3952
  • LoSA
    Akkor te most milyen mobilt vennél? :)
  • 94mike
    Teis az leszel:D hiddel..
    csak a gondom van vele-.-
  • asysoft
    N8 nekem is tetszik alapvetően, de tudom, hogy Symbian, inkább lebeszélem magam róla, 5800-val nem vagyok elégedett, de most legalább a legutolsó firmware frissítéssel olyan, mint ahogy akkor kellett volna lennie, mikor 2009 februárában beszereztem, mert akkor még várhattam volna javítást:) Androidos telefont sem szeretnék (az eddig látott robotos telefonok nem jöttek be (+ Google), pedig az egyik az agyon ajnározott csoda Desire volt, bár X10-en a felülete jobban bejött (és gyorsabbnak tűnt, pedig a HTC-n 2.2 mászkált...)), de ez úgyis offtopic.
  • tuzfal3
    +1
  • LoSA
    Nokiát én biztosan nem vennék... Csakis Android!
  • spy803
    Amíg meg nem hal addig ez lesz. Ha meghal visszatérek a még mindig működő SE K750ihez amíg nem lelek újat. :)
  • Doomista
    jaja nálam is ez a szitu :D
  • blekike
    én ha vennék telót, akkor az n8 kéne. de nem akarok ujat mivel ezis jó. :D
  • blekike
    de hűtlenek vagytok. :D
  • Doomista
  • 94mike
    Enyémis eladó:))
    akit érdekel irjon,minden gyári tartozékkal,dobozzal..stb:D
  • tuzfal3
    Igen már 1hónapja nagyon megutáltam a symbiant:/ Konkrét annyira nincs esetleg a Pulse, vagy valami HTC, nemtom.Ebben kéne valami segítség, hogy elérhető kategóriában mik vannak.
  • LoSA
    Látom te is túl akarsz adni rajta... :D Van teló, amit kinéztél magadnak? :D
  • tuzfal3
    Eladó a telóm skacok.Akit érdekel írjon!
  • tuzfal3
    Én használtam sokáig.De a készülékem beállt tőle.Akármit nyomtam ugrált a kijelző.Amúgy én azt meguntam 2hónap alatt.
  • akyyy
    :DD
  • spy803
    Igen
  • HTS s3rg1nh00
    mióta tavaly az egyetemen linuxon shellt vettünk,azóta már a benzinkútnak sincs kedvem a közelébe menni amit így hívnak.:D
  • LoSA
    Samsung Galaxy S a kiszemelt készülék... Hát igen, a programok hihetetlen jó minőségűek, nagyon jók. :D
    SPB Shellt fel lehet tenni Symbian-ra?!
  • spy803
    SPB shellt tegyétek fel. Megújul a kezelőfelület, pár hónapig nem unjátok a telefonotokat. :)
  • tuzfal3
    Ez igaz de napestig vitázhatnánk hogy mi jó ill. mi rossz az i termékben.Ezt már az ember egyéni ízlése dönti el hogy megéri-e neki vagy mégsem.

LoSA - Én is egyet értek ezzel.Ezért sem részesítem előnyben. Milyen androidos készülék a kiszemelted?
  • HTS s3rg1nh00
    az iphone-ban akárki akármit mond,egy dolog verhetetlen:a programok mennyisége és minősége.hibái vannak persze(melyik telefonnak nincsenek?),lehet utálni mert sznoboknak való és minden raj kölyök azzal fényképezi magát a tükörben ha anyuci/apuci megvette neki,de attól még az éremnek 2 oldala van.mint ahogy az 5800 is megéri az i4 árának a negyedét:)
  • LoSA
    Én sem vagyok oda az Iphone-ért, tudom, hogy néphülyítés... Olcsóbbért lehet nála SOKKAL jobb telefont venni. Én se adnék ki érte annyi pénzt, viszont nagyon jó programok vannak az App Store-ban. Én se vennék, egy Android-os telóra gyűjtök most. :)
  • tuzfal3
    Nem tudom,én nem istenítem az Alma termékét,sőt inkább elenne vagyok. Számomra az a felfoghatatlan, hogy egy ilyen nívós márka miért szabályozza le pl a bluetooth működését, vagy miért csak a szoftver 3.-4. verziójától elérhető a másolás,beillesztés szerkesztési opció.Jó nem minden tökéletes de nekem ezek szemet szúrnak.
  • Doomista
    A minőséget meg kell fizetni...:D
    De azért az Iphone 4G-nek sokkal durvább ára van, én pl nem adnék ki ennyi pénzt egy mobilra...jobban járnák, ha abból a pénzből mást vennék, ami meg is érné. Pl. PS3+Move + Xbox360+Kinect...máris jobban megérte.
  • LoSA
    Hát az sajnos... :) Ezért szeretnék váltani, mert a létező összes JÓ programot már Androidra vagy Iphonra csinálnak. Symbian progik meg nagyon gagyik. :(
  • tuzfal3
    Jó ez igaz,de a symbian és mondjuk az android ég és föld ha össze hasonlítod őket.
  • LoSA
    Az érintős telefonnal nekem sincsen semmi bajom... Nagyon szemezek most egy Samsung Galaxy S-el, borzasztóan tetszik, csak nagyon drága! :)

Edit: Sajnos be kell látni, hogy a Nokia nem tudta, nem tudja egyenlőre felvenni a versenyt a többi platform-al. :(
  • tuzfal3
    Nekem 1éve van symbianos telóm.És én is unom.Nekem is inkább az android platform jön be.Esetleg a WinMob.De az biztos hogy érintős telefon lesz a következő.
  • LoSA
    Nekem ilyen telóm van lassan 2 éve, de bevallom férfiasan, én már unom... Nagyon szeretnék Androidos telefonra váltani, csak jelenleg most nem tudok. :(
  • Zunex
    hello!
    Valaki nem tud egy olyan programot amely segitsegevel hozza tudom kotni a telot a gephez bluetooth vagy adatkabel segitsevel? Nemcsak iranyitani szeretnem hanem latni is a telo kijelzoen hogy mit csinalok.
  • akyyy
    mire gondolsz? eddigo mé nem volt stabil mond már meg:S
  • R3TR0
    Hi!

A napokban kijött OviMaps 3.06 frissitett verziót már érdemes felrakni?

Elég stabil már a mindennapi használatra?

Használja ezt vki már?
  • spy803
    Megoldottam az rádió lefagyását! Témát kell váltani, az 5230 gyári témájával lefagytott, de a reflections, vagy a gyári témával nem fagy le. Véletlenül döbbentem rá erre, nem is hittem, hogy a téma ludas lehet ilyenben.
  • k roy96
    Előző üzenetet ne vegyétek figyelembe, megoldottam a problémát!
    Frissítettem az ovi suite-t de nem indítottam ujra a gépet, azért csinálta.
  • k roy96
    Sziasztok!
    Nem akar szinkronizálni az Ovi Suite :@
    Rákattintok h üzenetek szinkronizálása, de nem csinál semmit :/
    Van megoldás?
  • Ottomarci
    Letoltottem az ovi store-rol a Whats App-ot,es azota a telom megzavarodott.Allandoan a neten van,nem lehet lekapcsolni rola,es raadasul magat a programot sem tudom kitorolni,mert a lista,ahol fel vannak sorolva a letoltott applikaciok,es ahol ki lehetne torolni oket,eltunt.Annyira,hogy semmi nem latszik ott,ha megis rakattintok, lefagy,vagy kikapcsol a telo.Mit csinaljak?
    Ha hard reset kell,hogy es hova mentsem le a nekem fontos dolgokat?
    Koszi,ha segitetek,
  • blekike
    nemtud valaki ingyenes office-ot mobilra? nem akarok szignózni, hekkelni.
  • Firerock
    nekem Ovi Suite-al 144
  • akyyy
    nekem kb 5 mega