Nokia 5800 XpressMusic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De akkor mért nem egybõl azt írtad, hogy nem mûködik a a Map Loader? Akkor felfogtuk volna, hogy mi a helyzet. 😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Segítsek plz... Szeretném frissíteni a Térképet! A programból szerintem a legújabb van fent, csak azt nem tudom, hogy Magyarország térképet lehet-e valahogy frissíteni, mert múltkor mentem és nem "ismerte" fel a helyet, ahol voltam, csak az üres térképet mutatta. Nem nagy városba voltam, de akkor is... Ez így nem valami jó! 😊 Lehet ezt valahogy orvosolni?
csak egyszerûen szeretném tudni hogy miért történt és hogy
hogy csináljam vissza
http://www.tenke.hu
nekem is 5800-ám van és haverom nyomkodta 1-2hete
és eltûnt a fõképernyõrõl a hálózat név(T-mobile)meg az üzemmód
választás és azóta nem tudok rájönni hogy miért
csináltam szoftverfrissítést is meg gyári visszaállítást de semmi
valaki segítsen könyörgöm
elõre is köszi
ráadásul csak válogat a konnektorok közt,havernál pl.nem töltött meg egyben itthon sem,de egy másikban igen...asszem kontakthibás a kábel😊
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
aszittem az új szoftra gondolsz:d
http://www.tenke.hu
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
#2718 után egybõl #2721 következik. 😊)
Mirõl maradtam le, amit ennyire törölni kellett? 😊
A Vodkánál én megkapom 650-ért, ami kb. 41.500 Ft.
És nekem így megfelelõ, mert elég jó kis elõfizetésem van. 😊
Bocsi, de mégis onnan veszem(kártyafüggetlent kapnék itt is ennyiért, tehát nem lenne érdems Mo.-ról rendelni) .
ott nem is volt üzenet<#eplus2>#eplus2>
még így se biztos hogy (sokkal) drágább mint a vodafone...
Innen csak Mo.-ra szállítanak ki, vagy ha szállítanak Romániába is, akkor az nagyon drága...
esetleg az mms-es szöveget ne és ha így teszel akkor ingyenes lesz teljesen😊
Azt akartam írni, hogy Romániában élek, és itt nem divat a kártyafüggetlen teló.
gyakorlatilag semmire😄
A pengetõ mire való?
rendeld inkább innen én is innen rendeltem,simajó és gyári garanciás,szóval ha megveszed a telót akkor el is szakadtál a bolttól és ha probléma van a telóval akkor csak a legközelebbi nokia szervízbe beviszed és már kész is
két kérdésem van...ha wifi-vel csatlakozok, és a gyári böngészõt használom, akkor a jobb felsõ sarokban lévõ kb számláló ugye nem azért van, mert számolja vele együtt a pénzt is...😊
másik kérdés: ugyebár opera telepítéséhez net kell...wifivel próbáltam, de amikor kiírta, hogy telepítés a fõképernyõn, akkor úgy 1/3-nál hibát ír ki, és azt írja, hogy csatlakozzon nethez..pedig van jel...ötlet??
a)a töltõm a hibás
b)túlságosan megszoktam,hogy a telefonom azonnal jelzi a töltést,ez meg csak fél perc után...<#hehe>#hehe>
Valamit elrontottak a nokiánál...