Nokia 5800 XpressMusic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
húú köszönöm
ez a tanulós jó😄
Doom:neked is köszönöm

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

laci 700
18 évesen sztem lazán lehet 60 000Ft-s mobilod. Én az N80-amat kb 13 évesen kaptam és azóta is azt használom. Akkor 80k volt most ér kb 15-20 000Ft-t. De nem is akarom lecserélni, több mint 3 éves és marad egy darabig.

Érvek: jó minõség -> tartós, symbian (nem tom ez mennyit mond neki, de jobb mint a java és sok hasznos program van rá), jó kamera -> nem kell fényképezõt se venni hanem ezzel tudsz fotózni, videózni, tudsz rajta zenét hallgatni, érintõképernyõ, van rajta office és tanuláshoz is tudod használni, minden egyben van és nem kell külön ezt azt magaddal hordanod. Valami ilyeneket találj még ki.
Sok sikert! 😄

Máté94
Tudom...........<#wow3>
Firerock
oké
ezt jegyeztem
más valami?😄
nem kell 100%ban igaznak lennie😄
80%elég:d

Doomista
De ezt nem kell tudnia a muterjének...-.-" Mit nem értesz?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Máté94
Szerintem max. két év és lecseréli.......
Doomista
Mondjuk mond meg neki ezt, hogy ez azért is ilyen drága, mert kurva jó minõségû telefon, vagy 3-4 évig fogod használni, és e 3-4 év alatt az a 60 ezer forint megtérül.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Firerock
skacok
segítsetek már nekem😄
Anyát meg kéne gyõznöm hogy miért kell nekem egy ilyen telefon😄
aztmondja hogy egy 18éves gyereknek nem kell 60ezres telefon. Jelenleg egy Sony V640-esem van ami egy fos😊
szóval észérvek kellenének hoyg miért kell nekem ilyen telefon.A Wifin és a GPS-en kívül,amivel jobb ez a telefon mint egy Nokia 6303pl😊

Firerock
okey😊köszke

RS
Egyértelmûen a Vip-phone.
És fekete. ;D

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

A t-mobilnál szoftver frissítés ma (40-es re)
Firerock
hát most az a helyzet hog van egy 5800as 60k-ért a vodafonnál pirosban,na nekem jobban tetszik a fekete meg a kék,a vip-phonnál az 5800as ezekben a színekben 62gezer Gyári garanciával
most akkor melyiket ajánljátok és miért?

Doomista
Ugyan már...az a 2-3 hónap nem olyan sok, mint várakozási idõ!

RS
Szolgáltatósnál kell egy csomót várnod, ha csak át nem írod a Product kódot.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Firerock
melyiknél?

tenkenorman
a legfontosabb szerintem hogy a szoftverfrissítésekre csomót kell várni (néha hiába)

http://www.tenke.hu

Firerock
skacok
mondanátok nekem érveket és ellenérveket a kártyafüggetlen,gyári garanciás telefonokról a vodafoneossal szemben?

Firerock
aha
köszönöm😊

Azt, hogy nem õk adják rá a garanciát, hanem elviheted bármelyik nokia szervizbe, mert érvényes rá a garancia. Jobb is úgy venni, ki tudja megveszed egy hónap múlva megszûnik a bolt és már nincs is garanciád.

Firerock
valaki ismeri ezt az oldalt?
elég jó áraik vannak és viszonylag nagy választék,voltm ár valakinek dolga velük?😊
és ez a gyártói garancia mit jelent?

Firerock
és mi ennek a fajtának a neve?
mert az hülyén nézni ki ha bemennék és nem értené hogy mit akarok😄

bertino
még nem teljesen.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

HTS s3rg1nh00
hát menj be a környéken egy-két telefonos boltba,ott általában van tok is..viszont olcsóbb nem sokkal lesz,anno én kb.3 éve vettem tokot,és már akkor is 2500 pénzt kértek érte...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Doomista
én azt a tokot használom amit annó kaptam a mobilhoz, nyilván kivették...+ képernyõvédõ fólia, és ennyi elég.

Firerock
ok😊
akkor lehet ez lesz😄
csak még telefont kéne venni hozzá😊

Doomista
ez nem elég olcsó? ingyen élõ vagy!

Firerock
ehhez hasonló kéne
csak olcsóbban😊

Doomista
szerintem nem magyar a srác, és a webfordítással vagy google translatevel fordítja le magyarra a mondatait!

Firerock
magyarországról szeretném és újonnan😊

Doomista
magyar vagy?

bertino
ebay.co.uk

Firerock
skacok mondjatok már valami oldalt ahol vannak jó tokok a telefonhoz,nem bõr és nem is ilyen zokni,hanem a kettõ között valami érdekelne😊

Doomista
az elõbb már megkérdezte.

bertino
mi a kérdés ? 😊

Doomista
senki.

bertino
nincs.

Sziasztok,van valaki?
bob
Igen <#wink>

A telefon automatikusan át áll a nyári idõszámításra?
kovacsgellert
Nekem volt ilyen, de nem ezzel a telefonnal(Nokia 6234), még ma se tudom miért, de egy idõ után elmúlt...

bertino
sose indult még magától ujra.

Nektek nem szokott váratlanul újraindulni a telefon? Ha hozzá sem nyúlok, és felvillan a kijelzõ, majd újraindul. Ma már zenehallgatás közben is újraindult. Másnál is elõfordul ilyesmi?

RS
Az egészben az a legjobb hogy nem én tettem tönkre, amikor megkaptam akkor is ilyen volt, csak akkor nem igazán foglalkoztam vele.
Úgy vigyáztam rá mint a szemem fényére, víznek még a közelébe se került. 😄
Próbálják megmenteni, ha nem sikerül nekik, muszáj lesz beruháznom egy N97-re.

tenkenorman
aamúgy az utolsó pár hszt beleteszem a gyikbe.

tenkenorman
még él? én amikor kisseb voltam addig szenvedtem a limonádém fölött a w610i vel hogy bele is ejtettem. semmi baja nem lett.
viszont júniusban megvettem a tubit, kb két hétig avval álmodtam, hol rohantam és kõnek dobtam, tóban fürödtem és nálam volt, kádba beleesett.. egyszerûen kész😄

RS
Újabb hírek:
Már nem elég hogy "rátapostam, ráültem" de még "meg is fürdettem". Egyszerûen hihetetlen! 😄

Elfordítod balra a telefont és ott lesz. Álló helyzetben el sem férne, így nem jelenik meg, döntésre automatikusan elõjön a "sima" billentyûzet helyett...
Nem kell hozzá váltani sehova...

tenkenorman
numerikusra valts es forgasd el a telefoblnt.

A 40.0.005 frissitessel az a problemam,hogy eltunt ez a teljes kijelzos billentyuzetem,ami itt is van a forum elejen ezen a szep piros nokian.Hogy tudnam azt visszarakni ra?Ez termeszetes,hogy eltunt??
ha mappánként másolok telóra zenét de pl van különbözõ elõadó akkor miért nem tudom sorba lejátszani ??
vagy az adott mappa tartalmát egymásután ??
de pl 1 elõadótól felmásolta albumot is külön tesz 1-2 számot belõle