Celeb vagyok, ments ki innen!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gibson9
egészségére.. <#idiota>

DaemoonHunter
A kis tyúkszarevõ😄 mit ki nem hoz az ember(ek)bõl ez a mûsor<#hehe>

gibson9
mondjuk biztos azért nem tettek be rovarokat, férgeket, mert azokat lehet véletlenül összetaposta volna benkõ abban a kis zugban.

Hat en is tobbet vartam...disznotol felni??😄kicsit lool XD
Bar a vizesesre a padodost kell kuldeni XD

gibson9
hát én is többet vártam.. mondjuk még pókokat meg esetleg valami bogarakat, férgeket. Mondjuk lehet valaki a galamboktól és a malacoktól fél <#idiota> Nekem is csak a kígyókkal lett volna gondom. Lehet az utolsó csillagért nem mentem volna be 😄

Narxis
Egy "igazi sztárnak" lehet szar, akik csak könyvben láttak ilyen állatókat. Benkõ ilyen kemény gyerek, de Gyõzike anno a Rettegés fokában elsírta magát a patkányok/egerek miatt. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

lol benkõ nagyon szívatja a többieket,nagy színész az öreg XD
de a pokoli alagút kicsit túlzás
sztem nem nagy szám galambok és malacok közé bemenni 😄
az egér sem vmi egetrengetõ,a kígyóktól félnék egyedül ...
DaemoonHunter
Elõször befeküdt kiverni, aztán mesél csak<#idiota>

Narxis
A világítás a kameráknak kell.

Narxis
looooooooooooooooooooooooooool ez a benkõ bazzeg beszarok 😄 össze-vissza szopatja a többieket és élvezi xD

FZoleee
lol bazmeg, ugye ez csak egy vicc? <#idiota>
gibson9
hát jó mûsor lenne ez ha a körülmények survivor-hoz hasonlók lennének.
Emlékszem, amikor egyszer az egyik csávó harapófogóval tépte ki a szõrt az arcáról, mert ugye nem volt borotva 😄

én nagyot csalódtam ebben a mûsorban. Annyira híresztelték, hogy micsoda sorsuk lesz a "sztároknak"..nem lesz normális ruhájuk, ágyuk, stbbbb. erre a bögrétõl elkezdve a fogkeféig mindenük megvan.. jy, és ráadásul világítás is a dzsungel közeoén. hát micsoda túlélõpróba ez??olyan táboruk van, hogy sztem ott pók vagy kígyó már nem járt legalább 2 éve. ilyen táborba én is elmennék jó pénzért...
Laffite
találó kép...

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Helyes!😊

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

IMYke2.0.0.0
😊)))))))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ilyen egyszerû!

gibson9
Ha jól emlékszem azt mondták, hogy újságíró.

IMYke2.0.0.0
De ki ez a Patrícia? Valami énekes pereputttya? Vagy divattervezõ maca?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Torreent oldalakon fenn van az elsõ két nap - 4-5xx MB-os kiadásban.

IMYke2.0.0.0
Hát, belõle kinéztem.

Szerintem, Horváth Éva éppenhogy fb]smink nélkül[/b], még amúgy, reggel, kialvatlanul is szép!
Nem idézem Charlie dalának szövegét ("az aki szép...), mert az igazságot nem kell hangoztatni.

Narxis
Youtubeon megtaláltam gyõzike bátorság próbáját, de benkõ kígyómûvészetét nem. xD

mama 2
Szerinted? A Lant mûvész "úr", Benkõ Dániel!

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

mama 2
Õõõõ.. nekem sem, viszont smink nélkül ahogy most kinéz(mert gondolom a szigeten nincs smink meg semmi), randa nagyon:S.

M@TriX
na jó, õ azért hiányozna, de járulékos veszteségek mindig vannak 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Narxis
Nekem is kéne az a video, pont lemaradtam róla. xD Meg Gyõzika bátorság próbájáról is.

IMYke2.0.0.0
Nekem Horváth Évával semmi gondom: <#love11><#szeret>

IMYke2.0.0.0
Tényleg - nem néztem - ki simogatta a kobráját?

M@TriX
nem lehetne, hogy az összeset otthagyni?

Nekem nem fog hiányozni egyik sem.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

mama 2
LOL😄. Körülbelül. Amúgy itt most senki nem fog haza menni egyszer? Szóval ez nem ilyen kiszavazós hogy a nézõk döntik el hogy ki megy haza? Ha nem, akkor miért az a neve hogy: "Celeb vagyok, ments ki innen!"?
Vagy majd küldenek haza valakit? De mikor?
Amúgy ez a Benkõ ez... nem normális...

tigeroo
fú az a nõ nagyon ortopéd.
az a baj hogy full gyökér és úgy adja magát mintha jézus földi helytartója lenne kb...
IMYke2.0.0.0
Én somát - (direkt kis s). Hangja van, csak ne lenne ilyen a természete...

tigeroo
lord of the flies
Narxis
Itt mindenki utál valakit?😄

Mr Csé
ezt a lilut valamiért nagyon utálom szájbakéne verni a vigyori képét gecivel azt biztos megnézném

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

IMYke2.0.0.0
Teljesen egyet értek veled!

A Benkõ nem ember, hanem egy kib*szott nagy PÖCS...

rcstuning
Balázs mûsorvezetõ társa (azt hiszem János) komplett idióta. Idegesítõ...

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

mama 2
Hát nem a fák leveleit használják, mert mutatták a délutáni dzsungelpartiba, hogy kapnak WC papírt minden nap. De balázsék meg azt mondták amikor kezdõdött hogy leveleket hasznáénak. Akkot most mi van?

*fáj = fák
*tisztaság: kifog derülni úgyis, hogy tudnak rendesen tisztálkodni vagy sem.Remélem mutatják ahogy fürdenek 😊
jaja amit mûvel ....
srácok azért van Argentínában mert ott változik az idõ folyamatosan,más a légköri viszonyok ,nehezebb alkalmazkodni,van légköri változás.

Ha MO-n lenne akkor csak hideg lenne és kész,semmi vltozatosság 😊
sztem ott vannak egész éjjel és egész nap!
bár a tisztaságon kicsit meglepõdtem,de kifog derülni nyugi 😄 csak mutatják ahogy megfürdenek..stb

mama2:
elvileg a fáj leveleit használják a szarás után 😛

bárdosi helyében jobban visszaszóltam volna a benkõnek,nem engedném neki , hogy így beszéljen velem :" fogd be,ne ugass"
mert ha egyszer elengedi aztán nehéz lessz visszafogni,de hát õ tudja ...
Narxis
De me beléd tömik ha így nem akkor máshogy.

LES FORZA INTER
hm a hülye upc-s dekóder pl alkalmas lehet ilyenre is. meg ha azt meg tudják nézni, hogy mit töltessz le, nehogy már ugyanazon rendszer ne tudja megnézni mit nézel.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Én nem.

Narxis
Pedig megeszed, akkor is.

gibson9
Te még akkor sem hinnéd el, hogy ez valós, hogy ha élõben nézhetnéd õket a neten 😄

az van hogy az egész megvan játszva és a hülyék élvezik.

hat sztem lassan ok is kezdik megszivni a dolgokat...😄😄amugy meg eleg megnezni ahogy felkelnek es amilyen pofat vagnak XDXD pl. Gyozike XD
De mindenki azt hisz amit akar...sztem se 100% termeszetes de ez van..

John Cena
az lenne a tuti ha õk mennek el kajáért:S Survivorba sokkal jobban megszenvedtek:S de kb. teccik ez a fostalicska:S

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

FZoleee
"Húzott egyet a brácsán" S:fsad:fas:Fsa:A:SAD😄S