Nokia 5800 XpressMusic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A problémám a következõ. "beragadt" a zenelejátszóba a zene. már letöröltem a memó kártyáról, de hiába frissítem a zenelejátszóban a fájlokat, nem akar semmit sem csinálni.
mi a megoldás ilyenkor? de már nagyon idegesít, s ráadásul hiába rakok rá új zenét, azt sem "látja". de ha fájlkezelõbõl indítom a zenét, akkor minden okés és játszta. volt már memókáryta eltávolítás "szakszerûen" és gyári beállítások visszaállítása/újraindítása.
nem szignózott a telóm.
tenkenorman
Windows_Live_Messenger_5.501.1003_S60v5
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Segítséget szeretnék kérni mert feltettem egy msn-t a telefonra de amikor be akarok jelentkezni akkor nem akarja felajánlani a saját wifimet csak a t-mobilos cuccokat.Lécci havalaki tud segítsem.Elõre is köszönöm!
Vettem egy ilyen telefon-t. Nagyon tetszik. Játékokat akarok rátenni. Letöltöttem pár .jar fájlt. Most ezeket hova másoljam a telefonon vagy mi?
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Ezt hogyan érted?
Ugye van az 5800-ból sima XpressMusicos és navigatoros változat, a sima xpressmusicos változat is tartalmazz a gps-t? vagy ezt nem értem :o
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ha a Helymeghatározás beállításainál benne hagyod az A-GPS (Kiegészített GPS) opciót, akkor letölti a szolgáltatód adatkapcsolatán keresztül (azaz pénzért) az aktuális mûholdpozíciókat és így gyorsabban képes meghatározni a saját helyzetét. Ha ezt a funkciót kikapcsolod, nem fog adatokat tölteni a hálózatról.
Ahhoz, hogy meg tudja határozni a helyzetét bekapcsolás után, kint kell tartózkodni a szabadban, olyan helyen, ahol az eget legalább 120 fokos kúpszög alatt látod. Felhõs ég, kézben tartott (a SIM és memóriakártya nyílás mögött van az antenna) telefon, magas fák és házak mind akadályozzák a vételt így lassabb lesz a pozicionálás. Zárt helyen, épületben esélytelen. Igaz, ha már egyszer megvan a pozíció, bemehetsz a házba, egy darabig "tartja a mûholdakat".
Néhány félreértés van a dologgal kapcsolatban: az, hogy a mûholdakat megtalálja-e vagy sem, nem függ az épp használt programtól. Ezt a telefon GPS vevõje intézi, a pozíciót átadja a futó programnak és az ebbõl kiszámolja, hogy az õ tudása szerint épp hol is van. A telefon a nyers pozíciót adja át a programnak, amiben benne van, a hely és magasság, a megszokott koordináta rendszerben megadva.
Ebbõl következõen az, hogy egy program a tényleges helyet megmutassa a térképen, már a program dolga lesz. Megkapta az adatokat, ezt kell megmutatnia a térképén. Ha a mozgásra lassan reagál, vagy késõn jelzi, hogy be kéne fordulni, az már a program hibája...
Ha rendszeresen használod a GPS-t, viszonylag gyorsan képes magát pozicionálni, mert a mûholdak mozgása pontosan meg van határozva, így egy pár órán belüli újra pozicionálásnál a telefon "emlékszik" az adatokra. Ha kikapcsolod közben a telefont, akkor nem.
Ne haragudjatok, de a segítségetekre lenne szükségem... Feltettem az Ovi térkép progit, de valahogy nekem ez a GPS nem akar mûködni! Elindítom a programot, majd "saját helyzet", várom, hogy a GPS megtalálja, hogy hol vagyok, kb 5-10 perc, de még mindig semmi! Most ehhez kell NET? Mert úgy tudom, hogy nem kell... Akkor meg miért nem akar mûködni?! 😊 Mit csináljak, hogy mûködik ez? Köszi a segítséget! 😉
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
http://www.tenke.hu
Szélesség: 51.7 mm
Vastagság: 15.5 mm
Súly: 109 g
2. Szolgáltatóknál (Vodafone, T-Mobile, Pannon), vagy egyéb kereskedéseknél (pl.
XXLGSM
3. Pl. Ovi Store, 5800 Blog
4. Egy olyan újraindítás ami után egy szûz telefont kapsz a kezedbe, azaz minden törlõdik róla. Olyan lesz mint ha új lenne.
5. Navigációs szoftvereknél. (Pl. Ovi Maps, Sygic, Garmin.)
6. Ezt is megtalálod az 5800 Blog-on.
7. Gyakorlatilag egy olyan törés, ami után nem kell szignózni.
8. A telefon szoftvere.
9. Két fajta módon.
-1. Pl. WiFi-n keresztül: *#0000# billentyûkombináció után ellenõrizni tudok az épp rajta lévõ szoftvert, és frissíteni is tudod.
-2. Nokia Software Updater-el ami a számítógépen keresztüli frissítést teszi lehetõvé.
2. Hogy / hol tudom megvásárolni?
3. Hol tudok a telefonhoz alkalmazásokat letölteni?
4. Mi az a Software reset / Hard Reset?
5. Hogyan használhatom a telefon GPS vevõjét?
6. Mit jelent az hogy egy alkalmazást "Szignózni" kell?
7. Mi az a hack?
8. Mi az a firmware?
9. Hogyan tudom a telefon szoftverét frissíteni?
gyorsabb volt, mint gondoltam 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A problémám a következõ. "beragadt" a zenelejátszóba a zene. már letöröltem a memó kártyáról, de hiába frissítem a zenelejátszóban a fájlokat, nem akar semmit sem csinálni.
mi a megoldás ilyenkor? de már nagyon idegesít, s ráadásul hiába rakok rá új zenét, azt sem "látja". de ha fájlkezelõbõl indítom a zenét, akkor minden okés és játszta. volt már memókáryta eltávolítás "szakszerûen" és gyári beállítások visszaállítása/újraindítása.
nem szignózott a telóm.
Az a problémám a telóval, hogy amikor zenét, vagy programot másolok át rá géprõl, késöbb kikapcsolom a telót, de vissza már nem kapcsol, lefagy a bekapcsolási képernyõnél, csak akkor kapcsol be ha kiveszem a memóriakártyát! Mi lehet a gond?? Vírus kerülhetett rá??
sírva könyörgök,aki felajánlotta hogy ír egy FAQ-ot,tegye meg<#rolleyes>#rolleyes>
jövök neki egy sörrel
elõtte aksit maxra feltölt,mert eléggé leszívja.
Backup vvisszatöltése: Eszközök -> fájlkezelõ -> Mentés -> opciók -> visszatöltés...
Néhány jellemzõ hibát (pl: nem mûködnek a fõképernyõn a gombok) ha nincs meghackelve a telefon, csak ezzel lehet gyógyítani. Emiatt, nekem 8 hónal alatt egyszer kellett...
jólenne ha leírnád ezeket😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.