Nokia 5800 XpressMusic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az autópályák kikapcsolása: kis villáskulcs a bal alsó sarokban Útvonal, Autópálya: nem...
Ezt általában a villogó borítékkal szokta honorálni a tubi, amit az újdonsült tulaj jól nem ért, merthogy egy darab SMS-t sem kapott még oszt mégis jelzi neki a telefon, hogy van...
SIM kártya áthelyezés elõtt a régi telefonon érdemes az SMS-eket törölni, nehogy ilyen beragadt szívassa az újon...
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
eddig nekem a régi volt
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
a kapcsolatok - célok menüben pedig mindent törölj ha wifit hasznålsz
http://www.tenke.hu
Most vettem egy ilyen telefont, használtan, annyi kérdésem lenne hogy ahogy beraktam az új sim-et, az sms-eim nincsenek meg, és felül villog egy sms jelzõ valami, amire ha rányomok akkor azt írja ki hogy megtelt a sim memória. Ezzel mit tudok kezdeni? És hogy tudnám elõvarázsolni az sms-eket?
Illetve a GPS beállítások esetén ha nem akarom hogy netre mennyen fel, mit kell állítani? A kiegészítõ GPS-en ne legyen pipa, csak a beépítetten, vagy hogy is volt?
Válaszokat elõre is köszönöm
Sippie
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
ÉS melyiket programot lenne rá érdemes telepíteni ha nem ingyenes.
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Lezárt képernyõ mellett a bejövõ hívásokat és az ébresztõt kell így használni...
Megj: nem is értem a dolgot. Van egy kép, amin fut két db, kb másfél centi vastag sávban egy-egy nyílhegy forma (egy jobbra, egy balra) és rájuk van írva: "némítás" illetve "leállítás" (vagy valami ilyesmi). Kinek jut eszébe nyomkodni. Nekem automatice az jött be róla, hogy a mozgó nyilat kell követni...
A korai híradásokban még az volt, hogy ha más nem a Quick Office csak olvasós verziója rajta lesz, de lemaradt....
egyébként meg mióta megcsinálták angolban is tradicionális kínairól az opda-t,azóta már egyszerû a szignózás,tegnap este adtam meg az imeit,ma már raktam 1-2 progit a telóra...és mostmár van webkamom is,powered by 5800😊
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
én Szarvason lakok,ez meg messze van tõlem😞