Nokia 5800 XpressMusic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tenkenorman
fénytörõ hatású lehet. inkább törölgessed le szépen, még talán a mûszerfalápolót tudnám ajánlani, az portaszító általában.

http://www.tenke.hu

csá.
ha polírral nekiugranék a kijelzõnek mi történne? (autóspolír)

akyyy
kipróbáltam a leirást, hogy hangot tegeyk ah eeroesba, vagy zenét (ua a kettõ) de nem ajánlatos, mert irtózatosan lelassítja és nem ad annyit az élmény😞 bár talán ha ogg helyet mp3 lenne, jobban birná, majd kikisérletezem)

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
transport tycoonba vajon lehet pályákat beletenni? szivesne játszanék a vidékkel, ha kell letöltök netrõl amit picit átalakítok, legalább a körnék legyen pontos, meg úttal összekötni.. whááá😄

akyyy
zenék nincsennek benne valahol? megvan hogyan lehetne beletenni (tán hangokat is), de sok szar progit kéne felrakni hozzá meg konvertálni meg anyám kínja😞

Firerock
htx

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

5c0rp330n
Firerock
LINKT és megoldást😄

5c0rp330n
csak kellett csinalni neki egy mappat nem? 😊 vagy config fileban kellett buzeralni? a felbontast egyebkent a ha felnyomod 640*480-ra a konfigban, ill. ha a hide interface-t kikapcsolod, teljesen ugy fog kinezni mint pc-n a cucc, csak valamivel lassabb lesz.

akyyy
megvan a heroes mentésére a javitás, éljen \o/

joshua
Elolvastam a GYIK-ot, csak még lenne kérdésem. Pontosabban pontosítást kérnék😄 Nos...ugye szarakodik a rádióm, ezért gondoltam csinálok egy hard resetet. Tehát elõször is csináljak egy mentést melyet a sok gomb megnyomásával érem el. De ez hova és miket ment pontosan?
Aztán utána csak annyi a dolgom h az Ovi suite programmal frissítem a legújabbra a telefonom?
Elõre is köszi mindent.

akyyy
Transport Tycoon, Heroes 2, bár ebbe jó lenne ha müködne a mentés 😄 de már nem vagyok hipnózisba minjdárt meglesem. de nekem is jöhetnek játékok én se nagyon ismerem mivel még ugye uj tulaj vagyok.

illetve leltem liero-t ez egy worms klón, de az egyik legeslegjobb. csak nálam nem müködik valamiért:S

daver88
kösz

Firerock

Firerock
nemtudom már honnan szedtem

daver88
bowlingot linkeljél be pls...😊 kösz

Firerock
mondjatok már pár jó játékot(minél többet)Midnight pool,bowling és a GEarsen kívül még nem találtam jót

akyyy
nekem a kamerához adott kábellel is jó, és meglepõne jó képe van pláne ha kamerázok vele:SSS meg a muzsika is jól szól😄 tényleg rákötöm a nagy tv re és játszok azon tycoon-t😄

egyébként a heroes 2-be nektek tud menteni? én hiába mentem nem jeleniti meg a fájlt, sõt magára a mentett fájlra se tudok menteni mert nem látom, pedig azt irja ki a mentés sikerült :S

Firerock
fõként úgy hogy veszel hozzá egy kábelt😊

TV-vel hogy lehet összekapcsolni?

tenkenorman
Gyakran Ismételt Kérdések: Szignózás

Tanusítványhiba. mostanság ezt írja ki mikor valamit akarok telepíteni. ezt miért?
kovacsgellert
Micsoda egetrengetõ aktívság van a topikban. 😄

Meg van, kössz.

Néma módba kapcsolod.

Az összes hangot hogy lehet levenni? Pl. ha moziban vagyok.

tenkenorman
ilyet nekem is csinált.

Az a gondom,hogy nem bírom átállítani a betûszint. a beállításokban megtudom adni neki hogy milyen színû legyen,de az írásnál mégse lesz olyan
akyyy
Akinek nem kell az eredeti füles amit adnak hozzá, attól megveszem!!!

Fülesekrõl csak annyit, hogy én az akg füleseket ajánlom a telefonhoz, 4-5 ezerért lehet kapni. Iszonyatosan szépen szólnak gyakorlatilag minden sávot megszólaltat amire a telefon képes. Nagyon sok fülessel próbáltam már de az akg-k viszik a prímet, a mély is ledüvögi a feje és a nagyon magas is gyönyörû
Hard reset. Az RDS nem fog mûködni, ezt elismerte a nokia (tegnap felhívtam õket, szóval elbaszták azt is ami ment eddig) majd a következõ frissítéssel javítják.

akyyy
nekem olyat csinál hogy ha videózok majd felfüggesztem a rögzítést, és késõbb folytatom, esetleg huzamosabb ideig egyfolytában veszek valamit, lefagy a telefon.

tenkenorman
visszaraktam a gyári romot, és formáztam a memkarit meg hardreseteltem. most jó minden😄

tenkenorman
Hali.
Nekem is meghülyült a lejátszó. Kitöröltem egy albumot, és hiába frissítettem ottmaradt, amikor meg belementem azt írta nincs szám.
Egy másik elõadónál meg kiírta hogy 117-szám, amikor belementem ugye ott van hogy összes zeneszám, ahhoz meg azt írta 73. egy csomót nem látott. Most visszaraktam a gyári szoftvert, remélem így jó lesz. kb negyed éve ezek a számok vannak rajta háborítatlanul. leformáztam az egszészet.
Azthiszem a garmin- rontott el valamit. szétszemetelte az egész telefont.

joshua
Na megvan az elsõ számomra észlelt hibája az 50-es szoftvernek. A rádió nem mûködik...belépek és csak vegetál, semmit sem csinál. Valaki valami megoldást tud?

Ha megváltoztattad a biztonsági kódot, majd ebben az állapotban frissítetted a telefon szoftverét, akkor ennyi volt, azt a kódot és a hozzá kötõdõ funkciókat elfelejtheted...

A 4 gombos hard reset talán mûködik, de a biztonsági kódodat nem fogja visszaadni, és nem tudom, hogy a hard reset után nem akarja-e bekérni, amit aztán majd jól nem fog elfogadni, úgyhogy óvattal...
Valami szervizessel beszéld meg esetleg...

A *#7370#-et nem engedi mert nem jó a biztonsági kód...pedig én azt adtam meg amit beírtam régebben, próbálkoztam a 0000-val az sem mûködik :/

Van az alkalmazások között egy beállítás varázsló(?) nevû program, azzal tudod megoldani...

akyyy
mikor betettem a sim kártyát a telóba, kkor aumatán beállitott mindent (sms központ szám, wap, stb) deén kitöröltem, és most kéne😄 netne nincs fent shehol ilyen beállitás:S beállításokban a gyári beállitás visszaállítása sztetek segít?

HTS s3rg1nh00
szerintem csinálj egy hard resetet aztán meglátjuk.(persze elõtte névjegyzéket azért ments)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Valaki válaszolna ha megkérlek titeket? #2838

HTS s3rg1nh00
van egy pár jó füles 2-3 ezresért,csak én spec ezt vettem,mert meghalt nálam az Isten(legalábbis nem gyártják tovább,pedig örök garis volt😞 szal kb.4 évig használtam egy bitang fülhallgatót ingyen-úgy hívták,The Plug).nem állítottam h.ez a legjobb,csupán ezzel van tapasztalatom😊

akyyy
elhiszem, de ha te nem használod a gyárit, nekem adhatnád nekem bõven jó ez is 😊 pk-t álnám. sõt az se ha miskolci vagy elmegyek érte xD

GhostR1der
Panasonic RP-DJ300ES....

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

tenkenorman
persze hogy összedugtam, van nsu is meg ovi suite is. most újraraktam az ovimapsot a mobilon

Összedugtad a géppel? Van a PC-den telepített PC vagy OVI Suite? Annak a driverein át kommunikál a maploader is a telefonnal...

tenkenorman
Hali. Valamiért annyit íra a map loaderem hogy Waiting for phone és ennyi. mi lehet?

Régi Sony Ericsson walkman fülessel használom én is.

Az miért van hogy a 40es frissítés óta nem mûködik az RDS a rádióban, az 50es frissítés óta már a rádió is kifagy ha az elmentett állomások között lavírozok. Hogy maga a telefon újraindul naponta kétszer illetve az aksi alig bír ki egy napot is már meg sem jegyzem. Az akkura ugye egy év gari van?

HTS s3rg1nh00
hidd el,jobban jársz ha nem tudod meg milyen a minõsége😊
piacon valami noname 200 forintos szar szól kb.ugyanígy,arról ne is beszéljünk hogy esik ki a fülbõl,plusz még rosszul is néz ki.nem értem,miért nem bírtak legalább egy hangyafasznyival jobb fülest belepakolni egy olyan telefon mellé,aminek még a nevében is benne van a zene...

tenkenorman
jah majd kiment a fejembõl. énis a media marktban vettem egy piros pioneer-t szól mint az isten nyila! igaz volt vagy 6-8 ezer már nemtom.