Celeb vagyok, ments ki innen!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah detto:😄

Na valaki irta h a Survireben malacot kaptak...hat itt is megkaptak 😄

vagjak le, vagjak le :😄😄D:xD Benko monyon lee XD
Bardosi helyebe szajba rugtam volna alapbol XD 😄<#idiota>

Narxis
neeeeeeeeee, szegény malac 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

caseih9400
abból a kisdisznóból egy ember se lakna jól hagyjálmár 😄D

khm...khm...

azé azt megnézném , hogy gyõzike levágná😄

Narxis
😄DDDDDDDD

caseih9400
"Engedd el a disznót nem engedem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

khm...khm...

Narxis
looooooooooool benkõ

Pharaoh
Mivel nem tehet róla, hogy otthagyta, mert félre vezette balázs szerintem megadták neki mind a tízet.

😄 jah én is. kivi leszek h a sanyi megy e bátorság próbára ah lentebb megjósolták😄

Narxis
Jaja, kamuszar az egész, de a veszekedések jóak. xD

roppii
nem semmi és hogy mondták meg van a 10 csillag.ÁÁ nagy kamu az egész de azért nézem

na akkor beigazolódott😄

caseih9400
Láttam énis...

khm...khm...

nézd majd vissza lehet én láttam rosszul d enniyre n vok vak az tuti! 😄

roppii
ez komoly????

Narxis
😄DDDDDDDDDDD

roppii
Éva nagyon ügyes volt megszerezte mind a 10 csillagot.

caseih9400
"gyerekek eza szakmóm"

khm...khm...

aham épp most volt éva bátorság próbán. 10 csillagot gyûjtött d mikor kiengedték akkor ott volt benn egy csillag:d most mivan?:d

tigeroo
szegény éva😊
megvigasztalnám ^^
jó volt a tegnapi, a gyõzõõõõ és a benkõ veszekedése, meg takarítás a zsungelbe XDXDXD
Há' Gyõzõõ! Az anyád úristeénit!!
IMYke2.0.0.0
<#buck><#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bigapó
nincs is nagy baj ezzel, végülis mindenki tudja, hogy a tévében, meg a divatfotókon mûnõk vannak😊

nekem is bejön Évike, ezért mondtam az ágyas dolgot, de azért megijednék😊 aztán persze megbAszélnénk...

The Matrix has you...

IMYke2.0.0.0
Még mielõtt félreérthetõ lenne: a sminkeletlenségre gondoltam.
Tudom, hogy vannak benne inplantátumok.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Az eddig látott jelenetek alapján, nekem semmi bajom azzal a természetességgel, ahogy Éva kinéz. S õ bevállalta (ezt is), márcsak ezért is becsülöm.

bigapó
a van kávé nincs kávé dolog azért van, mert hol "élõ" adást mutatja, hol tegnapit. keverik a kettõt ezért tûnik úgy, hogy már korábban is volt kávé.

ettõl függetlenül igaz dolgokat is írtál (pl, borosta), de van ami magyarázható. mondjuk ez is, mert asszem kaptak borotvát beköltözésnél. mindegy, ha nem tetszik nem kell nézni😊 engem jobban szórakoztat Balázs meg az amatõr partner idétlenkedése, bár elég vérszegény, de hát nem hivatásos nevettetõk, ahhoz Gálvölgyi kellene, csak Õ meg már kiöregedett és lapos lett.
Ami viszont durva, hogy hogy néznek ki több nap után a "szépségeink". A Patrícia egyébként is elég csúnya, de Horváth Éva egyenesen visszataszító smink nélkül😊 reggel megijednék ha mellettem kelne...

The Matrix has you...

IMYke2.0.0.0
Egyébiránt - mivel nem láttam - mit kellett tennie kedvenc "szeleb"emnek?

IMYke2.0.0.0
Esküszöm, hogy csak tippeltem. 😊)))))
De félek, hogy mindennap más lesz.

de legalább ne reklámozták volna be úgy, hogy milyen nagy túlélõ show lesz ez...Ahhoz képest egy szar.S srácok(legalábbis gyõzikén nagyon észrevenni)full frissen borotváltak..Majd biztos a patakban,mi?Simán átjárnak szerintem a hotelbe, ha unják a banánt. Olyan nagyon sok anyagot nem kell forgatniuk...Kaja megint csak vicc..Annyiról akárki simán el lenne.Kávéjuk is volt már, mielõtt kaptak.S mikor a kamerák elõtt is megkapták, még megkérdezte az egyik, hogy akkor hogy a szöszbe fogjuk megõrölni a kávészemeket...Lol..Elõtte meg Benkõ mikor visszament, mindenki a kávét itta ezerrel...A szavazás meg totál kamu..Aki azt irja, hogy nem, hát az elég naiv szerintem...Most talán éva után beküldik majd megint gyõzit, hogy ne legyen feltûnõ, utána meg a többit, aki még nem volt..De ha olyan amatõrök, mint a Balázs partnere, akkor mindenki lesz bátorság próbán kivétel nélkül.....Egy fos, szar...
+ jövõhéten Márk a tv2-n a hal a tortánban
<#wink>
jaja de várjuk csak meg a következõ napokat is !
egyszer eltalálni nem mûvészet ... de most nekik mi értelme lenne,szavazás nélkül beküldeni embereket?
szal sztem a szavazásban nem csalnak...
mama 2
Ma mi volt?Étterembe voltunk, nem láttam😞. Azt tudom hogy éva lesz( és IMY te tényleg megmondtad😄. Már kár nézni szvsz😄).
Milyen bátorság próba lesz?

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

gibson9
Bár, hogy ne legyen olyan feltûnõ a "manipulálás" lehet, hogy majd lassan valakit elküldenek másodszorra. Mert az kicsit gyanús lenne, ha mind a 10 nap 10 különbözõ celeb menne próbára.

caseih9400
LOL! És télleg 😮

khm...khm...

gibson9
na hogy elrontottam :$ szókincs 😄

gibson9
Aranyköpés?? ..szókics XD

most 😄
mi az elõzetes alapján mondtuk az aranyköpését...
FZoleee
Szedd a piszkokot megint <#idiota>
Rita79
Aki itt is festeni akarja magát az már dúúúúrva!
Bár szar lehet ezeknek ilyen põrén kinézni, ahhoz képest, ahogy a magazinokban mutatnak egy kiló sminkben<#hehe>

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

szivar és smink készlet lett volna az ajándék ,pfff
nem frissítettem,de látom egyre gondoltunk 😉
survivor keményebb volt ,de a címe is utlat erre.
celeb vagyok,ment ki innen --a cím is utal rá,hogy annyira kemény nem lehet 😊 (amit õszintén szólva sajnálok)
az,hogy vigyáznak rájuk és ott van a stáb arra azt mondom oké!
de hogy kaját kapnak arra azt mondom nem oké,kapjanak persze de nem ennyire kész ételeket.nyers anyagot és kész,majd elkészítenék maguknak ahogy akarják.

tetszett gyõzõ mondata: " szedjed a piszkokot " 😄DDDDDDD
Rita79
Gyõzike aranyköpése: "Szedd össze a piszkokot!"<#nyes><#eplus2><#hehe>

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

meg még labdájuk is van... és akkor még azt merték mondani, hogy rosszabb lesz, mint a Survivor volt... ott maguknak kellett élelmet szerezniük és nem volt semmijük.. ez a mûsor csõdöt mondott
Pharaoh
Szerintem is túl könnyû dolgul van, a tûzet is gyufával gyújtották meg. Kész kolbászt kapnak, stb. Én adnék nekik egy élõ csirkét vagy kismalacot és csináljanak vele amit akarnak.

IMYke2.0.0.0
Másrészt: akkor hol itt a mûsor? #332

IMYke2.0.0.0
Könnyû kritizálni, ha más már leírta a gondolatait, észrevételeit.

IMYke2.0.0.0
Látszik, hogy a kultúra szele sem csapott meg...