3952
  • norbi56
    Még mindig halott a telóm már 5 napja szárad de semmi:S
  • Balázs2
    Fring van rajta, érdekes módon, ha volt wifi autómatikusan belépett, most meg kiírja fring loadin és semmi, ki sem lhet belőle lépni..

Lehetséges h meghalt wifi benne?:S azért írja h üres csatlakozásnál?
  • jordylee
    Eladó gyárilag kártyafüggetlen Nokia 5800 XM telefon.Karcmentes, végig tokban volt.A kijelzőjén még rajta van a fólia is.
    Tartozékok:memóriakártya (8GB),töltő,adatkábel,állvány,gyári tok,pengető,papírok,doboz,fülhallgató ár: 40 000 Ft
    email: [email protected]
  • Balázs2
    Az h lehet, nokia sofware updatén keresztül frissítek, érdekes módon, végbe megy a frissítés, minden adat ugyan úgy rajtamarad telon?Közbe azt olvastam elvileg minden törlődik, ezért mentettem is a gépre.
  • Balázs2
    A kapcsolat választása üres!
  • Balázs2
    Valaki help!

Nem régiben még simán tudtam netezni a telómmal, vettem rá 3 giga adatforgalmat ennek már kb. fél éve. Meg fibernetnél voltunk, és wifi által tudtam netezni.
    Most rámegyek webre, beírok honalcímet és azt írja h ÜRES, ez mitől lehet?
    Most már t-homnál vagyunk, ott ugye jelszó név kell minden gépnél a csatlakozáshoz, most telefonra hogy lehet ezt rágenerálni?De legnagyobb probléma akár mit írok be, nem mutatja h hova csatalkozhatok, csak annyit ír ki h ÜRES:(
  • bertino
    jaja :DD
    de telleg.

kivancsi vagyok hanyan veszik ezutan eszre
  • Doomista
    nagyon metál? :D
  • tenkenorman
  • bertino
    jofele a banner.
  • tenkenorman
    és a link sem jó...
    http://data.hu/get/2686642/5800musicplcleaner.rar.html
  • tenkenorman
    k : http://data.hu/get/2686642/5800musicplcleaner.rar.html
    NEM CSINÁL BIZTONSÁGI MÁSOLATOT MÉGSEM!
  • Doomista
    Én egy vírust írtam a mobilra, érdekel?
    Azt csinálja, hogy minden adatot elküld nekem e-mailra (legyen az telefonkönyvben tárolt nevek, telefonszámok vagy sms üzenetek), ha ezt megtette, törli őket.
  • tenkenorman
    na ma lett elegem!
    meguntam hogy állandóan összekutyulja a zenéimet, írtam egy bat file-t ami biztonsági mentést készít, majd törli a private mappából a zene információkat tartalmazó file-okat.
    ha érdekel valakit megosztom.
  • tenkenorman
    ja neeem csak úgy eszembe jutott.
  • Firerock
    ezzel most azt akarod mondani hogy kamuzok?
  • tenkenorman
    (most kell röhögni)
  • tenkenorman
    én meg leugrottam a grand canyonba, nem elég hogy 120 métert zuhantam, bele estem egy völgytóba, ami ráadásul 100°fölött volt és radioaktív hulladék volt benne, amikor kijöttem meg elütött egy munkagép, semmi baja nem lett a telefonnak, mert otthonhagytam.
  • gunners
    Az ébresztőt nem lehet úgy beállítani,hogy csak a megengedett hangerőn ébresszen és ne folyamatosan hangosodjon mert mire felkelek ordííít :(
  • Firerock
    én már szakadtam be a jégen telefonnal,az volt az első amikor kijtötem hogy kivettem az aksit,2napig szárítottam és amai napig megy
  • Morphin
    Szerintem nem csinálják meg egyáltalán...hisz nem rendeltetés szerű használatból eredendően lett hibás a készülék.Persze ha nem mondod el miért nem kapcsol be,akkor lehet mákod van és javítják...(feltéve ha nem jönnek rá az ázásra)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    haverom horgászás közben beejtette a tóba...kivette,akksi ki,jól megszáradt a telefon,összerakta...és azóta is megy
  • norbi56
    Sajnos kapott egy kis vizet a telefonom, először a gombok nem világítottak, most meg leraktam az asztalra (3 napja lett vizes)és fél óra mulva már ki volt kapcsolva, egész éjszaka töltőn volt szóval nem merült le és hard resettel sem kapcsol be, mennyi idő alatt csinálják meg márkaszervízbe kb?
  • Watto1991
    Hali!
    Olyan programot keresek, amivel 4-nél több ikont ki tudok kiraknia főképernyőre, esetleg egy plusz nagy órát. Widgetizer kilőve.
    Köszi!
  • HTS s3rg1nh00
    5800blog-on van pdf+ standard meg adobereader is,első nekem annyira görgetésben nem jött be,az adobe-ra meg már nem emlékszem
    :F
  • ajem kisa
    Én még nempróbáltam!
  • Sefike
    Sziasztok
    Tudnátok segiteni ,PDF olvasó progit keresnék.
    Elöre is köszi
  • tenkenorman
    én a teljes képernyőtmsem tudtam megoldani
  • tenkenorman
    ez egy widget gondolom webes alapú. Eléggé korlátoltak a lehetőségek
  • gunners
    Igen köszi :) Azzal megy.Legalább készíthettek volna hozzá egy gombot egy "x" et hogy rendesen ki lehessen lépni -->namindegy:)
  • k roy96
    Piros gombbal se megy?
    Mert azzal kilépsz, aztán sokáig megnyomod a menü gombot, és ott lesz a progi, kijelölöd, és kilépés.
  • gunners
    Itt találtam:http://5800blog.com/
    Valaki ötlet ,hogy miért nem tudok kilépni?
  • gunners
    Okés meg is találtam működik is de kilépni nem tudok belőle :(
  • Doomista
    van
  • Firerock
    van
  • gunners
    Van erre a telóra Vuvuzela progi?
  • k roy96
    Ezt nem értem
  • tenkenorman
    banner update
  • Doomista
    nekem is pár.
  • tenkenorman
    van egy ötltetem.
  • Doomista
    Erre meg azt mondanák, hogy a pirosos vörösös banner alatt a piros szöveg nehezen volt észrevehető...ezek mindig kifognak találni valami kifogást :)
    Igazság szerint az emberi figyelmetlenségre, hülyeségre nincs gyógymód.