Nokia 5800 XpressMusic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Ovi Store-ból csak telón keresztül lehet letölteni?
Mert ezt le szeretném tölteni.

LoSA
Hi! Azt szeretném megtudni, hogy a Nokia Message progi használata ingyenes? Vagy csak 30 napig? Koszi!

tuzfal3
HAli.Ma vettem egy 5800 XPM-et 40 soft van rajta(ez jó féle soft?), pénteken ha minden igaz már a kezemben is lesz.Valaki gyorsan eltudja mondani hogy pl N95 8gb után milyen furcsaságok fogadhatnak?(ne azt irjátok h nincs bill😄)Meg egykét gyengét szeretkérni amit ti magatok fedeztetek fel!.Köszönöm szépen a segítséget.Üdv.:Krisz

Opel Movano 2.8DTi

tenkenorman
Handy Taskman - van benne mindent bezár funkció is.

http://www.tenke.hu

akyyy
megnyomod hosszan a fehéret, majd hosszan ránomsz a progi ikonjára és bezárás
vagy ujrainditod a telót / kiveszed az aksit/.

de vannak ilyne progik is amugy mert láttam

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Valaki tudja hogy hogyan lehet a telefonmemóriába maradt progikat(ami éppen meg van nyitva)egyszerre bezárni?
tenkenorman
NSU-s és FOTA-s frissítéssel nem jön át a quick office... nagyon okos vagy barátom.

Ha Te megatalalod a telomban az office-t, akkor fejet hajtok. (50-es van rajta)
Köszi. 😉Ez érdekes és bírja 1hétig😛
HTS s3rg1nh00
1,5 alatt is végez(és ki is írja)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

4 órát töltöttem a telót az alatt feltöltödhetett?
HTS s3rg1nh00
csak a számítógépes frissítésnél tölti le azt is,gondolom a tiéd meg fota volt(nekem sem megy a gépes),szal marad az s60v5blog😊

nagyon okos vagy barátom, azt elfelejtetted, hogy az 50-es fw-be integrálva van? Vagyis csak elvileg. De ha a boltban olyan 5800-t fogsz ki amin 50-es fw fut akkor azon is rajta van gyárilag, csak, hogy értsd.
HTS s3rg1nh00
5800.blog-hu,de asszem szignózni kell.
(amúgy faszán mûködik a szerkesztgetés is,igaz én csak excelt meg wordot próbáltam,de gondolom mûködik a többi is)

vizesnyolcas😊 az office-t venni kell. ( más telókban alapból benne van )
a cserét felejtsd el, 2010-tõl nem kötelesek cserélni telefont ha akár 3-szor is ua hibája van. sajna saját tapasztalat, nekem 4-szer volt bent a teló a nokiában, és szartak rá, el is passzoltam netezni ( mint modem ) egy ismerõsnek, mert arra még jó.
a nokia kiment az országból, ezért a szervíz katasztrófa: a bh606-os headset-em már egy hónapja náluk van ( fél évet sem bírt ki ).
soha többé nokiát!!!!!!
( bocs a nokiafanok ezt ne olvassák😊)) )
Sziasztok! Nekem van egy Nokia 5800XpressMusic telefonom és mostanáb an azt csinálja, hogy ha hívnak és felvenném el kezd villogni és csak a másik telefonáló hall engem én õt nem. Akkor ugyanez szokott úgy lenni, hogy kíírja, hogy csatlakozási hiba. Ez mit jelent? Ezért visszacserélik T-Mobilnál?
mekkora mázli, hogy itt tatabányán van egy hivatalos nokia szervíz majd besétálok és megkérdezem a srácot, hogy mit lehet most tenni
tenkenorman
sajnos nem rakja bele FOTA-s és NSU-s változatba... nekem csak JAF fal sikerült.

nos a kövi viszont már az én személyes kérdésem. Most frissítettem 50-esre a telefon szoftverét és nem találom a quickofice-t pedig az elvileg ebben már benne van, mit kell tennem, hogy elõcsalogassam?
szerencsére nem nekem van gondom, egyik haveromnak, tegnap vette a telóját és a cd valahogy kimaradt a dobozból a pc suit amit meg leszedtem nem mûködött pedig a nokia oldaláról szedtem le
akyyy
Pedig van rajta pár jó cucc, pl. "fizetõs cuccokat veheünk ingyen, igaz csak 3-at

Firerock
én odaadnám az enyémet
teljesen felesleges,ne aggódj még nem is láttam hogy hogy néz ki😄
tölts le a netrõl a legújabb ovi suitot és kész is vagy,õ tud mindent😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Sziasztok!

Találkozott már valaki olyannal, hogy nem volt telepítõ DVD a dobozban?
Én 1 samsung telefonnal másoltam zenéket a memk.-ra beraktam a nokiába és nem látta,ez mitõl van?
Hi! Az miért lehet hogy idõnként kitörli az e:/music könyvtárból a zenéket a telefon?

tenkenorman
hivatalosat nem ajánlanám mert a scrollbar újjal használhatatlan.

Valaki linkelne nekem egy mûködõ msn-t? kösz
kösz már megoldottam.
progi nélkül sikerült megoldani a problémát,kösz
Ovi vagy PC suite kell a gépre, mert annak a driverén át mûködik...

leszedtem Nokia Map Loader-t adatkábellel csatlakoztam de nem látja a telót nem vágom
Az Ovi Suite-ben lévõ maploderrel, vagy a külön letölthetõ maploaderrel tudod a térképeket a telefonra tenni. A maploader-t pc-re kell telepíteni, összedugod USB-n a telefonnal (Ovi suite módban) és elindítod a maploadert. Kimegy a netre, lehozza a letölthetõ térképek és hangok listáját, megjelölöd melyiket akarod használni és rátelepíti a telefon memóriakártyájára.
Nem két perc lesz, arra készülj fel. Az Europa térképcsomag 2 GB körül van...
Persze ha csak Magyarország kell, az pártíz mega...

nekem a nokia ovi suite szoftver nem listáza ki az országtérképeket,ez mitõl lehet?
HTS s3rg1nh00
v50-el szar a zenelejátszó,bicajozás közben nekem kb.2 számonként megáll...

hy telepitettem az ovi térképszoftvert,hova kell telepíteni a térképet és honnan lehet beszerezni?
azt írja hogy térképek frissítve vannak de csak egy fehér háttér van.
Nálam nincs, de én már fõzött Romot használok. 😄

Érdekes, hogy az eredeti romokkal mindig kifagyott, újraindúlt, leállt, lemerült, felrobbant, kilõtt a holdra, pocsék volt. Addig a buherált fõzött rommal meg jól mûködik a telefon. Nokiánál nem tudnak programozni?

Doomista
Na bakker, mióta mondtad, nálam is bejött ez a hiba

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

akyyy
ezt észrevettem ma én is, pedig elõtte nem volt ilyen

Hello! A segítségeteket szeretném kérni! A zenelejátszóban, ha játszok egy listát, minden második zene hang nélkül indul el - úgy hogy közben a hangerõ nem vevõdik le - és csak akkor indul be a hang,ha felhangosítom/lehallkítom. A nóta közben megy. Mi lehet az oka?
Köszönöm
Firerock
ovi maps

tud valaki használható nav. rendszert a telora MO. térképpel?
kovacsgellert
Imádkozol és hátha megjavul...Szerintem semmit.

A Rock örök és elpusztíthatatlan!
Amíg a Föld kerek mindig lesznek rockerek,
De a Föld ovális, így jó nekünk a metál is! 😊 😄 <#eljen>

hello.
figyeljetek már segítséget szeretnék kérni.
miért van az h. az 5800-ámon néhány nnagyobb játék szaggat pl a shift is.
tudok ellene valamit tenni ?
válaszotokat várom.
üdv.
tenkenorman
punkrock!

Doomista
metál az ász.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

bertino
metált bírod ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Doomista
? takaroggy innen te alávaló!

Firerock
?

egyenlõre úgy néz ki hogy jó lett a beállítással 1-jén töltötem és még 2 csík van rajta de tegnap volt 3 eleinte 4 majd írom h mikor merült le köszi szépen még1x<#mf1><#mf1><#mf1>