Nokia 5800 XpressMusic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
közben sygicet megoldottam, bár nem túl részletes, de legalább mûködik 😊
Amúgy pont én osztogatom itt a tanácsokat, akinek életemben 2x volt a kezemben ilyen telefon. xD
Olvastam valahol, hogy ha el kezdessz mozogni, akkor abbamaradnak a tévedések, meg a mûholdat is hamarabb megtalálja.
A mozgást úgy értem, hogy elmész egyet sétálni, vagy bepattansz a kocsiba és mész egy kört(jó nagyot). 😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Kifogyott a készlet, vagy teljesen beszüntetik az árusítást vagy mi van?
GPS-el még mindig bajlódok, Sygic nevû progival nem bírok elbánni, nem tudom aktiválni a McGuider.mlm-t...😞
de próbálkozom 😊
Ez teljesen szubjektív, hogy mit érdemes rárakni. Pl. nekem semmi szükségem idõjárás jósló progira, de lehet, hogy ez neked alap.
eldöntöttem megveszem a telót,besétálok a vodafonehoz már majdnem a pénzt adom oda azt nem nem lehet már kapni a telefont?beszarás,minden ellenem dolgozik
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Y pozíció: 2,70
Szélesség: 2,65
Magasság: 1,75
Sugár: 6
Szög: 60
Irány: D - dél.
elérhetõ
elfoglalt
nincs gépnél
rejtett állapot
egyéb...
én amikor kirakom kocsi szélvédõjéhez a telefont, elindulás után 1-2 perccel már mindig mutatja az állapotomat.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A Garminnal meg az a probléma, hogy amikor elkezdeném indítani a tervezést, akkor nem kiírja, hogy várakozás pontosabb GPS adataira, de aztán a csík olyan 75-80 %-nál megáll...😞
volt valakinek ilyen problémája??
más:
esetleg valami tipp, hogy miket érdemes felrakni rá???
2.- már kaptál választ
3.- le van írva a gyakran ismételt kérdésekhez amit nem néztél meg pedig ott virít a banner alatt.
http://www.tenke.hu
2. a hangminõség nagyon jó, simán üti 5310 szintjét(volt alkalmam kipróbálni)
3. a GPS fõleg autós használatra lett tervezve, úgy tudom, tehát elméletileg semmi gond nem lehet vele, ha a GYIK-ban leírtakhoz igazodsz, semmit sem kell fizetned.
én épp ma vettem egy ilyen telefont...az elmúlt pár óra alapján elmondhatom, hogy eddig nem csalódtam, sõt...hihetetlenül nagy tudású...
Tom235:
gps teljesen ingyen mûködik rajta, csak offline módban kell használni...garmin térképet javasolnak a legtöbb helyen, nokiaprogramokról le lehet szedni, én épp most töltöm.
Hangminõsége sztem legalább olyan, mint az 5310...
1.Ennél a telefonnál meg lehet e azt csinálni, hogy mondjuk egy 1 órás mixnél beletapintok a közepébe és egybõl 30 perctõl kezdi el játszani (ergo nem kell tekerni percekig mire odaér a számláló)?
2. Milyen a hangminõség, mondjuk egy 5310-hez viszonyítva (ugyanaz, jobb vagy esetleg gyengébb) ?
3. A beépített GPS-e mennyire használható autós közlekedéshez? Megüti e azt a szintet, mint mondjuk egy mio/garmin/igo szoftveres hagyományos gps? Továbbá mennyi plusz költséggel jár a megvétel után?
Elõre is kösz.
Na jó, ne túlozzuk el, azért érthetõ, ha egy kicsit megerõlteti magát az ember és van fantáziája.
http://www.tenke.hu
a google fordításán röhögnek
Ezt megéri végigolvasni, tipikus Google fordítás. 😊)
Majd hanyat dõltem a röhögéstõl .😄
GSM alapú, nagy sebességû adatátvitel...