3952
-
#2952 gps , internet nem kell -
Ernesto61 #2951 Sziasztok Ki tudná megmondani,hogy hogyan működik ez a Distance Tracker (kilométer óra program)? -
#2950 nokia580 programok. -
mario1012 #2949 sziasztok.
garmin gps-t tettem a telóra és magyarország térképet szeretnék rátölteni nem tud valaki egy oldalt ahonnan leszedhetem.
köszi. -
#2948 elvileg de -
#2947 hali
az angry birds nevű játékot 5800-ra nem adták ki?
köszi -
#2946 arrais j ó hogy gyorsabban találjon jelet. -
#2945 Bakker, nemhiszem el!!!:D
Letöltöttem a fr. térképet valamelyik nap, meg a magyar hangot, és nemvolt jó!
Aztán most, hogy irjátok, hogy wtf van, és letöröltem az egészet, ujra letöltöttem, ujraraktam de csak ezt a környéket...
ÉS MŰXIK!
Valami hibásan lett letöltve, vagy passz, de most jó, nincs üres négyzet....semmi!
Köszönöm azoknak akik segitettek (még jó, hogy 1 hónapja vettem gps-t a kocsiba lol, de kitudta, hogy ilyen hamar lesz ilyen telóm)!:D
Szal kösz mindenkinek! -
#2944 Ha neked megy, vagy valakinek, akkor megnéznétek légyszi, hogy franciország jó-e nálatok, pl. Lorient város 56100 a körzetszám, nekem attól a várostól lefelé nincs semmi!
Amikor felakarok menni a gps-re, akkor kéri a 3-ból hogy válasszak: wifi, net, vagy wap!
Ezt elnyomom (mást nemtudok tenni), és beadja a térképet...de az a terület nincs, sőt igazából csak annyi van, hogy megmutatja, hogy holvagyok!
Kivan pipálva a beállitásoknál a beépitett, semmi más!
A francia térkép ~360mb volt a nokia ovi suite-el szedtem le! -
SaGa #2943 Azért beszélik, mert nem kell hozzá net. Állítsd be az OVI Maps-ot, hogy off -line módban menjen, a telefon GPS beállításánál csak a beépített gps legyen kipipálva és nem kell hozzá előfizetés.
Csak akkor kell neki hálózat, ha használni akarod az on-line letölthető forgalmi információkat, a körülötted lévő mozik műsorát és hasonlókat.
Ha rendesen letöltötted a hangot és a térképet akkor annak mennie kell. -
#2942 Külföldön vagyok az orange-nál!
Annyit még megcsekkoltam, hogy arra a területre ami kiesik a "négyzetből", ott is behatárol, de csak a főutat jelzi, és nemvehető igénybe az autós itiner ezen a környéken (valami ilyesmi), úgyhogy tuti korlátozott a szolgáltató faxom!
Csak az az érdekes, hogy miért beszélik itt is azt, hogy ingyenes...ha kell netelőfizu hozzá gecc! áá
Mamár nemmegyek be a szolgáltatóhoz, majd legfeljebb holnap, de ez fasság!
Több mint a duplája lenne az előfizum ha lenne netem!
Most 15€/hó, nekem ez elég is lenne, mert inkább engem hivnak, korlátlan net+1h (+1h 18h után meg hétvégén), és korlátlan országos sms küldés 38€/hó!
Ezért kéne megvárni a nokia n8-at, és akkor lenne szerződésmódosítás +n8...és kijönne kevesebb mint 100€ az egész és +38€/hó! -
#2941 melyik szolgáltató? a pannon(telenor) ott lehetnek gondok én délelőtt nem tudtam wapozni biztos még állítgaattak dolgokat. le kellet kérni az új beállításokat viszont akkor csak úgy száguldott a 3G:D ráadásul ingyen -
#2940 A nokia ovi suite-el szedtem le, és a gyikban lévő nokia free (nokia maps 3...sis-el kezdtem, aztán leszedtem az országot+a Magyar női hangot is, de nemmegy!
De a lokalizálás sem, azt a pirospontot ahol vagyok azt megjeleníti, de abban a zónában, ahol nincs kirajzolva a térkép. Onnan tudok zoomolni más ~20km-re lévő városra, megis jelenít minden utcát ahogy kell...de odáig pl. ha az itinert akarom, aztsem csinálja!
Ti akik használjátok a gps-t, amielött csatlakoztok a műholdra (ahol van az az opció, hogy pozicióm/keresés/autós/gyalogos/stb lehetőség van, ott fent van egy belépés, és csatlakozás dolog, oda ti beléptek?
Én oda nemtudok belépni, mert a wi-fi-re ahogy csatlakozom, fél perc mulva ledob!
De ahogy irtam ezelött, hogy az előfizumban tán még wap sincs, csak az alapdolog (sms/mms/hivás), ez egy 3 éves szerződés, és akkor volt egy fos samu telóm amihez nemkértem sem wap, sem x óra bóklászást a neten stb. és ezután már azon sem lehetett wap-olni sem, mivel nemkellett és lemondtam, most ez a sim van továbbra is!
Lehet innen adódik a bajom!?
Azért lenne jó, ha tudnám, hogy hogy működik ez az "ingyenes" gps, hogy nekelljen elöbb szerződést módosítanom, mert megvárom a nokia n8-at, és akkor szeretnék ujitani, hogy akkor jóárban tudjam majd megvenni azt!
Köszi a segitséget! -
#2939 sztem használj Garmint vagy Sygicet...sokkal jobbak mint az OVi. -
SaGa #2938 Melyik OVI Maps van telepítve és mivel töltötted le a térképeket? -
#2937 Az megvan, azért annyira nemvagyok gyík!:D
Lentvan az egész ország, leszedtem a Magyar noi hangot is...
Mondjuk még a beszédre sem tudtam rábírni, nemlehet utat keresni sem...úgy igazából csak a távoli kép jó, semmi egyéb...
Van autós gps-em, szal nemvagyok tejesen uj az utvonalkereséshez, de ez igy nagyon gáz!
Mondjuk ez a dolog ami nálam van ez lehet szolgáltatófüggo?
Mert én külföldön vagyok, és mittomé', számít ez? -
#2936 le kell töltened a térképeket:) -
#2935 Hello!
Egy kérdésem lenne a gps-el kapcsolatban!
Olvastam a gyik-ot, belőttem ahogy ott irva van!
Nálam ha alul 10km-es arányt ír, akkor látszik is a környék ahol vagyok, de ha ettől jobban rázoomolok, akkor van egy négyzet amiből hiányzik minden, szal csak egy zóna gáz, ahol épp vagyok...
Csak arralennék kiváncsi, hogy ehhez kell előfizu, vagy legalábbis valami ahova bekell lépnem?
Mert felül mielött rámegyek vagy az autósra, vagy a gyalogosra, fent van egy "belépés" vagy "létrehozás" opció...
De mivel nekem nincs net előfizetve a telómon, nemis tudok belépni, és gondolom emiatt vagyok a pont nemrészletezett területben?
Első telóm gps-el, az olyan válaszokat szeretnék kapni, hogyha mondjuk holnap bemegyek a szolgáltatóhoz, akkor tudjam, hogy nemakarnak átcseszni, ill. szándékosan előfizut cseréltetni emiatt, ha esetleg megy alapból is!?
Köszi! -
#2934 Elméletileg a kártyáról nem töröl le semmit, de én biztos kiszedném a helyedben, hogy ne érjen kellemetlen meglepetés. :)
Ha a PC Suittal csináltad, akkor asszem csak úgy egyben tudod visszatölteni a biztonsági mentést, ahogy van, külön-külön részket belőle nem. -
hentesferi #2933 Köszönöm :)
és már csak tényleg az utolsó kérdések :))
A Memóriakártya adataitól nem kell félnem , h elvesznek mikor hard resetelek , vagy frissítek ? mert én azért azt is lementettem gépre , vagy a legbiztonságosabb , ha kihúzom a kártyát addig ? :))
és , mikor kész van a frissítés , és a hard reset kézzel magam is tudom konfigolni , hogy mit szeretnék a biztonsági mentésből vissza hozni a telefonomban ( Pc suiton keresztül ugye :) )
Köszi , Bocs ezt a sok kérdést , csak mindig a válaszokkal jutnak eszembe újabb kérdések :)) -
SaGa #2932 Nem a témák miatt kell a hard reset, hanem azért, mert a verziók közötti váltáskor bejön néhány új beállítás, illetve korábbiak módosulnak vagy megszűnnek. Amíg nem állítod alaphelyzetbe a készüléket, addig a korábbitól örökölt beállítások ott zavarognak és mindenféle meglepő eseményeket produkálnak.
Ez az egyik oka annak, hogy a telefon adatainak mentésekor miért csak az sms-eket és a telefonkönyvet ajánlatos menteni, semmi egyebet.
Ha a fájljaid és programjaid is kellenek, azokat mentsd el "kézzel". -
hentesferi #2931 Ok köszi nektek ! :))
És mit javasoltok , frissítés előtt , vagy után hard reseteljek majd a témák miatt ? :) -
#2930 Szoftverfrissítés nem old meg ilyen problémát, csak a hardreset. :)
De azzal már nagyon kell vigyázni, hogy tényleg minden le legyen mentve a gépre, amit majd vissza akarsz állítani! :) -
#2929 mindenképp frissíts. -
#2928 hát ha gépen már megtudod nézni a telszámokat, sms-eket, ha nem is lenne jó és nem tenné bele a teloba, be tudod írni kézzel -
hentesferi #2927 Igen , én is arra gondoltam , már meg is tettem , csak egy kis para így is van bennem , hogy mégse lesz jó , de ha te mondod , biztos :))
eszembe jutott még egy kérdés , hogy mióta megvettem a telefont nem tudok alkalmazni rajta témákat , mert azt írja ismeretlen formátum... pedig sys :) mondták páran , hogy hard reset megoldja , na most a kérdésem , hogy ha feltettem az új sw-t az is megoldja a problémát , vagy hard reseteljek előtte / utána ? :))
Köszönöm :) -
#2926 én biztonsági mentést pc suittal csinálnám.. ott látom hogy gépen van a fájl, bele tudok nézni ott vannak nevek, cimek, sms-ek, naptárbejeghyzések, még fájlokról is lehet biztonsági másolatot csinálni csak az persze sokáig fog tartani:) -
hentesferi #2925 Sziasztok ! :)
Tudtok nekem véleményeket mondani , az 50-es sw-ről ? mert most ott vagyok , hogy végre elszánom magam , és frissítem a telefont ... 20-as SW van még rajta... csak itt olvasgattam , hogy pár embernek csak rontott a telefonján , nem javított :)
plusz egy kérdés : A Biztonsági mentés , full biztonságos ? sok nagyon személyes adat van a telefonomon , nagyon rossz lenne , ha nem tudnám visszaállítani :)
Előre is köszönöm a válaszokat ! :) -
#2924 nyomjál cellukszal egy már giga ramot a telóra:D -
#2923 és rallys játékot tud valaki? nem ilyen rallymárió, hanem rendes rallis játákot. RALLY_MASTER_PRO ezt próbáltam, de úgy szaggat:S -
Rees #2922 kösziiii:) -
#2921 http://5800blog.com/5800-2/transport_tycoon.5800 -
Rees #2920 ne máááár, van TTD a telóra:D el sem hiszem. Azt merre keresgéljem? -
#2919 fheroes2,openttd :D -
Rees #2918 igen a hosszú menügomb lenyomást ismerem, meg is szoktam nézni ha a barátnőm kezében járt :) Most nincs vele semmi baj, úgyhogy valami biztos futott. Az érdekes, hogy tényleg nem csináltam aznap vele semmit a töltésen kívül.
Ha már rátok találtam ezen a j kis fórumon akkor megkérdezném, hogy milyen hasznos progikat, játékokat használtok amit érdemes felrakni? -
#2917 én meg elkezdtem szignózni. ez a gép iránytás megfogott ki kell probálni:D csak regisztráljnaka már -
-
#2915 Ma vettem egy 5800-át énis, már elegemvolt a samu+ a se telókból!
Most barátkozom vele, elég barátságos, idáig megvagyok elégedve vele!
-
mukievil #2914 ...feleslegesen... -
mukievil #2913 ilyen nekem is volt vmeik nap, valoszinu vmi program bebugozodott, és továbbra is dolgoztatta a procit, annak ellenére, hogy nem mutatta a telefon!, ha melegeszik felesleges, egy ujrainditással meg lehet oldani a problémát, ha időben észrevesezed, egyébként meg lemerül :)
Én most ezt gondolom, de lehet más a baj!