World of Subways

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyirog
feltörhetnék a kiegészítõt\folytatást is 😄, am ritka jó játék én szerintem!

Papirzacsi

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Inkább kár.
Semmi addon....fasza!
Nekem mûködött minden.
Plzz valaki kijavítaná a hibát?
Végtelen tömörítésnek nézi a RAR
Kiagytad a SFV fáljt! a 200 asokból!
Köszönöm, "bahátom"
Hello, nem tudna vki adni egy cracket? Megvan a játék, innen szedtem le, de abba nincs. Kössz elõre is.
eMule-ról

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

hellósztok
feltelepíettem a játékot valaki nem tud egy registry-t küldeni amit már beállítottatok hogy mûködjön a játék????? ha igen akkor a [email protected] küldjétek már el! köszi! sanyi!

Juhász Sándor

luliska:

Elöször is pontosan mit csináltál eddig és hol tartasz?

Honnan van? Van-e hozzá crack meg ilyenek. Utána szívesen segítek😄
Sziaztok!
Segítsetek,mert biztos én vagyok a béna:
átírom az enumban 0-ra az alapértelmezést(az az ide /cdrom). ezt lementem egy reg file-ba. ezt lefuttatom. Indítanám a játékot és ha a daemonban benn van a cd kép,akkor az a baja h "emulator detected,please deactivate virtual drive and em.software. Ha ezt megteszem,akkor meg no disc inserted. A kérdés h hol rontom el?
Ki kell írni dvd-re a játékot vagy elég daemonnal felrakni?
Köszi a segítséget elõre is!
ÜDV
Ha vissza olvasnál egy keveset, rá jönnél, hogy majd szépen sorban jönnek ki hozzá...
Áááá semmi addon ez is meg fog halni...kár érte!
Valaki tud adni egy olyan ip-t ami nem halott vagy nincs tele.Emule
EMule?
EMule...

ASzt tom csak hogy hol lehet leszedni engemcsak az érdekel.
Az a Train Simulatorhoz készült

Helló
Ha valaki tudja hollehet leszedni a Straßenbahn Berlin-Köpenick akkor szóloj!MSN:[email protected]
Nekem az a gondom, hogy feltelepítettem a játékot, de nem akar elindulni. Folyton az írja, hogy Wrong Disc. Mit lehet ilyenkor tenni?
Illetve cimkét és boritót.

Sziasztok. CD-DVD borítót nem tudtok véletlenül a játékhoz?

"Ha telepítés után nem indul el a játék hangkártyát hiányolva, akkor csak annyi a dolgod, hogy letöltöd a DirectX júniusi verzióját és telepíted. Ez megoldja ezt a problémát."

Hali,
Feltelepítettem a Wost, de nem akar mûködni 😞 (nem eredeti)
Hogyan lehet mûködésre bírni? A crackes Wos.exe-vel már próbálkoztam, de írásvédett.
Indulás elõtt F8 majd a CTRL gombbal aktiválhatod az egeret. Ekkor a kis ablakban tudod kezelni a nyilakat és ki kell választanod a végállomást ahova mész. Ekkor aktiválódik a külsõ utastájékoztató, és a vonat elején és minden ajtó felett ki lesz írva a célállomás.

Fontos, hogy a beállításokban a billentyûkiosztásnál külön be kell állítani az egérkattintás gombot!

Itt olvasható egy nagyon részletes magyar nyelvû bemutató!

Hali!

Köszi az infót!
Végre sikerült, az alábbi leírás alapján:
- Állmosán állva
Num7
Num8
Num9
F3
F1 vagy F2
Elindulás, majd
- Állomás közelében
Num2
Megállás, majd
F1 vagy F2
Visszaugrás Num7-re

...végül végállomás elõtt a Num2 után egy Num1.

További sok sikert mindenkinek.
Ui: Remélem én is, hogy még készül a progihoz sok kiegészítõ, így aki tud róla, az jelezze.
Papirzacsi
Ott van a mappában ahova instaláltad.<#idiota>

Szia NoZoli!

Köszönöm Segítséget, megyek is és kipróbálom!
Sorry, sajnos kézikönyvvel nem rendelkezek!
Igen, érezni kéne a hangjából. De a fokozatokból is ki lehet tanulni (pl.: 1. fokozat 20 mph-ig gyorsítja a vonatot).
A bemondások állomásról való elinduláskor: F3->Num7->Num8->Num9->F1/F2 (ajtózárás). Következõ állomásra érkezés elõtt kicsivel: Num2. Végállomás elõtt: Num2->Num1. De ez a kézikönyvben is le van írva...
Én például a BVE-vel sem tudtam soha pontosan megállni a kisföldalatti megállókban, mert fingom sem volt, hogy pontosan hol kéne...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Sziasztok metrósok!😊
Én is azon emberek közé tartozom, akik szeretik ezt a "rétegjátékot"?
Lehet, hogy nem olyan kis réteg ez.
Szóval, aki tudd segítsen!
Minden értek, de 2 dolgot nem.
1. Ha hibának számit a route monitor megjelenítése, akkor miért nincs a fülkében sebességmérõ mûszer. Vagy érezni kellene a hangjából?
2. Volt valakinek e már olyan, hogy az utastájékoztatás (Played announcements) részére "completed" feliratot kapott? - Ha igen, kérem, árulja el, hogy kell ezt profi módon végrehajtani?
Lehetõleg pontosan. Tehát ajtózáró "szirén" csak záráskor kell, mikor mit kell bemondatni a vezetõvel, ha lehet gyári gombnyomásokkal fûszerezve. Elõre is Köszi!
Innen is letölthetõ regisztráció után -- mai napon indult fórumom, itt is kilinkeltem, modikat/feltöltõket keresek amúgy! Bocs a reklámért 😊

Hmmm köszi!
Slavutic: Itt a honlapja

Valaki nem tudja, hogy áll a magyar kiegészítõ?
Rájöttem, be kell állítani az egérkattintást a beállításoknál és egész lassúra kell venni az egér sebességét, mert különben olyan gyors, hogy nem is lehet irányítani, utána már kezelhetõ. 😊

Papirzacsi
Erre én is kíváncsi lennék, mert hiába kapcsolom be az F8-as ablakot, és váltok át egér módba, nem tudok "táblát cserélni".

16gaborm
az F4,F5,F6,F7 billenytyûkkel tudod elõhozni az információs paneleket!!

F1-Bal oldali ajtó sor
F2-Jobb oldali ajtósor
F3-Ajtó záró "szirén"

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

Hogyan lehet kiíratni, hogy hova megy a metró?

Jó játék! +fav

Thx!<#eljen>
Köszi, nem a 4.03-as DT volt fent és a régebbivel valahogy nem akart menni...

Nekem egy dolog hiányzik ebbõl a játékból, ami számomra nagyon nagyon lerontja az összképet: a metró erõteljes hangja! Pesti metróé jó lenne hozzá 😊 Ami ebben van azt még a légkondi zaja is szószerint elnyomja!

C gomb a kiszállás, utána W-A-S-D gombokkal mozogsz!

GPx8 --- olvastad az NFO-ját? Nem crackes, registry buherás!

http://gnm-club.extra.hu/modules/news/ Szerintem innen!
Nekem indításkor azt írja ki, hogy "Emultor detected". Az ISO-fileban viszont nincs crack... 😞