Nokia 5800 XpressMusic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
Ha neked nem kell add már nekem ingyena gyárit.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

HTS s3rg1nh00
2600 forint a mert hülye azért nem vagyok áruházban egy rendes sony füles,a gyári egy kalap szart sem ér.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

HTS s3rg1nh00
esetleg fájlkezelõben próbálkozz vele.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

akyyy
jól nyomd bele a füledbe a gyárit. de úgy hogy már a szemed is gulla d kifel, akkor nem lesz halk, pont megfelelõ, hogy ne süketülj meg, de más hangokat nem fogsz hallani😄

GhostR1der
fejhallgatóhoz? én nem cigány vagyok aki a buszon tolja a dögösrobit. csak idegesít hogyha a sok fasz tróger szipogását belehallom a zenémbe.

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

tenkenorman
gyári lejátszóval nem lehet.

http://www.tenke.hu

Sziasztok.Mappát a zenéknek hogy lehet létrehozni ha lehet?
kovacsgellert
Na mondtam én hogy van netje! Csak egybõl leugatott a másik. 😊

Nem neked szólt a dolog, hanem annak, aki ezt hozta fel kifogásnak...
Amúgy a CD-t tényleg nem érdemes használni, egyik telefonnál sem.

Nem modemként használom, van netem. Letöltöttem mindent, feltelepítettem, minden rendben.

Érdektelen nyafogás.
Mind a PC Suite, mind az OVI Suite elég keményen támaszkodik az Internetre, így anélkül amúgy se sokra megy vele.
Ezen kívül, mióta azt a CD-t becsomagolták, a PC Suite 2, az OVI Suite 4 verzióváltáson esett át, így a CD-n lévõvel mindenképp csak szívás lesz...

Akinek nincs netje, valószínûleg ez a telefon sem létszükséglet. Egy készülék kiválasztásakor (különösen, ha ilyen drága kütyürõl van szó) mindig végig kell gondolni a lehetõségeket és az igényeket. Aki ezt nem teszi meg, az így járt, nehogymár érdekeljen egy másodpercig is, hogy "nincs netje szegénynek". Arra az 5 percre, míg letölti amire szüksége van, szerezzen...

Jaj. A normál 3,5 Jack dugó 3 eres. (Bal, Jobb, Föld) Amit kaptál az 4 eres. (Bal, Jobb, Mikrofon/adat, Föld) Azért szól furcsán, mert rövidre zársz vele két pontot, mikor megnyomsz egy gombot akkor pedig megszûnik ez a zárlat.

tenkenorman
ez valami titkosítás lehet nem véletlenül ilyen.

http://www.tenke.hu

akyyy
A telohoz kapott füllhalgatót ha bedugom a gépbe, elég furcsán szól, akkor szól jók ha nyomom a rajta lévõ gombot:S

Mostanába azt csinálja a teló(nem napi rendszerességgel, de van amikor óránként), hogy letörli a zenéket a C kezdõbetûsöktõl, meg a mappás zenéket...Nemtudom most hogy a v50-es szoft vagy a mem kártya hibája okozza-e. Segítsetek pls ha tudtok mert nagyon zavaró. Köszi

akyyy

vazze ilyen témát nem tud valakit?😄 bebaszna nagyon ha ilyen lenne a teló

akyyy
sztem is:d

kovacsgellert
Hát ember! 😊 Mi nagyon nem értjük egymást. xD
Inkább hagyjuk, mielõtt veszekedésbe fullad a dolog... 😛

akyyy
ki írta? én nem egy személyre gondoltam hanem konktrétan azokra, akiknek nincs netjük

Nem modemként használom, leszedtem a netrõl.

kovacsgellert
Írta valamikor, hogy a telefont használja modemként? Upsz, akkor elnézézst.

akyyy
És hogy szedje le ha nincs internetre és a telefent használja modemként?😊

kovacsgellert
Valamit félreértettél azt hiszem. 😊
A CD-n gondolom a PC Suite meg az OVI Suite van, azt meg a Nokia hivatalos weboldaláról simán le lehet szedni a GÉPRE, nem a mobilra. 😛
ÉS valószínûleg az egy frissebb verzió lesz. 😊

Honnan tudom leszedni a hivatalos msn-t?
akyyy
mé szted van aki nem a mobilját használja ntezésre, és akkor csak a frissitést kell letölteni netrõl? 100 megás meg megsróool ami lehet hogy két ezer forint

kovacsgellert
Szerintem jobb nem a CD-t használni, mert valószínûleg valami ezeréves szoftver van rajta... Jobb leszedni a netrõl. Amúgy foglalmam sincs mennyi idõ a normális.

Kössz a hard resetes ötletet! segített
Ez a hozzá adott CD nagyon erölködik már vagy fél órája a telepítésekkel. Normális ez?

Jah, látom, kössz, csak kikapcsolt amikor lemerült, és úgy töltöttem. :-)

Dehogynem. Bármit, ameddig a kábel elér. Beszélgetni pl kicsit macerás, vagy kihangosítod...

kovacsgellert
Örülök, hogy már kezdenek gyûlni az olyan emberke, akik észreveszik a GYIK-et. 😊

Én a T.mobilnál vettem ma.

kovacsgellert
Puff...Na ezt megszívtam. 😞(
A Vodafone teljesen beszüntette az 5800-asok árusítását...Mindenhol, úgyhogy kénytelen leszek mégis megvenni kártyafüggetlenül(Csak mikor lesz nekem arra pénzem?)...

Ma vettem egy ilyen telefont. Meg van a hétvégi programom. Elõre is elnézést, ha amatõr dolgokat kérdezek.( A GY.I.K.-ot elolvastam.)

Amikor töltõn van a tel, akkor semmit nem lehet csinálni vele közben?

kovacsgellert
Röhögnöm kell. 😊)
Inkább nem mondok semmit...

Nem viccelek...
Mivel csak a fekvõ képernyõn fér el, ott van is és automatikusan elõjön. Egy kivétel van, a védett wifi hálók passwordjének beírásakor elfordítva is marad a telefonbillentyûzet...

bertino
😄D

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Fordítsd el balra a telefont, elõjön...

ChaosTeam
Nekem valamiért eltûnt a teljes querty billentyûzet a választható beviteli módok közül. Mi lehet ennek az oka? És vissza lehet valahogy varázsolni?

A legfrissebb verzió van fent, és nem hackelt a telcsi.
Firerock
A Software reset segítségével a telefonod "gyári állapotú" -lesz, és minden személyes infó törlõdni fog.
Alkalmazásához a tárcsázóba írd be a *#7370# parancsot.
Hard reset segítségével a telefont azon túl hogy "gyári állapotú"-ra állítja vissza, teljesen le is formázza a telefon memóriáját, ezzel pedig számos hibát amely a használat során felmerülhet ki lehet küszöbölni. FIGYELEM! Készíts biztonsági mentést (leírás lejjebb) a telefonodról.
Alkalmazásához kapcsold ki a telefont, majd tartsd lenyomva a Zöld, a Piros, ill a Kamera gombot, közben pedig kapcsold be a telefont. Érdemes asztalon végezni a mûveletet.

nem a kedvességedért kaptad...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Ennyi erõvel le is írhattad volna te Kocka!
kovacsgellert
Gyakran Ismételt Kérdések. Ott van jó nagyban a kép alatt(a szöveg beíró mezõ fölött). Éredkes, hogy senki sem veszi észre. 😊)

Értem, és ha nem hackelt, hol tudok utánnaolvasni, hogyan kell hard resetelni?
Igen, van ilyen. Ha nem hackelt a telefonod, akkor hard reset. Ha hackelt, akkor a nokiaprogramok.hu 5800-as fórum elsõ oldalon ott a megoldás...

Sziasztok!
Van egy problémám, mégpedig az, hogy a Fõképernyõn sem a "hivatkozások", sem a "névjegyzék" sem a "tárcsázó nem jön be az érintésre. Sõt, még a felvevõ gombbal sem tudok belépni a telefonkönyvbe. A menüben aztán minden más mûködik, de azért jóval körülményesebb. Fordult már elõ valakivel ilyesmi? mi lehet a gond?köszönöm
kovacsgellert
Hát ez nem igaz... Nálunk is befejezték az 5800-as árusítását a Vodkafonnál... Pedig két hete még volt...

Firerock
biztos gyengébb a jel,többen használják stb
nekem is el szokott menni ha máshol használom,itthon meg hibátlan

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Srácok nekem most az a problémám, hogy: itthon ha w-lannal kapcsolodom akkor enged msn enezni meg minden oldal bejön stb... de ha melohelyen akkor se msnt nem engedi és pár oldalnál azt irja h a távoli kiszolgáló nem található
meg néha a net is elmegy pedig ottvagyok a közvetlen közelébe..
laci 700
#2785-ös hozzászólásban le van írva

akyyy
csináltm képet és fel akartam tölteni, lehetett ovi-ra, flickre és valami voxra. facebookra vagy picassába nem lehet?