3952
  • MASTER000
    hy all !Nah nekem van egy olyan problémám h nem megy alkalmazás nem melegszik a telóm és mégis 2 nap és lemerul vagy 1 nap de nem is hasznalom szinte egy ket perc hivas egy nap most kaptam nemreg kb 1 honapja es ez mar nagyon idegesito!vki pls helpeljen nekem
  • tenkenorman
    kérd meg rakjon fel neked egy eredeti szoftvert. vissza az eredetit.
  • MoCc
    1ik haveromtól vettem. ő ért hozzá + tele volt minden szarral.
    csak most leformáztam a telót és hát ez még mindig rajta van :S
  • tenkenorman
    és nem tudod hogy került rá?
    honnan van a telefon? hackeléssel, vagy romfőzéssel kerül rá és mindenféle érdekes dolgot lehet vele csinálni
    (ne kapcsoljon ki a kijelző magától, rövidebb idő gépelés közben, telepítések tiltása, téma effektek és hasonlók)
  • MoCc
    Sziasztok.
    Kérnék 1 kis segítséget.
    Van az 5800-ámon 1 olyan "program" igazából nem tudom mi az h. ROM Patcher.
    Nem csinál semmit + szar már rajta... de nem bírom letörölni.
    tudnátok ebben segíteni ?
  • Rees
    kössz:D azt a mappát észre sem vettem :)
  • tenkenorman
    igen, hackeled a telefonod és felraksz egy független magyar szoftvert, akkor hamarabb kapod az újjat (új product kód)
  • norbi56
    Sziasztok, az lenne a kérdésem hogy, ugye vodánál az új szoftver mindig csak később jön, és hogy valahogy rá lehet-e rakni hamarabb az új szoftot, nekem még mindig csak a 4-es a legújabb...
    Ja és hogy a telefon memóriáját leformázhatom csak úgy mint a memkártyáét?
  • ml85ml
    Eladó T-s 5800-as mobiltelom. Sürgősen! További info&kép emailben vagy privátban
    [email protected]
  • ajem kisa
    Nézd meg az üzenetekben a visszajelzések közt!
    Nekem visszajelez, meg késöbb visszalehet is nézni!
  • Rees
    hmm, kár.
    Jut eszembe, beállítottam, hogy küldjön visszajelzést sms küldéskor, de még 1et sem kaptam, pedig biztos, hogy elmentek... Ötlet?
  • spy803
    nem
  • akyyy
    felhivtam az ügyfélszolgálatot de az se tudta megmondai szerinte még nem is neteztem :D
  • akyyy
    neeeee. 2-án járt volna le, addig elneteztem volan azt a 70 megát, erre reggel kapom az sms-t hogy meghoszabították a keretem 100 megára, kérdés nélkül, és elvileg ingyen bár ha meg jól feltöltök rá pénzt, jól le is veszi:D bár akkor a páratlanszám szolgáltatást is meghoszabította volna arra meg az jött hogy egyenleg hiány miatt felfüggesztették.

most akkor lehetséges, hogy megint ajándékba kaptam 100 megát? csak az a baj lejár ezis 2-án:D
  • bertino
    értem, megpróbálom majd, köcce!
  • justin
    Telepítsd a legújabb OVI Maps-et a nokia honlapjáról. A gyári még nem ingyenes és azért csinálja ezt, mert egyfajta demo-ként működik.
  • Rees
    be lehet állítani valahogy hogy hosszabban rezegjen a teló és ne csak olyan rövidkéket rezegjen amit nem veszek észre?
  • Bmx01
    hasonló probléma:

" miért nem mehet a wap szolgáltatás ??
    pannon-os vagyok, legújabb szoftver van fenn,
    nics letiltva a szolgáltatás, lekértem a wap beállításokat.

Csatlakozás nem áll rendelkezésre. hibaüzenet fogad "
  • gerge93
    Hello. Azt szeretném kérdezni, hogy honnan tudom, hogy Klón- e, mert becserélném n95- met 5800- ra. 5800 40e ér lenne 25eért bevenné az n95t. Mire figyeljek majd mielőtt megveszem? Gondolok ilyenekre, hogy a kijelzőt vhogy letesztelni, hogy jól érzékeli vagy amire gondoljátok, hogy ügyelni kell. köszi
  • Balázs2
    elvileg az ÜRES szó helyén kéne lennie ( t-mobile internet), vagy mutatná a hálózatokat ahova lehet kapcsolódni, de semmi
  • Balázs2
    Hello!
    Van egy kis gondom, kb. 3-4 hónapja még neteztem telómon, azota itthon bekötötték a netet szóval egyáltalán nem használtam, most meg probálok mindenre azt írja mikor rámegyek h megnyitás, kapcsolat választás ( üres)
    nem tudja valaki h mért van?
  • bertino
    lehet azért kérdezte, mert nem konkrét címet adtam meg neki, csak kikerestem a menüjéből a legközelebbi tesco-t és azért ?

bár ez elég logikátlan.

menüből keresendő címhez online kell, manuálisan belőtt célhoz meg nem kell online ?
  • bertino
    én egy olyat akarok kérdezni, hogyha az ovi maps-et akarom használni, hogy belövök neki egy célt mondjuk (egy közeli tesco-t), akkor elkezdődik a navigáció, de fél perc mulva feldob egy ablakot, hogy akármilyen shop miatt online-ra aar csatlakozni. én természetesen a nem-re nyomok és onnantól le is áll a navigácio, csak a pozíciómat mutatja.

mi itt a megoldás ?
  • SaGa
    Ez egy közkeletű tévhit...
    Minden tapasztalat ellentmond neki...
  • bertino
    ez hülyeség :)
  • spy803
    Hard reset, ha így sem akkor valóban szerviz.
    (Múlthéten vittem a szervizbe, többek között emiatt is)
  • czakesz
    Segítség!!!
    Rádiót akartam hallgatni, headset bedugva-> rádió és semmit nem ir ki azon belül csak a gombok vannak. Kilépni, bármit megnyomni nem lehetett.
    Akkor kikapcsoltam.De azóta se akar bekapcsolni.
    Valaki tud valami megoldást???Vagy service lesz a vége?
  • ajem kisa
    Pedig mozgás közben is megtalál!
    Hapedig állok, akkor elég lassú!
  • Firerock
    mozgás közben nem veszi be a jelet
    meg kell állni
  • HTS s3rg1nh00
    nekem még a saját pozíciót sem sikerül megtalálnia negyed óra alatt(pedig nagyanyámékig kb.4 km volt az út,és alapból egy olyan parkolóból indulok amiben 2 db villanyoszlopon kívül semmi nincs)
    igazából én sem igazán értem a dolgot,de majd próbálkozom még(nem mintha tehetnék mást:D)
  • Rees
    azzal nincs gond nekem is gyorsan megtalálja, főleg ha nézem hogy mennyi műholdat lát és milyen erős a jelük, akkor könnyű arra fordítani a telót ill olyan helyre rakni ahol könnyen befog. Ez jó kis trükk;)

De ezt a cellainfót azért kérdeztem, mert azzal ahogy láttam más telóknál azonnal be tud pozicionálni egy kb helyet (igaz városon kívűl nagy eltérések lehetnek)...
  • akyyy
    Ha ovistoreból megvettem egy alkalmazást, akkor azt már bármennyiszer letölthetem, vagy újra fizetnem kell érte?
  • bertino
    nem értem, nekem is csak beépített gps van és 2 perc kell max a szélvédőre pakolva a telónak, hogy megtalálja a helyzetét.
  • SaGa
    Akkor rossz helyre, vagy rosszul teszed az ablakba.
    Csak úgy kidobva a műszerfal tetejére, nagyjából 2 perc és megszólal a hölgy, hogy merre is kéne menjek. Tök mindegy, milyen régen volt GPS használat. Csak a belső GPS-szel.
    A dolog trükkje, hogy mozogni kell a kocsival, mert ha sikerül beállnod egy jó szűk belvárosi utcába, egy hét alatt se "lát" elég műholdat ahhoz, hogy pozícionálja magát. Mozgás közben hol erre, hol arra nyílik neki "ablak"...
  • HTS s3rg1nh00
    de igen,viszont nekem ha csak a beépített van bekapcsolva,akkor fél óra alatt sem talál műholdat(kocsiban,ablakba kirakva...),se az 5800 se az 5230...
  • Rees
    a kiegészített gps-nél nem a netet használja? én úgy tudom hogy neten küld és fogad infót amiért fizetsz ha nincs előfizud...
  • spy803
    Kapcsold be a kiegészített GPS-t
  • tenkenorman
    Nem biztos hogy ez működik de ha megadod neki hogy hol vagy, elvileg hamarabb talál műholdat.
  • Rees
    a nokia maps-nél nem lehet valahogy használni a cellainfót, hogy nagyjából gyorsan belője a pozíciót amíg nincs gps jel?
  • tenkenorman
    megtett út/eltelt idő