3952
-
#2832 Írta valamikor, hogy a telefont használja modemként? Upsz, akkor elnézézst. -
#2831 És hogy szedje le ha nincs internetre és a telefent használja modemként?:) -
#2830 Valamit félreértettél azt hiszem. :)
A CD-n gondolom a PC Suite meg az OVI Suite van, azt meg a Nokia hivatalos weboldaláról simán le lehet szedni a GÉPRE, nem a mobilra. :P
ÉS valószínűleg az egy frissebb verzió lesz. :)
-
Dankoros #2829 Honnan tudom leszedni a hivatalos msn-t? -
#2828 mé szted van aki nem a mobilját használja ntezésre, és akkor csak a frissitést kell letölteni netről? 100 megás meg megsróool ami lehet hogy két ezer forint -
#2827 Szerintem jobb nem a CD-t használni, mert valószínűleg valami ezeréves szoftver van rajta... Jobb leszedni a netről. Amúgy foglalmam sincs mennyi idő a normális. -
GEGE89 #2826 Kössz a hard resetes ötletet! segített -
vonyarc #2825 Ez a hozzá adott CD nagyon erölködik már vagy fél órája a telepítésekkel. Normális ez? -
vonyarc #2824 Jah, látom, kössz, csak kikapcsolt amikor lemerült, és úgy töltöttem. :-) -
SaGa #2823 Dehogynem. Bármit, ameddig a kábel elér. Beszélgetni pl kicsit macerás, vagy kihangosítod... -
#2822 Örülök, hogy már kezdenek gyűlni az olyan emberke, akik észreveszik a GYIK-et. :) -
vonyarc #2821 Én a T.mobilnál vettem ma. -
#2820 Puff...Na ezt megszívtam. :((
A Vodafone teljesen beszüntette az 5800-asok árusítását...Mindenhol, úgyhogy kénytelen leszek mégis megvenni kártyafüggetlenül(Csak mikor lesz nekem arra pénzem?)... -
vonyarc #2819 Ma vettem egy ilyen telefont. Meg van a hétvégi programom. Előre is elnézést, ha amatőr dolgokat kérdezek.( A GY.I.K.-ot elolvastam.)
Amikor töltőn van a tel, akkor semmit nem lehet csinálni vele közben? -
#2818 Röhögnöm kell. :))
Inkább nem mondok semmit... -
SaGa #2817 Nem viccelek...
Mivel csak a fekvő képernyőn fér el, ott van is és automatikusan előjön. Egy kivétel van, a védett wifi hálók passwordjének beírásakor elfordítva is marad a telefonbillentyűzet... -
#2816 :DD -
SaGa #2815 Fordítsd el balra a telefont, előjön... -
#2814 Nekem valamiért eltűnt a teljes querty billentyűzet a választható beviteli módok közül. Mi lehet ennek az oka? És vissza lehet valahogy varázsolni?
A legfrissebb verzió van fent, és nem hackelt a telcsi. -
#2813 A Software reset segítségével a telefonod "gyári állapotú" -lesz, és minden személyes infó törlődni fog.
Alkalmazásához a tárcsázóba írd be a *#7370# parancsot.
Hard reset segítségével a telefont azon túl hogy "gyári állapotú"-ra állítja vissza, teljesen le is formázza a telefon memóriáját, ezzel pedig számos hibát amely a használat során felmerülhet ki lehet küszöbölni. FIGYELEM! Készíts biztonsági mentést (leírás lejjebb) a telefonodról.
Alkalmazásához kapcsold ki a telefont, majd tartsd lenyomva a Zöld, a Piros, ill a Kamera gombot, közben pedig kapcsold be a telefont. Érdemes asztalon végezni a műveletet.
nem a kedvességedért kaptad...
-
GEGE89 #2812 Ennyi erővel le is írhattad volna te Kocka! -
#2811 Gyakran Ismételt Kérdések. Ott van jó nagyban a kép alatt(a szöveg beíró mező fölött). Éredkes, hogy senki sem veszi észre. :))
-
GEGE89 #2810 Értem, és ha nem hackelt, hol tudok utánnaolvasni, hogyan kell hard resetelni? -
SaGa #2809 Igen, van ilyen. Ha nem hackelt a telefonod, akkor hard reset. Ha hackelt, akkor a nokiaprogramok.hu 5800-as fórum első oldalon ott a megoldás... -
GEGE89 #2808 Sziasztok!
Van egy problémám, mégpedig az, hogy a Főképernyőn sem a "hivatkozások", sem a "névjegyzék" sem a "tárcsázó nem jön be az érintésre. Sőt, még a felvevő gombbal sem tudok belépni a telefonkönyvbe. A menüben aztán minden más működik, de azért jóval körülményesebb. Fordult már elő valakivel ilyesmi? mi lehet a gond?köszönöm -
#2807 Hát ez nem igaz... Nálunk is befejezték az 5800-as árusítását a Vodkafonnál... Pedig két hete még volt... -
#2806 biztos gyengébb a jel,többen használják stb
nekem is el szokott menni ha máshol használom,itthon meg hibátlan -
Dankoros #2805 Srácok nekem most az a problémám, hogy: itthon ha w-lannal kapcsolodom akkor enged msn enezni meg minden oldal bejön stb... de ha melohelyen akkor se msnt nem engedi és pár oldalnál azt irja h a távoli kiszolgáló nem található
meg néha a net is elmegy pedig ottvagyok a közvetlen közelébe.. -
#2804 #2785-ös hozzászólásban le van írva -
#2803 csináltm képet és fel akartam tölteni, lehetett ovi-ra, flickre és valami voxra. facebookra vagy picassába nem lehet? -
#2802 ez az a baj hogy wifit nem használ csak telós netet, azt meg ha lehet kerülöm :) -
#2801 de azzal nem veszik el a garancia? mert nekem úgy rémlik hogy igen. -
#2800 meg is van. üzeneteknél sim üzenetek ( bal gomb ugye és ott) és tt van egy csomó üzenetz, de 25 biztosan, ezek a sim-en vannak, amire nem fér sok) -
#2799 Ennek a megoldása engem is érdelkelne. :) -
#2798 lol még lehet videozni is:D -
#2797 690 forintér van relax net. pont elég arra hogy programok, és a gps adatforgalmát fedezzed. -
#2796 azért ez nem így van. akkor meríti le a mobilt ha netezel, ha csak simán wifizel akkor nem. pl, van wifi-s időjárás progim ami van hogy egész éjjel megy és nem merül le a mobilom. és vannak már egész olcsó mobil netek. -
#2795 Melyik most a legfrissebb zsoftverek? -
#2794 most villog jobb felső sarokba egy levél ikon, rámenve azt irja ki megtelt a sim memória. de mi: telefonkönyv? sms? sms van bene 4 darab, az is minidgf küldözgeti hogy egyenelgem ennyi, mert amint rámegeyk arra hogy email beállítása, már vonja is le a lóvét:D -
SaGa #2793 Leveszed a hátulját, és belül ott van lerajzolva...
Egyébként: akku ki, és hozzáférsz a "tollal" a kártyához, ki tudod tolni a helyéről...