3952
  • tenkenorman
    linket
  • johny85
    gyári nokia 5800 védőfólja létezik pár 100ft
  • kcorp
    Sziasztok!

Szeretnék valamiféle védőfóliát a képernyőre (nagyon könnyen maszatos lesz). Szabad rá rakni? Ha igen, akkor milyent ajánlotok?
  • tenkenorman
    Egy kis érdekesség. a linkől ki lehet találni min születnek a mobilarena hírei :)
    http://mobilarena.hu/hir/az_eszkoz_melyen_a_mobilarena_hirei_szuletnek.html
  • tenkenorman
    hivatalos is van. nem is kerested...
  • Sefike
    Sziasztok
    Létezik MSN program 5800-ra?
    Jah és valami normális expoler féleség ?
  • mukievil
    gmail-hez van valami program ? vagy neten keresztül ?
  • akyyy
    egyébként tök jól rögzítettem visszapillantóra a telót ilyne muanyaggal, akár gps-nek, vagy kamerázni is lehet így, minjdrt megy fel jutubra a videó amit csináltam:D godn az, hogy hátra igy nehezen lehet látni, de sztem megodlható lenne hogy lehessen.
  • akyyy
    exchange , bár ez naptára csak a saját neved alatt lévőt, ha több naptárad is van, ahoz is van progi, ami t használtam, addig amig rájöttem, hogy az idiótája vissza is szinkronizál, tehát ha én telőba íro bejegyzést, azt felvisszi google calendárba. igen ám, csak azt hiszi amit letöltött, az új bejegyzés, és igy egy-egy bejegyzés megszázszorozódott
  • SaGa
    Google mail vagy exchange szerver valahol...
    Sima POP alapú postafiókokkal maximum úgy, hogy nem törlöd a szerverről a már letöltött leveleket, így több gépre is le tudod tölteni.
  • mukievil
    Segitsetek már :D pls! Egy olyan programot keresek, amivel több levélfiokomat letudom kérni egyszerre, mobilon is és számítógépen is, és a kettőt szinkronizálni is tudjam! Jegyzetek, naptár, névjegyzék is még jo lenne! De nemtudom hogy lehetne ezt a legjobban megoldani!

Ötletek ?
  • Firerock
    gyors az mit jelent?
    ha beviszem pl Csabára
  • Morphin
    Én eddig egyszer használtam fülest hozzá(két hete van meg a teló)...egyik álmatlan éjszakámon.Bedugtam a régi barátomat,egy JBL Ref 220-ast.Emlékeim szerint nekem is kérdezte,hogy milyen módban legyen...ráböktem a fülhallgatóra.Hibátlanul szólt...és meg is lepődtem.Mert ezelőtt egy öreg iPod Video-val használtam a fülest...hát ez mégis csak új technika,bőven rávert az almás cuccra.(mondjuk nem hiszek/hittem az ilyen mindent egyben dolgokban,de ez a telefon nekem pozitív csalódás...vannak nyűgjei az biztos,mint minden másnak...de ár/érték arányában sztem ötös...)
  • HTS s3rg1nh00
    próbáld ki h.valamilyen hangfalat kötsz rá,ha annak is csak az egyik oldala szól,akkor vagy a jack csati vagy az abba menő vezeték kotlott meg,szerviz meglehetősen gyorsan javítja mind2t szerintem:)
  • Firerock
    aha
    és akkor valami megoldás? Vagy szerviz?
  • HTS s3rg1nh00
    azért írja ki,mert ha hívás jön és felveszed fülessel,akkor nincs külön miki amibe beszélhetnél-használd a telefonét...
  • Firerock
    igen közép
    az is érdekes ha bedugok egy fülest akkor kiírja hogy használja a telefonmikrofont:D
    hát érdekes,a kikapcsolósgond megszűnt amúgy
  • SaGa
    Próbáld meg úgy, hogy előtte kiveszed a memóriakártyát a telefonból...
  • monxla
    Hello

Szeretnék egy kis segítséget kérni.
    Ha rádugom a telefont a gépre /laptop/ mindjárt telepíteni szeretnéaz MTP USB drivert/eszközt/ namár most ez sikertelen.

Ennek annyi a hatása, hogy a zenéket nem tudom leszinkronizálni.

Mi a teendő ilyen esetben?

köszi
  • ml85ml

SŰRGŐS
    Megválnék első nagy becsben tartott érintős mobilomtól!
    Nokia 5800 xpressmusic kék T függő.Augusztusban lesz 1 éves még garanciás
    Gyári szoftver nem frissítettem semmi hack.Jó gps, kíváló akksi
    headset , asztali tartóval, tv kábell usb data kábel cd,
    MEgvan még a doboza összes kábellel, cd-vel mindennel, képernyővédő fóliával ,8 giga memóriakártya stb.

Elsősorban KP érdekelne.

Több infó pü vagy mail [email protected]
    SŰRGŐS
  • ajem kisa
    Köszi, én nemhasználom sem a gyári, sem más fülest, csak kipróbáltam emberünknek!
  • SaGa
    A fülest ne a telefonba dugd, hanem a hozzá kapott kapcsolós-csipeszes cuccba.
    A telefonba 4 érintkezős kábel kell (a negyedik a mikrofon), a sima 3 érintkezős jack-et ebbe a külön részbe kell bedugni és azt a telefonba.
  • tuzfal3
    Nem akarok beszolni, de a balance közép álláson van?:D
  • ajem kisa
    Na kipróbáltam énis egy sima technics fejessel!
    Amikor bedugom kérdezi, hogy fülhallgató, vagy tv, audiokimenet...és a fejesre klikkelve nekem sztereo, nincs semmi gáz vele!
    Így már nincs ötletem, szori!:s
  • Firerock
    Szoval akkor mit kell csinalnom?
  • ajem kisa
    Asszem nemrég valaki irta, hogy az a jel, nemcsak sztereo, hanem a mikro is, szal valoszinü (szerintem) azlesz a gáz!
  • kcorp
    Köszi szépen!

Hogy szúrta ki a szemem... :D
  • Firerock
    húskacok
    valami szar van a telómmal
    1.a füllhallgatókból amiket eddig próbáltam csak az egyik oldalon szól
    2.nem lehet kikapcsolni,ahogy kikapcsolom rögtön kapcsol is vissza magától

5let?
  • Morphin
    Mintha a telefon dobozán rajta lenne egy matricán.Egyéb esetben nem tudom...
  • kcorp
    Sziasztok!

Szeretném a telefont az otthoni wifi-re kapcsolni, de a routernek ehhez kell egy macadress. Azt hol találom meg?
  • Firerock
    nincs még valami hír az új szoftról?mert ez az 5ös elég gyalázat
  • MASTER000
    Hát 10 perc alat frissitett be kb:Dedig par masodperc volt
  • MASTER000
    akor mindjart kiteszem vhova hogy frissuljon koszi majd irok milesz:D
  • HTS s3rg1nh00
    frissül az csak várni kell,én is kiraktam a műszerfal tetejére aztán megtalált(mondjuk nem tudom mennyi idő alatt,mert akkor volt árvíz és egy 40km-es kerülőutat mentem)
  • MASTER000
    Csakhogy a GYIK-ban szereplő beállítást megcsinláltam.(offline uzemmod,es sajat gps hasznalat)...es sajat poziciot sem hatarozza meg mostmar a telo terkep van de nem mutatja hol vok a legutobbi helyet jelzi nem frissul.... akkor nincs is ertelme a gps-nek.mi a problema vki tudja esetleg?Ovi mapot hasznalom
  • akyyy
    turistaterkep.huq
  • johny85
    Linket tudnál adni?
  • akyyy
    aha
  • johny85
    Mátra turista térképet tud valaki a telora?
  • tuzfal3
    Hali.
    van egy 40es softal rendelkező 5800xm-om és leszedtem hozzá a widgetizert és az lenne a kérdésem h hol tudnék hozzá több vackot leszedni hogy az "asztalra" kirakjam?előre is köszi