3952
-
#3312 az akku eléggé gagyi kinainak látszik:D
nekem ha nem nyulok hozzá 2napot lazán kibír,ha nyüstölöm akkor 1nap -
#3311 az okés de hogy ilyen gyorsan lemerül..? mivan ha elkezdek rajta zenét hallgatni?
jaj.
nagyobb aksi(amit linkeltem) segíthet szerinted?:) -
#3310 nálam is produkál az akku melegedést...elöször meglepett de nem izgat különösebben...gondolom ez a gyengéje... -
#3309 Őhm egy nap egy töltés. Nem is használom szinte. Ez így nem lesz jó, ugyanis az akkumlátor tűz forró néha, aztán esik a töltésszint. O_O -
SaGa #3308 Nincs véletlenül két névhez is hozzárendelve ugyanaz a szám? -
#3307 Az lehet hogy egy ilyennel tovább bírná a telóm? Gyorsan merül. -
Ottomarci #3306 Sziasztok!Nem magyar nyelvu a telom,es az lenne a problemam,hogy nem ismeri fel a hivo szemelyt,csak a szamot irja ki.Olvastam itt,hogy azert,mert a sim.kartyan es a telefonon is szerepel az illeto,es ezert csinalja.
Probaltam ugy,hogy kitoroltem az egyik helyrol,de akkor sem ismerte fel.
Mi lehet a baj?Koszi -
#3305 De neki lehet hogy nem jön be...:) Nem jön be = nem tetszik. Vagy rosszul gondolkodom?:) -
#3304 Nekem ez a normális válasz. Mert azt írtad nem jön be az Quickoffice, pedig az bejön. -
#3303 :D -
nospam #3302 Nekem te csak ne fiacskámozz.
Ha nem tudsz normálisan válaszolni akkor inkább kussolj.
-
#3301 ha vannak futtatva alkalmazások akkor hamar lemerül... -
#3300 csak mert volt egy full töltés és hamar lemerült:( -
#3299 már pár éve nem kell -
#3298 Őhm... Akksit formáznom kellett volna..? Vagy ezeket már nem kell? -
#3297 nekem az utóbbi 1hónapban 3x romlott el
van valami 5let? -
#3296 neke akkor kellet mikor bejelentették hogy kötelező a 0620-at beirni, én meg mindenkit aki 20-as volt anélkül írtam :D -
gunners #3295 Köszi szépen a segítséget.;) -
#3294 hejhó ma vettem én is egy ilyen vasat nagyon bejön! peace & love minden usernek:D -
#3293 Akkor valamit elbasztál fiacskám mert az bizony bejön -
nospam #3292 Tud valaki ajánlani egy olyan PDF ill. DOC olvasót amiben a dokumentumokat ki lehet rakni teljes képernyőre ? Quickoffice nem jött be. -
skovacs1899 #3291 Most komolyan, nem veri ki a szemeteket a fél képernyőt betakaró banner, ami alatt ott van a GYIK????
Ha elolvasnátok egy csomó kérdésre alapból választ kapnátok a telefonnal és annak használatával kapcsolatban. -
Jimanszky #3290 Ugyanez engem is érdekelne!! -
#3289 Valaki részletezné az új sw-t a telora? olvastam valami modolt swről is tudnátok segíteni? leírnátok a soft frissítés menetét is?köszi pacsi. -
#3288 pc vagy nokia suite ( vagy ovi suite a neve, passz), abba remekül lehet a telefonkönyvet karbantartani:D csak ne a simkártyán legyenek a számok. -
Jimanszky #3287 Na holnap megjön a telóÍrjatok lécci pár progit, hogy mit érdemes rá feltenni.Kezdő touchscreen felhasználó leszek -
gunners #3286 A névjegyem nekem egy kicsit már sok név van hogy tudom szépen rendbe tenni(gondolok itt hogy ne egyeseével kelljen átnéznem).
Kösz. -
k roy96 #3285 Énis. Mert az enyémnek kevés hibája van, és azis szoftveres. Azt meg
javítgatják folyamatosan. -
#3284 Nokia 5800 xpressmusic tulajdonos vagyok, és az is maradok még egy jó ideig. -
Bmx01 #3283 azé vannak még 5800 tulajok.... -
k roy96 #3282 Van 1-2nek hibája...de tényleg nagyon ritka...pl a jack elromlik stb. -
#3281 Látom már nem sok embert hoz lázba ez a telefon... :) Mindenki eladta, vagy mi?! :) -
Jimanszky #3280 Írj róla kérlek.Inkább sztem PÜ-t -
#3279 Az enyém eladó... -
Jimanszky #3278 Sziasztok!
A napokban vennék egy használt 5800-át, de nem tudom h érdemes-e valamire figyelni.Nincs e szériahibás vagy ilyesmi.Kérlek segítsetek, ha esetleg van ilyen.Egyáltalán ti mennyire vennétek használtat?
Köszi!
Mindenkinek jó használatot -
#3277 Új firmware! -
#3276 Ó Istenkirály:D Azt hittem lesz vagy 20ezer a javítás. -
#3275 5500+posta... -
#3274 Egy kijelző csere mennyibe fáj szerintetek?Nem az tört be amit tapizni kell hanem alatta, nagy ütést kapott mert ráestem bringával és annyira benyomódott (valószínű pont kőre estem), hogy betört alatta a kijelző. -
cheatman #3273 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy nektek rendesen működik a gps? Én mióta softvert frissítettem nem működik. Általában GPS Utilities nevű programmal szoktam kezdeni, mert az találja meg leggyorsabban. Most azonban nem talál jelet. Próbáltam álló helyzetben és mozgó autóban is de sehogy se ment. Régebben ha kint voltam egy pár másodperc alatt elkezdett működni. Tapasztaltatok valami hasonló észrevételt? Esetleg valami jó tanács?