3952
-
#2792 Hogy kell kivenni a sim kártyát? -
#2791 mingyááá menstruálsz ? -
#2790 mingyááá -
#2789 olyat tud a telefon hogy ha valakit felhívok automata felveszi a beszélgetést? vagy ha valaki hiv? -
#2788 bocs -
#2787 milzen aut=s t0lt[ j= hoyy'< -
SaGa #2786 Biztos nagyo jó az ötelt, ha van jó sok pénzed mobilnetre, meg van egy autós töltőd, vagy 4-5 aksi a zsebedben,
A folyamatos wifi használat pár óra alatt lemeríti a telefont... -
SaGa #2785 Állj!
Ha NSU-val frissíted PC átírással, azt a nokia központi szervere rögzíti és bukott a garancia. Elég, ha egyszer felmész az OVI Suit-tal, vagy FOTA-val a frissítések ellenőrzése miatt...
Azaz, ha valaki átírja a PC-t és nem akar emiatt garanciát veszíteni, onnan kezdve mindig jaf vagy phoenix használata kötelező és a "szabványos" frissítések, frissítés ellenőrzések elfelejtendők...
-
#2784 hát be lehet állítani hogy pár percenként keressen wifit, és ha lehet csatlakozoon is rá. ha folyamatosan fut a progi akk szerintem igen. ez mobil nettel az igazi. -
#2783 a product kódot kell átírnod és akkor talál frissítést.
ha gány lenne vele később akkor ap roduct kód visszaírható akármire -
#2782 közzé teszi?:D
ha letöltöd az operát pl és rákkattansz valamelyik odlalra akkor keresi a wifit és csak rá ell csatlakozni -
#2781 (enyémhez is adtak,meg minden tartozékot):) -
#2780 de ez magától ha lát wifit, teszi is közzé? mert nekem úgy kéne:) ha holnap megjön és csütörtökön még dolgoznék, vagy péntekne, kipróbálnám. -
#2779 hát igen, a tiédnél 24 hónap garanciát írnak, enyémre csak 12-t. de legalább adnak hozzá memoriakártyát:D az fontos:D -
#2778 Sziasztok!
Láttam az egyik fórumon, hogy elérhető egy új szoft... Februárban vettem… vagyis a hibásan visszaküldött kék készülékemet kicserélték felár ellenében egy navigation editionra a Pannonban… amin v40 van, és új garancia…. a lényeg hogy a telefonról nem találok frissítést, és nem úgy szeretném megcsinálni hogy elvesszen a garancia. Valaki tudna vmi tanácsot adni ezügyben? Előre is köszönöm! -
#2777 mert akkor még nem vetted meg?:D
vip-phone
Oktogonnál van az üzletük és elvileg 5800 mindig van nekik raktáron
ajánlom a gyári garanciás verziót,régebben leírtam hogy miért,ha érdekel előkeresem -
#2776 igen. nagyon jó kis programok vannak erre. google maps buzz szolgáltatása, aztán van egy sportos progi, hogy merre futottál, vagy bicóztál stb. de a legjobb talán ez:
http://5800blog.com/5800-2/livecontacts-mobile-v6-25.5800 -
#2775 Mond hol. nyugodtan.
Amugy tud olyat a telefon hogy:
gps-el rögzíti, merre járok, majd amint wifin lát hotshopotot, egyből fel is tölti valahová. ugy, hogy nem kéne hozzá nyulnom:D -
#2774 Amúgy, ha már itt tartunk: Valószínűleg az enyém is meg lesz a hét végéig. :) -
#2773 Nem a levegőbe beszél, érdemes lett volna meghallgatnod. :) -
#2772 pedig tudtam volna neked jó helyet mondani:) -
#2771 csak félek megvettem a legszarabb helyen:D -
#2770 -
#2769 holnaptól nekem is lesz ilyen telom -
#2768 Ha nem elég hangos, vegyél hozzá kihangosítót. :) -
#2767 nincs, ill. van de ahogy hangosítassz, annál jobban torzít...
de ha gondolod megkeresem neked, de nem éri meg sztem a minőség rovására.. -
#2766 létezik valami hekk amivel hangosabbá lehet tenni a zenelejátszót? vagy valami jobb zenelejátszó mint a gyári? mert az kurvahalk :D -
#2765 majd megpróbálkozom lassan valami mással is -
#2764 azdeszarmááááááárrrrrr :DDD
autós? asphalt.
-
#2763 eddig egyel nyomultam mindig, ami rajta van tán alapból, rf gt :DDDD
valami autós, van benne tán 5 pálya meg 3 autó -
#2762 milyen játékokat veszel használatba ? -
#2761 hát arra épp nincs péz, egyébként erre a célra tökéletes nekem ez a 5800 :) -
#2760 jah értem.
psp-re nem gondoltál? az se rossz az ilyen szünetek elütésére :D -
#2759 fényszórógyártás közben nem tudok ugyse mobilhoz nyulni, mert a japán cégfőnökök és ellenőrök folyton mászkálnak körülöttünk, csak szünetben tudunk mobilhoz nyulni :) -
#2758 melóba nem dolgozni kell ? :DDD -
#2757 én csak játszani szoktam rajta, de minnyá át is konvertálok pár videót, azt majd nézegetem melóba. -
#2756 Mondjuk én még eléggé sokat használom, video és zenehallhatás, játék, net WLAN-on ...stb.. így még nekem naponta tölteni kell..
Viszont este 2 csík volt az akksi, reggelre meg már kikapcsolt annyira lemerült... -
#2755 me too, max 2. -
#2754 én hetente 1x ha töltöm, már sokat mondtam. -
#2753 Nektek milyen gyakran kell tölteni a telefont?
Ha az aksi csak 2 egység, mennyi idő alatt merül le teljesen készenlétben?