Nokia 5800 XpressMusic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok,

Hogy kell 5800-ról progit törölni?
Egyszerûen nem találom, le kell szednem az operát mert befuccsolt 😞

köszi
Firerock
csináltam pár háttered zedge-re
hátterek😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
a zedge is nagyon jó

HTS s3rg1nh00
itt van egy jó pár téma,mondjuk egy reget megér(neked egyébként a Reflections nevû téma kell elsõsorban)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

daver88
hát igen...nagyon nehéz olyat találni, ami minden szempontból tökéletes...nekem még eddig nem sikerült 😊 ezért is kérdeztem rá

Firerock
neke ma Cubestract nevû jött be legjobban de le kellet cserélnem mert a aksimérõnek cska 3 szintje volt

daver88
linket tudsz adni esetleg??

HTS s3rg1nh00
5230 témája,azzal nem kell a fõképernyõn a rusnya színt nézni a kontaktok mögött.

daver88
témák szempontjából nektek melyik jött be legjobban???

tenkenorman
ez igaz. és egy picit nekem már nyekereg, viszont elég olcsó rá a mûanyag és az érintõ panel sem vészer (relative)

http://www.tenke.hu

nekem például tetszik a Nokia 5800 XpressMusic csak szerintem elég vastag :S De nembaj mert vettem egy új telcsit most a LG KP500-at 😊)

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

tenkenorman
tipp: a készenléti kijelzõs óra progit ne rakjátok fel. elõször is nem kapcsolja ki a kijelzõt, és a gombok is világítanak, egy éjszaka alatt két egységet merültem pedig akkor nem szoktam egyáltalán.
törlés után meg csak kirakja a kulcsot a sarokban, nem zár le teljesen.
szerintem ne rakjátok fel.

jah és a fényerõ mindenhol minimumon volt és a sözveg színe is sötétszürke volt.

tenkenorman
játékok: 5800blog.com on mostanában postoltak egy fogaskerekes logikait, meg egy döntésvezérelt nyílt forráskódú kígyósat.
msn: hivatalos windows live, nekem jól mûködik.
ébresztõnek nem jó a gyári?

Inzenzív használat mellett max 2 nap. Ha csak telefonálok és nem túl sokat, akkor 4 a maximum...
Az aksi jelzõje nagyjából úgy mûködik, hogy amikor elkezdenek fogyni a csíkok, akkor van kb félig az aksi...

Firerock
Nektek mennyit bir az aksi am? Ugy hogy hasznalod is.(zenehallgatas,stb.) Es van valami olyan progi ami kiirja pontosan az aksi allapotat szazalekban? Mert nekem harom allasa van az aksikijelzomnek.

Firerock
tudnátok mondani pár jó játék nevet?+ valami msnes wifis progit és valami klafa ébresztõset😊

Firerock
na én is teszteltem ma GPs-t úgy ahogy mondtátok és tökéletesen vizsgázott😊elõször kicsit nehezen találta meg de utána még vagy 3x próbálkoztam és fél percen belül megvolt(Ovi Maps)ma még lesz Wifi próba,megcsináljuk a rúteremet😊eddig nagyon szuper a telefon,kis baj csak az aksijával van,nagyon hamar lemerül...

daver88
ez elméletben tényleg nagyon szépen hangzik, de valamiért mégsem akar úgy mûködni nálam a Garmin, mint a Sygic.

tenkenorman
nem éppen. aranykártyáról pl szó sincs, meg olyanról hogy vna e akció ha lejár a hûség. de anyámnak valami hasonlót mondott. de vele most nemtok beszélni mert nincs itt😄

Khmmm...

Valami komoly félreértés van GPS ügyben úgy látom.
Akármelyik programot használjátok, mindegyik a telefon oprendszerétõl kapja a GPS infót, mert a vevõt az vezérli. A program (Garmin, Ovi Maps, Sygic) csak az után jön, hogy a telefon GPS vevõje megtalálta és bepozícionálta telefon saját helyét.
Az egyes programok csak annyiban térnek el egymástó, amennyiben a térképeik, vagy a saját optimailzáltságuk (a sebesség miatt). Azt, hogy akkor épp hol van, azt a Symbian mondja meg a programnak, csak GPS koordinátákban, a program ezt konvertálja térképen megmutatható hellyé.
Ergo: ha a telefon gyorsan tudja magát pozícionálni, akkor mindegyik útvonaltervezõ hamar életre kel, ha nem, akkor meg egyik sem...

daver88
tenkenorman
nem én hónapok óta wifizek otthon egy csomót, az teljesen ingyenes.
lenne egy olayn kérdésem hogy egészen régi már az elõfizetésem és mostanában tellik le, anyának meg a média mániát ajánlották. mennyibe kerülne így? asszem aranykártyás vagyok.

Firerock
elviekben nem,sõt laptoppal szoktak Wifizni mobilnet nélkül

daver88
mobilnetes témában nem vagyok annyira otthon, ezért kérdezném, hogy a wifi-s kapcsolat során bárminemû olyan folyamat, ami miatt fizetni kellene, tehát adatforgalom létrejön-e?? mert ha igen, akkor nem erõltetem a kipróbálását..😊

Firerock
kocsiban ültem kb 10percig és semmi:S

tenkenorman
dehogynem. nekem is néha nem talál, de legtöbbször igen. tartszd úgy hogy kezeddel ne árnyékold nagyon, és álj szabad ég alá.

Firerock
akkor ez az ovi maps nem jó a beépített GPS-el?mert nekem az nagyon tetszik és az lenne a legjobb ha mûködne,de sajnos nem talál mûholdat.
5let?
legújabb szoft,és ott a Gps merõnél egy csík villog sárgán
le van töltve a map loader és a térképek

tenkenorman
ha kirakod szélvédõhöz, vagy szabadban vagy, és megállsz pár pillanat alatt fog mûholdat, viszont már a gyaloglás is sok ált. hogy ne kapjon.

slime001
Opera Mini

AVIRA - \"More than security.\"

daver88
na, írtam délelõtt, hogy gps-t tesztelek autóval...pontosabban sygicet..

nekem teljesen tökéletesen mûködött, pár pillanat alatt befogta a mûholdakat (csak beépített gps-t használtam)...sebességet pontosan mutatja, útvonal, ahol legalábbis én mentem, az teljesen pontosan le volt modellezve...szóval aki nem tud dönteni, annak nyugodtan ajánlom...

garminnal sajna voltak problémáim, nem nagyon akart mûholdalt találni, úgyhogy egyenlõre nálam ez marad fent...

melyik böngészõt ajánljátok nethez amúgy?

joshua
Üdv mindenkinek.
Nemrég vettem egy ilyen telefont. Múlt héten frissítettem számítógép segítségével a telefon oprendszerét a legújabbra. Viszont azóta nem akar mûködni a gps. A beállításokban csak a beépített gps van "beixelve", de nem akarja megtalálni a mûholdakat. Esetleg valami tanács valaki okosabbtól?
Elõre is köszi.

Firerock
tudom a jelszót
de az nem 8 karakter:Sés õ csak nyolcon felül fogadja el

laci 700
sztem csak le van védve a wifi. Ha nem tudjátok a jelszót és nincs semmi életbevágó fontosságú dolog átállítva a routeren akkor reseteljétek le és adjatok neki új jelszót...

Firerock
és azt hogyan?😄
teljesen analfabéta vagyok ebben a témában😄

Firerock
sajnos nem mondhatom el hogy a Vip-phone-nál vettem gyári garnciával 62ezerért😊(független)

tenkenorman
nekem soha semmi gondom nem volt pedig routerem is van.

gondoltam ez 5 perc alatt megvan nem szaraxok garminnal meg ilyenekkel dehát ez a térképbetöltés vicc a nokia software updater bugja meg a másik szal most egyellöre lenyugszom mielött kidobom az ablakon a telot aztán nemtudom hogy de megkéne csinálnom ovit...

daver88
tegyél fel Garmint vagy Sygicet...

najovan kezd a faxom kilenni a nokiakkal -.-

daver88
amúgy mennyiért vetted és melyik szolgáltatónál milyen csomagban??? persze ha nem titok és nem független 😊

daver88
router beállításoknál nézz utána a gépen, sztem ott kell engedélyezni, hogy lehessen csatlakozni máshonnan is

ma gps próba lesz nálam autóval, Sygicet tesztelem, remélem mûködni fog..😊

hm ez az ovi map loader nekem valahogy nemakar müködni az alap progi fenntvan de nincsenek térképek ugyebár és mindig hibát ir ki a map loader telepitésénél is ill letöltésénél csak annyit h sikertelen :o vknek vm ötlet? :/

Firerock
helló
Tesóm gépén sikerült a frissítés
msot a wlannal szenvedek,nemtudok rácsatlakozni a saját routeremre mert (elõre megosztott kulcs WLAN-hoz)-t kér😄
8 szám
5let?

ChaosTeam
Win 7 alatt ki van kapcsolva az UAC? ( Felhasználói Fiók Felügyelet vagy mi a rák a magyar neve )... ?

Ha nincs kapcsold ki sztem, mert az szokott sokmindent bezavarni Win7 és Vista alatt is.

HTS s3rg1nh00
teljesen mind1,mert ezt már nem kell formázni(lévén li-ion),nekem elsõre és azóta mindig kb.1,5 órát kellett tölteni.

Firerock
uyge a 12 órás töltéssnél nem baj ha kcist felraktam tölteni,majd lehúztam és aztán vissza?😊
meg amúgyse lesz meg a 12 óra mert reggel nyolckor már nyomni fogom😄

Firerock
mostmár majdnem megtudtam csinálni de kevés volt az aksi😊
most felraktam tölteni,kikapcsolt állapotban
remélem holnap menni fog😊

HTS s3rg1nh00
firmware over the air-avagy a telefonos frissítés
btw,csak több vezeték nélküli hálót kell keresni,az egyik csak jó lesz(miskolc fõutcáján is jó 10-bõl 1...meg a volt sulimé is megtette tökéletesen 8))

Firerock
azmicsoda?😊

Firerock
van még más mód a szofverfrissítésre?
1.Nokia softwer Updater feletelpítése után nem érzékeli a telefonom
2.a Nokia Ovi Suite-ot nem tudom frissíteni ezért nem tudok szofvert se frissíteni
3.a telefonosnál pedig kapcsolódási hibát ír