3952
-
#3112 Oh...Erre tényleg nem gondoltam. xD
De az tényleg nem ártana, ha pirosra lenne színezve az egész. -
#3111 Áh ne, még a végén valaki epilepsziás rohamot fog kapni :D -
#3110 Pff...Nem hiszem el, hogy senki nem látja... Szólni kéne egy adminnak, hogy nagyobbítsa meg a mostani tízszeresére és villogjon pirosan hátha úgy meglátják... -
#3109 így bizony.
-
#3108 így van. -
#3107 banner alatt. -
spy803 #3106 A GPRS internetforgalomért fizettél nem a GPS ért. Csak a beépített GPS-t használd! -
MASTER000 #3105 Hali vki tudna abban segíteni h én leszedtem az ovi mapot és azt használtam mert úgy volt h ingyenes a használata mégis 6000 Ft-ot fizettem gps használatért:Sakkor most mivan elvileg ingyenes műholdat használ és mégis fizetni kell a frissítésért menetközben amit tolt 1kb=1.07FT:S vki tud segíteni aki használja kocsiba gpsként!Elúre is köszönöm -
johny85 #3104 A legegyszerűbb modja ez szerintem
http://symbian.clanteam.com/indexmaps.htm -
k roy96 #3103 A progi(Own voice for Ovi Maps) megvan, de a letöltés még mindíg érdekelne :D -
k roy96 #3102 Sziasztok! Ovi Store-ból csak telón keresztül lehet letölteni?
Mert ezt le szeretném tölteni. -
#3101 Hi! Azt szeretném megtudni, hogy a Nokia Message progi használata ingyenes? Vagy csak 30 napig? Koszi! -
#3100 HAli.Ma vettem egy 5800 XPM-et 40 soft van rajta(ez jó féle soft?), pénteken ha minden igaz már a kezemben is lesz.Valaki gyorsan eltudja mondani hogy pl N95 8gb után milyen furcsaságok fogadhatnak?(ne azt irjátok h nincs bill:D)Meg egykét gyengét szeretkérni amit ti magatok fedeztetek fel!.Köszönöm szépen a segítséget.Üdv.:Krisz -
#3099 Handy Taskman - van benne mindent bezár funkció is. -
#3098 megnyomod hosszan a fehéret, majd hosszan ránomsz a progi ikonjára és bezárás
vagy ujrainditod a telót / kiveszed az aksit/.
de vannak ilyne progik is amugy mert láttam -
johny85 #3097 Valaki tudja hogy hogyan lehet a telefonmemóriába maradt progikat(ami éppen meg van nyitva)egyszerre bezárni? -
#3096 NSU-s és FOTA-s frissítéssel nem jön át a quick office... nagyon okos vagy barátom. -
Permissive #3095 Ha Te megatalalod a telomban az office-t, akkor fejet hajtok. (50-es van rajta)
-
gunners #3094 Köszi. ;)Ez érdekes és bírja 1hétig:P -
#3093 1,5 alatt is végez(és ki is írja) -
gunners #3092 4 órát töltöttem a telót az alatt feltöltödhetett?
-
#3091 csak a számítógépes frissítésnél tölti le azt is,gondolom a tiéd meg fota volt(nekem sem megy a gépes),szal marad az s60v5blog:) -
MSZATESZ #3090 nagyon okos vagy barátom, azt elfelejtetted, hogy az 50-es fw-be integrálva van? Vagyis csak elvileg. De ha a boltban olyan 5800-t fogsz ki amin 50-es fw fut akkor azon is rajta van gyárilag, csak, hogy értsd. -
#3089 5800.blog-hu,de asszem szignózni kell.
(amúgy faszán működik a szerkesztgetés is,igaz én csak excelt meg wordot próbáltam,de gondolom működik a többi is) -
Permissive #3088 vizesnyolcas:) az office-t venni kell. ( más telókban alapból benne van ) -
Permissive #3087 a cserét felejtsd el, 2010-től nem kötelesek cserélni telefont ha akár 3-szor is ua hibája van. sajna saját tapasztalat, nekem 4-szer volt bent a teló a nokiában, és szartak rá, el is passzoltam netezni ( mint modem ) egy ismerősnek, mert arra még jó.
a nokia kiment az országból, ezért a szervíz katasztrófa: a bh606-os headset-em már egy hónapja náluk van ( fél évet sem bírt ki ).
soha többé nokiát!!!!!!
( bocs a nokiafanok ezt ne olvassák:))) ) -
Paloc08 #3086 Sziasztok! Nekem van egy Nokia 5800XpressMusic telefonom és mostanáb an azt csinálja, hogy ha hívnak és felvenném el kezd villogni és csak a másik telefonáló hall engem én őt nem. Akkor ugyanez szokott úgy lenni, hogy kíírja, hogy csatlakozási hiba. Ez mit jelent? Ezért visszacserélik T-Mobilnál? -
MSZATESZ #3085 mekkora mázli, hogy itt tatabányán van egy hivatalos nokia szervíz majd besétálok és megkérdezem a srácot, hogy mit lehet most tenni -
#3084 sajnos nem rakja bele FOTA-s és NSU-s változatba... nekem csak JAF fal sikerült. -
MSZATESZ #3083 nos a kövi viszont már az én személyes kérdésem. Most frissítettem 50-esre a telefon szoftverét és nem találom a quickofice-t pedig az elvileg ebben már benne van, mit kell tennem, hogy előcsalogassam?
-
MSZATESZ #3082 szerencsére nem nekem van gondom, egyik haveromnak, tegnap vette a telóját és a cd valahogy kimaradt a dobozból a pc suit amit meg leszedtem nem működött pedig a nokia oldaláról szedtem le
-
#3081 Pedig van rajta pár jó cucc, pl. "fizetős cuccokat veheünk ingyen, igaz csak 3-at -
#3080 én odaadnám az enyémet
teljesen felesleges,ne aggódj még nem is láttam hogy hogy néz ki:D
tölts le a netről a legújabb ovi suitot és kész is vagy,ő tud mindent:D -
MSZATESZ #3079 Sziasztok!
Találkozott már valaki olyannal, hogy nem volt telepítő DVD a dobozban? -
johny85 #3078 Én 1 samsung telefonnal másoltam zenéket a memk.-ra beraktam a nokiába és nem látta,ez mitől van? -
k roy96 #3077 Hi! Az miért lehet hogy időnként kitörli az e:/music könyvtárból a zenéket a telefon? -
#3076 hivatalosat nem ajánlanám mert a scrollbar újjal használhatatlan. -
Dankoros #3075 Valaki linkelne nekem egy működő msn-t? kösz -
johny85 #3074 kösz már megoldottam. -
johny85 #3073 progi nélkül sikerült megoldani a problémát,kösz