Délutáni matinésorozat lett a Lost - Eltűntekből

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tanulj meg olvasni, én azt írtam hogy ne csodálkozz ha valaki megszól téged, ha ilyen sok rajongója van a sorozatnak.

Persze hogy nem írsz példát, nem vártam tõled mást.
Kelta
mért kéne felkapniuk a vizet? nem értem..azért teccen egy sorozat, mert másnak tetszik??? te igy nézed??
és mért ne lehetne ellenkezö a véleményem másokéval?? vagy ez itt tilos?? vagy mi? nem értem ezt a hozzállást..
ha nekem pl tetszik a mackomisi a világürben, akkor neked is kötelezö tetszenie??? ez az elv szerint?? na ezen kapom fel a vizet, inkább😊

mint irtam nem irok példát, mert felesleges, és már a kérdésböl látom, hogy te sem értetted amit irtam.

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...

Te teszel szemrehányást hogy személyeskedni kezdtem? Hát könyörgöm, ha valaki azzal jön hogy egy rajongók milliói által imádott sorozat marhaság, ne csodálkozz hogy felkapják az emberek a vizet.
Na mondj egy hibát! Fogadjunk hogy valamit félreértettél.
Kelta
Látod, ez a különbség kettönk között, nekem egyszerüen nem jön be a sorozat, nem vagyok vevö a butaságokra 😊 személyes véleményem 😊

erre te személyeskedni kezdesz, én is gratulálok😊

"Minden idõk legkomplexebb és legmélyebb sorozata"
"Jézusom! Ezt komolyan gondoltad?"
látod ezekkel egyetértek, csak ebben a sorrendben 😊

neked is leirom mégegyszer, nem az a gondom, hogy a film rejtélyeiböl nem értettem valamit, az ok, az a film lényege..
érted amit irok?
hanem a gyermeteg megoldásokbol, és a történeti hibák tömkelegéböl lett elegem 😊
de, mint irtam ez szubjektiv 😊

"Kb ennyit is ér a sorozat, én magam kb valahol a 3 éved közepe vége felé adtam fel, hogy valamit is értsek ebböl a zagyva hibákkal és marhaságokkal teli blödli amcsi idiotaságbol"
Erre csak azt tudom mondani hogy az nem a sorozat hibája hogy ha TE nem értesz semmit se.. Zagyva hibák, marhaságok.. Jézusom! Ezt komolyan gondoltad? Minden idõk legkomplexebb és legmélyebb sorozata szerinted marhaság? Gratulálok.
Kelta
Lehet, de én nekem nem a talányokkal volt problémám, hiszen nyilvánvaloan azok a film fö kérdései,azok okék voltak 😊

nem, nekem a logikátlan , és a nézöt hülyének tekintö gyermeteg hibákkal van gondom, amitöl felsirok ha eszembe jut😊egyszerüen nem veszi be a gyomrom, ha idiotának nézik a filmkészitöi a kedves nézöt😊
és ne kérd hogy irjak példákat, mert akkor itt elszabadul a pokol 😊 biztos mindenre lenne magyarázat, csak nem az én olvasatomban 😊

Tinman
"3 évad közepe felé"

A következõ évadban meg a rejtélyek, talányok 70%-ra fény derül és drámaian megnõ az izgalom/érdekesség faktor.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Kelta
Kb ennyit is ér a sorozat, én magam kb valahol a 3 éved közepe vége felé adtam fel, hogy valamit is értsek ebböl a zagyva hibákkal és marhaságokkal teli blödli amcsi idiotaságbol 😊
persze, ha valakinek bejön..csak tessék, ott a vas du. 😊...én csak a saját véleményemet irtam, ahogy mások is 😊

LOST a legjobb sorozat aki nem nézi az meg ne fikázza
AnarchoiD
A magyar tvcsatornak vezetosegeben mongoloid idiotak ulnek, errol mar tobbszor is megbizonyosodhattunk 😉 hat ime ujra

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Túlzottan sok Lost-ot nem néztél, mi? Úgy 2-3 percet, évadonként, ugye?
Köszönjük, Emese.
Dráma abban olyan is volt? Nem csak a szél fújt és mozgatta a bokrokat 3-4 évadon keresztul?<#banplz>
← ElőzőOldal 2 / 2