1703
celeb

Ha ezt a szöveget olvasod, akkor a böngésződ nem támogatja a frame-eket,
melynek hiányában nem tudod megtekinteni az itt levő tartalmat...
  • gibson9
    cigány
  • kovi04
    Roma, nem román.
  • DJKonya
    kajak már a f***om kivan azzal a rákos győzikével. Hülye román nem mer hozzányulni még a disznóhoz sem aztán mindig neki van a legnagyobb pofája jajj hogy én milyen kemény voltam meg minden. Mindig úgy meséli a dolgokat mint ha hős lenne. Most azt mondja nagyon meg kellet küzdeni érte. Azt ő nem csinált semmit hát kajak én Éviből nem néztem volna ki hogy ilyen könnyen pakolgatja az angolnákat győzike meg ott bőg azt még a vízbe se mer belemenni. Mikor volt az a nemtom mi mikor egymást utánozták vagy parodizálták akkor is ő hogy szivatta Somát aztán még neki állt feljebb amit Soma mondott róla. Hát elmehet a jó annyába. Az elején is olyan pancser volt. Kajak ő volt a legrosszab választás aki bekerülhetett a műsorba inkább maradt volna otthon.
  • gibson9
    Jézus.. most meg sajnáltatja magát :D és mindenki őt vigasztalja.. áááá Meg azt mondja Ő találta meg a ládát.. hát mivel Ő ment elől jóhogy ő találta meg :D ha Éva megy elől, akkor Ő találja meg.
  • gibson9
    Mekkora balf*sz ez a Győző :@ Mindenki Márkot szidja állandóan, hogy kis buzi, meg nyálas stb. de mégis megcsinálta ezt is. Győző meg a feladat végén istenítette magát megint, hogy "a végén egy nagy meredek dombot megkellett mászni".. szánamas ez a Győző.
  • pdpd
    Szerintem ma nem 1 csaj fog kiesni. De azért "megint felvihetnék" a Czenét a Balázsék hogy beszélgessenek vele,mert ha így folytatja hamar kiesik.
  • ShaiHulud
    ahogy gondolod.
  • Mr Csé
    ortt nem engedi levágni a malackát
  • adsa
    azért mert, a víz szennyezett és megengedték, hogy az automatát használják...
  • Narxis
    lol
  • M@TriX
    a vízivás nem úgy van, hogy ők forralnak vizet?

akkor az automata vésztartalék? :)
  • gibson9
    Hát ezen a képen elég ocsmány képe van Heninek is :D és most nem a hajában lévő dzsuva miatt mondom..
  • M@TriX
    hát bevallom nem nézem ezt a műsort, de azt végképp nem értem, hogy a Survivor meg ilyesmikben meg ebben aműsorban a próbák miért olyan rohadt gusztustalanok.

mérnem lehet tényleg valami bátorság próba, mint hogy mindig valami vödör szarral öntik nyakon az emebreket. Valaki ezt élvezi.

Az szerintem eléggé beteges....

(elfordulva beszúrja)

• Narxis
    lol :D
  • Carlos HUN
    énis láttom mert hasonlit a feje egy disznóra.......
  • ShaiHulud
    szerintem kifejezetten aranyos a Patricia, persze nem egy szepsegkiralyno, de en latom benne a sajat bajat es szexepiljet. szoval van benne valami, ami meg tudja ragadni a fantaziamat (pozitiv ertelemben).
  • FZoleee
    jó, bocs
  • Dean Winchester
    azért a tisztelet mindekinek jár...
    szal ha lehet atovábbiakban vagy rendesen írd le a nevüket vagy ne irj semmit!
    amúgy én is gondoltam,hogy ő fog hazamenni hiszen nem nyújtott nagyon semmit :S
    a top4 be aki bent lessz.
    Bárdosi,Éva,Benkő,Soma,
  • Laceeka82
    most erre mit mondjon az ember, hogy nem úgy néz ki, mint egy szépség királynő? Hát nemtom, az Éva is smink nélkül... Csak hátulról playboy-jal a hátán...:D:D:D:D:P:P:P:D:D:D:D:D:D:D
  • gibson9
    ha nem mutatná ki a FOGA fehérjét, akkor nem is lenne olyan ronda :D
  • Narxis
    nem is tünt annyira rondának, sőt...
  • Szolnokboy1
    az a nő tényleg gecironda, egyetértek mamával.
  • Narxis
    :DD
  • FZoleee
    te is ronda vagy.
  • mama 2
    A Benkőnek van lánya?:O
    És rendes szokott vele lenni? CSODA! Patrícia még mindig gecironda szegény. Amúgy: Hogy a francba kaphatnak levelet? Szoltak a barátoknak/rokonoknak/családnak hogy lesz ez a próba írjanak levelet?
  • Narxis
    szegény :D
  • FZoleee
    direkt így, kisbetűkkel
  • FZoleee
    patrícia
  • Narxis
    ki húz haza? a nyáladzós részt már nem volt kedvem nézni
  • Laceeka82
    na megmondtam, hogy ő húz haza.. ki kiváncsi rá? :D:D
  • FZoleee
    most nyertek, vagy nem?