65
  • HarryProf
    Azt mondta hogy szerinte mi a véleménye. Nem azt mondta hogy az úgy is van megcáfolhatatlanul... Ne zavarjon Obi de te szidod őt, ő nem szidta a Lostot, csak elmondta a véleményét. Nehéz ezt elfogadni? Akkor ne olvasd a kommenteket, mert az arra való, hogy mások elmondják a véleményüket. Én ritkán írok ide, de mindig elolvasom őket, és itt ennek nagy hagyománya van, hogy a másik véleményét semmibe se nézik... Persze ez csak akkor oké, ha ő is korrektül mondta el, mit gondol.
    + senki sem szapulta őt, Tinman csak mondta, hogy miért lenne még érdemes folytatnia. Egyedül te szapultad.

berserk: az a jelenet tényleg vicces volt, de minden sorozatban vannak ilyenek :) Nekem mindenképp kedvenc.
  • berserk87
    Tényleg van benne jópár hiba pl.: Több órája keresnek a főszereplők egy léghajót, ami tűzpíros vászonból készült, és sehol se találják. Ekkor elkezd esni az eső, és csodálkoznak, hogy nem lettek vizesek felnéznek és lám ott az hatalmas léghajó. Ezen majdnem behaltam. Nem igaz, hogy nem vették eddig észre, de még akadnak benne ilyen apróságok. Nekem tetszik a sorozat(bár eddig csak 2 évadot láttam) de azért nem kellene leszólni másokat (bár megtudlak érteni, ha egy számomra kedves filmről vagy sorozatról ír valaki rosszat, akkor én is visszaszólnék valamit). Azzal meg hogy a legmélyebb és legkomplexebb sorozat lenne tudnék vitatkozni. A lost számomra egy átlagos sorozat, szóval nem rossz, de nem sorolnám a kedvenceim közé.
  • Kelta
    szerintem szolid vélemény volt, de neked ez nem tetszett és személyes sértésnek vetted, ez a te bajod.
    nem neked és nem ellened szolt a véleményem,amit fenntartok :)a téma ez a része részemröl lezárva.
    de jó lenne ha nem velem foglalkoznál, hanem pl: a sorozattal..vagy a cikkel :)

hibákat akarsz? tisztázzunk elöbb valamit, jó?
    értetted hogy mivel van problémám? ha igen, akkor ird le léci,és utána igérem irok példát :)
  • 1Obi1
    Ja, és még mindig várom a hibának tartott feljegyzéseid Kelta. Csupa fül vagyok.
  • 1Obi1
    "Viszont szerintem 1Obi1 te kapod fel a vizet"
    Szerinted én mit írtam?
    De figyelj, akár azt is mondhatta volna hogy "Nekem már nem tetszett a sorozat, ezért abbahagytam". De nem, elkezdte mondani hogy mekkora marhaságok vannak a sorozatban, és hogy csak amerikai blödi idiótaság. Ez szerinted szolid vélemény nyilvánítás?
    Kelta: Talán azért szapulnak téged, mert nem éppen szépen fejezted ki magad. Mint már mondtam, ne csodálkozz ha megszólnak emiatt. És nem azért mert neked nem tetszik, hanem azért mert óriási baromságokat beszélsz, és csak szidni tudod, de persze ha már konkrétumokat kérdeznek tőled, akkor visszakozol.
  • Kelta
    kösz prof..
    na ez a korekt és klassz vélemény.
    le a kalapppal elötted :)látom veled lehetne erröl beszélgetni...lehet én kezdeném el ujra nézni a sorit :)
  • Kelta
    winnie
    ezer éve olvasgatom beirásaidat, meg véleményeidet :)(ha te vagy az igazi winnie(trebics)

sose hülyéztem le a nézöt(hol tettem ezt?) és nem elkapott a sorozat, hanem néztem mert nem indult rossznak,a hibák ellenére, csak már annyira elharapozott benne a sületlenségek tömkelege hogy nem birtam tovább:)
    én nem lépek tovább, és nem érdekel annyira a nagy tudásu kritikusok véleménye, szép is lenne, hogyha arra adva néznék filmet:) és csak a magam tapsztalata számit..:)
    persze ettöl még másnak naon tetszhet, és élete élménye lehet(szegény:)) semmi gond :)
    csak ne akarjon engem erröl meggyözni, és ne engem annyázzon, ne velem foglalkozzon, hanem a sorozattal:)és annak hibáival :)
    persze minden filmben vannak iylenek, de itt kicsit tul sok a jobol :)
    jöhet a bráner :)
  • HarryProf
    Én elvetemült rajongója vagyok a sorozatnak mióta bemutatták, és jelenleg is várom az ötödik évadot... :)
    Viszont szerintem 1Obi1 te kapod fel a vizet, Kelta elmondta a véleményét, nézte x évadig, nem jött be neki, nem kell belekötni, ízlések és pofonok, és nem hiszem hogy te kijelentheted csak úgy hogy ez minden idők legmélyebb és legkomplexebb sorozata... Mondom ezt úgy mint nagy Lost rajongó, és ez az elsőszámú sorozatom minden tekintetben, és én nem nagyon találtam benne hibát, de lehet Kelta kevésbé elvakult volt és felfigyelt olyanra, amire mi nem, vagy tényleg ő nem vett észre valamit. Nem lényeg. Meg van mindenkinek a véleménye, nem kell belekötni, meggyőzni, de ezt már winnie is írta.
  • Kelta
    én ezen nem csodálkozom,
    én azt kérdezem, milyen alapon szol meg akárki is??? mert nekem más a véleményem?? szép mondhatom

nem vártál mást? hát én se töled:) mint látom még azt sem értetted amit beirtam erröl, nem hogy azt amit irnák:)
    ha látom hogy megértetted amit irtam arrol hogy mi a gondom, akkor irok neked példát :)
    béke veled:)
  • winnie
    kinek mi jön be, bár amikor lehülyézed a nézőt, az már nem csak ellenkező vélemény. (amúgy tényleg ré rossz, ha x meg akarja győzni y-t, de az valahol a sorozat érdemes vagy a te kritikád, hogy 60 részig elkapott és nem eresztett:)

én ilyenkor mindig továbblépek a saját véleményemen (ki vagyok? kis nímand, az...) és a nálam sokkal okosabbak, hozzáértők (elismert kritikusok, más elismert tévésorozatok készítői) véleményét tartom mérvadónak. nekik elhiszem, hogy milyen a lost, hogy tényleg olyan jó vagy csak én szopom be a carlton cuse által felkínált bránert:)
  • 1Obi1
    Tanulj meg olvasni, én azt írtam hogy ne csodálkozz ha valaki megszól téged, ha ilyen sok rajongója van a sorozatnak.

Persze hogy nem írsz példát, nem vártam tőled mást.
  • Kelta
    mért kéne felkapniuk a vizet? nem értem..azért teccen egy sorozat, mert másnak tetszik??? te igy nézed??
    és mért ne lehetne ellenkezö a véleményem másokéval?? vagy ez itt tilos?? vagy mi? nem értem ezt a hozzállást..
    ha nekem pl tetszik a mackomisi a világürben, akkor neked is kötelezö tetszenie??? ez az elv szerint?? na ezen kapom fel a vizet, inkább:)

mint irtam nem irok példát, mert felesleges, és már a kérdésböl látom, hogy te sem értetted amit irtam.
  • 1Obi1
    Te teszel szemrehányást hogy személyeskedni kezdtem? Hát könyörgöm, ha valaki azzal jön hogy egy rajongók milliói által imádott sorozat marhaság, ne csodálkozz hogy felkapják az emberek a vizet.
    Na mondj egy hibát! Fogadjunk hogy valamit félreértettél.
  • Kelta
    Látod, ez a különbség kettönk között, nekem egyszerüen nem jön be a sorozat, nem vagyok vevö a butaságokra :) személyes véleményem :)

erre te személyeskedni kezdesz, én is gratulálok:)

"Minden idők legkomplexebb és legmélyebb sorozata"
    "Jézusom! Ezt komolyan gondoltad?"
    látod ezekkel egyetértek, csak ebben a sorrendben :)

neked is leirom mégegyszer, nem az a gondom, hogy a film rejtélyeiböl nem értettem valamit, az ok, az a film lényege..
    érted amit irok?
    hanem a gyermeteg megoldásokbol, és a történeti hibák tömkelegéböl lett elegem :)
    de, mint irtam ez szubjektiv :)
  • 1Obi1
    "Kb ennyit is ér a sorozat, én magam kb valahol a 3 éved közepe vége felé adtam fel, hogy valamit is értsek ebböl a zagyva hibákkal és marhaságokkal teli blödli amcsi idiotaságbol"
    Erre csak azt tudom mondani hogy az nem a sorozat hibája hogy ha TE nem értesz semmit se.. Zagyva hibák, marhaságok.. Jézusom! Ezt komolyan gondoltad? Minden idők legkomplexebb és legmélyebb sorozata szerinted marhaság? Gratulálok.
  • Kelta
    Lehet, de én nekem nem a talányokkal volt problémám, hiszen nyilvánvaloan azok a film fö kérdései,azok okék voltak :)

nem, nekem a logikátlan , és a nézöt hülyének tekintö gyermeteg hibákkal van gondom, amitöl felsirok ha eszembe jut:)egyszerüen nem veszi be a gyomrom, ha idiotának nézik a filmkészitöi a kedves nézöt:)
    és ne kérd hogy irjak példákat, mert akkor itt elszabadul a pokol :) biztos mindenre lenne magyarázat, csak nem az én olvasatomban :)
  • Tinman #9
    "3 évad közepe felé"

A következő évadban meg a rejtélyek, talányok 70%-ra fény derül és drámaian megnő az izgalom/érdekesség faktor.
  • Kelta
    Kb ennyit is ér a sorozat, én magam kb valahol a 3 éved közepe vége felé adtam fel, hogy valamit is értsek ebböl a zagyva hibákkal és marhaságokkal teli blödli amcsi idiotaságbol :)
    persze, ha valakinek bejön..csak tessék, ott a vas du. :)...én csak a saját véleményemet irtam, ahogy mások is :)
  • npityusk
    LOST a legjobb sorozat aki nem nézi az meg ne fikázza
  • AnarchoiD
    A magyar tvcsatornak vezetosegeben mongoloid idiotak ulnek, errol mar tobbszor is megbizonyosodhattunk ;) hat ime ujra
  • tyuklepes
    Túlzottan sok Lost-ot nem néztél, mi? Úgy 2-3 percet, évadonként, ugye?
  • 1Obi1
    Köszönjük, Emese.
  • AZTA
    Dráma abban olyan is volt? Nem csak a szél fújt és mozgatta a bokrokat 3-4 évadon keresztul?