Nokia 5800 XpressMusic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazából csak egy különbséget találtam a kettõ között. A Samsungnak nagyobb felbontású a kijelzõje. Sajna ilyet még csak nem is láttam élõben, úgyhogy csak arra támaszkodhatom, amit általában tudok a Samsungokról. A játékok és programok feltelepítese elméletileg gond nélkül kell menjen, de ezt csak akkor tudod meg, ha már a kezedben lesz. Nekem volt régebb egy Samsungom (S3500) és letöltöttem hozzá kb. 400 programot meg játékot, amibõl összesen 3 indult el. Én ezért többet soha nem veszek Samsungot.
Sziasztok!
Nokia 5800-t vegyek vagy egy Samsung S8000 Jet-et? És indokold meg hogy miért. Az igaz hogy a Samsung Jet elég halk? Vagy csak az 5800-hoz képest halk? A nokia 5800-ra sok programot lehet tenni,hangosabb de a Jet pedig jobban tetszik,mind kívülrõl,mind a menüje meg mindene 😊 De ha a Jet-et választom azért arra is lehet tenni játékokat nem? Csak mondjuk ilyen egyéb programokat mint pl. MSN nem lehet rátenni?
Nokia 5800-t vegyek vagy egy Samsung S8000 Jet-et? És indokold meg hogy miért. Az igaz hogy a Samsung Jet elég halk? Vagy csak az 5800-hoz képest halk? A nokia 5800-ra sok programot lehet tenni,hangosabb de a Jet pedig jobban tetszik,mind kívülrõl,mind a menüje meg mindene 😊 De ha a Jet-et választom azért arra is lehet tenni játékokat nem? Csak mondjuk ilyen egyéb programokat mint pl. MSN nem lehet rátenni?
Dehogy kell összekötni. 😊)
Akkor is felajánlja... Szerintem ez logikus és fogadni is mernék rá, pedig nem használtam programot, amúgy meg te is inkább gondolkozz és próbáld ki, mielõtt kérdezel...
Akkor is felajánlja... Szerintem ez logikus és fogadni is mernék rá, pedig nem használtam programot, amúgy meg te is inkább gondolkozz és próbáld ki, mielõtt kérdezel...
Nem értem a kérdést 😞
Feltelepited a programot ( Format Factory)
Beállitod ,ahogy írtam.
Megcsinálod a filmet a számitógépen,és utánna feltöltöd a telefonra.
Feltelepited a programot ( Format Factory)
Beállitod ,ahogy írtam.
Megcsinálod a filmet a számitógépen,és utánna feltöltöd a telefonra.
Eladó gyárilag kártyafüggetlen Nokia 5800 telefon.Karcmentes, végig tokban volt.A kijelzõjén még rajta van a fólia is.
Tartozékok:memóriakártya,töltõ,adatkábel,állvány,gyári tok,pengetõ,papírok,doboz,fülhallgató
Képet kérésre küldök.
email:[email protected]
Tartozékok:memóriakártya,töltõ,adatkábel,állvány,gyári tok,pengetõ,papírok,doboz,fülhallgató
Képet kérésre küldök.
email:[email protected]
Ehhez össze kell kötni a telót a PC-vel? Vagy automatikusan felhozza az 5800-át?
Az alkalmazás kezelõben nem jelenik meg minden telepített téma alkalmazás, így nem tudom törölni, viszont a téma menüben ott van, de ott nincs felajánlva a téma törlése, ha valakinek van ötlete segítsen. Köszi.
Én használtam semmi gondom nem volt vele.
Igy volt beállitva (idézet a Nokiaprogramok.hu-ról):
Amikor bejön a progi akkor a baloldali menüsorban van egy olyan hogy "mindent formátumba mobil eszköz", na erre katt, aztán legördíted a Nokiát, és ott van hogy 5800XM. Azt jelöld ki és akkor ezt szerkesztheted tovább.
Paraéterek:
-videó méret: 640x360
-FPS: 25-össel nálam tökéletes
-bitarány: a 768 abszolút jó, de ha szebbre akarod akkor 1024, minél nagyobb annál nagyobb a kimenet mérete, én pl. próbáltam 1600-al is(igaz hogy gyönyörû volt, de nagy is)
-audio bitarány: 128
Igy volt beállitva (idézet a Nokiaprogramok.hu-ról):
Amikor bejön a progi akkor a baloldali menüsorban van egy olyan hogy "mindent formátumba mobil eszköz", na erre katt, aztán legördíted a Nokiát, és ott van hogy 5800XM. Azt jelöld ki és akkor ezt szerkesztheted tovább.
Paraéterek:
-videó méret: 640x360
-FPS: 25-össel nálam tökéletes
-bitarány: a 768 abszolút jó, de ha szebbre akarod akkor 1024, minél nagyobb annál nagyobb a kimenet mérete, én pl. próbáltam 1600-al is(igaz hogy gyönyörû volt, de nagy is)
-audio bitarány: 128
Valaki használta már a Format Factory progit? Én átkonvertáltam vele egy filmet, de mikor felraktam a telóra szt írta, hogy nem tudja lejátszani!
Az lehet, hogy egy telepített téma kicsit belassítja a telót?
Az lehet, hogy egy telepített téma kicsit belassítja a telót?
kész van. MÉG MA feltöltöm valahova és megpróbálom beüzemeltetni a bannerral együtt.
http://www.tenke.hu
Hi! Erre a telóra le lehet szedni ingyen játékot ami konkrétan Nokia 5800-ra készült? Elõre is köszi az infót!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
ja, bocsi, megvan és tényleg kösz😊
köszi a választ. De sajna nem találom, hogy hol van a táma😞
egyéb ötlet?
egyéb ötlet?
nem tudom letörölni a telefonra telepített témát!! Hogy töröljem???
ok köszi. Töröltem a szolgáltatót.
Beállítások - Kapcsolatok - Célok - Internet...
Küldtél 11 kb-ot, fogadtál 30.24 kb-ot. Azt, hogy a szolgáltatódnál mennyi a fogadott forgalom utáni díj, Te tudhatod...
Ez egyébként inkább csak a mûholdadatbázis mérete...
Küldtél 11 kb-ot, fogadtál 30.24 kb-ot. Azt, hogy a szolgáltatódnál mennyi a fogadott forgalom utáni díj, Te tudhatod...
Ez egyébként inkább csak a mûholdadatbázis mérete...
Hol tudom megnézni (erre reagálva: "ha nem volt az internet kapcsolatoknál engedélyezve a szolgáltatód internet elérése, akkor semmilyen forgalmat nem generált.") , hogy a szolgáltató internet elérése engedélyezve van e? ki akarom kapcsolni!
a Naplóban a Csomagkapcsoltban Elküldött: 11,01 kb, fogadott 30,24 kb. Ez mennyit jelent?
Szóval most hogy rajta van a térkép a telón, nem fizetek?
a Naplóban a Csomagkapcsoltban Elküldött: 11,01 kb, fogadott 30,24 kb. Ez mennyit jelent?
Szóval most hogy rajta van a térkép a telón, nem fizetek?
Ha nem volt az internet kapcsolatoknál engedélyezve a szolgáltatód internet elérése, akkor semmilyen forgalmat nem generált. Ha engedélyezve volt, akkor nézd meg a Naplóban a Csomagkapcsolt forgalmat...
A dolog egyébként úgy mûködik, hogy ha a térképeket, ahol elõfordulsz, letöltötted jó elõre, akkor nem tölt le semmit, h nem töltötted le, akkor azt a területet, ahol épp vagy, leszedi. Ennek mérete sok mindentõl függhet. Ha nem láttál semmit, csak a koordinátáidat, akkor nem töltött le semmit.
A másik adatforgalom az alkalmazás indításakor a GPS mûholdak aktuális pozícióinak adatbátisa. Ez pártíz kb méret, de csak akkor szedi le, ha az A-GPS (Kiegészített GPS) engedélyezett a helymeghatározási módszereknél. Ha nem, akkor nem tölt le semmit.
A dolog egyébként úgy mûködik, hogy ha a térképeket, ahol elõfordulsz, letöltötted jó elõre, akkor nem tölt le semmit, h nem töltötted le, akkor azt a területet, ahol épp vagy, leszedi. Ennek mérete sok mindentõl függhet. Ha nem láttál semmit, csak a koordinátáidat, akkor nem töltött le semmit.
A másik adatforgalom az alkalmazás indításakor a GPS mûholdak aktuális pozícióinak adatbátisa. Ez pártíz kb méret, de csak akkor szedi le, ha az A-GPS (Kiegészített GPS) engedélyezett a helymeghatározási módszereknél. Ha nem, akkor nem tölt le semmit.
Ok,letöltöttem a térképeket. Akkor most már nem fizetek a használatért, ugye?
Amíg nem volt térkép rajta, a szolgáltatótól szedte le az adatokat? Mennyi adatforgalmat csinált, ha kb 5-10 percig használtam? Pedig le van tiltva hogy a szolgáltatóra csatlakozzon.
Amíg nem volt térkép rajta, a szolgáltatótól szedte le az adatokat? Mennyi adatforgalmat csinált, ha kb 5-10 percig használtam? Pedig le van tiltva hogy a szolgáltatóra csatlakozzon.
kösz
lehet .jar-t is tenni rá, ezek a java játékok, programok
a .sis a symbianos alkalmazásokat jelenti, de mind2t lehet rátenni a telóra!
pl a nokiaprogramok.hu-n is találsz sok .sis-es alkalmazást
a .sis a symbianos alkalmazásokat jelenti, de mind2t lehet rátenni a telóra!
pl a nokiaprogramok.hu-n is találsz sok .sis-es alkalmazást
jól hallottam? ha a nokia 5800-ra akarok tenni játékot akko nem .jar fájlt kell keresnem hanem .sis fájlt? ilyet hol találok?
Te végigolvastad egyáltalán az oldalt, amit belinkeltél?
Idézem:
"! Az új Ovi Térképek alkalmazás törölheti a készüléken található térképadatokat. Szerezd be a legújabb térképadatokat ingyen a Map Loader használatával."
Ez szerintem nagyon is azt jelenti, hogy ez csak program, ha térképeket akarsz bele, akkor le kell szedd a Map Loader programot és az telepíti a telefonra.
Idézem:
"! Az új Ovi Térképek alkalmazás törölheti a készüléken található térképadatokat. Szerezd be a legújabb térképadatokat ingyen a Map Loader használatával."
Ez szerintem nagyon is azt jelenti, hogy ez csak program, ha térképeket akarsz bele, akkor le kell szedd a Map Loader programot és az telepíti a telefonra.
jah, még valami: az emailek letöltését hogy lehet beállítani? Persze hogy nem keljen fizetni, hanem ha talál wifi-t szedje le??
Innen töltöttem le: http://www.nokia.hu/fedezd-fel/ovi-terkepek/letoltesek#/nokia-5800-xpressmusic/
Akkor ez most mi? csak a progi?
Akkor ez most mi? csak a progi?
Ha ól tudom, ki lehet. De ha letöltesz elõre minden térképet ami kell, szerintem csak úgy hülyeségbõl nem fog adatforgalmat generálni.
a GPs-nél ki lehet kapcsolni azt hogy ne mennyen fel a netre?SOHA?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
A maps nem tartalmaz térképeket, az csak a program. A térképekhez kell az OVI Suite vagy a MapLoader. Telepíted a PC-dre, összekötöd vele a telefont USB-n és és letöltöd rá a szükséges térképeket...
Ha nincsenek térképek letöltve és aktív az adatkapcsolat a szolgáltató felé, kemény pénzeket lehet fizetni, mert mindig azt a térképdarabot tölti le, ahol épp vagy. Ha elõre letöltöd a szükséges országok térképeit, akkor nem fog külön adatforgalmat generálni.
A címet az õj (3.03 vagy 3.04) maps-ba "településnév utcanév házszám" formában kell beírni. Se vesszõ, se pont, se idézõjel nem kell...
Ha nincsenek térképek letöltve és aktív az adatkapcsolat a szolgáltató felé, kemény pénzeket lehet fizetni, mert mindig azt a térképdarabot tölti le, ahol épp vagy. Ha elõre letöltöd a szükséges országok térképeit, akkor nem fog külön adatforgalmat generálni.
A címet az õj (3.03 vagy 3.04) maps-ba "településnév utcanév házszám" formában kell beírni. Se vesszõ, se pont, se idézõjel nem kell...
vagy rosszul írtam be? vesszõ, irányítószám meg ilyenek is kellenek?
Hy! Valaki tudna segíteni, hogy hogyan mûködik a navigáció? Pl: Pestrõl Dunakeszire akartam menni, de nem talált Dunakeszit! Ez míért van? Valamit állítani kell?
Azzal, hogy letöltöttem a telóra maps-t, minden ország (város) térképe rajta van?
Azzal, hogy letöltöttem a telóra maps-t, minden ország (város) térképe rajta van?
Konkrétan melyik játékot szeretnéd telepíteni?
Lehet nem a telára való a game vagy ilyenek. Ha játékot keresel úgy keresd hogy Symbian S60 V5 vagy 5th-ra.
Amúgy nem mindent kell signózni. Mit ír ki a tela amikor nem tudod telepíteni?
Amúgy nem mindent kell signózni. Mit ír ki a tela amikor nem tudod telepíteni?
Nekem is segítene azé valaki?ezzel az alkalmazás dologgal meg játékkal kapcsolatba?
kész a gyik amúgy. de még meg kell formázni meg ilyenek. kaptam egy büntit és megfordult a felyeben hogy akkor nem lesz gyik. de már mindegy.
amúgy jogtalanul de levan ejtve...
amúgy jogtalanul de levan ejtve...
http://www.tenke.hu
Volt alkalmam "hosszabb" ideig is kipróbálni a mobilt, mert egy haverom kölcsönadta 2 napra. Szerintem nagyon kemény telefon végigpróbálgattam mindent ami egyszer eszembe jutott és semmi hibát nem észleltem, nemtom mért van itt mindenkinek ennyi baja...
Jaj, de nehéz felfogásúak egyesek.
persze, hogy lehetett GPS-ezni, csak FIZETNI kellett érte, mostmár nem kell. Remélem elég érthetõ voltam. 😊)
persze, hogy lehetett GPS-ezni, csak FIZETNI kellett érte, mostmár nem kell. Remélem elég érthetõ voltam. 😊)
Sziasztok!Vettem én is egy ilyen 5800 xpressmusicot az lenne vele a problémám hogy nem tudok rá játékot telepíteni pedig már szignósztam is de valahogy mégse jó.Mit kéne vele csinálni még?köszi elõre is.
hello mindenki szerintetek meik a legjobb gps progi és honan tudom leszedni és hozzá térképeket és meik térkép a legérdemesebb
köszi elõre is
köszi elõre is
de régebben is a sima 5800-val is lehetett gps-ezni, nem? csak nem jogtiszta cuccot kellett rárakni, vagy nem jól gondolom?
Sziasztok!Az Ovi Store-rol szedtem le cuccokat a telora.A gondom azota az,hogy allandoan Wlan kapcsolaton van,ha leallitom a connectet,egy mp mulva mar vissza is ugrik ra.Gondolom,igy jo hamar le fogok merulni,na meg nem is akarom most az intenetet hasznalni😊
Mit csinaljak vele?A telo kicsit melegebb is lett.Es ha nem nyomom be a billentyuzarat,egyfolytaban vilagit.szerintetek?Koszi.
Mit csinaljak vele?A telo kicsit melegebb is lett.Es ha nem nyomom be a billentyuzarat,egyfolytaban vilagit.szerintetek?Koszi.
Passz. Tedd föl a folderplay-t, az direkt erre való...
Mit kell kitömöríteni? Ha zip és abban van a sis vagy sisx, akkor bontsd ki és a sis vagy sisx fájlt told a telefonra, vagy a pc suite-tal azt próbáld telepíteni. Zipet nem fogsz...