Celeb vagyok, ments ki innen!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Benkõ: "Miért nyúlsz a parázsba?"
Bárdosi: "Miért nem mész el anyádba?"
<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
Bárdosi: "Miért nem mész el anyádba?"
<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
De a Gyõzinek igaza volt magárol😄<#eplus2>#eplus2>
Hát az nagyon nagy volt, amikor Benkõ megkérdezte Gyõzõt, hogy most oda fingott az arcába vagy alapból olyan büdös a segge XDDDDDD
De azért látszik hogy itt hírességek játszanak, ha annak lehet nevezni öket, mert ez a mûsor felér nekik egy ingyen vakációval, de mikor a hétköznapi emberek nemmek van valamilyen valóság- vagy túléló show, ott eléggé szívatják az embert (párbaj, kaja beosztás vagy stb...) és ott egy van (lesz) aki mindent vissz.
Itt meg: Celeb vagyok mentsetek ki innen, a unalómból!
Ennyi erõvel elhivették volna a "stárokat" (az ovodás viselkedési IQ-jukal) a Szilvásváradi Szalalyka völgybe kempingtúrázni.
De ma a Benkõ VS GYõzõ kincsvadásata csúcs volt, sokat röhögtem rajtuk <#nyes>#nyes>
Itt meg: Celeb vagyok mentsetek ki innen, a unalómból!
Ennyi erõvel elhivették volna a "stárokat" (az ovodás viselkedési IQ-jukal) a Szilvásváradi Szalalyka völgybe kempingtúrázni.
De ma a Benkõ VS GYõzõ kincsvadásata csúcs volt, sokat röhögtem rajtuk <#nyes>#nyes>
http://avp2010.b13.hu/
vagy a kristóf a következõ szériában fog szerepelni 😄 (de kíváncsi leszek mennyiben lessznek újítások,szigorítások a mostanihoz képest)
szerintem a Kristóf lemondta és helyette ugrott be a Patricia
Patrícia tudja, hogy mennek a dolgok, mert a médiában dolgozik 😄 Mondjuk konkrétan újságíró, de úgytudom tevékenykedik valamit az rtlklubnál is. ELVILEG..
nemértem mi ebben a nagy leleplezés
nap közben mennek a próbák és este van a szavazás (tehát elõzõ nap este tudják meg, hogy ki megy másnap próbára)
nap közben mennek a próbák és este van a szavazás (tehát elõzõ nap este tudják meg, hogy ki megy másnap próbára)
akkor Patricia, nemtom, csak nõi hang volt. Az meg, hogy hét eleje, vagy hétfõ, mindegy. Lényeget ki tudja szedni mindenki 😄😄
de =D
nem azt mondta,hogy hétfõn kell a nézettség hanem azt,hogy a hét elején megkell növelni a nézettséget 😄
de végülis majdcsak ugyanaz a kettõ :S
lehet véletlen volt 😛
de végülis majdcsak ugyanaz a kettõ :S
lehet véletlen volt 😛
ja most jut eszembe, hát az élõben volt, azért volt benne!!De ahogy kimondta, egybõl elkapták a képet.....ennyit errõl...
ugyan, tök szar lesz, mivel Gyõzi kurvára nem fog megfogni semmit! Megint majd sipákol, mint egy idióta..Bezzeg Éva kemény volt! Mindenesetre a szavazás akkor is kamu, Heni mondta meg ma a frankót: ma vasárnap van, s azért megy Gyõzi holnap, mert holnap hétfõ, s hétfõn kell a nézettség! Csak ahogy ezt kimondta (még csodálom, hogy ennyit is bevágtak..),egybõl elkapták a képet, s hangot 😄😄
de ez hülyeség 😄 miért pont a hét elején kéne a nézettséget növelni?
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
[<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>#idiota]
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
azt az elszólást bazmeg a végén <#idiota>#idiota> "Tudjátok miért megy a Gyõzi. Most ugye vasárnap van, ez hétfõn kerül adásba és a hét elején kell a nézettség." Azonnal el is kapcsoltak, igaz késõn <#idiota>#idiota>
Hogy én mennyire örülök!<#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes><#idiota>#idiota><#smile>#smile>. De Márk helyett mehetett volna Falusi Marian.
"Ez nagyon gyík"DDD
cagény gyõzõ
szerintem megpusztul ha beraknak neki egy nádjon kídjót😊
szerintem megpusztul ha beraknak neki egy nádjon kídjót😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
gyõzõõõõõõõ
nagyon durva lessz 😄DDd
nagyon durva lessz 😄DDd
1 hsz-el vissza olvasol és megtudod,amúgy szerencsekerék 😛
ez jó ez a szerencsekerék😄
10
Haljon a malac! <#idiota>#idiota> ..vagy inkább éhen a celebek <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Haljon a malac! <#idiota>#idiota> ..vagy inkább éhen a celebek <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
De itt nem 3 csillag volt amugy is? deõ kivett 3 nagyot nem?
ha annyira éhesek lennének akkor levágnák a malacot és megsütnék ...
Nem lehet hogy az a kis csillag is szívatás? De az biztos hogy nem lehetnek olyan nagyon messze,mert a Balázsék is odaérnek 5 perc alatt.
(Az lenne a vicces, ha a stáb küld kaját a malacnak, amíg a celebek éheznek😄 {ha ezt éhezésnek lehet nevezni}
(Az lenne a vicces, ha a stáb küld kaját a malacnak, amíg a celebek éheznek😄 {ha ezt éhezésnek lehet nevezni}
fogalmam sincs😊
mit keres ott az a kisebb csillag ?
itt van a kép a 11. csillagról. de ha megnézitek akkor látjátok, hogy sokkal kisebb mint a másik kettõ...

Csak nem Évike nyerte meg azt a cocát ? <#idiota>#idiota>
ól ? <#nevetes1>#nevetes1>
#405:
emailt kéne irni az rtlnek ,lehet ez lenne a bátorságpróba 😄
amúgy énse gondoltam,hogy Éva végcsinálja a bátorságpróbát.
én inkább ezt neveztem volna pokoli próbának mint a pokoli alagutat :S
#405:
emailt kéne irni az rtlnek ,lehet ez lenne a bátorságpróba 😄
amúgy énse gondoltam,hogy Éva végcsinálja a bátorságpróbát.
én inkább ezt neveztem volna pokoli próbának mint a pokoli alagutat :S
<#banplz>#banplz><#taps>#taps> XDXD
OLOLOL!!! <#nevetes1>#nevetes1><#nyes>#nyes>
Hát ez kurva nagy😄😄😄😄:😄😄😄:😄😄:😄😄:😄
Most hogy malac került a mûsorba és a fél csoport le akarja vágni, a fele meg meg akarja tartam az házikedvencnek, miért nem az a mûsor címe hogy: Disznó vagyok, ments ki innen!
Na így már túlélõ show <#nyes>#nyes>
Szavazzon! Ha azt akarja hogy a sertés élje meg az északát Küldjön egy sms-t a Röff szóval. Ha azt akarja hogy Gyõzike bátorságpróbaként vágja le a malacot, küldjön egy sms-t a Király vagy Gyõzõ szóval! <#banplz>#banplz>
Na így már túlélõ show <#nyes>#nyes>
Szavazzon! Ha azt akarja hogy a sertés élje meg az északát Küldjön egy sms-t a Röff szóval. Ha azt akarja hogy Gyõzike bátorságpróbaként vágja le a malacot, küldjön egy sms-t a Király vagy Gyõzõ szóval! <#banplz>#banplz>
http://avp2010.b13.hu/
Jaja , de nekem se jott le igazan 😄
Czene Ati hogy felháborodott, de a nagy vita hevében nem jött le, hogy melyik oldalt támogatta. Olni, vagy nem ölni?
<#eljen>#eljen>
hogy hogy kell bontáááni😄
Az nekem is feltunk h tisztan tert vissza 😄
Bardosi a legjobb 😄 de komolyan vele egyet ertek
Azért Éva elõtt nagyon le a kalappal..Ezt nem néztem ki belõle!Ha kifesti magát, akkor cicababa, s ilyeneket megcsinált!!Nagyot nõtt a szememben, pedig mint irtam, vannak érdekességei a mûsornak...Mondjuk azért Éván is látszott, hogy full megfürödve ment vissza a táborba, biztos nem a patakban fürdött😄😄 De azért ma jó volt..