3952
-
#2550 így még nem, de megfogadom a tanácsod...:)
közben sygicet megoldottam, bár nem túl részletes, de legalább működik :) -
#2549 Kemény... (Pedig én is tőlük vettem volna, csak én Romániában,,mert hát ugye erdélyi magyarok is léteznek :), itt még egyelőre van).
Amúgy pont én osztogatom itt a tanácsokat, akinek életemben 2x volt a kezemben ilyen telefon. xD -
#2548 Próbáltad az Ovi Maps-et, úgy hogy közben mozogtál?
Olvastam valahol, hogy ha el kezdessz mozogni, akkor abbamaradnak a tévedések, meg a műholdat is hamarabb megtalálja.
A mozgást úgy értem, hogy elmész egyet sétálni, vagy bepattansz a kocsiba és mész egy kört(jó nagyot). :)
-
#2547 igen asszonták hogy nincs és valszeg nem is lessz -
#2546 Hogy érted, hogy "nem nem lehet már kapni"?
Kifogyott a készlet, vagy teljesen beszüntetik az árusítást vagy mi van? -
#2545 ebben igazad van, hülye kérdés volt...
GPS-el még mindig bajlódok, Sygic nevű progival nem bírok elbánni, nem tudom aktiválni a McGuider.mlm-t...:(
de próbálkozom :)
-
#2544 Figyi, ami tetszik mindent felnyomhatsz rá, csak számíts jelentős lassulásra, ha már sok hülyeség van rajta. :)
Ez teljesen szubjektív, hogy mit érdemes rárakni. Pl. nekem semmi szükségem időjárás jósló progira, de lehet, hogy ez neked alap. -
#2543 én msot állok vásárlás előtt,ár kb egyezik de 5800at fogok venni -
#2542 nem -
mddevil #2541 5800ról galaxy spicára érdemes váltani? -
#2540 hát beszarok
eldöntöttem megveszem a telót,besétálok a vodafonehoz már majdnem a pénzt adom oda azt nem nem lehet már kapni a telefont?beszarás,minden ellenem dolgozik -
#2539 akkor hát te állod a kört ? -
#2538 kitűnő. -
#2537 metallicat túlzottan. -
tom235 #2536 Ez a symbianos garmin amúgy mennyire friss/ milyen időközönként frissítik? Gondolok például ilyesmire, hogy a Margit hídra felvezetne-e? -
#2535 hm.
metált bírod ? -
#2534 ffufufuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:@@@@@
XD -
#2533 X pozíció: 5,06
Y pozíció: 2,70
Szélesség: 2,65
Magasság: 1,75
Sugár: 6
Szög: 60
Irány: D - dél.
-
#2532 ok, pozíciót -.- -
#2531 milyen állapotod szokott lenni?
elérhető
elfoglalt
nincs gépnél
rejtett állapot
egyéb... -
#2530 várjál tovább a garminnal.
én amikor kirakom kocsi szélvédőjéhez a telefont, elindulás után 1-2 perccel már mindig mutatja az állapotomat. -
#2529 gps-el egyenlőre még bajlódok, mert a gyári program, amit ráraktak, OVIMAPS nagyjából 300 méterrel messzebb mutatja az aktuális helyzetemet, mint ahol vagyok...
A Garminnal meg az a probléma, hogy amikor elkezdeném indítani a tervezést, akkor nem kiírja, hogy várakozás pontosabb GPS adataira, de aztán a csík olyan 75-80 %-nál megáll...:(
volt valakinek ilyen problémája??
más:
esetleg valami tipp, hogy miket érdemes felrakni rá??? -
#2528 HA majd teljesen hozzászoksz, akkor rájössz majd, hogy még többet ki lehet hozni belőle, mint gondoltad volna. :) -
#2527 1.- igen
2.- már kaptál választ
3.- le van írva a gyakran ismételt kérdésekhez amit nem néztél meg pedig ott virít a banner alatt. -
#2526 1. nem tudom, mert nincs ilyen tekefonom
2. a hangminőség nagyon jó, simán üti 5310 szintjét(volt alkalmam kipróbálni)
3. a GPS főleg autós használatra lett tervezve, úgy tudom, tehát elméletileg semmi gond nem lehet vele, ha a GYIK-ban leírtakhoz igazodsz, semmit sem kell fizetned. -
#2525 üdv!!
én épp ma vettem egy ilyen telefont...az elmúlt pár óra alapján elmondhatom, hogy eddig nem csalódtam, sőt...hihetetlenül nagy tudású...
Tom235:
gps teljesen ingyen működik rajta, csak offline módban kell használni...garmin térképet javasolnak a legtöbb helyen, nokiaprogramokról le lehet szedni, én épp most töltöm.
Hangminősége sztem legalább olyan, mint az 5310...
-
tom235 #2524 Gondolkodok egy ilyen telefon beszerzésén a közeljövőben, de lenne néhány kérdésem (amire egyébként a GYIK-ban nem találtam egyértelmű választ):
1.Ennél a telefonnál meg lehet e azt csinálni, hogy mondjuk egy 1 órás mixnél beletapintok a közepébe és egyből 30 perctől kezdi el játszani (ergo nem kell tekerni percekig mire odaér a számláló)?
2. Milyen a hangminőség, mondjuk egy 5310-hez viszonyítva (ugyanaz, jobb vagy esetleg gyengébb) ?
3. A beépített GPS-e mennyire használható autós közlekedéshez? Megüti e azt a szintet, mint mondjuk egy mio/garmin/igo szoftveres hagyományos gps? Továbbá mennyi plusz költséggel jár a megvétel után?
Előre is kösz.
-
#2523 szerintem azok csak kint élő magyarok voltak :P -
#2522 De így se fogtank sokkal többet kihámozni belőle. :)
Na jó, ne túlozzuk el, azért érthető, ha egy kicsit megerőlteti magát az ember és van fantáziája. -
#2521 google analitycs fut a szerveren és volt 20 amcsi egy héten utah bol meg kaliforniabol. /isten aldja a delieket XD/ gondoltam jolessz elvegre egy picit sem tudhatnak magyarul -
donoki #2520 hát ilyen google fordítással szerintem inkább maradjon inkább csak a magyar oldalakon, mert a külföldiek ezen csak sírni fognak :D -
#2519 jah elég segg. kb webfordítás szintű. nem csak itt van ám kint a gyik. -
#2518 nem kell megsértődni...
a google fordításán röhögnek -
#2517 rajtam röhögtök vagy a gyik-en? mert akkor törölhetem ám. -
#2516 -
#2515 Can you write again in English, please, because I don't understand, what you wrote. -
donoki #2514 :DD hát ez tényleg elég vicces XD de amúgy kinek csináltad meg angolul, mert itt a fórumon szerintem mindenki tud magyarul... :D -
#2513 Pff. :))
Ezt megéri végigolvasni, tipikus Google fordítás. :))
Majd hanyat dőltem a röhögéstől .:D
-
#2512 Gyik most már angolul is. -
#2511 18 éves gyereknekD: AS:D: