1703
Ha ezt a szöveget olvasod, akkor a böngésződ nem támogatja a frame-eket,
melynek hiányában nem tudod megtekinteni az itt levő tartalmat...
-
Dean Winchester #617 a helyes link.
http://www.sg.hu/cikkek/63306/ujabb_sztarcsapatot_dob_ki_a_dzsungelbe_az_rtl_klub -
Dean Winchester #616 meg alapból vagányabb,hogy azt halljuk : az argentín esőerdőben,dzsungelbe ...stb :D mint hogy itthon a Bükkben :S -
#615 Igazából 3 feladatot csinálnak naponta :D Van a bátorságpróba, a kincsvadászat, meg mindig kapnak valami levelet, hogy énekeljenek, vagy táncoljanak stb. De ezek ellenére a műsort tényleg meglehetett volna csinálni bárhol máshol alacsonyabb költségvetésből. Nem nagyon használták ki a környezeti lehetőségeket. Egyedül az első részben volt amikor vízesésről ereszkedtek le, na azt nehéz lenne Mo.-on megcsinálni, de volt az amikor Czene bátorságpróbája volt és lekellett ereszkednie valami kis domboldalon, ahonnan folyt le a patak :D Na ezt még itthon is meglehetett volna csinálni. A dögöket is nem a dzsungelből szedik ott össze, hanem elhozzák valami állatkertből, vagy tropikáriumból, egyéb helyekről, szóval ez is megoldhtó lenne akkor itthon. Csak hát jobban illik a sok kígyó, meg egyén rusnyaság a dzsungelhez, mint itthon egy bükkerdőbe :D -
#614 Egyébként ezek most azért vannak ott hogy naponta egy azaz egy feladatot végrehajtsanak? a nap töbi rsézében meg éhezzenek? mert ez a bükkben is le tudták volna forgatni vagy a botanikus kertben, azt a sok kigyot meg tucskot itthon is be lehet szerezni, akkora luzer ez a musor, pláne azok akik még nézik is rendszeresen.... -
#613 éz a 604 és kérdésre a válasz -
#612 Celeb vagyok, ments ki innen!-Benkőt halálosan megfenyegetik -
#611 Elrontottad a linkelést:P. -
Dean Winchester #610 egy kis ízelítő a cikkből:
Meg nem erősített hírek szerint valahogy RTL-es berkekben kitudódott, hogy a TV2 a népszerű, de sok helyen mégis megbukott formátum, az I'm a Celebrity, Get Me Out Of Here mintájára készít új, saját fejlesztésű valóságshow-t Frei Tamás vezetésével. Erre az RTL azonnal megvette az eredeti külföldi formátumot, hogy immáron sokadjára előzze meg a TV2-t a hasonló témájú műsorok csatájában azzal, hogy sajátját hamarabb teszi képernyőre. Miközben Freiék még csak csepegtetik a neveket, hogy náluk kik fognak Botswanába utazni, az RTL Klub gyorsan összepakolta celebjeit és Argentínába röptette őket, hogy a nézők kénye és kedve szerint kínozhassa őket. -
Dean Winchester #609 -
Dean Winchester #608 nekem nem csinált semmit :D
am kössz ;) -
#607 megnyitod, ugrál az ablak összevissza megállás nélkül ...amúgy picit se régi trükk...ezt a linkt már 1éve ismerem...-.- -
Dean Winchester #606 sztem a hivatalos honlapon fennt van minden műsor,vagy egyéb helyeken tuti megtalálható!
asszem 3 nappal ezelőtti adásban volt ez az incidens,már ha arra gondolsz amikor a sanyi nekiesett ezekkel (az említett) szavakkal a dánielnek. -
Dean Winchester #605 csak nem a thesód pártolod :D
már bocs,de a linked mi lenne? -.-
mai részről lemaradtam,vagyis láttam vmi belőle és jól láttam,hogy a bárdosi ment el?
sanyika ezt mondta??? komolyan viccnek szánta a malac levágást? :O
"Disznót levágni, dehogy csak vicc volt az egész, Benkő jó fej csak egy kicsit furcsa" -
benkoszabi #604 üdv. hol tudnám megnézni a "miért nem mész el az anyádba" felvételt? mármint a teljes részt, márha a tv-ben leadták...szal melyik adás volt, hányadikán? ugye a mai volt a 12. adás, (12.nap) - éán ebből az elég durva részből lemaradtam, megnézném, de nemtom hol keressem....meg miért ugrottak ennyire egymásnak? -
Larvin #603 A czene attilának is azt mondta, hogy "én ezeket semmibe sem veszem"
Nem tudom, ha ezt itthon megtudja a Horváth Éva, akkor mit szól hozzá (ha olyan jóbarátok) -
#602 Loool, A Bárdosi menyire egy kétszínű sunyi patkány!!!
Nem szó szerint idézem, csak a lényeget: Disznót levágni, dehogy csak vicc volt az egész, Benkő jó fej csak egy kicsit furcsa....(Miért nem mész az ANYÁDBA!!!!!)
-
Larvin #601 jó, bocsánatot kérek, de annyira fel tud az ilyesmi idegesíteni -
Larvin #600 eltévesztetted a topicot
szerintem ezt keresed
tapló -
pdpd #599 Márk vajon miért nem emelgette a Mariant? -
ShaiHulud #598 benne volt meg a kincskereses korul, mivel az meg tegnap volt es csak azutan szavazodott ki. -
#597 Benne volt Czene?:O
Szerintem te rosszúl láttad:D. -
ShaiHulud #596 mivel a musor tobbek kozt a tegnapi esemenyek osszefoglaloja, elo musorvezetessel, ill a kiszavazas resze is elo. -
#595 a malacot is ki lehet szavazni?:D -
#594 nagyon érdekes a mai részben benne van a Czene Attila ja meg hogy Évának ki van festve a szeme. -
RedRiot #593 " Kajak ő volt a legrosszab választás aki bekerülhetett a műsorba inkább maradt volna otthon."
Dehogyis! Neki és Benkőnek kéne végig bentmaradnia - az lenne a show, talán még vér is folyna. :) -
#592 az az izomagyu hogy beszélt már egy idős emberrel ? lehet hogy náluk otthon igy beszélnek a vénekkel sztem elég durva -
#591 cigányvértől mit vársz?ezek jobbak nemlesznek úgyse.. -
#590 ragadozó.. -
#589 3 cm-es vérgyík... -
#588 Hasonlít, de köze sincs hozzá :D A gyík is hasonlít a kígyóra, csak annak van lába :D Na és azt megfogta a farkánál fogva múltkor (bár ott is sírt előtte vagy 10 percet) Most is csak csinálta a Győzike Show-t. Nem hiszem el, hogy még arra sem volt képes, hogy megÉRINTSE azt a szerencsétlen angolnát.. :D -
ShaiHulud #587 elsosorban a kigyoktol fosik es az a hal angolna volt, ami elegge hasonlit a kigyora:D -
#586 Loooool. Ezek tudnak valamit. Esik az eső de a tűz ég(na jó füstőlőg). Balázék rongyááztak a podiumnon, de a táborlakók tök szárazad!
És menyire tudja az RTLklub befolyásoni a nézőket!!!! Tegnap Már-ot akarták a "nézők" elküldeni MA meg se emliteték. NAGY KAMUUU AZ EGÉSZ MŰSOR.
Győzike a nagy hentes, oszt fosik a halaktól!!!!!! Kemény csávó! -
cargame #585 Mert rossz volt az idojaras. -
kovi04 #584 Végül 30 perc lett a csúszás. -
#583 Technikai gondok voltak az elején, amíg nem volt kapcsolat leadtak egy összefoglalót. győzike egy buzeráns fasz amúgy, szar. -
#582 passz, de már legalább 10 napjuk volt rá, de nem írják át, miért is kéne... amúgy grat nekik, "nem jött össze az élő kapcsolás"... -
kovi04 #581 Elvileg mindig 20:15-kor kell vége lennie minden nap a műsornak. Ehhez képest ma is lesz egy bő negyedórás csúszás. Miért nem képesek normális időbeosztást készíteni a magyar TV-k élő műsoroknál ? -
#580 győzike: "dániel nem a csapat tagja..."
ha ő nem lett volna, akkor a puzzle-t se tudta volna kirakni, hogy rohadna meg a győző ahol van :D -
pdpd #579 Éva tette az angolnát Márk pólójába,győzike mennyen a jóédes any**ba. Márk is lement a hegyről,de győzike ment először,ezért ő let a nagy hős. Mondja hogy megtalálta a ládát most meg szidja Czene Attilát. Márk és Éva volt a menő,győzike pedig a nagy csecsemő. -
#578 "aztakutyabetyároskutyaszenvedílyit"