Celeb vagyok, ments ki innen!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Túl tiszta minden körülöttük
-> Panaszkodtak Benkõ szagára
+ mikor megérkeztek az volt az elsõ döbbenet, hogy minden tiszta sár
2. Rendes ételt (mûsorban is elhangzott, pl. Márk által), ruhát kapnak
->kapnak ételt csak az nem mind1, hogy mennyit
+extrákat csak a plussz feleadatokkal nyerhetnek
3. Szinte minden táborozáshoz szükséges eszköz a rendelkezésükre áll
->hát szép volna, ha nem 😄
4. A tábor környezetében egyedül csak lepkék, és apró gyíkok vannak, holott - a mûsor szerint - a dzsungelben "élnek"
-> valószínû nem a vadállatok közelében építették fel a tábort, ez logikus
5. A biztonságukra számos ember vigyáz
-> szép is volna, ha nem
6. Nincsenek "live" kamerák
-> na ez egy világos érv és nem tudok vele vitatkozni, mindenesetre az esti bejelentkezés tuti live, mert voltak képhibák, mûsoridõ-csúszás stb.
7. A stáb köztük ill. mellettük él - ergo, nincsenek egyedül
-> ez nem egy haláltábor persze, hogy vigyáznak rájuk
8. A próbák dedósak
-> hát én nem másznék be egy kígyókkal teli szûk dobozba az biztos, még akkorsem, ha nem mérgesek, és ha ünnepelt sztár lennék (magyar szinten!!!) nem vetném alá magam olyan dolognak, hogy egy rakás turhát öntenek a nyakamba és még vigyorogjak is hozzá
Szerintem meg épp, hogy kegyetlenek a próbák, én nem csinálnám, van annyi önbecsülésem, hogy nem csinálok magamból komplett idiótát a pénz kedvéért. Õket viszont nem sajnálom, mert ha válalták meg is érdemlik, és bevallom kicsit kárörvendve nézem õket, bár azt nem kívánom, hogy bajuk essen.
9. Tiszták = szappan és tiszta ruha...
->Nézted már Horváth Évát, hogy néz ki?
Amúgy meg tök egyértelmû, hogy kapnak mindent, mert ellenkezõ esetben a bírkózó gyerek már tuti csinált volna egy lándzsát, vagy egy íjjat és elindult volna levadászni, valami jószágot, vagy halat fogni, de ezek csak fetrengenek egész nap, tehát... mert ha olyan rohadt éhesek lennének mint, ahogy azt állítják akkor már mindegyik elindult volna valami kajáért.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Balázs mellett semmit nem ér , mondjuk magába se érne sokat
Legalább lenne ott 1-2 webkamera,hogy élõben lássam ott vannak e éjjel-nappal.
Ez így csak egy nagy kamu!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azután vártam a szavazás végeredményét.
És amikor a Czenét hozták ki "nyerõnek", akkor már biztos voltam benne, hogy ezt nagyon elrontották......
Tuti, hogy fel lettek véve a mûsor egyes részei elõre.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
csak itt nem falak vannak körülöttük, hanem egy kipucolt erdõsáv
Szappan, törölközõ: nem OK
A védelem: nem OK - a természetben ki õrizné az embert?
Szerintem, akkor lenne reálisabb, ha mondjuk éjszakai õrséget kellene szervezniük.
Remek kis feszültség forrás lenne, feldobná a mûsort és még inkább próbatételnek lehetne tekinteni, mint ezeket a bohóckodásokat, amiket mesterséges körülmények között "szenvednek el"...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
1. Túl tiszta minden körülöttük
2. Rendes ételt (mûsorban is elhangzott, pl. Márk által), ruhát kapnak
3. Szinte minden táborozáshoz szükséges eszköz a rendelkezésükre áll
4. A tábor környezetében egyedül csak lepkék, és apró gyíkok vannak, holott - a mûsor szerint - a dzsungelben "élnek"
5. A biztonságukra számos ember vigyáz
6. Nincsenek "live" kamerák
7. A stáb köztük ill. mellettük él - ergo, nincsenek egyedül
8. A próbák dedósak
9. Tiszták = szappan és tiszta ruha...
Örülök, hogy tévedtem.
vízeésen felfelé itt van a 2. adásban 11 prec körûl
"Celeb vagyok ments ki innen Szép summát kapnak a 18 napos kalandért a sztárok
Gyõzikét 2,5 millióért szívatják.
Kegyetlen bánásmódban részesülnek a Celeb vagyok, ments ki innen! címû mûsor játékosai! Gyõzike, Dér Heni, Soma, Falusi Mariann, Horváth Éva, Szabó Patrícia, Benkõ Dániel, Czene Attila, Bárdosi Sándor, Mark és Steiner Kristóf – õk azok, akik nem csak a civilizációtól távol mérettetik meg magukat Argentína esõerdeinek mélyén, hanem szigorú szabályrend szerint kell élniük."
Na most Gyõzike, Dér Heni, Soma, Falusi Mariann, Horváth Éva, Szabó Patrícia, Benkõ Dániel, Czene Attila, Bárdosi Sándor, Mark az oké, õk tényleg mentek. De A Steiner Kristóf mit keres a felsorolásban ha õ nincs is ott?
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
A Sugarloaf énekesnõje?! Az egy régi csapat. A vizihullás daluk - meztelenül énekelte az énekes - óriási volt 😊
Horváth Évában egyébként az évek óta villogtatott értelem tetszik: voltak bulváros dolgai neki is
A Dér Heni csak nem énekes? Jó hangja - az alakja mellett - van.
Kérdés: ki ez a Dér Heni? Életemben nem hallottam róla...
Kiderült már, hogy a Patrícia kinek a kicsodája?
1. nap: Gyõzike - igen, volt
2. nap: Soma - igen, volt
3. nap: Benkõ - igen, volt
4. nap: Czene - igen, volt
5. nap: Éva lesz
6. nap: Sanyi lesz
7. nap: Mariann lesz
8. nap: Mark lesz
9. nap: Patrícia lesz
10. nap: Heni lesz
Holott, ha valóban a néptõl függne, akkor csak Gyõzike szenvedne... <#eplus2>#eplus2><#vigyor>#vigyor>
Gratula Retek Klub:S.
Azt, hogy az egész már fel lett véve! Ugyanis, akkor adták le, amikor Balázsék még csak lemenõben voltak a táborba, hogy bejelentsék, ki megy tegnap (?) próbára...
Hogytudnak megküzdeni elemekkel,élőlényekkel.Biztosan találkoztak volna veszéllyel.
Go Jeff Go!!!!
Végülis én is bevállalnám simán. Hisz effektív bajod nemlehet,csak ha fóbiában szenvedsz.Ha mondjuk pókokat raknának,meg nyílméregbékát,meg elektromos angolnát,esetleg kisebb kajmánokat,vagy hangyákat,termeszeket.Nah az bátorság lenne!Bár szerintem akkor kelene az orvosi stáb is azonnal:-)
Egy közepes méretű kígyó,főleg ami nem is nagyon veszélyes,max pici harapás,vagy madrak,meg patkányok,főleg elég félénknek tűntek,meg kicsi malac.hmmm..Szóval ez nem valami acélos.
Ezt úgy lehetet volna megcsinálni,ki mitől fél,és akor azt rakni neki!Hohy letudja e győzni a maga félelmeit,mint Győzike aki ugyebár nemtudta.Pedig azok a békák,kígyók sem voltak vezsélyesek,csak esetleg szép példányok.
Go Jeff Go!!!!
ebben már szvsz tényleg túl sok a "luxus"
ááá tiszta ratyi az egész ilyen nincs szinte mindent megkapnak.