Nokia 5800 XpressMusic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ti mivel tisztitjátok a kijelzõt?pro és kontra, amatõr és profi megodásokra is kiváncsi lennék.
██
hát gps-t is az alkalmazás kapcsolja be, meg a wirelesst is , vagy te , szóval igen!
Más igy hirtelen jut eszembe, háttérben nem fut semmi véletlenül ?
Az ovimap ingyenes volt eddig is 😄,de igen a navigácuio is ingyenes, csak a legujabb legyen fent!
csak most leformáztam a telót és hát ez még mindig rajta van :S
honnan van a telefon? hackeléssel, vagy romfõzéssel kerül rá és mindenféle érdekes dolgot lehet vele csinálni
(ne kapcsoljon ki a kijelzõ magától, rövidebb idõ gépelés közben, telepítések tiltása, téma effektek és hasonlók)
http://www.tenke.hu
Kérnék 1 kis segítséget.
Van az 5800-ámon 1 olyan "program" igazából nem tudom mi az h. ROM Patcher.
Nem csinál semmit + szar már rajta... de nem bírom letörölni.
tudnátok ebben segíteni ?
Ja és hogy a telefon memóriáját leformázhatom csak úgy mint a memkártyáét?
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
[email protected]
Nekem visszajelez, meg késöbb visszalehet is nézni!
Jut eszembe, beállítottam, hogy küldjön visszajelzést sms küldéskor, de még 1et sem kaptam, pedig biztos, hogy elmentek... Ötlet?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
most akkor lehetséges, hogy megint ajándékba kaptam 100 megát? csak az a baj lejár ezis 2-án😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
" miért nem mehet a wap szolgáltatás ??
pannon-os vagyok, legújabb szoftver van fenn,
nics letiltva a szolgáltatás, lekértem a wap beállításokat.
Csatlakozás nem áll rendelkezésre. hibaüzenet fogad "
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
Van egy kis gondom, kb. 3-4 hónapja még neteztem telómon, azota itthon bekötötték a netet szóval egyáltalán nem használtam, most meg probálok mindenre azt írja mikor rámegyek h megnyitás, kapcsolat választás ( üres)
nem tudja valaki h mért van?
bár ez elég logikátlan.
menübõl keresendõ címhez online kell, manuálisan belõtt célhoz meg nem kell online ? <#idiota>#idiota>
mi itt a megoldás ? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Minden tapasztalat ellentmond neki...
(Múlthéten vittem a szervizbe, többek között emiatt is)
Rádiót akartam hallgatni, headset bedugva-> rádió és semmit nem ir ki azon belül csak a gombok vannak. Kilépni, bármit megnyomni nem lehetett.
Akkor kikapcsoltam.De azóta se akar bekapcsolni.
Valaki tud valami megoldást???Vagy service lesz a vége?
meg kell állni
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
igazából én sem igazán értem a dolgot,de majd próbálkozom még(nem mintha tehetnék mást😄)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
De ezt a cellainfót azért kérdeztem, mert azzal ahogy láttam más telóknál azonnal be tud pozicionálni egy kb helyet (igaz városon kívûl nagy eltérések lehetnek)...
Csak úgy kidobva a mûszerfal tetejére, nagyjából 2 perc és megszólal a hölgy, hogy merre is kéne menjek. Tök mindegy, milyen régen volt GPS használat. Csak a belsõ GPS-szel.
A dolog trükkje, hogy mozogni kell a kocsival, mert ha sikerül beállnod egy jó szûk belvárosi utcába, egy hét alatt se "lát" elég mûholdat ahhoz, hogy pozícionálja magát. Mozgás közben hol erre, hol arra nyílik neki "ablak"...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D