3952
-
#2912 Egy hosszú neügomb nyomással egyszerüen meg lehet tudni hogy fut e valami vagy nem ^^ ha kiveszed az aksit és vissza rkaod.. és utánna is felmelegszik akk vidd be szervízbe... -
Rees #2911 ott volt végig mellettem, nem világított. Programokból meg ki szoktam lépni, de tegnap nem használtam semmit rajta, szóval nem hiszem. -
#2910 futott valami program készenlétben? nekem akkor csinálta amikor bekapcsolva hagytam egy programot ami úgy van megcsinálva hogy ne kapcsoljon ki a kijelző, és maxon volta fényerő -
Rees #2909 Sziasztok!
Kéne egy kis segítség nekem. Van egy 5800-asom kb 2 hónapja. Tegnap feltöltöttem délelőtt és este lefekvés előtt észrevettem, hogy meleg a hátulja a telónak, mintha legalább fél órát bütyköltem volna rajta. Ma reggelre meg úgy lemerült, hogy nem jelzett az ébresztő és bekapcsolni sem tudtam. Aksi probléma lehet?:S Most újra feltöltöttem, meglátjuk mi lesz... -
#2908 Ja. Tényleg az. :)
Gondolom még ennél panorámábbat is lehet, de már ez is elég. :D -
#2907 Ez kurvajó. -
#2906 tegnap kint voltam ETO meccsen, gondoltam kipróbálom ezt a Panoman nevezetű programot, amivel ugyebár panorámaképeket lehet készíteni...
ez lett belőle:
KATT
ujjam kicsit belelóg a bal szélen, de sebaj..:) -
#2905 Ja jó így már világos köszi szépen:D Akkor ideje újraéleszteni mr telefont:) -
Alkalmazásához kapcsold ki a telefont, majd tartsd lenyomva a Zöld, a Piros, ill a Kamera gombot, közben pedig kapcsold be a telefont. Érdemes asztalon végezni a műveletet.
Ez a hardresetre vonatkozik, nem a biztonsági mentésre. :) Gondolom ezt értetted félre. :) -
#2903 Hozzákötöd a telót a géphez, ott az Ovi vagy A Nokia Suittal csinálsz egy biztonsági mentést a telefonszámokról, semmi másról!
Utána kiszeded, kikapcsolod a telefont és bekapcsolod úgy hogy közben nyomod még a többi gombot is a mi GYIK-ben le van írva. Kész is a hard reset. :)
De ha jól tudom eléőbb a szoftverfrissítést kell megcsinálni és csak utána a hardresetet nem? -
#2902 fénytörő hatású lehet. inkább törölgessed le szépen, még talán a műszerfalápolót tudnám ajánlani, az portaszító általában. -
at16 #2901 csá.
ha polírral nekiugranék a kijelzőnek mi történne? (autóspolír)
-
#2900 kipróbáltam a leirást, hogy hangot tegeyk ah eeroesba, vagy zenét (ua a kettő) de nem ajánlatos, mert irtózatosan lelassítja és nem ad annyit az élmény:( bár talán ha ogg helyet mp3 lenne, jobban birná, majd kikisérletezem) -
#2899 transport tycoonba vajon lehet pályákat beletenni? szivesne játszanék a vidékkel, ha kell letöltök netről amit picit átalakítok, legalább a körnék legyen pontos, meg úttal összekötni.. whááá:D -
#2898 zenék nincsennek benne valahol? megvan hogyan lehetne beletenni (tán hangokat is), de sok szar progit kéne felrakni hozzá meg konvertálni meg anyám kínja:( -
#2897 htx -
#2896 link -
#2895 LINKT és megoldást:D -
#2894 csak kellett csinalni neki egy mappat nem? :) vagy config fileban kellett buzeralni? a felbontast egyebkent a ha felnyomod 640*480-ra a konfigban, ill. ha a hide interface-t kikapcsolod, teljesen ugy fog kinezni mint pc-n a cucc, csak valamivel lassabb lesz. -
#2893 megvan a heroes mentésére a javitás, éljen \o/ -
#2892 Elolvastam a GYIK-ot, csak még lenne kérdésem. Pontosabban pontosítást kérnék:D Nos...ugye szarakodik a rádióm, ezért gondoltam csinálok egy hard resetet. Tehát először is csináljak egy mentést melyet a sok gomb megnyomásával érem el. De ez hova és miket ment pontosan?
Aztán utána csak annyi a dolgom h az Ovi suite programmal frissítem a legújabbra a telefonom?
Előre is köszi mindent. -
#2891 Transport Tycoon, Heroes 2, bár ebbe jó lenne ha müködne a mentés :D de már nem vagyok hipnózisba minjdárt meglesem. de nekem is jöhetnek játékok én se nagyon ismerem mivel még ugye uj tulaj vagyok.
illetve leltem liero-t ez egy worms klón, de az egyik legeslegjobb. csak nálam nem müködik valamiért:S -
#2890 kösz -
#2889 mégis -
#2888 nemtudom már honnan szedtem -
#2887 bowlingot linkeljél be pls...:) kösz -
#2886 mondjatok már pár jó játékot(minél többet)Midnight pool,bowling és a GEarsen kívül még nem találtam jót -
#2885 nekem a kamerához adott kábellel is jó, és meglepőne jó képe van pláne ha kamerázok vele:SSS meg a muzsika is jól szól:D tényleg rákötöm a nagy tv re és játszok azon tycoon-t:D
egyébként a heroes 2-be nektek tud menteni? én hiába mentem nem jeleniti meg a fájlt, sőt magára a mentett fájlra se tudok menteni mert nem látom, pedig azt irja ki a mentés sikerült :S -
#2884 főként úgy hogy veszel hozzá egy kábelt:) -
vonyarc #2883 TV-vel hogy lehet összekapcsolni? -
#2882 Gyakran Ismételt Kérdések: Szignózás -
Dankoros #2881 Tanusítványhiba. mostanság ezt írja ki mikor valamit akarok telepíteni. ezt miért? -
#2880 Micsoda egetrengető aktívság van a topikban. :D -
vonyarc #2879 Meg van, kössz. -
SaGa #2878 Néma módba kapcsolod. -
vonyarc #2877 Az összes hangot hogy lehet levenni? Pl. ha moziban vagyok. -
#2876 ilyet nekem is csinált. -
Ernesto61 #2875 Az a gondom,hogy nem bírom átállítani a betűszint. a beállításokban megtudom adni neki hogy milyen színű legyen,de az írásnál mégse lesz olyan -
#2874 Akinek nem kell az eredeti füles amit adnak hozzá, attól megveszem!!! -
MSZATESZ #2873 Fülesekről csak annyit, hogy én az akg füleseket ajánlom a telefonhoz, 4-5 ezerért lehet kapni. Iszonyatosan szépen szólnak gyakorlatilag minden sávot megszólaltat amire a telefon képes. Nagyon sok fülessel próbáltam már de az akg-k viszik a prímet, a mély is ledüvögi a feje és a nagyon magas is gyönyörű