1703
celeb

Ha ezt a szöveget olvasod, akkor a böngésződ nem támogatja a frame-eket,
melynek hiányában nem tudod megtekinteni az itt levő tartalmat...
  • Norbikamion
    Sziasztok.Én is nézem ezt el is olvastam a hozzászólásokat de gibso9 kicsit túlzott.Azé igaza van hogy mi a faszt mondott sztem még azt se tudja hogy mi az a yesterday?!!!De végülis jól beolvasott Benkőnek hogy a Somához felmegy és akar valami dolgot.Nem tudom mi a szart csinál Benkő Dániel.De igaza van hogy valami "energia kitőrései" vannak az 100%.Én elsüllyednék a föld alá ha a Saját lánya mondaná a szemébe hogy mit képzelsz?(Somának is van családja, férje Benkőnek egy lánya és nézzik a műsort és tudja Benkő hogy látják minden egyes mozdulatát és ezt is látták.azért ez durva)Benkőnek kéne már elmennie a ...-ba.
  • IMYke2.0.0.0
    Pontosan.
  • Tikal #655
    Ez a malaclevágás miért volt olyan nagy dilemma? kurvára sajnálja mindegyik, a benkő meg a csajok, aztán hazamennek és megveszik a husát a spar-ban, akkor most mi a különbség? álszent emberek....
  • gibson9
    #650-es hozzászólás alapján: Gáspár "balfasz" Győző
  • mellon
    "Jesztüdéj O má fakr szekrfáj" vagy valami ilyesmi
    Gáspár "súlyember" Győző
  • tigeroo
    súlyember: tehát olyat csinál, amire egy zsák cement is képes
  • caseih9400
    "csakazért mert cigány vagyok???hogy rohadnál el te retek!!!!!"
  • PunkZoli
    súlyember a szinonimája a balfasznak mától : érzitek
  • KennyGTP
    Áhhh. Most Győzőt izézem (de nem szó szerint) hogy mit mondot a bátorság próbáról:
    Nehéz volt de MI megoldotuk. Éva szedte a csillagot, és én voltam a súlyember mert különben Éva leeset volna.
    Tiszta loool a csávó.

Egyébként ez a műsor tiszta Survivor paródia.
  • gibson9
    Húú de nagyon felidegesített ma Győző a bátorságpróbán :@ Teljesen komolyan gondolta, hogy rá nagy szükség volt a feladat végrehajtásában -.- A feladat előtt a János egyedül "szambázott" be a kötél közepére pár másodperc alatt. Győző meg megint Istenítette magát.. áááá.. küldjék már haza könyörgök Ráadásul ma is kijött belőle a cigóvér, mert már nagyon ráakart támadni a Benkőre. Bezzeg amikor a Győzike showban eladta a házát és a Gömbi majdnem megagyalta, akkor már nem volt olyan nagy a szája :D
  • KennyGTP
    Hát igen a Súlyember (így nevezte magát Győzike a bátorság próbán), ma nagy szövege volt, Benkő kangörcsére.
  • PJack
    bazmeg ez a szöveg :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • PJack
    "te tudod mi vagy?.. tudod mi vagy?! egy köcsög"
    :SADSA:_D:AD:D:
  • ShaiHulud
    benkot se kell am felteni.
  • Firerock
    ez a Győzi hülye
  • Barpi
    A majrést kellene végre hazaküldeni. Tegnap majdnem sikerült, de végül Márk lett kigolyózva. Már nagyon unalmas, hogy csak siránkozik, semmit nem lehet rábízni, mert béna mint állat, rendszeresen hazudik, állandóan megsértődik, és Benkőt szapulja. Az is nevetséges, hogy a papája meg kiáll a fiacskája becsületéért. Ami nincs, azért hogy? Pipogya alak, a férfinép szégyene. Ja, ha valaki nem vette volna le, a kissebségiről van szó.
  • Tikal #641
    de persze a sztárocskáknak jol jön majd ez a 2,5millio amit kapnak érte, mert valamibol meg kell élni, ha már a szakmájukbol nem tudnak, már amelyiknek egyáltalán van....szerintem elég szégyen hogy ilyen müsorokban szerepet vállalnak, de nem csak ők, hanem a többi is kezdve a vacsorázos musoroktol a tobbi baromságig, szégyen mi van a médiában....
  • Tikal #640
    hát persze, csak azért a vizesésért lemenni argentinába, háát, mert a feladatok jo részét bármelyik kalandparkban le tudták volna forgatni, sőőt... szóval nagy parasztvakításnak érzem ezt a dzsungel környezetet, a legutobb is amit elcsíptem valami lufikat kellett kilőni ugy hogy alatta csusztak át aztán rájuk hullt valami mocsok, na puff, ezért is megérte a dzsungelba menni
  • Tikal #639
    a szöszit is nézed, fogadjunk :D
  • IMYke2.0.0.0
    Nem mondom, hogy örülök - de legalább nem az Évi... :)))
  • mama 2
    Márk!
  • IMYke2.0.0.0
    Nem láttam. Kit "ejtett ki" a közönség?
  • Dean Winchester
    jaja majd ráhúz a vonóra :D am vártam,hogy elkezdi zenélni és leadja a tv XDDDDDD
  • roppii
    benkő nagyon baszhatnék
  • Dean Winchester
    benkő mit elfantáziál a somaról
  • caseih9400
    akkoris irritál de nagyon..pedig amíg volt aza hüly showja még bírtam is , de most...meglátom már rosszul leszek ..."imádkozzunk a tezsvíreinkért..." -.-
  • Dean Winchester
    azért finomabban ha lehet :)
  • caseih9400
    Bazzeg...majdnem kiesett az a senkiházi kis g*ci...úgy reméltem pedig hogy kiesik , hülye fszláma..
  • cargame
    a ket musorvezeto a legjobb :DD
  • cargame
    Gyozike kivette a reszet a favagasbol :D:D
  • IMYke2.0.0.0
    Semmi. Ellenben jól mutattak.
    Én eddig sem utáltam Évit, de az elmúlt két nap összefoglalója csak megerősített abban: ez a nő nem csak szép - igen, nekem tetszik, smink nélkül is -, hanem ügyes és bátor is!
    Utóbbiak ugye nem mondhatók el a minden cigányt égető "főrománkról"... Phuj! Ahogy ott rinyált, mint egy bárcás kurva... Kitekertem volna a nyakát a többiek helyében! Többször is, hogy biztosra menjek.
  • gibson9
    Akkor kötél helyett ejtőernyővel jön le.. nem ez a lényeg most, hanem, hogy ha már argentínában vannak, akkor használják már ki!

Mellesleg a tegnapi bátorságpróba.. Abban mi a bátorság, hogy csúszdáznak?
  • Pharaoh
    ezen nem igen ment volna végig Czene, mert végig a levegőben kellene lógnia, mert messze a sziklafal. És az év nagy részében nincs benne víz.
  • gibson9
    azért a tökömtudjamilyen-vízesés kicsit nagyobb volt argentínában mint ez :D
    De Czene bátorságpróbájához tökéletes lett volna.
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem: utóbbi.
  • Narxis
    lúzer vagy te.
  • Dean Winchester
    annyit hiányolok mint anno a valóvilágban, mutathatnák itt is hogy ki mennyi szavazatot kapott számszerűen.
    vagy lehet annyira kevég ,hogy nem merik megmutatni?
  • Dean Winchester
    ja a sanyi és a győző!
  • Tikal #619
    egyébként szerepelt már valamelyik sztárocska kétszer bátorságprobán? csak mert azt mondják a nézők választanak, ezt gondolom senki nem hiszi el....
  • Tikal #618
    lillafüredi vízesés? :D

ja, három, nekem még nem tunt fel, mert alig birtam végig nézni egyet is, állandoan az a két hulye pofázik, meg a fél musor arrol szol mit lehet nyerni, meg kik támogatták az elkészitését :)