3952
  • gagax
    Egy hosszú neügomb nyomással egyszerüen meg lehet tudni hogy fut e valami vagy nem ^^ ha kiveszed az aksit és vissza rkaod.. és utánna is felmelegszik akk vidd be szervízbe...
  • Rees
    ott volt végig mellettem, nem világított. Programokból meg ki szoktam lépni, de tegnap nem használtam semmit rajta, szóval nem hiszem.
  • tenkenorman
    futott valami program készenlétben? nekem akkor csinálta amikor bekapcsolva hagytam egy programot ami úgy van megcsinálva hogy ne kapcsoljon ki a kijelző, és maxon volta fényerő
  • Rees
    Sziasztok!
    Kéne egy kis segítség nekem. Van egy 5800-asom kb 2 hónapja. Tegnap feltöltöttem délelőtt és este lefekvés előtt észrevettem, hogy meleg a hátulja a telónak, mintha legalább fél órát bütyköltem volna rajta. Ma reggelre meg úgy lemerült, hogy nem jelzett az ébresztő és bekapcsolni sem tudtam. Aksi probléma lehet?:S Most újra feltöltöttem, meglátjuk mi lesz...
  • kovacsgellert
    Ja. Tényleg az. :)
    Gondolom még ennél panorámábbat is lehet, de már ez is elég. :D
  • Doomista
    Ez kurvajó.
  • daver88
    tegnap kint voltam ETO meccsen, gondoltam kipróbálom ezt a Panoman nevezetű programot, amivel ugyebár panorámaképeket lehet készíteni...

ez lett belőle:
    KATT

ujjam kicsit belelóg a bal szélen, de sebaj..:)
  • joshua
    Ja jó így már világos köszi szépen:D Akkor ideje újraéleszteni mr telefont:)
  • kovacsgellert

Alkalmazásához kapcsold ki a telefont, majd tartsd lenyomva a Zöld, a Piros, ill a Kamera gombot, közben pedig kapcsold be a telefont. Érdemes asztalon végezni a műveletet.

Ez a hardresetre vonatkozik, nem a biztonsági mentésre. :) Gondolom ezt értetted félre. :)
  • kovacsgellert
    Hozzákötöd a telót a géphez, ott az Ovi vagy A Nokia Suittal csinálsz egy biztonsági mentést a telefonszámokról, semmi másról!

Utána kiszeded, kikapcsolod a telefont és bekapcsolod úgy hogy közben nyomod még a többi gombot is a mi GYIK-ben le van írva. Kész is a hard reset. :)

De ha jól tudom eléőbb a szoftverfrissítést kell megcsinálni és csak utána a hardresetet nem?
  • tenkenorman
    fénytörő hatású lehet. inkább törölgessed le szépen, még talán a műszerfalápolót tudnám ajánlani, az portaszító általában.
  • at16
    csá.
    ha polírral nekiugranék a kijelzőnek mi történne? (autóspolír)
  • akyyy
    kipróbáltam a leirást, hogy hangot tegeyk ah eeroesba, vagy zenét (ua a kettő) de nem ajánlatos, mert irtózatosan lelassítja és nem ad annyit az élmény:( bár talán ha ogg helyet mp3 lenne, jobban birná, majd kikisérletezem)
  • akyyy
    transport tycoonba vajon lehet pályákat beletenni? szivesne játszanék a vidékkel, ha kell letöltök netről amit picit átalakítok, legalább a körnék legyen pontos, meg úttal összekötni.. whááá:D
  • akyyy
    zenék nincsennek benne valahol? megvan hogyan lehetne beletenni (tán hangokat is), de sok szar progit kéne felrakni hozzá meg konvertálni meg anyám kínja:(
  • Firerock
    htx
  • 5c0rp330n
    link
  • Firerock
    LINKT és megoldást:D
  • 5c0rp330n
    csak kellett csinalni neki egy mappat nem? :) vagy config fileban kellett buzeralni? a felbontast egyebkent a ha felnyomod 640*480-ra a konfigban, ill. ha a hide interface-t kikapcsolod, teljesen ugy fog kinezni mint pc-n a cucc, csak valamivel lassabb lesz.
  • akyyy
    megvan a heroes mentésére a javitás, éljen \o/
  • joshua
    Elolvastam a GYIK-ot, csak még lenne kérdésem. Pontosabban pontosítást kérnék:D Nos...ugye szarakodik a rádióm, ezért gondoltam csinálok egy hard resetet. Tehát először is csináljak egy mentést melyet a sok gomb megnyomásával érem el. De ez hova és miket ment pontosan?
    Aztán utána csak annyi a dolgom h az Ovi suite programmal frissítem a legújabbra a telefonom?
    Előre is köszi mindent.
  • akyyy
    Transport Tycoon, Heroes 2, bár ebbe jó lenne ha müködne a mentés :D de már nem vagyok hipnózisba minjdárt meglesem. de nekem is jöhetnek játékok én se nagyon ismerem mivel még ugye uj tulaj vagyok.

illetve leltem liero-t ez egy worms klón, de az egyik legeslegjobb. csak nálam nem müködik valamiért:S
  • daver88
    kösz
  • Firerock
    mégis
  • Firerock
    nemtudom már honnan szedtem
  • daver88
    bowlingot linkeljél be pls...:) kösz
  • Firerock
    mondjatok már pár jó játékot(minél többet)Midnight pool,bowling és a GEarsen kívül még nem találtam jót
  • akyyy
    nekem a kamerához adott kábellel is jó, és meglepőne jó képe van pláne ha kamerázok vele:SSS meg a muzsika is jól szól:D tényleg rákötöm a nagy tv re és játszok azon tycoon-t:D

egyébként a heroes 2-be nektek tud menteni? én hiába mentem nem jeleniti meg a fájlt, sőt magára a mentett fájlra se tudok menteni mert nem látom, pedig azt irja ki a mentés sikerült :S
  • Firerock
    főként úgy hogy veszel hozzá egy kábelt:)
  • vonyarc
    TV-vel hogy lehet összekapcsolni?
  • tenkenorman
    Gyakran Ismételt Kérdések: Szignózás
  • Dankoros
    Tanusítványhiba. mostanság ezt írja ki mikor valamit akarok telepíteni. ezt miért?
  • kovacsgellert
    Micsoda egetrengető aktívság van a topikban. :D
  • vonyarc
    Meg van, kössz.
  • SaGa
    Néma módba kapcsolod.
  • vonyarc
    Az összes hangot hogy lehet levenni? Pl. ha moziban vagyok.
  • tenkenorman
    ilyet nekem is csinált.
  • Ernesto61
    Az a gondom,hogy nem bírom átállítani a betűszint. a beállításokban megtudom adni neki hogy milyen színű legyen,de az írásnál mégse lesz olyan
  • akyyy
    Akinek nem kell az eredeti füles amit adnak hozzá, attól megveszem!!!
  • MSZATESZ
    Fülesekről csak annyit, hogy én az akg füleseket ajánlom a telefonhoz, 4-5 ezerért lehet kapni. Iszonyatosan szépen szólnak gyakorlatilag minden sávot megszólaltat amire a telefon képes. Nagyon sok fülessel próbáltam már de az akg-k viszik a prímet, a mély is ledüvögi a feje és a nagyon magas is gyönyörű