1703
Ha ezt a szöveget olvasod, akkor a böngésződ nem támogatja a frame-eket,
melynek hiányában nem tudod megtekinteni az itt levő tartalmat...
-
cargame #897 -
#896 steiner kristóf -
PunkZoli #895 vajon ki dugja meg először zimány lindát? -
cargame #894 Heh baz h utalom Patriciat..ki a f**nak kepzeli magat??? Egy nagy senki....sztar szempontbol... -
#893 nagymama=Bigmother
ez az év poénja:D -
cargame #892 Beszaras Gyozike aszonta h Benkotol tanult a legtobbet es h ot tiszteli legjobban :D:D:D:D:D:D Van esze Gyozinek XD -
cargame #891 Legalabb Bardosi kicsit most normalisabb... -
cargame #890 Beszaok h milyen paraszt Gyozike..... -
adsa #889 Valaki nem tudja, hogy pontosan hol is van a tábor?(Google Earth) -
#888 LOL kicsit gondolkozzál miért maradt bent eddig győzike.Azért mert csinálta a fesztivált a hülyeségeivel ezt meg szeretik a nézők.Ugyanez vonatkozik Benkőre is.Szerinted a Czene meg a Márk miért esett ki kórán mert lószart nem tettek hozzá a műsorhoz.
-
#887 "Itt nem csak az dönt ,hogy kik vagy mik ők a valóságban hanem hogyan teljesítenek majd a dzsungelben."
hát ezen lehetne vitatkozni... szerintem a nézők többsége nem azt nézi, hogy ki, hogyan teljesít (lásd Győzike meddig bent volt, pedig tudjuk mit csinált vagy épp NEM csinált a dzsungelben.) Sajnos ez a műsor a nézők szimpátiáján fog eldőlni és dőlt el eddig is.
-
Dean Winchester #886 lehet,hogy Zimány Lindában is csalatkoztok :D
megfogtok lepődni és lehet ő lessz a 2széria Horváth Évája!
Oszkár meg a cool-on műsorvezető alapból nem csípem....
döntőben Rippel,Szőke,Keleti-Sűtő-Janics (vki a 3ból) -
#885 Azért én Szőkéből is sokat kinézek, Natasából dettó.
S ha már az előfeltételezések számítanak: Rippel Feri még simán lehet befutó.
Tóth Gabi már az itthoni főpróbán elbőgte magát.
Steiner Kristóf okozhat meglepetéseket, de nem nézek ki sokat belőle.
Kinter Oszkár: ki a f**sz?
Delhusa Gjon: no comment - darálóba
Zimány Linda: rinyagép. Egyáltalán, mit tett le az asztalra?
Sütő Enikő: Biztos, hogy komolyan meggondolta? Konszolidáltabbnak hittebb ennél.
Keleti Andrea: na menjen már...!
Janics Natasa: befutó, Szőke mellett.
-
#884 Itt nem csak az dönt ,hogy kik vagy mik ők a valóságban hanem hogyan teljesítenek majd a dzsungelben.
PL Szőke egyértelmű favorit sokaknál ahogy nézem de lehet első körben már mehet a lecsóba.
-
#883 Ugye csak szivatjátok a jó népet...
Méghogy Zimány Linda, Tóth Gabi ugyanúgy 7%-ot kapjon, mint Janics Natasa...
Akik rájuk szavaztak, néznek egyáltalán mást, mint bulvárt?! -
#882 Addig be kell pótolnom a mostani részeket :D -
#881 Hétfő... -
#880 Mikor kezdődik ez a "2. szezon" majd? -
cargame #879 Ebben igazad van...inkabb a semmit nem mondo Tóth Gabi-t ismerik vagy azt a Kristofot mint egy olimpikont...ez van :S
-
#878 Csak a magyarokat akik nézik a műsort nem nagyon érdekli, hogy ki mit tett Mo hírnevéért. Ha így lenne, akkor az első szériát Czene vagy Bárdosi nyerte volna meg. -
#877 Értelek.
-
#876 Na nem Natasa ellen beszélek hanem aki mondjuk a Kristófra vagy Gabira szavazott -
#875 izlések és pofonok :) -
#874 Azért meglep, hogy Tóth "Emo" Gabi és Steiner "Paris Hilton" Kristóf [bocs, hogy beillesztem véleményem a nevükbe] egyaránt 7,5%-al megosztott második...
Janics Natasa azért simán 2. kellene legyen! Többet tett a magyarok hírnevéért, mint az előbb említettek! -
#873 ennyi. szőke messze a legszimpatikusabb egyéniség számomra. nemcsak ebben a mezőnyben, hanem az egész magyar médiában. -
#872 csodálkoznék ha nem Szőke András nyerné meg :D |szavazat elküldve| -
#871 Én is a Szőkére szavazok,de ott van Rippel Feri is aki nem 1 penye gyerek ám :) -
rocco89 #870 Biztos, hogy a szőke nyeri : D csak miatta fogom nézni -
#869 Szőke szerintem is :) -
#868 Ha most kellene eldönteni kinyeri a következő szériát, akkor a csapat ki se utazzon: 62%-ával magasan veri a tömeget Szőke "Vidéki Isten" András. S én ennek nagyon is örülök - dobtam is rá egy voksot.
A többi (2. és 3.) helyezett még a 10%-ot se éri el... hihihihi -
#867 SZŐŐŐŐKE!!!
ő a legjobb -
Dean Winchester #866 nekem régóta szimpi volt,a viselkedése,a beszéde,a modora..stb
végülis az egyik főzőműsorban láttam-"ismertem" meg jobban és nagyon penge egy csávó =)
tetszett mikor a pálinkát folyadéknak nevezte...
"most iszunk egy kis folyadékot" :DD
na elnézést a kis kitérőért :) -
#865 igazán nincs mit -
#864 Szőke nekem is nagyon szimpatikus koma,találkoztam vele személyesen is volt nálunk a moziba nézőtalálkozón 1 igazi őszinte ember -
Dean Winchester #863 természetesen szólni fogok
kössz még1szer
-
Dean Winchester #862 én őszíntén szólva Szőkének adám,de a rippel srácok is szimpik..egyre lehet voksolni így az előbbire tettem le a szavazatomat... -
#861 akkor jó,szólj ha valamit változtassunk vagy valami :) -
Dean Winchester #860 miért kapnék ? fasza ötlet! -
#859 na kész is a szavazó,remélem a témaindító nem fog dürohamot kapni :D -
#858 okés már készítem is :)