ahol vagyok...

A Garminnal meg az a probléma, hogy amikor elkezdeném indítani a tervezést, akkor nem kiírja, hogy várakozás pontosabb GPS adataira, de aztán a csík olyan 75-80 %-nál megáll...:(

volt valakinek ilyen problémája??

más:
    esetleg valami tipp, hogy miket érdemes felrakni rá???
  • kovacsgellert
    HA majd teljesen hozzászoksz, akkor rájössz majd, hogy még többet ki lehet hozni belőle, mint gondoltad volna. :)
  • tenkenorman
    1.- igen
    2.- már kaptál választ
    3.- le van írva a gyakran ismételt kérdésekhez amit nem néztél meg pedig ott virít a banner alatt.
  • kovacsgellert
    1. nem tudom, mert nincs ilyen tekefonom
    2. a hangminőség nagyon jó, simán üti 5310 szintjét(volt alkalmam kipróbálni)
    3. a GPS főleg autós használatra lett tervezve, úgy tudom, tehát elméletileg semmi gond nem lehet vele, ha a GYIK-ban leírtakhoz igazodsz, semmit sem kell fizetned.
  • daver88
    üdv!!

én épp ma vettem egy ilyen telefont...az elmúlt pár óra alapján elmondhatom, hogy eddig nem csalódtam, sőt...hihetetlenül nagy tudású...

Tom235:
    gps teljesen ingyen működik rajta, csak offline módban kell használni...garmin térképet javasolnak a legtöbb helyen, nokiaprogramokról le lehet szedni, én épp most töltöm.

Hangminősége sztem legalább olyan, mint az 5310...

• tom235
    Gondolkodok egy ilyen telefon beszerzésén a közeljövőben, de lenne néhány kérdésem (amire egyébként a GYIK-ban nem találtam egyértelmű választ):
    1.Ennél a telefonnál meg lehet e azt csinálni, hogy mondjuk egy 1 órás mixnél beletapintok a közepébe és egyből 30 perctől kezdi el játszani (ergo nem kell tekerni percekig mire odaér a számláló)?
    2. Milyen a hangminőség, mondjuk egy 5310-hez viszonyítva (ugyanaz, jobb vagy esetleg gyengébb) ?
    3. A beépített GPS-e mennyire használható autós közlekedéshez? Megüti e azt a szintet, mint mondjuk egy mio/garmin/igo szoftveres hagyományos gps? Továbbá mennyi plusz költséggel jár a megvétel után?

Előre is kösz.

• Sippie
    szerintem azok csak kint élő magyarok voltak :P
  • kovacsgellert
    De így se fogtank sokkal többet kihámozni belőle. :)

Na jó, ne túlozzuk el, azért érthető, ha egy kicsit megerőlteti magát az ember és van fantáziája.
  • tenkenorman
    google analitycs fut a szerveren és volt 20 amcsi egy héten utah bol meg kaliforniabol. /isten aldja a delieket XD/ gondoltam jolessz elvegre egy picit sem tudhatnak magyarul
  • donoki
    hát ilyen google fordítással szerintem inkább maradjon inkább csak a magyar oldalakon, mert a külföldiek ezen csak sírni fognak :D
  • tenkenorman
    jah elég segg. kb webfordítás szintű. nem csak itt van ám kint a gyik.
  • Firerock
    nem kell megsértődni...
    a google fordításán röhögnek
  • tenkenorman
    rajtam röhögtök vagy a gyik-en? mert akkor törölhetem ám.
  • kovacsgellert
  • kovacsgellert
    Can you write again in English, please, because I don't understand, what you wrote.
  • donoki
    :DD hát ez tényleg elég vicces XD de amúgy kinek csináltad meg angolul, mert itt a fórumon szerintem mindenki tud magyarul... :D
  • kovacsgellert
    Pff. :))
    Ezt megéri végigolvasni, tipikus Google fordítás. :))

Majd hanyat dőltem a röhögéstől .:D
  • tenkenorman
    Gyik most már angolul is.
  • tenkenorman
    18 éves gyereknekD: AS:D: