1703
Ha ezt a szöveget olvasod, akkor a böngésződ nem támogatja a frame-eket,
melynek hiányában nem tudod megtekinteni az itt levő tartalmat...
-
#577 cigány -
kovi04 #576 Roma, nem román. -
#575 kajak már a f***om kivan azzal a rákos győzikével. Hülye román nem mer hozzányulni még a disznóhoz sem aztán mindig neki van a legnagyobb pofája jajj hogy én milyen kemény voltam meg minden. Mindig úgy meséli a dolgokat mint ha hős lenne. Most azt mondja nagyon meg kellet küzdeni érte. Azt ő nem csinált semmit hát kajak én Éviből nem néztem volna ki hogy ilyen könnyen pakolgatja az angolnákat győzike meg ott bőg azt még a vízbe se mer belemenni. Mikor volt az a nemtom mi mikor egymást utánozták vagy parodizálták akkor is ő hogy szivatta Somát aztán még neki állt feljebb amit Soma mondott róla. Hát elmehet a jó annyába. Az elején is olyan pancser volt. Kajak ő volt a legrosszab választás aki bekerülhetett a műsorba inkább maradt volna otthon. -
#574 Jézus.. most meg sajnáltatja magát :D és mindenki őt vigasztalja.. áááá Meg azt mondja Ő találta meg a ládát.. hát mivel Ő ment elől jóhogy ő találta meg :D ha Éva megy elől, akkor Ő találja meg. -
#573 Mekkora balf*sz ez a Győző :@ Mindenki Márkot szidja állandóan, hogy kis buzi, meg nyálas stb. de mégis megcsinálta ezt is. Győző meg a feladat végén istenítette magát megint, hogy "a végén egy nagy meredek dombot megkellett mászni".. szánamas ez a Győző. -
pdpd #572 Szerintem ma nem 1 csaj fog kiesni. De azért "megint felvihetnék" a Czenét a Balázsék hogy beszélgessenek vele,mert ha így folytatja hamar kiesik. -
ShaiHulud #571 ahogy gondolod. -
#570 ortt nem engedi levágni a malackát -
adsa #569 azért mert, a víz szennyezett és megengedték, hogy az automatát használják... -
#568 lol -
#567 a vízivás nem úgy van, hogy ők forralnak vizet?
akkor az automata vésztartalék? :) -
#566 Hát ezen a képen elég ocsmány képe van Heninek is :D és most nem a hajában lévő dzsuva miatt mondom.. -
#565 hát bevallom nem nézem ezt a műsort, de azt végképp nem értem, hogy a Survivor meg ilyesmikben meg ebben aműsorban a próbák miért olyan rohadt gusztustalanok.
mérnem lehet tényleg valami bátorság próba, mint hogy mindig valami vödör szarral öntik nyakon az emebreket. Valaki ezt élvezi.
Az szerintem eléggé beteges....
(elfordulva beszúrja)
-
#564 lol :D -
#563 énis láttom mert hasonlit a feje egy disznóra....... -
ShaiHulud #562 szerintem kifejezetten aranyos a Patricia, persze nem egy szepsegkiralyno, de en latom benne a sajat bajat es szexepiljet. szoval van benne valami, ami meg tudja ragadni a fantaziamat (pozitiv ertelemben). -
#561 jó, bocs -
Dean Winchester #560 azért a tisztelet mindekinek jár...
szal ha lehet atovábbiakban vagy rendesen írd le a nevüket vagy ne irj semmit!
amúgy én is gondoltam,hogy ő fog hazamenni hiszen nem nyújtott nagyon semmit :S
a top4 be aki bent lessz.
Bárdosi,Éva,Benkő,Soma, -
Laceeka82 #559 most erre mit mondjon az ember, hogy nem úgy néz ki, mint egy szépség királynő? Hát nemtom, az Éva is smink nélkül... Csak hátulról playboy-jal a hátán...:D:D:D:D:P:P:P:D:D:D:D:D:D:D -
#558 ha nem mutatná ki a FOGA fehérjét, akkor nem is lenne olyan ronda :D -
#557 nem is tünt annyira rondának, sőt... -
#556 az a nő tényleg gecironda, egyetértek mamával. -
#555 :DD -
#554 te is ronda vagy. -
#553 A Benkőnek van lánya?:O
És rendes szokott vele lenni? CSODA! Patrícia még mindig gecironda szegény. Amúgy: Hogy a francba kaphatnak levelet? Szoltak a barátoknak/rokonoknak/családnak hogy lesz ez a próba írjanak levelet? -
#552 szegény :D -
#551 direkt így, kisbetűkkel -
#550 patrícia -
#549 ki húz haza? a nyáladzós részt már nem volt kedvem nézni -
Laceeka82 #548 na megmondtam, hogy ő húz haza.. ki kiváncsi rá? :D:D
-
#547 most nyertek, vagy nem? -
#546 jó ez a feladat :D -
#545 looooooooooooooooool ez a próba -
#544 inább bárdosi fejét kéne kirakni vagy győzikéét -
#543 talán így jobb...
-
adsa #542 ez kemény -
#541 van benne valami...
-
Larvin #540 én nem rúgnám ki az ágyamból -
#539 amúgy ki az a nő?:D -
Daza500 #538 Ez tulajdonképpen hasonlít a Benkőre.