Celeb vagyok, ments ki innen!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bardosi helyebe szajba rugtam volna alapbol XD 😄<#idiota>#idiota>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Há' Gyõzõõ! Az anyád úristeénit!!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
nekem is bejön Évike, ezért mondtam az ágyas dolgot, de azért megijednék😊 aztán persze megbAszélnénk...
The Matrix has you...
Tudom, hogy vannak benne inplantátumok.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ettõl függetlenül igaz dolgokat is írtál (pl, borosta), de van ami magyarázható. mondjuk ez is, mert asszem kaptak borotvát beköltözésnél. mindegy, ha nem tetszik nem kell nézni😊 engem jobban szórakoztat Balázs meg az amatõr partner idétlenkedése, bár elég vérszegény, de hát nem hivatásos nevettetõk, ahhoz Gálvölgyi kellene, csak Õ meg már kiöregedett és lapos lett.
Ami viszont durva, hogy hogy néznek ki több nap után a "szépségeink". A Patrícia egyébként is elég csúnya, de Horváth Éva egyenesen visszataszító smink nélkül😊 reggel megijednék ha mellettem kelne...
The Matrix has you...
De félek, hogy mindennap más lesz.
<#wink>#wink>
egyszer eltalálni nem mûvészet ... de most nekik mi értelme lenne,szavazás nélkül beküldeni embereket?
szal sztem a szavazásban nem csalnak...
Milyen bátorság próba lesz?
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
mi az elõzetes alapján mondtuk az aranyköpését...
Bár szar lehet ezeknek ilyen põrén kinézni, ahhoz képest, ahogy a magazinokban mutatnak egy kiló sminkben<#hehe>#hehe>
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
celeb vagyok,ment ki innen --a cím is utal rá,hogy annyira kemény nem lehet 😊 (amit õszintén szólva sajnálok)
az,hogy vigyáznak rájuk és ott van a stáb arra azt mondom oké!
de hogy kaját kapnak arra azt mondom nem oké,kapjanak persze de nem ennyire kész ételeket.nyers anyagot és kész,majd elkészítenék maguknak ahogy akarják.
tetszett gyõzõ mondata: " szedjed a piszkokot " 😄DDDDDDD
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro