1703
celeb

Ha ezt a szöveget olvasod, akkor a böngésződ nem támogatja a frame-eket,
melynek hiányában nem tudod megtekinteni az itt levő tartalmat...
  • grebber
    Kik lesznek a 2. széria szereplői?? Rnnyit tudok: Steiner Kristófot, Rippel Ferencet és Tóth Gabit,Szőke kapitány :D
  • Daza500
    "Ki a redvás pékroló kíváncsi arra, hogy padödödödödő….. Tanyasi Mariann hogy tud egy dízelmozdonyt megszégyenítően horkolni, meg, hogy Benkő live polírozza a bohócot".

visítok
  • caseih9400
    napiszart az egyik sg-s csinálja...
  • M@TriX
    híres lett a képem :)))

Most szóltak hogy akkor felkerült :)))
  • szeszmoly
    Hát a Győzi nagyon szánalmasat alakított.
    Kár hogy a Heni kiesett . Most már hajrá Benkő !!
  • candyman27
    Sziasztok!

Meg tudná valaki mondani mi az a zene, ami a kiszavazás végén megy, amikor valakitől búcsúznak???
    Annyira ismerős de nem jut eszembe...
    Arra a zongorásra gondolok!

Remélem tud valaki segíteni!

Köszi
  • KennyGTP
    Miéééééééééééééért!!!!?????!!!! Miért HENIIIIIIIIII??????!!!!!
    Na mindegy.... Hajrá Évi!
  • wesker24
    Ha benkő nyer akkor ezt neki !

Amugy én Évának drukkolok !
  • PJack
    én benkőnek :D
  • Szolnokboy1
    A szám címe "Mama2 is a faggot and dumb like the sperm!". Azaz "Mama2 buzi és gecibuta". ennyi.
  • mama 2
    Amit most énekelt Heni az a dzsungelos dal amit átköltöttek. Valami olyan volt a szövege hogy(Dzsungel kutya a többi mi rád vár vagy valami ilyesmi). Az oroszlánkirályba volt a zenéje. Mi az eredeti címe?
  • Shep
    Mekkorát röhögnék, ha Benkő nyerne és a többi meg pofára esne.
  • cargame
    En a Mariannak drukkolok :)
  • PJack
    lol hogy akarta már a bort kinyitni :DDD
    éva jó nő, talán most ő a legjobban teljesítő ember, falusi után.
  • Shep
    Hát ezek nem az eszükkel keresték a pénzüket, mit vársz tőlük? Akárkit odavittek volna, akár az utcáról is az is kiszedte volna pár perc alatt egyedül. Bár ha jobban belegondolunk nekik azért nem sikerült, mert túl sokan voltak, és mint tudjuk egy bizonyos létszám után a hatékonyság romlik :)
  • bordy
    én is azt mondtam hogy milyen áll a kezében az ásó, csak épp a győzi kezében XD
  • Dean Winchester
    mit szenvedtek a láda kiszedésével :S
    körbeásták volna és kész :D
    a szerszámok meg eltörtek ,az a minőséget dícséri..
    pl.a kalapács pár ütéstől nem szabadott volna,hogy eltörjön :S
    horváth éva the best!!!!!!!!!!!!!!!!
    jól néz ki igy smink nélkül is,megcsinál minent,nem rinyál...
  • technopeter
    Beszarás, győző kezébe minden beszarik:D ekkora balféket :D beszarás, azt a ládát meg 5en nem tudták kiemelni....:D:D
  • bordy
    ja az egy dolog hogy lesz só megint tőle. bea asszony meg táncol majd a tánci műsorban. Gáspár uralom van az rtl-en XD
  • bordy
    én az utolsó hármasig bent hagytam volna őt éhezni és hogy azért még se ő nyerje meg. plusz a benkőt mellette hogy idegesítse, és kiröhögje mikor ordít vele.:D
    ja és még egy kígyós próbára elmehetett volna közben hogy ne szerezzen kaját és sajnálja magát hogy megint elbaszta a kajáját a gyávaságával, a súlypont ember a kötélen. XD
  • gibson9
    kevés.. :D
  • Firerock
    micsoda???pont 7nap győző nélkül:D
  • zoliii
    én már kúrvára únom a Győzikét ez már 1 kicsit sokk
  • KennyGTP
    A mai nap legjobb beszólása, ami nagyon tetszet:
    Győző: -Szereztem két barátot!
    Vadon János: -Meg két csillagot.

• cargame
    JAJA jo a Gyozike shooowXDXDXD
  • gibson9
    Úristen! Győző kijött a dzsungelből és máris kezdőDICH a Győzike Show jövőhéttől.. Hát nem maradhat az ember Győzike nélkül egy kis időre?
  • Firerock
    Harjá Márjánn:D
  • Firerock
    "a poharat meg elcancarásztam"
  • gibson9
    Na örülök, hogy Győző ment el :D Bár az izgalmas lett volna ha a végén Ő maradt volna Benkővel, meg még valaki, de már nagyon idegesített néha.

Norbikamionnak üzenném, hogy nemtom mire gondolsz, hogy túlzás, de én már tényleg untam a "Győzike Showt". Mert még ha igaza is volt, abban, hogy leugatta Benkőt (amiről én egy szót sem szóltam, de mind1) azért lelehetett volna rendezni azt 5 perc alatt. Elmondja a véleményét és alszik tovább. DE ehelyett GYŐZIKE elkezdte a showműsort és fél óráig nyomatta a rizsát.
    Benkő okos ember ez látszik azért rajta, csak nagyon antiszociális, ami rossz hatással van a körülötte lévőkre. Győzi meg hülye is, show ember is és még szereti kiszinezni a dolgokat is. Ennyi a véleményem róla.
  • PJack
    pont eza vicces benne, úgycsinál mintha mindenhez értene, közben semmihez se. ezért celeb.
    alapjában véve jólelkű ember, mégha néha kijön belőle a romaság, dehát ő már csak ilyen.
    mindegy benkő megmaradt, kíváncsi vagyok mit csinál majd a csajokkal :D
  • mama 2
    [Leköpi Győzőt]!
  • TomDantes
    Én nem nagyon bírom a hazug, nagyszájú gyáva szar alakokat , mint ez cigány..de hát ízlések és pofonok..
  • catacom
    Röhögni valóban lehet rajta, de emberileg egy tapló a csávó:-)
    Amikor veszekedik akkor előjön a valódi cigóvér belőle!! Egy undormány!
  • PJack
    na igen.. mostantól unalmas les viszont :(
    én bírom győzikét, rajta röhögtem a legtöbbet :D
  • catacom
    Van Iiiisten!!!! Az a rohadék feka végre elhúzta a belét a játékból!!!
  • PJack
    "a pohaar az enyím, szevasztok!" xDD:SA
  • Dean Winchester
    pfff kiöntik neki a pezsgőt de nem is itta meg :S
    mondja:
    " koccintsunk még1szer "
    koccintanak de nem ivott,majd a következő uccso koccintásnál végre megitta =D
  • Dean Winchester
    győzőőő ment haza XD
  • PJack
    :DDD
    remélem benkő marad :D
  • Norbikamion
    Én most kiváncsi vagyok hogy ki hull ki, remélem Benkő.De Győzi se szintiszta.egyik nap azt mondja hogy haza szeretnék menni hát másnap tök jó minden én most maradnék...