3952
-
#2752 Nincs mit! :P
De akkor mért nem egyből azt írtad, hogy nem működik a a Map Loader? Akkor felfogtuk volna, hogy mi a helyzet. :) -
#2751 Nah most sikerült, köszi a segítséget! ;) -
#2750 Csak az a baj, hogy nekem valamiért nem működik a gépemen a Map loader progi! :( -
#2749 amúgy gyik:@ -
#2748 ok -
#2747 nem, csináld nyugodtan semmi nem lesz. -
#2746 valaki? -
#2745 pedig lassan egy évtizede ittvan. -
#2744 Érdekes, hogy senki nem veszi észre a GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEKET(pedig ott van a banner alatt :P) -
#2743 Nem. -
#2742 Sziasztok!
Segítsek plz... Szeretném frissíteni a Térképet! A programból szerintem a legújabb van fent, csak azt nem tudom, hogy Magyarország térképet lehet-e valahogy frissíteni, mert múltkor mentem és nem "ismerte" fel a helyet, ahol voltam, csak az üres térképet mutatta. Nem nagy városba voltam, de akkor is... Ez így nem valami jó! :) Lehet ezt valahogy orvosolni? -
dorkenn #2741 nem is rá fogom mert ez az én kezembe is történhetett volna
csak egyszerűen szeretném tudni hogy miért történt és hogy
hogy csináljam vissza -
#2740 ezt ne a haverodra fogd, valszeg nem ő hibája. ha csak nem nyomta meg az "elrontás" gombot -
dorkenn #2739 sziasztok remélem tud valaki segíteni
nekem is 5800-ám van és haverom nyomkodta 1-2hete
és eltűnt a főképernyőről a hálózat név(T-mobile)meg az üzemmód
választás és azóta nem tudok rájönni hogy miért
csináltam szoftverfrissítést is meg gyári visszaállítást de semmi
valaki segítsen könyörgöm
előre is köszi -
#2738 szignózás miatt sérülhet a garancia? -
#2737 :D
akkor mondhatni happy end:D -
#2736 na,reggel óta kiderült,csak a töltő adta meg magát..meg majdnem a szívem,hogy 1 hónappal gari lejárta után a telefon is:)
ráadásul csak válogat a konnektorok közt,havernál pl.nem töltött meg egyben itthon sem,de egy másikban igen...asszem kontakthibás a kábel:) -
#2735 ja
aszittem az új szoftra gondolsz:d -
#2734 ez a futkározós játék. full össze vissza, és kinetikus görgetéssel kéne menjen. iphonon jobb -
#2733 micsoda? -
#2732 csak tök rossz- -
#2731 Kész profiság. xD -
#2730 látom új firmware van, 2 hónap és nekem is meglesz, fuck yea ^^ -
#2729 Hát ez jó nagy piohentséget igényel. xD
http://5800blog.com/5800-2/finger-race.5800 -
#2728 Csak nehogy megsértődj, hogy nem tudtál meggyőzni. :) -
#2727 és te mire? ott sincs üzenet :DDDD [fail you] -
#2726 kitöröltem egy üzenetet amire ő válaszolt és kitörölte:D -
#2725 nemtudtam hoyg előfizetés és miért kérnél bocsánatot?:D -
#2724 Hát ez jó. xD
#2718 után egyből #2721 következik. :))
Miről maradtam le, amit ennyire törölni kellett? :) -
#2723 Hát lássuk csak, akkor az úgy 64.000 FT, ami nálunk kb. 1000 lej.
A Vodkánál én megkapom 650-ért, ami kb. 41.500 Ft.
És nekem így megfelelő, mert elég jó kis előfizetésem van. :)
Bocsi, de mégis onnan veszem(kártyafüggetlent kapnék itt is ennyiért, tehát nem lenne érdems Mo.-ról rendelni) .
-
#2722 mire válaszoltál?
ott nem is volt üzenet -
#2721 "- Szlovákia, Szlovénia, Ausztria, Csehország, Románia 3 kg-ig, 2-4 munkanapig: 7.000.- ft."
még így se biztos hogy (sokkal) drágább mint a vodafone... -
#2718 Melyik részét nem érted annka, hogy ROMÁNIÁBAN LAKOM? :)
Innen csak Mo.-ra szállítanak ki, vagy ha szállítanak Romániába is, akkor az nagyon drága... -
#2717 törölj ki mindent a célok mappából
esetleg az mms-es szöveget ne és ha így teszel akkor ingyenes lesz teljesen:) -
#2716 miért nem rendelsz onnan ahonnan linkeltem?teljesen korrekt bolt.. Egy 60ezres tételnél szerintem nem egetrengető a 2500Ft házhozszállítás -
#2715 Pff..Én nem is ezt írtam... Lol. :))
Azt akartam írni, hogy Romániában élek, és itt nem divat a kártyafüggetlen teló.
-
#2714 Ha WiFi-t használsz,akkor semmi pénzedbe nem kerül. Ez 100%-ig biztos :) -
#2713 Fifgyi.divat a kártyafüggetlen telefon az egész városban(kb. 70.000 lakos) egyetlen kártyafüggetlen bolt van, ott meg orbitálisak az árak, sajan, pedig hidd el azt venném. :)
-
#2712 második kérdés megoldva, az elsőre megerősítést v. cáfolatot várok..köszi:) -
#2711 hátöö,elviekben a képnézegetésnél lehet használni,gitártpengetni és dekoráció
gyakorlatilag semmire:D