Nokia 5800 XpressMusic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
garmin gps-t tettem a telóra és magyarország térképet szeretnék rátölteni nem tud valaki egy oldalt ahonnan leszedhetem.
köszi.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Letöltöttem a fr. térképet valamelyik nap, meg a magyar hangot, és nemvolt jó!
Aztán most, hogy irjátok, hogy wtf van, és letöröltem az egészet, ujra letöltöttem, ujraraktam de csak ezt a környéket...
ÉS MÛXIK!
Valami hibásan lett letöltve, vagy passz, de most jó, nincs üres négyzet....semmi!
Köszönöm azoknak akik segitettek (még jó, hogy 1 hónapja vettem gps-t a kocsiba lol, de kitudta, hogy ilyen hamar lesz ilyen telóm)!😄
Szal kösz mindenkinek!<#worship>#worship>
Amikor felakarok menni a gps-re, akkor kéri a 3-ból hogy válasszak: wifi, net, vagy wap!
Ezt elnyomom (mást nemtudok tenni), és beadja a térképet...de az a terület nincs, sõt igazából csak annyi van, hogy megmutatja, hogy holvagyok!
Kivan pipálva a beállitásoknál a beépitett, semmi más!
A francia térkép ~360mb volt a nokia ovi suite-el szedtem le!
Csak akkor kell neki hálózat, ha használni akarod az on-line letölthetõ forgalmi információkat, a körülötted lévõ mozik mûsorát és hasonlókat.
Ha rendesen letöltötted a hangot és a térképet akkor annak mennie kell.
Annyit még megcsekkoltam, hogy arra a területre ami kiesik a "négyzetbõl", ott is behatárol, de csak a fõutat jelzi, és nemvehetõ igénybe az autós itiner ezen a környéken (valami ilyesmi), úgyhogy tuti korlátozott a szolgáltató faxom!
Csak az az érdekes, hogy miért beszélik itt is azt, hogy ingyenes...ha kell netelõfizu hozzá gecc! áá
Mamár nemmegyek be a szolgáltatóhoz, majd legfeljebb holnap, de ez fasság!
Több mint a duplája lenne az elõfizum ha lenne netem!
Most 15€/hó, nekem ez elég is lenne, mert inkább engem hivnak, korlátlan net+1h (+1h 18h után meg hétvégén), és korlátlan országos sms küldés 38€/hó!
Ezért kéne megvárni a nokia n8-at, és akkor lenne szerzõdésmódosítás +n8...és kijönne kevesebb mint 100€ az egész és +38€/hó!
De a lokalizálás sem, azt a pirospontot ahol vagyok azt megjeleníti, de abban a zónában, ahol nincs kirajzolva a térkép. Onnan tudok zoomolni más ~20km-re lévõ városra, megis jelenít minden utcát ahogy kell...de odáig pl. ha az itinert akarom, aztsem csinálja!
Ti akik használjátok a gps-t, amielött csatlakoztok a mûholdra (ahol van az az opció, hogy pozicióm/keresés/autós/gyalogos/stb lehetõség van, ott fent van egy belépés, és csatlakozás dolog, oda ti beléptek?
Én oda nemtudok belépni, mert a wi-fi-re ahogy csatlakozom, fél perc mulva ledob!
De ahogy irtam ezelött, hogy az elõfizumban tán még wap sincs, csak az alapdolog (sms/mms/hivás), ez egy 3 éves szerzõdés, és akkor volt egy fos samu telóm amihez nemkértem sem wap, sem x óra bóklászást a neten stb. és ezután már azon sem lehetett wap-olni sem, mivel nemkellett és lemondtam, most ez a sim van továbbra is!
Lehet innen adódik a bajom!?<#vigyor5>#vigyor5>
Azért lenne jó, ha tudnám, hogy hogy mûködik ez az "ingyenes" gps, hogy nekelljen elöbb szerzõdést módosítanom, mert megvárom a nokia n8-at, és akkor szeretnék ujitani, hogy akkor jóárban tudjam majd megvenni azt!
Köszi a segitséget!
Lentvan az egész ország, leszedtem a Magyar noi hangot is...
Mondjuk még a beszédre sem tudtam rábírni, nemlehet utat keresni sem...úgy igazából csak a távoli kép jó, semmi egyéb...
Van autós gps-em, szal nemvagyok tejesen uj az utvonalkereséshez, de ez igy nagyon gáz!
Mondjuk ez a dolog ami nálam van ez lehet szolgáltatófüggo?
Mert én külföldön vagyok, és mittomé', számít ez?
Egy kérdésem lenne a gps-el kapcsolatban!
Olvastam a gyik-ot, belõttem ahogy ott irva van!
Nálam ha alul 10km-es arányt ír, akkor látszik is a környék ahol vagyok, de ha ettõl jobban rázoomolok, akkor van egy négyzet amibõl hiányzik minden, szal csak egy zóna gáz, ahol épp vagyok...
Csak arralennék kiváncsi, hogy ehhez kell elõfizu, vagy legalábbis valami ahova bekell lépnem?
Mert felül mielött rámegyek vagy az autósra, vagy a gyalogosra, fent van egy "belépés" vagy "létrehozás" opció...
De mivel nekem nincs net elõfizetve a telómon, nemis tudok belépni, és gondolom emiatt vagyok a pont nemrészletezett területben?
Elsõ telóm gps-el, az olyan válaszokat szeretnék kapni, hogyha mondjuk holnap bemegyek a szolgáltatóhoz, akkor tudjam, hogy nemakarnak átcseszni, ill. szándékosan elõfizut cseréltetni emiatt, ha esetleg megy alapból is!?
Köszi!
Ha a PC Suittal csináltad, akkor asszem csak úgy egyben tudod visszatölteni a biztonsági mentést, ahogy van, külön-külön részket belõle nem.
és már csak tényleg az utolsó kérdések 😊)
A Memóriakártya adataitól nem kell félnem , h elvesznek mikor hard resetelek , vagy frissítek ? mert én azért azt is lementettem gépre , vagy a legbiztonságosabb , ha kihúzom a kártyát addig ? 😊)
és , mikor kész van a frissítés , és a hard reset kézzel magam is tudom konfigolni , hogy mit szeretnék a biztonsági mentésbõl vissza hozni a telefonomban ( Pc suiton keresztül ugye 😊 )
Köszi , Bocs ezt a sok kérdést , csak mindig a válaszokkal jutnak eszembe újabb kérdések 😊)
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
Ez az egyik oka annak, hogy a telefon adatainak mentésekor miért csak az sms-eket és a telefonkönyvet ajánlatos menteni, semmi egyebet.
Ha a fájljaid és programjaid is kellenek, azokat mentsd el "kézzel".
És mit javasoltok , frissítés elõtt , vagy után hard reseteljek majd a témák miatt ? 😊
De azzal már nagyon kell vigyázni, hogy tényleg minden le legyen mentve a gépre, amit majd vissza akarsz állítani! 😊
eszembe jutott még egy kérdés , hogy mióta megvettem a telefont nem tudok alkalmazni rajta témákat , mert azt írja ismeretlen formátum... pedig sys 😊 mondták páran , hogy hard reset megoldja , na most a kérdésem , hogy ha feltettem az új sw-t az is megoldja a problémát , vagy hard reseteljek elõtte / utána ? 😊)
Köszönöm 😊
Tudtok nekem véleményeket mondani , az 50-es sw-rõl ? mert most ott vagyok , hogy végre elszánom magam , és frissítem a telefont ... 20-as SW van még rajta... csak itt olvasgattam , hogy pár embernek csak rontott a telefonján , nem javított 😊
plusz egy kérdés : A Biztonsági mentés , full biztonságos ? sok nagyon személyes adat van a telefonomon , nagyon rossz lenne , ha nem tudnám visszaállítani 😊
Elõre is köszönöm a válaszokat ! 😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ha már rátok találtam ezen a j kis fórumon akkor megkérdezném, hogy milyen hasznos progikat, játékokat használtok amit érdemes felrakni?
Most barátkozom vele, elég barátságos, idáig megvagyok elégedve vele!
<#smile>#smile>
Én most ezt gondolom, de lehet más a baj!
http://www.tenke.hu
Kéne egy kis segítség nekem. Van egy 5800-asom kb 2 hónapja. Tegnap feltöltöttem délelõtt és este lefekvés elõtt észrevettem, hogy meleg a hátulja a telónak, mintha legalább fél órát bütyköltem volna rajta. Ma reggelre meg úgy lemerült, hogy nem jelzett az ébresztõ és bekapcsolni sem tudtam. Aksi probléma lehet?:S Most újra feltöltöttem, meglátjuk mi lesz...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
ez lett belõle:
KATT
ujjam kicsit belelóg a bal szélen, de sebaj..😊
Alkalmazásához kapcsold ki a telefont, majd tartsd lenyomva a Zöld, a Piros, ill a Kamera gombot, közben pedig kapcsold be a telefont. Érdemes asztalon végezni a mûveletet.
Ez a hardresetre vonatkozik, nem a biztonsági mentésre. 😊 Gondolom ezt értetted félre. 😊
Utána kiszeded, kikapcsolod a telefont és bekapcsolod úgy hogy közben nyomod még a többi gombot is a mi GYIK-ben le van írva. Kész is a hard reset. 😊
De ha jól tudom eléõbb a szoftverfrissítést kell megcsinálni és csak utána a hardresetet nem?
<#fejvakaras>#fejvakaras><#idiota>#idiota>