Nokia 5800 XpressMusic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pyotr
Sziasztok!
Ti mivel tisztitjátok a kijelzõt?pro és kontra, amatõr és profi megodásokra is kiváncsi lennék.

██

koszike
😄 sorry 😄😄

hát gps-t is az alkalmazás kapcsolja be, meg a wirelesst is , vagy te , szóval igen!

gps igy meni fog ugye?meg a wireles ha ugy adodna h kell.
masodik rublika volt a gsm:d
koszi😄
nem fut de 3g biztos megy es sokat is keresheti mert nalunk nincs nagyon lefedettseg kiprobalom:d
Hát ha nem használod másra, akkor 3g-t ki kell kapcsolni (beállítások/kapcsolatok/az elsõ rublika 😄/gsm)
Más igy hirtelen jut eszembe, háttérben nem fut semmi véletlenül ?

Az ovimap ingyenes volt eddig is 😄,de igen a navigácuio is ingyenes, csak a legujabb legyen fent!

Es legkisebben van a fényero mindig kihagyok vmit😄
Jah es meg annyi h ovi map van rajta es az ingyenes?most tettem ra nemreg
hy all !Nah nekem van egy olyan problémám h nem megy alkalmazás nem melegszik a telóm és mégis 2 nap és lemerul vagy 1 nap de nem is hasznalom szinte egy ket perc hivas egy nap most kaptam nemreg kb 1 honapja es ez mar nagyon idegesito!vki pls helpeljen nekem
tenkenorman
kérd meg rakjon fel neked egy eredeti szoftvert. vissza az eredetit.

http://www.tenke.hu

1ik haveromtól vettem. õ ért hozzá + tele volt minden szarral.
csak most leformáztam a telót és hát ez még mindig rajta van :S
tenkenorman
és nem tudod hogy került rá?
honnan van a telefon? hackeléssel, vagy romfõzéssel kerül rá és mindenféle érdekes dolgot lehet vele csinálni
(ne kapcsoljon ki a kijelzõ magától, rövidebb idõ gépelés közben, telepítések tiltása, téma effektek és hasonlók)

Sziasztok.
Kérnék 1 kis segítséget.
Van az 5800-ámon 1 olyan "program" igazából nem tudom mi az h. ROM Patcher.
Nem csinál semmit + szar már rajta... de nem bírom letörölni.
tudnátok ebben segíteni ?
kössz😄 azt a mappát észre sem vettem 😊
tenkenorman
igen, hackeled a telefonod és felraksz egy független magyar szoftvert, akkor hamarabb kapod az újjat (új product kód)

norbi56
Sziasztok, az lenne a kérdésem hogy, ugye vodánál az új szoftver mindig csak késõbb jön, és hogy valahogy rá lehet-e rakni hamarabb az új szoftot, nekem még mindig csak a 4-es a legújabb...
Ja és hogy a telefon memóriáját leformázhatom csak úgy mint a memkártyáét?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Eladó T-s 5800-as mobiltelom. Sürgõsen! További info&kép emailben vagy privátban
[email protected]
ajem kisa
Nézd meg az üzenetekben a visszajelzések közt!
Nekem visszajelez, meg késöbb visszalehet is nézni!

hmm, kár.
Jut eszembe, beállítottam, hogy küldjön visszajelzést sms küldéskor, de még 1et sem kaptam, pedig biztos, hogy elmentek... Ötlet?
nem

akyyy
felhivtam az ügyfélszolgálatot de az se tudta megmondai szerinte még nem is neteztem 😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
neeeee. 2-án járt volna le, addig elneteztem volan azt a 70 megát, erre reggel kapom az sms-t hogy meghoszabították a keretem 100 megára, kérdés nélkül, és elvileg ingyen<#wow3> bár ha meg jól feltöltök rá pénzt, jól le is veszi😄 bár akkor a páratlanszám szolgáltatást is meghoszabította volna arra meg az jött hogy egyenleg hiány miatt felfüggesztették.

most akkor lehetséges, hogy megint ajándékba kaptam 100 megát? csak az a baj lejár ezis 2-án😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

bertino
értem, megpróbálom majd, köcce!

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

justin
Telepítsd a legújabb OVI Maps-et a nokia honlapjáról. A gyári még nem ingyenes és azért csinálja ezt, mert egyfajta demo-ként mûködik.

be lehet állítani valahogy hogy hosszabban rezegjen a teló és ne csak olyan rövidkéket rezegjen amit nem veszek észre?
hasonló probléma:

" miért nem mehet a wap szolgáltatás ??
pannon-os vagyok, legújabb szoftver van fenn,
nics letiltva a szolgáltatás, lekértem a wap beállításokat.

Csatlakozás nem áll rendelkezésre. hibaüzenet fogad "

gerge93
Hello. Azt szeretném kérdezni, hogy honnan tudom, hogy Klón- e, mert becserélném n95- met 5800- ra. 5800 40e ér lenne 25eért bevenné az n95t. Mire figyeljek majd mielõtt megveszem? Gondolok ilyenekre, hogy a kijelzõt vhogy letesztelni, hogy jól érzékeli vagy amire gondoljátok, hogy ügyelni kell. köszi

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

elvileg az ÜRES szó helyén kéne lennie ( t-mobile internet), vagy mutatná a hálózatokat ahova lehet kapcsolódni, de semmi

Hello!
Van egy kis gondom, kb. 3-4 hónapja még neteztem telómon, azota itthon bekötötték a netet szóval egyáltalán nem használtam, most meg probálok mindenre azt írja mikor rámegyek h megnyitás, kapcsolat választás ( üres)
nem tudja valaki h mért van?

bertino
lehet azért kérdezte, mert nem konkrét címet adtam meg neki, csak kikerestem a menüjébõl a legközelebbi tesco-t és azért ?

bár ez elég logikátlan.

menübõl keresendõ címhez online kell, manuálisan belõtt célhoz meg nem kell online ? <#idiota>

bertino
én egy olyat akarok kérdezni, hogyha az ovi maps-et akarom használni, hogy belövök neki egy célt mondjuk (egy közeli tesco-t), akkor elkezdõdik a navigáció, de fél perc mulva feldob egy ablakot, hogy akármilyen shop miatt online-ra aar csatlakozni. én természetesen a nem-re nyomok és onnantól le is áll a navigácio, csak a pozíciómat mutatja.

mi itt a megoldás ? <#fejvakaras>

Ez egy közkeletû tévhit...
Minden tapasztalat ellentmond neki...

bertino
ez hülyeség 😊

Hard reset, ha így sem akkor valóban szerviz.
(Múlthéten vittem a szervizbe, többek között emiatt is)

Segítség!!!
Rádiót akartam hallgatni, headset bedugva-> rádió és semmit nem ir ki azon belül csak a gombok vannak. Kilépni, bármit megnyomni nem lehetett.
Akkor kikapcsoltam.De azóta se akar bekapcsolni.
Valaki tud valami megoldást???Vagy service lesz a vége?
ajem kisa
Pedig mozgás közben is megtalál!
Hapedig állok, akkor elég lassú!

Firerock
mozgás közben nem veszi be a jelet
meg kell állni

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

HTS s3rg1nh00
nekem még a saját pozíciót sem sikerül megtalálnia negyed óra alatt(pedig nagyanyámékig kb.4 km volt az út,és alapból egy olyan parkolóból indulok amiben 2 db villanyoszlopon kívül semmi nincs)
igazából én sem igazán értem a dolgot,de majd próbálkozom még(nem mintha tehetnék mást😄)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

azzal nincs gond nekem is gyorsan megtalálja, fõleg ha nézem hogy mennyi mûholdat lát és milyen erõs a jelük, akkor könnyû arra fordítani a telót ill olyan helyre rakni ahol könnyen befog. Ez jó kis trükk😉

De ezt a cellainfót azért kérdeztem, mert azzal ahogy láttam más telóknál azonnal be tud pozicionálni egy kb helyet (igaz városon kívûl nagy eltérések lehetnek)...
akyyy
Ha ovistoreból megvettem egy alkalmazást, akkor azt már bármennyiszer letölthetem, vagy újra fizetnem kell érte?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

bertino
nem értem, nekem is csak beépített gps van és 2 perc kell max a szélvédõre pakolva a telónak, hogy megtalálja a helyzetét.

Akkor rossz helyre, vagy rosszul teszed az ablakba.
Csak úgy kidobva a mûszerfal tetejére, nagyjából 2 perc és megszólal a hölgy, hogy merre is kéne menjek. Tök mindegy, milyen régen volt GPS használat. Csak a belsõ GPS-szel.
A dolog trükkje, hogy mozogni kell a kocsival, mert ha sikerül beállnod egy jó szûk belvárosi utcába, egy hét alatt se "lát" elég mûholdat ahhoz, hogy pozícionálja magát. Mozgás közben hol erre, hol arra nyílik neki "ablak"...

HTS s3rg1nh00
de igen,viszont nekem ha csak a beépített van bekapcsolva,akkor fél óra alatt sem talál mûholdat(kocsiban,ablakba kirakva...),se az 5800 se az 5230...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

a kiegészített gps-nél nem a netet használja? én úgy tudom hogy neten küld és fogad infót amiért fizetsz ha nincs elõfizud...
Kapcsold be a kiegészített GPS-t

tenkenorman
Nem biztos hogy ez mûködik de ha megadod neki hogy hol vagy, elvileg hamarabb talál mûholdat.

a nokia maps-nél nem lehet valahogy használni a cellainfót, hogy nagyjából gyorsan belõje a pozíciót amíg nincs gps jel?
tenkenorman
megtett út/eltelt idõ