3952
-
SaGa #3072 Ovi vagy PC suite kell a gépre, mert annak a driverén át működik... -
johny85 #3071 leszedtem Nokia Map Loader-t adatkábellel csatlakoztam de nem látja a telót nem vágom -
SaGa #3070 Az Ovi Suite-ben lévő maploderrel, vagy a külön letölthető maploaderrel tudod a térképeket a telefonra tenni. A maploader-t pc-re kell telepíteni, összedugod USB-n a telefonnal (Ovi suite módban) és elindítod a maploadert. Kimegy a netre, lehozza a letölthető térképek és hangok listáját, megjelölöd melyiket akarod használni és rátelepíti a telefon memóriakártyájára.
Nem két perc lesz, arra készülj fel. Az Europa térképcsomag 2 GB körül van...
Persze ha csak Magyarország kell, az pártíz mega... -
johny85 #3069 nekem a nokia ovi suite szoftver nem listáza ki az országtérképeket,ez mitől lehet? -
#3068 v50-el szar a zenelejátszó,bicajozás közben nekem kb.2 számonként megáll... -
johny85 #3067 hy telepitettem az ovi térképszoftvert,hova kell telepíteni a térképet és honnan lehet beszerezni?
azt írja hogy térképek frissítve vannak de csak egy fehér háttér van. -
spy803 #3066 Nálam nincs, de én már főzött Romot használok. :D
Érdekes, hogy az eredeti romokkal mindig kifagyott, újraindúlt, leállt, lemerült, felrobbant, kilőtt a holdra, pocsék volt. Addig a buherált főzött rommal meg jól működik a telefon. Nokiánál nem tudnak programozni? -
#3065 Na bakker, mióta mondtad, nálam is bejött ez a hiba -
#3064 ezt észrevettem ma én is, pedig előtte nem volt ilyen -
GEGE89 #3063 Hello! A segítségeteket szeretném kérni! A zenelejátszóban, ha játszok egy listát, minden második zene hang nélkül indul el - úgy hogy közben a hangerő nem vevődik le - és csak akkor indul be a hang,ha felhangosítom/lehallkítom. A nóta közben megy. Mi lehet az oka?
Köszönöm -
#3062 ovi maps -
johny85 #3061 tud valaki használható nav. rendszert a telora MO. térképpel? -
#3060 Imádkozol és hátha megjavul...Szerintem semmit.
A Rock örök és elpusztíthatatlan!
Amíg a Föld kerek mindig lesznek rockerek,
De a Föld ovális, így jó nekünk a metál is! :) :D -
MoCc #3059 hello.
figyeljetek már segítséget szeretnék kérni.
miért van az h. az 5800-ámon néhány nnagyobb játék szaggat pl a shift is.
tudok ellene valamit tenni ?
válaszotokat várom.
üdv. -
#3058 punkrock! -
#3057 metál az ász. -
#3056 metált bírod ? -
#3055 ? takaroggy innen te alávaló! -
#3054 ? -
MASTER000 #3053 egyenlőre úgy néz ki hogy jó lett a beállítással 1-jén töltötem és még 2 csík van rajta de tegnap volt 3 eleinte 4 majd írom h mikor merült le köszi szépen még1x -
MASTER000 #3052 egyértelmű a 3gs-t vennem meg:D csak apple:D -
#3051 Na ez már barátibb megoldás:)
Naivan azt gondoltam hogy ennél a kategóriánál már alap a beépitett antenna:P -
ez ni
amugy kipróbáltma ma régi biciklivel, egész jó, csak nagyon sütött a nap és nem sokat láttam, sporttrackerrel probáltam az meg vagy a világitást kapcsolja ki, vagy a billentyüzár lezár. nem lehet valahogy beállítani hogy ha ez az alkalmazás megy, akkor folyamatosan menjen a háttérvilágitás, és ne zárjon le?
meg olyasmi tartó lenne jó aminek a kamera részén van egy lyuk és igy fel lehet venni amerre megyek. igy is fel lehet, ha kifele forditom a telot, scak hát annak a kamerája hát eléggé hmmm :D videóhivást ki kéne majd próbálni:D -
#3049 Sőt, ha levágod az egészet csak a dugasz marad az is elég(ez akkor jó, ha van egy rossz alsó részed,a mi nem működik). :) -
SaGa #3048 Az "alsó része" elegendő... -
#3047 Ki lehet hangosítani, csak közben a füles is benn kell maradjon. -
#3046 Igen:) -
#3045 Valami link?:D -
spy803 #3044 Mivel abban a telefonban van belső antenna....
Anno a SE K750imet felhekkeltem, hogy füles nélkül menjen a rádió, csak recsegés volt, és akkor volt valami amikor megfogtam az alsó csatlakozósort. -
#3043 Amugy ha ismersz olyat aki üvegszál+műgyantázik egy délelött megcsinálja neked azt amit akarsz olyan szinben és formában amilyenben akarod!
(mondjuk én ismerek embert barcikán...meg a környéken van egy pár ember aki ezzel dolgozik!)
-
wattohun #3042 Gondolom egy konkrét helyet, linket szeretne, valami bővebbet. -
#3041 írtam hogy hongkongból. -
#3040 Köszi,az viszont jó hogy 1 6ezer forintos telefon füles nélkül is tudja ezt? -
#3039 kell hozzá a füles,mivel az játssza az antenna szerepét. -
#3038 Honnan rendelted? -
#3037 Lenne 1 kérdésem!
Rádiót csak headset-el lehet hallgatni vagy van valami progi amivel kihangositva is lehetne?
Amugy multkor kérdeztem a kijelző tisztitást és vettem a Tecsóban 100 valahány forintért ablaktisztitót:) Tökéletes a célra:) -
#3036 én mot rendeltem egyet 1000 ft-ért honkkongból, már megérkezett de én se tudta kipróbálni, mer vagy a bicaj rossz, vagy az esső esik:D elvileg jövöhéten kapom a bicajt, ahol meg kiprobálhatnám, oda meg nem tudok eljutni mer vadnán le van zárva az út xD -
#3035 Lehet kapni olyan tartót amit kerékpár vagy motor kormányára lehet erősíteni? -
#3034 gps van 5230ban is. -
k roy96 #3033 Meg ha kell GPS akk 5800, ha nem akk 5230