3952
-
#2590 én direkt rákérdeztem vásárlásnál, és azt mondták, hogy javasolt elsőre a legalább 14 óra töltés...
szóval megoszlanak a vélemények...én fenthagytam, ártani nem ártott, az biztos..:) :D -
#2589 okey:D
kössz:) -
#2588 Tényleg? :o
Ennyivel is többet tudok. :) Én azt hittem minden egyes akkumulátort meg kell formázni. Na de annál jobb, legalább nem kell 12 órát otthagyni a töltőn. :) -
SaGa #2587 A memóriakártyát jelszavazni nagy kockázat. Firmware frissítés után pl nem szokta elfogadni, hiába is tudod, kártya a kukába. -
SaGa #2586 Ha csak úgy "magától" csinálja, akkor hardver hiba, kijelzőcsere...
Ha úgy, hogy elindítanál valamit, csíkos lesz, majd újraindul, az csak a memória elfogyás eredménye, időnként ajánlatos kikapcsolni majd vissza, hogy kitakarítsa... -
SaGa #2585 Szól, ha fel van töltve. A modern. Li-Ion akksikat nem kell "formázni".
Nagyjából 2 óra alatt fel szokta tölteni minimumról... -
CB SNIPER #2584 nah ahogy elnézem volt pár embernek ilyen gondja és olvasgatok mindenkinél kijelzö csere volt a megoldás és ahard reset sem segitett nekik...csúcs... thx helpet azért és bocsi spammért :o -
CB SNIPER #2583 hát srácok ez nemjött be pedig mindent jol csináltam ugyanugy elkezdte csinálni ilyen nincsen már vazeg :D agyfaszt kapok mit lehetne még tenni....vicc... -
CB SNIPER #2582 aha memóriakártya jelszava? most szoptam ha már nemtudom mivel fél éve adtam meg igaz? :D -
CB SNIPER #2581 nah jo ne ijesztegess pont most csinálom :D -
k roy96 #2580 nekem pl. a névjegyzék ment el, de szerencsére előtte már szinkronizáltam az Ovi Suite-val :) Ja hát meg a menü-elrendezés:S -
CB SNIPER #2579 jah csak a biztonsági másolat miatt rágodtam rajta mert 1x már megjártam igy más teloval is és annyi adat veszett oda hogy öröm volt nézni :D de ma este tulesek rajta akkor köszi helpet :o -
#2578 ez a leggyorsabb szerintem:)
én is így voltam a windows újratelepítéssel:)2 napig küzdöttem vele majd 1óra alatt újraraktam.) -
CB SNIPER #2577 ja gondoltam rá és majdnem rá is szántam magam csak mondom hátha van valami más megoldás de akkor valszeg ezlesz :o -
k roy96 #2576 Jaja 1 próbát megér...ha jól csinálod semmit nem veszítesz vele :) -
#2575 hard reset? -
CB SNIPER #2574 Hey
nemrég frissitettem telomon softwaret persze minden okés volt és 1 hétre rá immáron 2 hete csinál olyat h elmosodik a kijelzö és csak az segit rajta ha 3-4x kikapcsolom majd ujra be vagy ha a billentyüzárat fel-fel oldogatom vagy 20x egymás után és vagy jo lesz vagy nem :D vk találkozott már hasonloval? esetleg vm megoldás? :o elöre is köszi -
#2573 na megvan a teló:)
csak egy baj van,mégpedig az hogy Pesten van:D tőlem 120km-re,holnap hozzák haza,már kijelzővédő matricát is raktak rá.
az első töltés az milyen hosszú legyen?kikapcsolt,bekapcsolt állapotban?teljesen merítsem le? -
#2572 Vicc ez a nokiaprogramos oldal... minden 3. kattintásra "ip címedet letiltottuk, mert leterhelted a szervert" vagy mi a fenét ír... ne vicceljünk már, hogy az oldal nézésével leterhelem a szervert.... no comment. -
#2571 nokiaboltban gondolom,tokot láttam ott -
#2570 Hol lehet venni hozzá kiegészítőket, amiket már nem tartalmaz az alapcsomag?
Pl tok, "mozizóállvány" stb ? -
SaGa #2569 Eredetileg volt benne: töltő, headset, hosszú usb kábel, tv kábel, "mozizóállvány", pengető, tartalék "toll", tok, 8 GB SD kártya, CD.
Második menetben volt benne töltő, hosszú adatkábel, headset, 8GB SD kártya, CD.
Harmadik menetben töltő, rövid adatkábel, headset, 8GB SD kártya, CD.
-
#2568 már megrendeltem:)
csak gondoltam érdeklődök:) -
#2567 annyira változó. mindenhol mást, attól függ mikor vették, mert egyszer megcsupaszították. lehet két hónapja raktáron van, lehet több, de kevesebb is, továbbá ezer helyről származhat. hívd fel őket, egy több tízezres telefon megér egy hívást. -
#2566 skacok!
milyen cuccokat adnak a telóhoz?mármint tudom hoyg töltőt meg adatkábelt
de még mindig
ezekre a kis bizgenytyűkre lennék kíváncsi:D -
#2565 szerintem ez -
vonyarc #2564 Ez a telefon jobb, vagy a Samsung Galaxy Spica? -
SaGa #2563 Ha a 40-es van rajta, akkor nem kell, de a hardreset mindenképp ajánlott az üzembe helyezés után. -
vonyarc #2562 kössz szépen -
#2561 Samsung S5230ra semmit nem fogsz tudni így leszedni. -
vonyarc #2560 Ez a telefon jobb, vagy a Samsung S5230? -
#2559 hogyne, mindig frissíts rajta szoftvert. -
#2558 szerintetek ha megveszem a telót akkor rögtön frissítsek rajta szoftvert? -
#2557 Hard Reset Leírása a GYIK-ban(a banner alatt jó nagyban írja, remélem észreveszed). :) -
szszteee #2556 üdv skacok , őőő pár hónapja raktam rá a telóra az új szoftvert... kártyafüggetlen a készülékem...
minden okés faszán működik de telepíteni rá semmit nemtok azt írja h a telepítő már használatban van...
esetleg valaki tud rá megoldást?
vagy ha csak a hardreset segít akkor írja le valaki h kell hardresetelni köszönöm -
#2555 kössz:) -
#2554 Sok sikert a vásárláshoz. :) -
#2553 énis
csütörtökön már meglesz ha mindenki úgy akarja:D -
#2552 NA nekem is összejött... Deszkázás közben kificamítottam a bokám, erre apum letiltott a deszkáról örökre, tehát kénytelen leszek eladni....
Ha minden igaz, lehet, hogy meglesz a pénzem és meg is veszem a telefont. :D -
#2551 nekem is kb
de remélem a héten már meglessz,legrosszabb esetben is május eleje:D