3952
  • kovacsgellert
    Oh...Erre tényleg nem gondoltam. xD
    De az tényleg nem ártana, ha pirosra lenne színezve az egész.
  • Doomista
    Áh ne, még a végén valaki epilepsziás rohamot fog kapni :D
  • kovacsgellert
    Pff...Nem hiszem el, hogy senki nem látja... Szólni kéne egy adminnak, hogy nagyobbítsa meg a mostani tízszeresére és villogjon pirosan hátha úgy meglátják...
  • Doomista
    így bizony.
  • tenkenorman
    így van.
  • bertino
    banner alatt.
  • spy803
    A GPRS internetforgalomért fizettél nem a GPS ért. Csak a beépített GPS-t használd!
  • MASTER000
    Hali vki tudna abban segíteni h én leszedtem az ovi mapot és azt használtam mert úgy volt h ingyenes a használata mégis 6000 Ft-ot fizettem gps használatért:Sakkor most mivan elvileg ingyenes műholdat használ és mégis fizetni kell a frissítésért menetközben amit tolt 1kb=1.07FT:S vki tud segíteni aki használja kocsiba gpsként!Elúre is köszönöm
  • johny85
    A legegyszerűbb modja ez szerintem
    http://symbian.clanteam.com/indexmaps.htm
  • k roy96
    A progi(Own voice for Ovi Maps) megvan, de a letöltés még mindíg érdekelne :D
  • k roy96
    Sziasztok! Ovi Store-ból csak telón keresztül lehet letölteni?
    Mert ezt le szeretném tölteni.
  • LoSA
    Hi! Azt szeretném megtudni, hogy a Nokia Message progi használata ingyenes? Vagy csak 30 napig? Koszi!
  • tuzfal3
    HAli.Ma vettem egy 5800 XPM-et 40 soft van rajta(ez jó féle soft?), pénteken ha minden igaz már a kezemben is lesz.Valaki gyorsan eltudja mondani hogy pl N95 8gb után milyen furcsaságok fogadhatnak?(ne azt irjátok h nincs bill:D)Meg egykét gyengét szeretkérni amit ti magatok fedeztetek fel!.Köszönöm szépen a segítséget.Üdv.:Krisz
  • tenkenorman
    Handy Taskman - van benne mindent bezár funkció is.
  • akyyy
    megnyomod hosszan a fehéret, majd hosszan ránomsz a progi ikonjára és bezárás
    vagy ujrainditod a telót / kiveszed az aksit/.

de vannak ilyne progik is amugy mert láttam
  • johny85
    Valaki tudja hogy hogyan lehet a telefonmemóriába maradt progikat(ami éppen meg van nyitva)egyszerre bezárni?
  • tenkenorman
    NSU-s és FOTA-s frissítéssel nem jön át a quick office... nagyon okos vagy barátom.
  • Permissive
    Ha Te megatalalod a telomban az office-t, akkor fejet hajtok. (50-es van rajta)
  • gunners
    Köszi. ;)Ez érdekes és bírja 1hétig:P
  • HTS s3rg1nh00
    1,5 alatt is végez(és ki is írja)
  • gunners
    4 órát töltöttem a telót az alatt feltöltödhetett?
  • HTS s3rg1nh00
    csak a számítógépes frissítésnél tölti le azt is,gondolom a tiéd meg fota volt(nekem sem megy a gépes),szal marad az s60v5blog:)
  • MSZATESZ
    nagyon okos vagy barátom, azt elfelejtetted, hogy az 50-es fw-be integrálva van? Vagyis csak elvileg. De ha a boltban olyan 5800-t fogsz ki amin 50-es fw fut akkor azon is rajta van gyárilag, csak, hogy értsd.
  • HTS s3rg1nh00
    5800.blog-hu,de asszem szignózni kell.
    (amúgy faszán működik a szerkesztgetés is,igaz én csak excelt meg wordot próbáltam,de gondolom működik a többi is)
  • Permissive
    vizesnyolcas:) az office-t venni kell. ( más telókban alapból benne van )
  • Permissive
    a cserét felejtsd el, 2010-től nem kötelesek cserélni telefont ha akár 3-szor is ua hibája van. sajna saját tapasztalat, nekem 4-szer volt bent a teló a nokiában, és szartak rá, el is passzoltam netezni ( mint modem ) egy ismerősnek, mert arra még jó.
    a nokia kiment az országból, ezért a szervíz katasztrófa: a bh606-os headset-em már egy hónapja náluk van ( fél évet sem bírt ki ).
    soha többé nokiát!!!!!!
    ( bocs a nokiafanok ezt ne olvassák:))) )
  • Paloc08
    Sziasztok! Nekem van egy Nokia 5800XpressMusic telefonom és mostanáb an azt csinálja, hogy ha hívnak és felvenném el kezd villogni és csak a másik telefonáló hall engem én őt nem. Akkor ugyanez szokott úgy lenni, hogy kíírja, hogy csatlakozási hiba. Ez mit jelent? Ezért visszacserélik T-Mobilnál?
  • MSZATESZ
    mekkora mázli, hogy itt tatabányán van egy hivatalos nokia szervíz majd besétálok és megkérdezem a srácot, hogy mit lehet most tenni
  • tenkenorman
    sajnos nem rakja bele FOTA-s és NSU-s változatba... nekem csak JAF fal sikerült.
  • MSZATESZ
    nos a kövi viszont már az én személyes kérdésem. Most frissítettem 50-esre a telefon szoftverét és nem találom a quickofice-t pedig az elvileg ebben már benne van, mit kell tennem, hogy előcsalogassam?
  • MSZATESZ
    szerencsére nem nekem van gondom, egyik haveromnak, tegnap vette a telóját és a cd valahogy kimaradt a dobozból a pc suit amit meg leszedtem nem működött pedig a nokia oldaláról szedtem le
  • akyyy
    Pedig van rajta pár jó cucc, pl. "fizetős cuccokat veheünk ingyen, igaz csak 3-at
  • Firerock
    én odaadnám az enyémet
    teljesen felesleges,ne aggódj még nem is láttam hogy hogy néz ki:D
    tölts le a netről a legújabb ovi suitot és kész is vagy,ő tud mindent:D
  • MSZATESZ
    Sziasztok!

Találkozott már valaki olyannal, hogy nem volt telepítő DVD a dobozban?
  • johny85
    Én 1 samsung telefonnal másoltam zenéket a memk.-ra beraktam a nokiába és nem látta,ez mitől van?
  • k roy96
    Hi! Az miért lehet hogy időnként kitörli az e:/music könyvtárból a zenéket a telefon?
  • tenkenorman
    hivatalosat nem ajánlanám mert a scrollbar újjal használhatatlan.
  • Dankoros
    Valaki linkelne nekem egy működő msn-t? kösz
  • johny85
    kösz már megoldottam.
  • johny85
    progi nélkül sikerült megoldani a problémát,kösz