3952
-
#3552 Akkor te most milyen mobilt vennél? :) -
#3551 Teis az leszel:D hiddel..
csak a gondom van vele-.- -
#3550 N8 nekem is tetszik alapvetően, de tudom, hogy Symbian, inkább lebeszélem magam róla, 5800-val nem vagyok elégedett, de most legalább a legutolsó firmware frissítéssel olyan, mint ahogy akkor kellett volna lennie, mikor 2009 februárában beszereztem, mert akkor még várhattam volna javítást:) Androidos telefont sem szeretnék (az eddig látott robotos telefonok nem jöttek be (+ Google), pedig az egyik az agyon ajnározott csoda Desire volt, bár X10-en a felülete jobban bejött (és gyorsabbnak tűnt, pedig a HTC-n 2.2 mászkált...)), de ez úgyis offtopic. -
#3549 +1 -
#3548 Nokiát én biztosan nem vennék... Csakis Android! -
spy803 #3547 Amíg meg nem hal addig ez lesz. Ha meghal visszatérek a még mindig működő SE K750ihez amíg nem lelek újat. :) -
#3546 jaja nálam is ez a szitu :D -
blekike #3545 én ha vennék telót, akkor az n8 kéne. de nem akarok ujat mivel ezis jó. :D -
blekike #3544 de hűtlenek vagytok. :D -
#3543 -
#3542 Enyémis eladó:))
akit érdekel irjon,minden gyári tartozékkal,dobozzal..stb:D
-
#3541 Igen már 1hónapja nagyon megutáltam a symbiant:/ Konkrét annyira nincs esetleg a Pulse, vagy valami HTC, nemtom.Ebben kéne valami segítség, hogy elérhető kategóriában mik vannak. -
#3540 Látom te is túl akarsz adni rajta... :D Van teló, amit kinéztél magadnak? :D -
#3539 Eladó a telóm skacok.Akit érdekel írjon! -
#3538 Én használtam sokáig.De a készülékem beállt tőle.Akármit nyomtam ugrált a kijelző.Amúgy én azt meguntam 2hónap alatt. -
#3537 :DD -
spy803 #3536 Igen -
#3535 mióta tavaly az egyetemen linuxon shellt vettünk,azóta már a benzinkútnak sincs kedvem a közelébe menni amit így hívnak.:D -
#3534 Samsung Galaxy S a kiszemelt készülék... Hát igen, a programok hihetetlen jó minőségűek, nagyon jók. :D
SPB Shellt fel lehet tenni Symbian-ra?! -
spy803 #3533 SPB shellt tegyétek fel. Megújul a kezelőfelület, pár hónapig nem unjátok a telefonotokat. :) -
#3532 Ez igaz de napestig vitázhatnánk hogy mi jó ill. mi rossz az i termékben.Ezt már az ember egyéni ízlése dönti el hogy megéri-e neki vagy mégsem.
LoSA - Én is egyet értek ezzel.Ezért sem részesítem előnyben. Milyen androidos készülék a kiszemelted? -
#3531 az iphone-ban akárki akármit mond,egy dolog verhetetlen:a programok mennyisége és minősége.hibái vannak persze(melyik telefonnak nincsenek?),lehet utálni mert sznoboknak való és minden raj kölyök azzal fényképezi magát a tükörben ha anyuci/apuci megvette neki,de attól még az éremnek 2 oldala van.mint ahogy az 5800 is megéri az i4 árának a negyedét:) -
#3530 Én sem vagyok oda az Iphone-ért, tudom, hogy néphülyítés... Olcsóbbért lehet nála SOKKAL jobb telefont venni. Én se adnék ki érte annyi pénzt, viszont nagyon jó programok vannak az App Store-ban. Én se vennék, egy Android-os telóra gyűjtök most. :) -
#3529 Nem tudom,én nem istenítem az Alma termékét,sőt inkább elenne vagyok. Számomra az a felfoghatatlan, hogy egy ilyen nívós márka miért szabályozza le pl a bluetooth működését, vagy miért csak a szoftver 3.-4. verziójától elérhető a másolás,beillesztés szerkesztési opció.Jó nem minden tökéletes de nekem ezek szemet szúrnak. -
#3528 A minőséget meg kell fizetni...:D
De azért az Iphone 4G-nek sokkal durvább ára van, én pl nem adnék ki ennyi pénzt egy mobilra...jobban járnák, ha abból a pénzből mást vennék, ami meg is érné. Pl. PS3+Move + Xbox360+Kinect...máris jobban megérte. -
#3527 Hát az sajnos... :) Ezért szeretnék váltani, mert a létező összes JÓ programot már Androidra vagy Iphonra csinálnak. Symbian progik meg nagyon gagyik. :( -
#3526 Jó ez igaz,de a symbian és mondjuk az android ég és föld ha össze hasonlítod őket. -
#3525 Az érintős telefonnal nekem sincsen semmi bajom... Nagyon szemezek most egy Samsung Galaxy S-el, borzasztóan tetszik, csak nagyon drága! :)
Edit: Sajnos be kell látni, hogy a Nokia nem tudta, nem tudja egyenlőre felvenni a versenyt a többi platform-al. :( -
#3524 Nekem 1éve van symbianos telóm.És én is unom.Nekem is inkább az android platform jön be.Esetleg a WinMob.De az biztos hogy érintős telefon lesz a következő. -
#3523 Nekem ilyen telóm van lassan 2 éve, de bevallom férfiasan, én már unom... Nagyon szeretnék Androidos telefonra váltani, csak jelenleg most nem tudok. :( -
Zunex #3522 hello!
Valaki nem tud egy olyan programot amely segitsegevel hozza tudom kotni a telot a gephez bluetooth vagy adatkabel segitsevel? Nemcsak iranyitani szeretnem hanem latni is a telo kijelzoen hogy mit csinalok. -
#3521 mire gondolsz? eddigo mé nem volt stabil mond már meg:S -
#3520 Hi!
A napokban kijött OviMaps 3.06 frissitett verziót már érdemes felrakni?
Elég stabil már a mindennapi használatra?
Használja ezt vki már? -
spy803 #3519 Megoldottam az rádió lefagyását! Témát kell váltani, az 5230 gyári témájával lefagytott, de a reflections, vagy a gyári témával nem fagy le. Véletlenül döbbentem rá erre, nem is hittem, hogy a téma ludas lehet ilyenben. -
k roy96 #3518 Előző üzenetet ne vegyétek figyelembe, megoldottam a problémát!
Frissítettem az ovi suite-t de nem indítottam ujra a gépet, azért csinálta. -
k roy96 #3517 Sziasztok!
Nem akar szinkronizálni az Ovi Suite :@
Rákattintok h üzenetek szinkronizálása, de nem csinál semmit :/
Van megoldás? -
Ottomarci #3516 Letoltottem az ovi store-rol a Whats App-ot,es azota a telom megzavarodott.Allandoan a neten van,nem lehet lekapcsolni rola,es raadasul magat a programot sem tudom kitorolni,mert a lista,ahol fel vannak sorolva a letoltott applikaciok,es ahol ki lehetne torolni oket,eltunt.Annyira,hogy semmi nem latszik ott,ha megis rakattintok, lefagy,vagy kikapcsol a telo.Mit csinaljak?
Ha hard reset kell,hogy es hova mentsem le a nekem fontos dolgokat?
Koszi,ha segitetek, -
blekike #3515 nemtud valaki ingyenes office-ot mobilra? nem akarok szignózni, hekkelni. -
#3514 nekem Ovi Suite-al 144 -
#3513 nekem kb 5 mega