Délutáni matinésorozat lett a Lost - Eltűntekből
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztereotip kémfilmes megoldás: Windows menükben kattogtatni kispolgári dolog, ezért a komputerzseni mindig karakteres képernyõn gépel ezerrel, mert az "szakember-szerûbb"; a szuperhájtek adatlopó kütyün mindig van grafikus progressbar, hogy a hülye is értse, miért anyázik a fõhõs, amikor 96%-on megáll pl. a Scylla letöltése; az elrejtett bomba burkolata alatt(!) mindig LCD-óra számol vissza, hogy a piros drót elvágását már ne is említsem. Más filmekben ezt a nézõ elfogadja, itt is ezt kéne tenni. Ez nem egy Discovery-s dokumentumfilm, csupán egy szórakoztató sorozat! Ha úgy tetszik, mese. Bár... akinek az "Olajfalók" mond valamit, talán tudja, mire gondolok.
Tehát, ott az a rohadt léghajó. Szakadó esõben nem kellemes fölfelé bámulva rohangálni a trópusi fák között, Charlie nem is próbál, ezért találhatja meg a sírt. A földön... Melyik író hagyna ezután ki egy jópofa poént azzal, hogy "jé, itt nem ázunk"!?
A másik, a víz alatti állomás túlnyomásos búvárharangja. A fizika nem sérül egy cseppet sem, csak egy kis "jóindulat" kell hozzá. Elég, ha a detonáció miatt megsérül a kabin plafonszintjénél a külsõ burkolat: a kiáramló levegõt belülrõl nem látni, a víz pedig így nem csak az ablak tetejéig emelkedik, hanem teljesen kitölti a kamrát.
Szinte(?) minden magyarázható - ha akarjuk; ha elfogadjuk a Lost által kínált valóságot! Sosem árultak zsákbamacskát: már a pilot közepén látványosan leleplezték, hogy ez nem sima túlélõshow lesz...
Van, akit a Hatodik érzék nézése közben zavart, hogy Cole-on kívül senkivel sem beszélget a fõszereplõ. Érdekes, mire a stáblista jött, már nem akadt fenn ezen... A Lostot is így kell(ene) nézni, mert ez NEM a Columbo, ahol elõre megmutatják a gyilkosságot. Ami ma túlzásnak vagy értelmetlen zagyvaságnak tûnik, talán csak egy-két évaddal késõbb visszanézve áll össze kerek egésszé, akkor viszont atomcsapásként szól.
Szóval, higgyetek nekem! Egy csapat van csak: a Ferencváros. ; )
És a Dózsa. Meg a többi...
Persze, én tudom magamról, hogy kicsit sznob vagyok de akkor is... aki látott egy Drótot az tudja mi a komplex és aki látott egy Sírhantot az tudja mi a mély. A Lost ezeknek a nyomába nem ér szerintem, de elismerem, hogy szórakoztató sorozat, sõt kimagaslik az általam látott kommerszebbek közül. Kár, hogy míg az elsõ 2 szezont imádtam és a 3 is elment, de a 4.-re nálam már nagyon kifulladt az egész.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
Próbáltam nézni és megérteni, mit esznek rajta szõke nõk milliói, de nem vagyok elég szõke sajnos.
South Parkban volt egy mondat és tök igaz:
"Nem baj, ha nincs humorod, majd elmész a Jóbaratokba forgatókönyvet írni."
Fogadd el, neki nem jött be... szvsz korán kiszállt a sorozat nézésébõl.
A 3. évadot én is kicsit nyögvenyelõsnek éreztem, a 4. évad meg 3x olyan jó lett.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
És ha tényleg a Rousseau-s jelenetre gondol, akkor nincs igaza benne. Azt a találkozót már elõre megbeszélték Jackékkel.
eccerü a feladat fujj fel egy lufit, meritsd viz alá, és lukaszd ki, vajon a levegö jön ki a lukon, vagy a viz megy be, hm?
A szigeten és környékén sokkal könnyebben gyógyulnak az emberek, sõt könyebben túlélhetik a dolgokat...
Egyébként én nem értek fizikához szóval biztos neked van igazad, de nekem az lenne logikus bárhogy is, hogy ha víz alatt van valami, az oldala kilyukad, akkor bejön a víz, persze miután a levegõ kiment, vagy egyszerre megy kifele, mivel nem árasztja el az egész rést a víz...
Egyébként a gránátos fickó nem élte túl a gránát robbanását.
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
te ezt nézed, én meg egy másik gagyit...a unit-ot😊
béke veletek 😊 by all
de egy másik fajta példa, ami zavart😊(ez nem baki) :
a doki meg kate megy valahová vissza, asszem valami rádiohoz? vagy mi( ja egy másik, a rádiadó ami a szigeten volt, zavarta a müholdas telefont..ez naon tetszett😊) és nem tuggyák hova merre kellene menniük,valami tisztáson botorkálnak😊
ekkor a rendezök, zseniális ötlete jön: jelenjen meg csak ugy egy ember egy nö, a semmiböl, érted😊 és mondja meg merre kell menniük😊 hát ez aztán a frappáns rendezöi fogás😊 mintha a columbo nak megjelenne az elején egy kis kék elefánt és megmondaná ki a gyilkos, hát igy könnyü csak enyhén zavaró😊 nekem persze 😊
ennyi😊
tulbeszéltük a témát😊
De az is lehet hogy a Lostban nem így mûködnek a dolgok, mert a Sziget útjai kifürkészhetetlenek. Ha szó nélkül lenyeled az irracionális dolgokat, akkor ezen se kapod fel a fejed.
kifejtem a dolgot, hogy értsd 😊 csak neked...😊
avval nincs baj, hogyha a hösökben repülnek, mert ugye ez a történet, vagy a lostban repülö füstoszlop gyilkolászik 😊 ez a történet, ok haladjunk 😊
de az baj, mikor a történetben a készitök olyan dologgal operálnak ami látszolag hétköznapi dolog, és mindenhol egyforma, de itt nem. de nem azért mert a történetugy kivánja, hanem mert csak. na ez zavar😊
és tudom egyböl példa után sikitanál, ugyhogy irok egyet😊
a zenész halála(bocs nem emlékszem a nevére) azon a vizalatti buvár platformon😊
emlékszel??(naná)😊 na hogy is hal meg? kivülröl berobban az ablak 😊 a gránáttol😊ha láttál már alul nyitott buvárplatformot, akkor tudod, hogy ez tulnyomással müködik, ugy tarja a vizet egy szinten😊 ha kirobban az ablak, a levegö megy ki, és nem a viz be..😊a viz alulroljött volna be😊
akármilyen világban... mert igy müködik..
és ne ird azt hogy ez nemlényeges, mert az! hiszen igy halattak meg egy föszereplöt..ugy ahogy nem hallhatott volna meg😊 ennyi..ez engem naon zavar..téged nem..lelked rajta nézd😊
kb ugyanannyi hibát te is vétettél, de hogy tudd, nem izgat hogy itt gépelésnél néha hiba csuszik be, ha téged zavar, igy jártál😊
A helyesírásodat csak azért említettem, mert már nagyon zavart. Azt hittem hogy általánosba tanítanak nyelvtant, de úgy látszik tévedtem.
természetesen te is ugyanabba a hibába esel mint más😊 NEM figyeltél arra amit irtam.
ezek a dolgok amit irtál, nem érdekelnek, ezek NEM hibák, ezek tök rendben vannak, semmi bajom velük😊
mint irtam, nekem a forgatási, és történetvezetési hibákkal van bajom😊
A Lostnak külön világa van. Az általad hibának nevezett dolgok egyszerûen csak ennek az egyedi világnak a része. Senki se háborodik fel hogy a Heroes-ban repülnek az emberek, a 24-ben 2 perc alatt érnek át az emberek egy másik városba, vagy hogy Scofield-ék egy bögre alapján levezetik neked a relativitás elméletet. A Loston se akadj ki olyanon hogy gyilkos füstoszlopok garázdálkodnak mindenhol, és hogy idõutazás van benne. És megsúgom neked, mindent megpróbálnak racionálisan megválaszolni. És én ezalatt nem azt értem hogy teljesen reális benne minden, csak azt hogy mindent a tudománnyal magyaráznak meg. Sok mindennek amit eddig felvetettek, megvan a maguk fizikai elképzelése, amit már réges-rég kitaláltak.
háát, eddig vettelek partnerszámba, már ne is haragudj...
egyébként irhatnád, nem zavarna, az a TE véleményed lenne, max. vitába szállnék veled, ha lenne érved, de igy...ne is haragudj..nem vagyunk egy szinten😊
béke legyen veled 😊
Hát egy NAPON én se említeném vele. Egy mondatodban több a helyesírási hiba mint egy óvodás naplójában.
Akkor eshetnél nekem nyugodtan ha ezt írtam volna:
A Maffiózók az egy zagyva hibákkal és marhaságokkal teli levõ blödli amcsi idiótaság.
engem a film készitöi által elkövetett hibák és hülyeségek zavarnak, mert azok ugy vannak beállitva hogy valos lehetséges dolgok, és sokszor azok vitték elöre a filmet, pedig háát.......
nekem a maffizok jön be, nem emliteném egy napon a lostot vele 😊
A mitológiája? A csavaros és komplikált sztorija?
A Maffiózók az egy gengsztersorozat, a jobbik fajtából. No de azt mondani rá hogy komplex és részletes sorozat nem kicsit túlzás.
látom, nem értetted a kérdésem😊 semmi gond, ha nem, nem 😊
10bi1: komplexebb sorozat????: hogy csak egyet irjak 😊 Maffiozók 😊pl
Én nem szidom Keltát, csak elmondtam a véleményemet. 😊
mint ahogy prof se vette magára, pedig nagy rajongó...😊
abban nyilván igazad van, hogy van egy két sori ami joformán csak nekem jön be, és sokan anyázzák meg gagyizzák( jogosan) de mit tegyek? nekem tetszik 😊
Aki pedig nem ért egyet azzal hogy a világ legkomplexebb sorozat, egyszerûen mondjon egy másikat helyette. Elég nehéz lesz.
ezt most nem értem. hiba biztos van, de ez miért lenne hiba? mindössze, ahogy írod, egy "nem igaz, hogy ilyen hülyék" momentum, de ha nem veszik észre, nem veszik észre. ha engem filmre vennének, amikor épp keresek valamit, ami elõttem van és nem veszem észre, annál életszagúbb nem is lenne, de a nézõ hibának vélné?😊 nem, max leírna engem, hogy süsü vagyok.
"én nem lépek tovább, és nem érdekel annyira a nagy tudásu kritikusok véleménye, szép is lenne, hogyha arra adva néznék filmet😊 és csak a magam tapsztalata számit..😊"
félreértesz. én is kialakítom a saját véleményemet, de érvelni nagyban, globalize nem mindig tudok azzal, mert mit mondhatnék az olyan gagyikra, amik bejönnek nekem? nyilván azt nem, hogy jók, ezért ilyenkor nem feltétlenül saját véleményt szajkózok, de csak nekem van ennyire elborult gondolkodásom😊
+ senki sem szapulta õt, Tinman csak mondta, hogy miért lenne még érdemes folytatnia. Egyedül te szapultad.
berserk: az a jelenet tényleg vicces volt, de minden sorozatban vannak ilyenek 😊 Nekem mindenképp kedvenc.
nem neked és nem ellened szolt a véleményem,amit fenntartok 😊a téma ez a része részemröl lezárva.
de jó lenne ha nem velem foglalkoznál, hanem pl: a sorozattal..vagy a cikkel 😊
hibákat akarsz? tisztázzunk elöbb valamit, jó?
értetted hogy mivel van problémám? ha igen, akkor ird le léci,és utána igérem irok példát 😊
Szerinted én mit írtam?
De figyelj, akár azt is mondhatta volna hogy "Nekem már nem tetszett a sorozat, ezért abbahagytam". De nem, elkezdte mondani hogy mekkora marhaságok vannak a sorozatban, és hogy csak amerikai blödi idiótaság. Ez szerinted szolid vélemény nyilvánítás?
Kelta: Talán azért szapulnak téged, mert nem éppen szépen fejezted ki magad. Mint már mondtam, ne csodálkozz ha megszólnak emiatt. És nem azért mert neked nem tetszik, hanem azért mert óriási baromságokat beszélsz, és csak szidni tudod, de persze ha már konkrétumokat kérdeznek tõled, akkor visszakozol.
na ez a korekt és klassz vélemény.
le a kalapppal elötted 😊látom veled lehetne erröl beszélgetni...lehet én kezdeném el ujra nézni a sorit 😊
ezer éve olvasgatom beirásaidat, meg véleményeidet 😊(ha te vagy az igazi winnie(trebics)
sose hülyéztem le a nézöt(hol tettem ezt?) és nem elkapott a sorozat, hanem néztem mert nem indult rossznak,a hibák ellenére, csak már annyira elharapozott benne a sületlenségek tömkelege hogy nem birtam tovább😊
én nem lépek tovább, és nem érdekel annyira a nagy tudásu kritikusok véleménye, szép is lenne, hogyha arra adva néznék filmet😊 és csak a magam tapsztalata számit..😊
persze ettöl még másnak naon tetszhet, és élete élménye lehet(szegény😊) semmi gond 😊
csak ne akarjon engem erröl meggyözni, és ne engem annyázzon, ne velem foglalkozzon, hanem a sorozattal😊és annak hibáival 😊
persze minden filmben vannak iylenek, de itt kicsit tul sok a jobol 😊
jöhet a bráner 😊
Viszont szerintem 1Obi1 te kapod fel a vizet, Kelta elmondta a véleményét, nézte x évadig, nem jött be neki, nem kell belekötni, ízlések és pofonok, és nem hiszem hogy te kijelentheted csak úgy hogy ez minden idõk legmélyebb és legkomplexebb sorozata... Mondom ezt úgy mint nagy Lost rajongó, és ez az elsõszámú sorozatom minden tekintetben, és én nem nagyon találtam benne hibát, de lehet Kelta kevésbé elvakult volt és felfigyelt olyanra, amire mi nem, vagy tényleg õ nem vett észre valamit. Nem lényeg. Meg van mindenkinek a véleménye, nem kell belekötni, meggyõzni, de ezt már winnie is írta.
én azt kérdezem, milyen alapon szol meg akárki is??? mert nekem más a véleményem?? szép mondhatom
nem vártál mást? hát én se töled😊 mint látom még azt sem értetted amit beirtam erröl, nem hogy azt amit irnák😊
ha látom hogy megértetted amit irtam arrol hogy mi a gondom, akkor irok neked példát 😊
béke veled😊
én ilyenkor mindig továbblépek a saját véleményemen (ki vagyok? kis nímand, az...) és a nálam sokkal okosabbak, hozzáértõk (elismert kritikusok, más elismert tévésorozatok készítõi) véleményét tartom mérvadónak. nekik elhiszem, hogy milyen a lost, hogy tényleg olyan jó vagy csak én szopom be a carlton cuse által felkínált bránert😊