3952
  • kovacsgellert
    Írta valamikor, hogy a telefont használja modemként? Upsz, akkor elnézézst.
  • akyyy
    És hogy szedje le ha nincs internetre és a telefent használja modemként?:)
  • kovacsgellert
    Valamit félreértettél azt hiszem. :)
    A CD-n gondolom a PC Suite meg az OVI Suite van, azt meg a Nokia hivatalos weboldaláról simán le lehet szedni a GÉPRE, nem a mobilra. :P
    ÉS valószínűleg az egy frissebb verzió lesz. :)
  • Dankoros
    Honnan tudom leszedni a hivatalos msn-t?
  • akyyy
    mé szted van aki nem a mobilját használja ntezésre, és akkor csak a frissitést kell letölteni netről? 100 megás meg megsróool ami lehet hogy két ezer forint
  • kovacsgellert
    Szerintem jobb nem a CD-t használni, mert valószínűleg valami ezeréves szoftver van rajta... Jobb leszedni a netről. Amúgy foglalmam sincs mennyi idő a normális.
  • GEGE89
    Kössz a hard resetes ötletet! segített
  • vonyarc
    Ez a hozzá adott CD nagyon erölködik már vagy fél órája a telepítésekkel. Normális ez?
  • vonyarc
    Jah, látom, kössz, csak kikapcsolt amikor lemerült, és úgy töltöttem. :-)
  • SaGa
    Dehogynem. Bármit, ameddig a kábel elér. Beszélgetni pl kicsit macerás, vagy kihangosítod...
  • kovacsgellert
    Örülök, hogy már kezdenek gyűlni az olyan emberke, akik észreveszik a GYIK-et. :)
  • vonyarc
    Én a T.mobilnál vettem ma.
  • kovacsgellert
    Puff...Na ezt megszívtam. :((
    A Vodafone teljesen beszüntette az 5800-asok árusítását...Mindenhol, úgyhogy kénytelen leszek mégis megvenni kártyafüggetlenül(Csak mikor lesz nekem arra pénzem?)...
  • vonyarc
    Ma vettem egy ilyen telefont. Meg van a hétvégi programom. Előre is elnézést, ha amatőr dolgokat kérdezek.( A GY.I.K.-ot elolvastam.)

Amikor töltőn van a tel, akkor semmit nem lehet csinálni vele közben?
  • kovacsgellert
    Röhögnöm kell. :))
    Inkább nem mondok semmit...
  • SaGa
    Nem viccelek...
    Mivel csak a fekvő képernyőn fér el, ott van is és automatikusan előjön. Egy kivétel van, a védett wifi hálók passwordjének beírásakor elfordítva is marad a telefonbillentyűzet...
  • bertino
    :DD
  • SaGa
    Fordítsd el balra a telefont, előjön...
  • ChaosTeam
    Nekem valamiért eltűnt a teljes querty billentyűzet a választható beviteli módok közül. Mi lehet ennek az oka? És vissza lehet valahogy varázsolni?

A legfrissebb verzió van fent, és nem hackelt a telcsi.
  • Firerock
    A Software reset segítségével a telefonod "gyári állapotú" -lesz, és minden személyes infó törlődni fog.
    Alkalmazásához a tárcsázóba írd be a *#7370# parancsot.
    Hard reset segítségével a telefont azon túl hogy "gyári állapotú"-ra állítja vissza, teljesen le is formázza a telefon memóriáját, ezzel pedig számos hibát amely a használat során felmerülhet ki lehet küszöbölni. FIGYELEM! Készíts biztonsági mentést (leírás lejjebb) a telefonodról.
    Alkalmazásához kapcsold ki a telefont, majd tartsd lenyomva a Zöld, a Piros, ill a Kamera gombot, közben pedig kapcsold be a telefont. Érdemes asztalon végezni a műveletet.

nem a kedvességedért kaptad...
  • GEGE89
    Ennyi erővel le is írhattad volna te Kocka!
  • kovacsgellert
    Gyakran Ismételt Kérdések. Ott van jó nagyban a kép alatt(a szöveg beíró mező fölött). Éredkes, hogy senki sem veszi észre. :))

• GEGE89
    Értem, és ha nem hackelt, hol tudok utánnaolvasni, hogyan kell hard resetelni?
  • SaGa
    Igen, van ilyen. Ha nem hackelt a telefonod, akkor hard reset. Ha hackelt, akkor a nokiaprogramok.hu 5800-as fórum első oldalon ott a megoldás...
  • GEGE89
    Sziasztok!
    Van egy problémám, mégpedig az, hogy a Főképernyőn sem a "hivatkozások", sem a "névjegyzék" sem a "tárcsázó nem jön be az érintésre. Sőt, még a felvevő gombbal sem tudok belépni a telefonkönyvbe. A menüben aztán minden más működik, de azért jóval körülményesebb. Fordult már elő valakivel ilyesmi? mi lehet a gond?köszönöm
  • kovacsgellert
    Hát ez nem igaz... Nálunk is befejezték az 5800-as árusítását a Vodkafonnál... Pedig két hete még volt...
  • Firerock
    biztos gyengébb a jel,többen használják stb
    nekem is el szokott menni ha máshol használom,itthon meg hibátlan
  • Dankoros
    Srácok nekem most az a problémám, hogy: itthon ha w-lannal kapcsolodom akkor enged msn enezni meg minden oldal bejön stb... de ha melohelyen akkor se msnt nem engedi és pár oldalnál azt irja h a távoli kiszolgáló nem található
    meg néha a net is elmegy pedig ottvagyok a közvetlen közelébe..
  • laci 700
    #2785-ös hozzászólásban le van írva
  • akyyy
    csináltm képet és fel akartam tölteni, lehetett ovi-ra, flickre és valami voxra. facebookra vagy picassába nem lehet?
  • akyyy
    ez az a baj hogy wifit nem használ csak telós netet, azt meg ha lehet kerülöm :)
  • xBobtailx
    de azzal nem veszik el a garancia? mert nekem úgy rémlik hogy igen.
  • akyyy
    meg is van. üzeneteknél sim üzenetek ( bal gomb ugye és ott) és tt van egy csomó üzenetz, de 25 biztosan, ezek a sim-en vannak, amire nem fér sok)
  • kovacsgellert
    Ennek a megoldása engem is érdelkelne. :)
  • akyyy
    lol még lehet videozni is:D
  • tenkenorman
    690 forintér van relax net. pont elég arra hogy programok, és a gps adatforgalmát fedezzed.
  • tenkenorman
    azért ez nem így van. akkor meríti le a mobilt ha netezel, ha csak simán wifizel akkor nem. pl, van wifi-s időjárás progim ami van hogy egész éjjel megy és nem merül le a mobilom. és vannak már egész olcsó mobil netek.
  • akyyy
    Melyik most a legfrissebb zsoftverek?
  • akyyy
    most villog jobb felső sarokba egy levél ikon, rámenve azt irja ki megtelt a sim memória. de mi: telefonkönyv? sms? sms van bene 4 darab, az is minidgf küldözgeti hogy egyenelgem ennyi, mert amint rámegeyk arra hogy email beállítása, már vonja is le a lóvét:D
  • SaGa
    Leveszed a hátulját, és belül ott van lerajzolva...
    Egyébként: akku ki, és hozzáférsz a "tollal" a kártyához, ki tudod tolni a helyéről...