Celeb vagyok, ments ki innen!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A mûsor csak akkor élõ amikor a szavazás van, és bejelentik az eredményt, valamint a felkonfjai a nap eseményeinek (ami felvételrõl megy)

1. Túl tiszta minden körülöttük
-> Panaszkodtak Benkõ szagára
+ mikor megérkeztek az volt az elsõ döbbenet, hogy minden tiszta sár

2. Rendes ételt (mûsorban is elhangzott, pl. Márk által), ruhát kapnak
->kapnak ételt csak az nem mind1, hogy mennyit
+extrákat csak a plussz feleadatokkal nyerhetnek

3. Szinte minden táborozáshoz szükséges eszköz a rendelkezésükre áll
->hát szép volna, ha nem 😄

4. A tábor környezetében egyedül csak lepkék, és apró gyíkok vannak, holott - a mûsor szerint - a dzsungelben "élnek"
-> valószínû nem a vadállatok közelében építették fel a tábort, ez logikus

5. A biztonságukra számos ember vigyáz
-> szép is volna, ha nem

6. Nincsenek "live" kamerák
-> na ez egy világos érv és nem tudok vele vitatkozni, mindenesetre az esti bejelentkezés tuti live, mert voltak képhibák, mûsoridõ-csúszás stb.

7. A stáb köztük ill. mellettük él - ergo, nincsenek egyedül
-> ez nem egy haláltábor persze, hogy vigyáznak rájuk

8. A próbák dedósak
-> hát én nem másznék be egy kígyókkal teli szûk dobozba az biztos, még akkorsem, ha nem mérgesek, és ha ünnepelt sztár lennék (magyar szinten!!!) nem vetném alá magam olyan dolognak, hogy egy rakás turhát öntenek a nyakamba és még vigyorogjak is hozzá

Szerintem meg épp, hogy kegyetlenek a próbák, én nem csinálnám, van annyi önbecsülésem, hogy nem csinálok magamból komplett idiótát a pénz kedvéért. Õket viszont nem sajnálom, mert ha válalták meg is érdemlik, és bevallom kicsit kárörvendve nézem õket, bár azt nem kívánom, hogy bajuk essen.

9. Tiszták = szappan és tiszta ruha...
->Nézted már Horváth Évát, hogy néz ki?

Igazad van! Nem tom nekem anno a Survivor sokkal jobban átadta a dzsungel feelinget! Ez meg olyan kb mintha egy studió lenne berendezve egy dzsungelnek😄

Shep
Hát de most õszintén szerintetek, ha tényleg a dzsungel közepén lennének, senki által nem védve, mindenféle veszélynek kitéve akkor melyikük vállalta volna el ráadásul 3 hétig, minden nélkül?
Amúgy meg tök egyértelmû, hogy kapnak mindent, mert ellenkezõ esetben a bírkózó gyerek már tuti csinált volna egy lándzsát, vagy egy íjjat és elindult volna levadászni, valami jószágot, vagy halat fogni, de ezek csak fetrengenek egész nap, tehát... mert ha olyan rohadt éhesek lennének mint, ahogy azt állítják akkor már mindegyik elindult volna valami kajáért.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Bazz ennyire lama ne legyel ember mert csak egeted magad...inkabb nyisd ki a kis szemecskedet....most komolyan te tudod h ki az a Czene aTtila?? Nez utannah h nez ki??? Es meg elmondom te eszleny h ha eszrevetted volna mindig eloben kapcsoljak mert vannak bakik, hibak ...stb...sok lama<#falbav>

Ja és a másik h az a Vadon János , h mennyire de nem tud mûsort vezetni😄. eszméletlen

Balázs mellett semmit nem ér , mondjuk magába se érne sokat

Télleg am ebbe az 1 órába kb amit leadnak este mi van? ülnek körbe, mindenki túlbeszél mindenkit, aztán kiválsztanak vkit "véletlenszerûen " aki elmegy arra a feladatra. Elmegy 2 ember a dobozért amiért szintén nem csinálnak szinte semmitsem. Kb ennyi, elvannak õk ott szép nyugodtan, csak nem tom , h minek kellett ennyire felhúzni az egészet, mikor nagyon nem egy nagy durranás az egész.

Azt sem mutatják soha,hogy fát gyüjtenek.Pedig ahoz sok fa szükséges,hogy a tûz folyamatosan égjen.Mindig azt mutatják,hogy csak ülnek vagy fekszenek.Se mosogatás se budi tisztítás.
Legalább lenne ott 1-2 webkamera,hogy élõben lássam ott vannak e éjjel-nappal.
Ez így csak egy nagy kamu!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rita79
Én is észrevettem, de azt hittem annyira amatõrök nem lehetnek, hogy ilyet bejátszanak....
Azután vártam a szavazás végeredményét.
És amikor a Czenét hozták ki "nyerõnek", akkor már biztos voltam benne, hogy ezt nagyon elrontották......
Tuti, hogy fel lettek véve a mûsor egyes részei elõre.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Narxis
Szerintem az õrzés nélküli dzsungelben nem lett volna az a celeb aki belemegy. 😊 A szappan a legkisebb probléma, inkább ne manipulálnák a szavazásokat és találnának ki komolyabb feladatokat. Ha ezek meglennének mindenki leszarná, hogy miért kapnak szappant. Mondjuk akkor át is lehetne írni a címet Gyõzike vagyok, ments ki innen-re.. 😊)

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

gyakorlatilag így az egész mûsor egy való világ x "sztárokkal"
csak itt nem falak vannak körülöttük, hanem egy kipucolt erdõsáv

IMYke2.0.0.0
A hideg vízbeni fürdés: OK
Szappan, törölközõ: nem OK
A védelem: nem OK - a természetben ki õrizné az embert?
Szerintem, akkor lenne reálisabb, ha mondjuk éjszakai õrséget kellene szervezniük.
Remek kis feszültség forrás lenne, feldobná a mûsort és még inkább próbatételnek lehetne tekinteni, mint ezeket a bohóckodásokat, amiket mesterséges körülmények között "szenvednek el"...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Köszi, ezt észre se vettem...

Narxis
Nagyrészt egyetértek, de pl. a tisztaság rajtuk múlik. Egy nap 2-szer fürdenek vagy tisztálkodnak. Õrizni meg azért kell õket, hogy ne legyen tragédia. A Survivor se egy vadállatoktól hemzsegõ szigeten játszódott szerintem. A többivel viszont teljesen egyetértek.

És cigit is kapnak, tegnap a Soma ott szívta...

IMYke2.0.0.0
Olyan az egész mûsor, mintha a panelközi kis parkba mentek volna le szombat délután, melegítõben táborozni, s ha valami kell, akkor felugranak a lakásba...

IMYke2.0.0.0
Foglaljuk össze, hogy miért nem valódi a mûsor, szerintünk:

1. Túl tiszta minden körülöttük
2. Rendes ételt (mûsorban is elhangzott, pl. Márk által), ruhát kapnak
3. Szinte minden táborozáshoz szükséges eszköz a rendelkezésükre áll
4. A tábor környezetében egyedül csak lepkék, és apró gyíkok vannak, holott - a mûsor szerint - a dzsungelben "élnek"
5. A biztonságukra számos ember vigyáz
6. Nincsenek "live" kamerák
7. A stáb köztük ill. mellettük él - ergo, nincsenek egyedül
8. A próbák dedósak
9. Tiszták = szappan és tiszta ruha...

Pharaoh
A szavazás tisztaságában én is kételkedem, érdekes, hogy mindig az kapja a feladatot akihez a legjobban illik. A nép inkább szopatni akar.

IMYke2.0.0.0
Értem. Köszi az információt.
Örülök, hogy tévedtem.

Pharaoh
Az nem az a vízesés volt, ezen felfelé ment a próbán meg lefelé kell menni.
vízeésen felfelé itt van a 2. adásban 11 prec körûl

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Én úgy tudom: 3 hétig.

IMYke2.0.0.0
Attól, hogy õ vállalta a felkérést... 😊

mama 2
Úgy olvastam újságíró...

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Ki ez a Szabó Patrícia amúgy, és mitõl celeb?

mama 2
Ezt most találtam:
"Celeb vagyok ments ki innen Szép summát kapnak a 18 napos kalandért a sztárok
Gyõzikét 2,5 millióért szívatják.
Kegyetlen bánásmódban részesülnek a Celeb vagyok, ments ki innen! címû mûsor játékosai! Gyõzike, Dér Heni, Soma, Falusi Mariann, Horváth Éva, Szabó Patrícia, Benkõ Dániel, Czene Attila, Bárdosi Sándor, Mark és Steiner Kristóf – õk azok, akik nem csak a civilizációtól távol mérettetik meg magukat Argentína esõerdeinek mélyén, hanem szigorú szabályrend szerint kell élniük."
Na most Gyõzike, Dér Heni, Soma, Falusi Mariann, Horváth Éva, Szabó Patrícia, Benkõ Dániel, Czene Attila, Bárdosi Sándor, Mark az oké, õk tényleg mentek. De A Steiner Kristóf mit keres a felsorolásban ha õ nincs is ott?

mama 2
igen, Heni a Sugarloaf énekese😊. És szvsz õ a legszebb a lány csapatban... Amúgy meddig fog ez a mûsor tartani?

IMYke2.0.0.0
Ááááá. Rákattintottam a ReTek-re...
A Sugarloaf énekesnõje?! Az egy régi csapat. A vizihullás daluk - meztelenül énekelte az énekes - óriási volt 😊

IMYke2.0.0.0
Csak azért, mert a Horváth Éva mellett ez a Dér Heni lány is szimpi... <#love11>

Horváth Évában egyébként az évek óta villogtatott értelem tetszik: voltak bulváros dolgai neki is , ám egyre inkább érett és okos nõ benyomását kelti, melyben erõs szerepe van az általunk annyira nem kedvelt média szereplésnek, és a magánéletében történt dolgoknak is.

A Dér Heni csak nem énekes? Jó hangja - az alakja mellett - van.

IMYke2.0.0.0
Azért azt gyorsan, frissiben hozzáteszem: a fiatalabb "lányok" a csapatban rendkívül jó alakkal bírnak.
Kérdés: ki ez a Dér Heni? Életemben nem hallottam róla...
Kiderült már, hogy a Patrícia kinek a kicsodája?
.

gibson9
Legalábbis 2 naponta biztos 😄 "Jajj ez nagyon kígyó" XD

IMYke2.0.0.0
Szerintem:
1. nap: Gyõzike - igen, volt
2. nap: Soma - igen, volt
3. nap: Benkõ - igen, volt
4. nap: Czene - igen, volt
5. nap: Éva lesz
6. nap: Sanyi lesz
7. nap: Mariann lesz
8. nap: Mark lesz
9. nap: Patrícia lesz
10. nap: Heni lesz

IMYke2.0.0.0
Arról nem is beszélve, hogy mindennap más fog menni próbára...
Holott, ha valóban a néptõl függne, akkor csak Gyõzike szenvedne... <#eplus2><#vigyor>

mama 2
Szóval akkor ezek szerint az egész szavazás, miszerint a nézõk döntik el ki megy bátorságpróbára egy nagy kamu,átverés,f*szság,etc.,etc.
Gratula Retek Klub:S.

IMYke2.0.0.0
Õ volt - ismerem Czenét.
Azt, hogy az egész már fel lett véve! Ugyanis, akkor adták le, amikor Balázsék még csak lemenõben voltak a táborba, hogy bejelentsék, ki megy tegnap (?) próbára...

mama 2
Szerintem nem õ volt... De ha igen, akkor ez mit bizonyít?

IMYke2.0.0.0
Nem tûnt fel senkinek, hogy még a próba elõtt be lett vágva, ahogy Czene ereszkedik le a vízesésen?????!!!! - a szavazást propagáló klipben tettenérhetõ volt.

hja,nem is annyira kemény ez a dzsungelben lét mint ahogy beharangozták 😞
😊

MrSpock
Vagy esetleg valami jó kis dzsungeltúra,mondjuk egy 10km-es:-)Mindenkire nyomkövetőt,ha vaalmi gond lenne,és figyelni,hogy mikor,hogyan jutnak el a célig,és szakaszokra bontani,mint egy rallyversenyt,nah az még jó kihívás lett volna!
Hogytudnak megküzdeni elemekkel,élőlényekkel.Biztosan találkoztak volna veszéllyel.

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Mondjuk ez a bátorságpróba nemvolt valami erős.
Végülis én is bevállalnám simán. Hisz effektív bajod nemlehet,csak ha fóbiában szenvedsz.Ha mondjuk pókokat raknának,meg nyílméregbékát,meg elektromos angolnát,esetleg kisebb kajmánokat,vagy hangyákat,termeszeket.Nah az bátorság lenne!Bár szerintem akkor kelene az orvosi stáb is azonnal:-)
Egy közepes méretű kígyó,főleg ami nem is nagyon veszélyes,max pici harapás,vagy madrak,meg patkányok,főleg elég félénknek tűntek,meg kicsi malac.hmmm..Szóval ez nem valami acélos.
Ezt úgy lehetet volna megcsinálni,ki mitől fél,és akor azt rakni neki!Hohy letudja e győzni a maga félelmeit,mint Győzike aki ugyebár nemtudta.Pedig azok a békák,kígyók sem voltak vezsélyesek,csak esetleg szép példányok.

Go Jeff Go!!!!

gibson9
még1 survivort kellett volna csinálni inkább, csak celebekkel..
ebben már szvsz tényleg túl sok a "luxus"

Narxis
ez a szavazás nagy kamu

roppii
nem gondoltam hogy ilyen flancos kaját fognak kapni

roppii
ez is érdekes hogy a fürdéshez még szappant is kaptak.A survivorben azért ilyen nem volt ott mindent maguknak kellett megcsinálni.

FZoleee
talán nézni kéne a mûsort... azért, mert a bátorságpróbán 10 csillagot szerzett a benkõ...
roppii
most miért kaptak ennyi kaját??(kolbászt,zsemlét meg ilyesmit)
ááá tiszta ratyi az egész ilyen nincs szinte mindent megkapnak.

FZoleee
jól választottak, nem értem mi a baja
Narxis
gyõzõõõõõõõõõõõõõõ, de most mé akadt ki? megint rosszul választottak?😄