Celeb vagyok, ments ki innen!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
visítok <#vigyor>#vigyor>
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Meg tudná valaki mondani mi az a zene, ami a kiszavazás végén megy, amikor valakitõl búcsúznak???
Annyira ismerõs de nem jut eszembe...
Arra a zongorásra gondolok!
Remélem tud valaki segíteni!
Köszi
Na mindegy.... Hajrá Évi!
http://avp2010.b13.hu/
Amugy én Évának drukkolok !
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
éva jó nõ, talán most õ a legjobban teljesítõ ember, falusi után.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
körbeásták volna és kész 😄
a szerszámok meg eltörtek ,az a minõséget dícséri..
pl.a kalapács pár ütéstõl nem szabadott volna,hogy eltörjön :S
horváth éva the best!!!!!!!!!!!!!!!!
jól néz ki igy smink nélkül is,megcsinál minent,nem rinyál...
ja és még egy kígyós próbára elmehetett volna közben hogy ne szerezzen kaját és sajnálja magát hogy megint elbaszta a kajáját a gyávaságával, a súlypont ember a kötélen. XD
Gyõzõ: -Szereztem két barátot!
Vadon János: -Meg két csillagot.
<#nyes>#nyes>
Norbikamionnak üzenném, hogy nemtom mire gondolsz, hogy túlzás, de én már tényleg untam a "Gyõzike Showt". Mert még ha igaza is volt, abban, hogy leugatta Benkõt (amirõl én egy szót sem szóltam, de mind1) azért lelehetett volna rendezni azt 5 perc alatt. Elmondja a véleményét és alszik tovább. DE ehelyett GYÕZIKE elkezdte a showmûsort és fél óráig nyomatta a rizsát.
Benkõ okos ember ez látszik azért rajta, csak nagyon antiszociális, ami rossz hatással van a körülötte lévõkre. Gyõzi meg hülye is, show ember is és még szereti kiszinezni a dolgokat is. Ennyi a véleményem róla.
alapjában véve jólelkû ember, mégha néha kijön belõle a romaság, dehát õ már csak ilyen.
mindegy benkõ megmaradt, kíváncsi vagyok mit csinál majd a csajokkal 😄
Amikor veszekedik akkor elõjön a valódi cigóvér belõle!! Egy undormány!
ABIT NF8, AMD 3000+, GF7600GS 256MB DDR2, 1GB RAM
én bírom gyõzikét, rajta röhögtem a legtöbbet 😄
ABIT NF8, AMD 3000+, GF7600GS 256MB DDR2, 1GB RAM
mondja:
" koccintsunk még1szer "
koccintanak de nem ivott,majd a következõ uccso koccintásnál végre megitta =D
Daf-Scania-Iveco-Isuzu-Man-Rába-Volvo a cool...XD
Daf-Scania-Iveco-Isuzu-Man-Rába-Volvo a cool...XD
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nehéz volt de MI megoldotuk. Éva szedte a csillagot, és én voltam a súlyember mert különben Éva leeset volna.
Tiszta loool a csávó.
Egyébként ez a mûsor tiszta Survivor paródia.