Nokia 5800 XpressMusic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tenkenorman
opciók, szervezés, törlés

http://www.tenke.hu

Üdv.Amik nem kellenek már játékok azokat hogy kell kitörölni az alkalmazásokból?Mert már a telepített fájlokból kitörültem de az alkalmazásokban továbbra is ott maradt.
Off line módban akkor nem tud keresni, ha nem tetted rá a térképeket a Map loaderrel a telefonra.
Az autópályák kikapcsolása: kis villáskulcs a bal alsó sarokban Útvonal, Autópálya: nem...

Ez nem feltétlenül van így. Az SMS-ek tárolódhatnak a SIM kártyán is, ha olyan telefonja van, aminek nincs saját belsõ memóriája. Van ilyen egy pár. Ha a SIM kártyát régebbi telefonból tette át egy 5800-asba, simán lehet, hogy maradt a SIM-en is SMS...
Ezt általában a villogó borítékkal szokta honorálni a tubi, amit az újdonsült tulaj jól nem ért, merthogy egy darab SMS-t sem kapott még oszt mégis jelzi neki a telefon, hogy van...
SIM kártya áthelyezés elõtt a régi telefonon érdemes az SMS-eket törölni, nehogy ilyen beragadt szívassa az újon...

Sippie
Pár sms-t sikerült megtalálni pedig, azokat lementettem. Egy két telefonszám viszont elveszett, lesz egy kis szenvedésem hogy visszaírjak mindent. A gps is mûködött falun, már csak abban kérnék segítséget, hogy tudom beállítani útvonal tervnél hogy autópályát ne tervezzen bele? Van ilyen lehetõség? És keresésnél mitõl lehet hogy amikor "keresés offline módban" fut, kiírja hogy offline módban nem tud keresni?
94mike
Énse..fateromnak Nokia N73 hoz van ilyen,de szerintem õ magyaráztael szarul..mer netense találtam ilyent,különben vettem volna énis az enyémhez:-) csak ötletként írtam,de hülyeség..vagy csak nem eza neve..aza lényege,hogy bedugod a telefonba,és ingyen navigáltéged..2 kilómétert téved apumé..

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

laci 700
sztem hülyül, vagy csak erre tévedt és tudatlanul beírt valamit...

Doomista
ezt én nem értem (?)

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

laci 700
?

94mike
Bluetooth portot vegyél hozzá,amit tud követni a mûhold^^

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Firerock
na mostmár jó😄
eddig nekem a régi volt

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

kovacsgellert
Ha akarod bemásolhatom ide . (Amúgy meg bocsi a sok post-ért...)

kovacsgellert
Be van írva, hogy a zenelejátszó mért jeleníti meg ugyanazt az együttest kétszer , valamint az hogy hogyan kell ROM-ot fõzni és a GPS rész kiegészült annyival, hogy a csak a beépített legyen kipipálva és hogy hogyan kell törölni a célokat vagy mi a csudát. 😊)

kovacsgellert
Melyik hsz-ben?

Firerock
szó szerint az van leírva mint a hszben?

kovacsgellert
Érdekes, én látom. 😊)

kovacsgellert
A zenelejátszós cucchoz a 13.-ba még beírhatod, hogy hogyan eleht kiküszöbölni a dolgot(Winampban kijelölni a számokat és ott beírni mindent, hogy egyformán legyen a Track Info részhez asszem)

Firerock
én nemlátom:S

kovacsgellert
Az SMS-ek nem a SIM kártyán tárolódnak el, hanem a telefon memóriájában, úgyhogy az SMS-eid a régi telefonodon maradtak valószínûleg. A SIM memória akkor telik meg, ha túl sok név van a névjegyzékben, nem az SMS-ektõl.

tenkenorman
gyikátírás. a gps részben, + két bónusz kérdés.

laci 700
Rá kell tenni a térképet a telefonra és megtiltani a programnak hogy használja a netet. A "Gyakran ismételt kérdések"-ben benne van!

Firerock
hol?

tenkenorman
meg is vónák

tenkenorman
jah bele is dobom

Firerock
ezt be kéne rakni a Faq-ba

tenkenorman
feroka: van egy olyan menü hogy helymeghatározás. ott a gps modjánál. csak a beépített gps legyen bepipálva.
a kapcsolatok - célok menüben pedig mindent törölj ha wifit hasznålsz

Sippie
Sziasztok!
Most vettem egy ilyen telefont, használtan, annyi kérdésem lenne hogy ahogy beraktam az új sim-et, az sms-eim nincsenek meg, és felül villog egy sms jelzõ valami, amire ha rányomok akkor azt írja ki hogy megtelt a sim memória. Ezzel mit tudok kezdeni? És hogy tudnám elõvarázsolni az sms-eket?
Illetve a GPS beállítások esetén ha nem akarom hogy netre mennyen fel, mit kell állítani? A kiegészítõ GPS-en ne legyen pipa, csak a beépítetten, vagy hogy is volt?
Válaszokat elõre is köszönöm
Sippie
És akkor melyik ami jó mûködik rajta?Nektek melyen van rajta?😄
HTS s3rg1nh00
nemtom,nekem most vagy a gps,vagy az opdás reg leszívta a kártyát 3 forintra...most kaptam a 8.smst hogy 600/300 alatt van az egyenlegem 3 percen belül...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

94mike
Nem ingyenes,nagyon zabálja a pénzt😄(tapasztalat)..

Üdv.A fiamnak is vettem ilyen telefont és az lenne a kérdésem hogy a GPS-ami alapból ami rajta van az ingyenes? mert mikor belépek mindig a nettet kapcsolná be és az egyik kollégám mondta egy pár hónapja hogy õ is ráment és elég gyorsan leszedte neki a pénzt.
ÉS melyiket programot lenne rá érdemes telepíteni ha nem ingyenes.
Válaszotokat elõre is köszönöm!

Ha eddig vártál, várj még egy-két hetet. Van hiba a 40-es fw-ben (pl a rádió rds módja), emiatt ígértek még egy javítást, kb e hónap közepére...

Értem, akkor lehet a haver volt béna vagy túl álmos. Ezért nem mertem feltenni a 40-est, de mostmár mindenképp meg fogom próbálni.

bertino
😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

HTS s3rg1nh00
na igen,a user error kategória.

Kiegészítõ: ha ébresztés közbe a telefont átfordítod a másik oldalára (hasáról a hátára, vagy vissza), akkor is elhallgat...

Mert nem nyomni kell az ébresztõt sem, hanem a mozgó nyílon, a mozgás irányába húzni az ujjad, ala iPhone...
Lezárt képernyõ mellett a bejövõ hívásokat és az ébresztõt kell így használni...
Megj: nem is értem a dolgot. Van egy kép, amin fut két db, kb másfél centi vastag sávban egy-egy nyílhegy forma (egy jobbra, egy balra) és rájuk van írva: "némítás" illetve "leállítás" (vagy valami ilyesmi). Kinek jut eszébe nyomkodni. Nekem automatice az jött be róla, hogy a mozgó nyilat kell követni...

Nincs rajta. Lehet rá venni, vagy letölteni...
A korai híradásokban még az volt, hogy ha más nem a Quick Office csak olvasós verziója rajta lesz, de lemaradt....

V40 -esrõl annyit, hogy nagyon jó, de az ébresztõ nem úgy mködik ahogy kellene, nem lehet lenyomni. Ezt egy haver osztotta meg velem, hogy ne essek ugyan abba a hibába.

HTS s3rg1nh00
flash lite kell hozzá,ami elvileg a v40-es firmware sajátja,vagy esetleg próbáld ki a Bolt nevû böngészõt,azt írják az jó😊

egyébként meg mióta megcsinálták angolban is tradicionális kínairól az opda-t,azóta már egyszerû a szignózás,tegnap este adtam meg az imeit,ma már raktam 1-2 progit a telóra...és mostmár van webkamom is,powered by 5800😊

Sziasztok! Feltettem a telóra az opera böngészõt, úgy vettem észre, hogy ez fényévekkel jobb és gyorsabb a gyárinál. A gond ott kezdõdik, h nem kezeli a flash tartalmakat (pl.: YouTube) ki is írjak h töltsek le flash playert, de ugye az pc-seknek szól. Nem tudtok ehez a telóhoz valami flash playert, vagy valami böngészõt ami hasonlóan gyors mint az opera? Elõre is köszi!

laci 700
Nem jár garancia vesztéssel és nem nehéz megcsinálni.

Firerock
e za szignózás árt a telónak?garanaciavesztés?

HTS s3rg1nh00
ja,hogy szignózni kell...hát akkor biza fail nekem.

Firerock

laci 700
Ha jól tudom van 5800-án is office, mint szinte minden symbianos nokián, de N80-on biztos hogy van! Ha meg nincs lehet rá tenni, úgy tudom...

Firerock
lehet hozzá letölteni,pont most néztem

Firerock
Város: Nincs megadva
én Szarvason lakok,ez meg messze van tõlem😞

HTS s3rg1nh00
"van rajta office"
he?

Doomista
nm 😄

[ szeretem a sört, és közel lakok hozzád ]

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.