3952
  • spy803
    Hard reset. Az RDS nem fog működni, ezt elismerte a nokia (tegnap felhívtam őket, szóval elbaszták azt is ami ment eddig) majd a következő frissítéssel javítják.
  • akyyy
    nekem olyat csinál hogy ha videózok majd felfüggesztem a rögzítést, és később folytatom, esetleg huzamosabb ideig egyfolytában veszek valamit, lefagy a telefon.
  • tenkenorman
    visszaraktam a gyári romot, és formáztam a memkarit meg hardreseteltem. most jó minden:D
  • tenkenorman
    Hali.
    Nekem is meghülyült a lejátszó. Kitöröltem egy albumot, és hiába frissítettem ottmaradt, amikor meg belementem azt írta nincs szám.
    Egy másik előadónál meg kiírta hogy 117-szám, amikor belementem ugye ott van hogy összes zeneszám, ahhoz meg azt írta 73. egy csomót nem látott. Most visszaraktam a gyári szoftvert, remélem így jó lesz. kb negyed éve ezek a számok vannak rajta háborítatlanul. leformáztam az egszészet.
    Azthiszem a garmin- rontott el valamit. szétszemetelte az egész telefont.
  • joshua
    Na megvan az első számomra észlelt hibája az 50-es szoftvernek. A rádió nem működik...belépek és csak vegetál, semmit sem csinál. Valaki valami megoldást tud?
  • SaGa
    Ha megváltoztattad a biztonsági kódot, majd ebben az állapotban frissítetted a telefon szoftverét, akkor ennyi volt, azt a kódot és a hozzá kötődő funkciókat elfelejtheted...

A 4 gombos hard reset talán működik, de a biztonsági kódodat nem fogja visszaadni, és nem tudom, hogy a hard reset után nem akarja-e bekérni, amit aztán majd jól nem fog elfogadni, úgyhogy óvattal...
    Valami szervizessel beszéld meg esetleg...
  • k roy96
    A *#7370#-et nem engedi mert nem jó a biztonsági kód...pedig én azt adtam meg amit beírtam régebben, próbálkoztam a 0000-val az sem működik :/
  • SaGa
    Van az alkalmazások között egy beállítás varázsló(?) nevű program, azzal tudod megoldani...
  • akyyy
    mikor betettem a sim kártyát a telóba, kkor aumatán beállitott mindent (sms központ szám, wap, stb) deén kitöröltem, és most kéne:D netne nincs fent shehol ilyen beállitás:S beállításokban a gyári beállitás visszaállítása sztetek segít?
  • HTS s3rg1nh00
    szerintem csinálj egy hard resetet aztán meglátjuk.(persze előtte névjegyzéket azért ments)
  • k roy96
    Valaki válaszolna ha megkérlek titeket? #2838
  • HTS s3rg1nh00
    van egy pár jó füles 2-3 ezresért,csak én spec ezt vettem,mert meghalt nálam az Isten(legalábbis nem gyártják tovább,pedig örök garis volt:( szal kb.4 évig használtam egy bitang fülhallgatót ingyen-úgy hívták,The Plug).nem állítottam h.ez a legjobb,csupán ezzel van tapasztalatom:)
  • akyyy
    elhiszem, de ha te nem használod a gyárit, nekem adhatnád nekem bőven jó ez is :) pk-t álnám. sőt az se ha miskolci vagy elmegyek érte xD
  • GhostR1der
    Panasonic RP-DJ300ES....
  • tenkenorman
    persze hogy összedugtam, van nsu is meg ovi suite is. most újraraktam az ovimapsot a mobilon
  • SaGa
    Összedugtad a géppel? Van a PC-den telepített PC vagy OVI Suite? Annak a driverein át kommunikál a maploader is a telefonnal...
  • tenkenorman
    Hali. Valamiért annyit íra a map loaderem hogy Waiting for phone és ennyi. mi lehet?
  • spy803
    Régi Sony Ericsson walkman fülessel használom én is.

Az miért van hogy a 40es frissítés óta nem működik az RDS a rádióban, az 50es frissítés óta már a rádió is kifagy ha az elmentett állomások között lavírozok. Hogy maga a telefon újraindul naponta kétszer illetve az aksi alig bír ki egy napot is már meg sem jegyzem. Az akkura ugye egy év gari van?
  • HTS s3rg1nh00
    hidd el,jobban jársz ha nem tudod meg milyen a minősége:)
    piacon valami noname 200 forintos szar szól kb.ugyanígy,arról ne is beszéljünk hogy esik ki a fülből,plusz még rosszul is néz ki.nem értem,miért nem bírtak legalább egy hangyafasznyival jobb fülest belepakolni egy olyan telefon mellé,aminek még a nevében is benne van a zene...
  • tenkenorman
    jah majd kiment a fejemből. énis a media marktban vettem egy piros pioneer-t szól mint az isten nyila! igaz volt vagy 6-8 ezer már nemtom.
  • akyyy
    Ha neked nem kell add már nekem ingyena gyárit.
  • HTS s3rg1nh00
    2600 forint a mert hülye azért nem vagyok áruházban egy rendes sony füles,a gyári egy kalap szart sem ér.
  • HTS s3rg1nh00
    esetleg fájlkezelőben próbálkozz vele.
  • akyyy
    jól nyomd bele a füledbe a gyárit. de úgy hogy már a szemed is gulla d kifel, akkor nem lesz halk, pont megfelelő, hogy ne süketülj meg, de más hangokat nem fogsz hallani:D
  • GhostR1der
    fejhallgatóhoz? én nem cigány vagyok aki a buszon tolja a dögösrobit. csak idegesít hogyha a sok fasz tróger szipogását belehallom a zenémbe.
  • tenkenorman
    gyári lejátszóval nem lehet.
  • feroka7
    Sziasztok.Mappát a zenéknek hogy lehet létrehozni ha lehet?
  • kovacsgellert
    Na mondtam én hogy van netje! Csak egyből leugatott a másik. :)
  • SaGa
    Nem neked szólt a dolog, hanem annak, aki ezt hozta fel kifogásnak...
    Amúgy a CD-t tényleg nem érdemes használni, egyik telefonnál sem.
  • vonyarc
    Nem modemként használom, van netem. Letöltöttem mindent, feltelepítettem, minden rendben.
  • SaGa
    Érdektelen nyafogás.
    Mind a PC Suite, mind az OVI Suite elég keményen támaszkodik az Internetre, így anélkül amúgy se sokra megy vele.
    Ezen kívül, mióta azt a CD-t becsomagolták, a PC Suite 2, az OVI Suite 4 verzióváltáson esett át, így a CD-n lévővel mindenképp csak szívás lesz...

Akinek nincs netje, valószínűleg ez a telefon sem létszükséglet. Egy készülék kiválasztásakor (különösen, ha ilyen drága kütyüről van szó) mindig végig kell gondolni a lehetőségeket és az igényeket. Aki ezt nem teszi meg, az így járt, nehogymár érdekeljen egy másodpercig is, hogy "nincs netje szegénynek". Arra az 5 percre, míg letölti amire szüksége van, szerezzen...
  • spy803
    Jaj. A normál 3,5 Jack dugó 3 eres. (Bal, Jobb, Föld) Amit kaptál az 4 eres. (Bal, Jobb, Mikrofon/adat, Föld) Azért szól furcsán, mert rövidre zársz vele két pontot, mikor megnyomsz egy gombot akkor pedig megszűnik ez a zárlat.
  • tenkenorman
    ez valami titkosítás lehet nem véletlenül ilyen.
  • akyyy
    A telohoz kapott füllhalgatót ha bedugom a gépbe, elég furcsán szól, akkor szól jók ha nyomom a rajta lévő gombot:S
  • k roy96
    Mostanába azt csinálja a teló(nem napi rendszerességgel, de van amikor óránként), hogy letörli a zenéket a C kezdőbetűsöktől, meg a mappás zenéket...Nemtudom most hogy a v50-es szoft vagy a mem kártya hibája okozza-e. Segítsetek pls ha tudtok mert nagyon zavaró. Köszi
  • akyyy

vazze ilyen témát nem tud valakit?:D bebaszna nagyon ha ilyen lenne a teló
  • akyyy
    sztem is:d
  • kovacsgellert
    Hát ember! :) Mi nagyon nem értjük egymást. xD
    Inkább hagyjuk, mielőtt veszekedésbe fullad a dolog... :P
  • akyyy
    ki írta? én nem egy személyre gondoltam hanem konktrétan azokra, akiknek nincs netjük
  • vonyarc
    Nem modemként használom, leszedtem a netről.