World of Subways

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Sziasztok!
Nekem a Vol. 2. van meg de az valamiért nem inhódul:(
Az ATI VPU Recor meg bekapcsol és akkor magyaráz és kilép:(
Miért?Mi a f*sz baja van?Elég a gépem hozzá:(
Papirzacsi
Elcsépelt megoldás, de egy driverfrissítést mindenképpen meg kéne próbálni.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Pepsi Twist
természetesen fel van peccselve :D

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist
Nah, mennék vezetni és ez fogad...

valami megoldás? van amikor a csíkok csak fehérek és feketék néha ilyen 2/2 próbálkozás

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

nohabking
Köszönöm szépen a segítséget, és a gyors válaszokat!

Feltettem a szükséges drivert, és már mûködik :)

alert
Lehetséges. Illetve a legújabb DirectX 9c kell neki, lehetõleg 2009-es. Ez szokott még hasonlót okozni.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

nohabking
Nem ablak módban futtattam, és megfelel a követelményeknek bõven.

Akkor telepítsem fel a legújabb ATI Drivert?
Talán az segít szerinted?

alert
Elég jól leírja, hogy mit nézz meg.

- gyõzõdj meg róla, hogy a videókártyád tulajdonságai megfelelnek a minimum követelményeknek
- ha ablak módban futtatod a játékot, a windows színmélység legyen 32bitre állítva

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

nohabking
Segítsetek! Elindítom a Wos vol 1-et, és ezt dobja ki a játék!

Mit csináljak? Nagyon szeretnék játszani :(

Misi az ezredes
Neked kell beállítani mindent.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

zoliii
Sziasztok!

World of Subways Volume II.-ben, hogy kell elindulni?
Már mindent felkapcsoltam, de meg se moccan a metró <#nevetes1>
Remélem lesz hozzá magyarosítás. Nekem bejön a játék.
Ehhez képest a BVE játék még sehol sincs :DD
Bár az a játékot is már javítgatják, csak elég lassan :(
Elõre is köszönöm a Helpet!!!

Papirzacsi
Ha értenéd amit írsz, akkor valószínleg nem állítanád ezt. Emlékeztetõül amit írtál:

"Eltudom képzelni a fejeteket amikor játszotok vele!Szerintem még a szátok is nyitva van.(levegõt vegyetek közben)Meg gondolom az arcotok is komoly hozzá.
És csak mész a metróval...csak mész a csõben,ha ez kielégit bennetek akkor nyomjátok csak.Agyasok!!!"

Ez nem éppen a játék szídása, hanem a felhasználóinak a nem éppen jóindulatú leszólása, ráadásul tök alaptalanul. Ha neked nem tetszik a játék, akkor nem kell vele játszanod, ne kötelezõ, válassz másikat.
Mondj véleményt nyugodtan, de a játékról, ne a játékosokról! Ha meg mégis a játékosokról pofázól, akkor ne neked álljon feljebb, hogy nemtetszésüket nyilvánítják ki a barom stílusod miatt.
Ha nem tudod elfogadni, hogy vannak akiket ez érdekel, akkor az a te szegénységi bizonyítványod, és ilyen módon tehetsz a világnak egy óriási szívességet!
Legjobbakat!

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Nohab
De te se vagy egy szent.
Elég szomorú,hogy én a játékot szidom a két agyas antiszociális meg engem!
Úgylátom mig be nem kostólt a jogi ,addig nem irtam személyre sértõ hsz-t egyiknek se!

Én offoltam!Hy
Nohab
Khm... te provokáltad ki a becsmérlést a többiekbõl. (Remélem tudod mi a szó jelentése.)
Ha pedig azt szereted amikor neked esnek, akkor menny be a Landwirtschafts-ba vagy valami divatjáték topikjába, és ott szidd a játékot.
Nos kicsi mûvelt agyas barátom picit olvas vissza és rájössz ki az aki itt elkezdte a másikat szidni......hoppá! 1-0 nekem!
Tehát akkor kezdjük el mégegyszer.......oké lehet nem tudok helyesen irni de te menj el szemészhez.És mikór jössz hazafelé akkor gondolkoz el magadon,hogy ...úristen miért vagyok ilyen tirpák,hogy ilyeneket irok....De nemprobléma.

Leirom nektek mi hülyeség mi nem az Misi fönökünk leirásában:

ami hülyeség:ez közösségi fórum,pszichológus,helyesirás,tépd szét.
Ez már uncsi egy kicsit nem?....de!
Misi az ezredes
Te sekélyes kis...

Nem tudom hol érzed magad de ez egy közösségi fórum és úgy gondolom nem minket kéne szidni mert te nem vagy képes értékelni másnak a munkáját.
Az itt hozzászólók 95%-a szereti a szimulátorokat és hajlandók a véleményüket magukban tartania negatív. Ha már itt tartunk nem értem miért írsz olyat "És csak mész a metróval...csak mész a csõben,ha ez kielégit bennetek akkor nyomjátok csak.Agyasok!!!" ha már letöltötted és kipróbáltad? Tényleg tanácstalan vagyok, de tudok PÜ-ben pszichológus elérhetõséget ha rászorulnál.

"kielégit" Helytelenül van írva ->Helyesen-> kielégít

Véleményed írd le egy papírra és tépd szét, mindenki jobban jár.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

derdani
Hogy kell elindulni ?<#conf>

Akkor nem értem miért kínlódtál a letöltéssel, ha úgyis gagyi a játék. Tudod kinek a pap, kinek a papné. Ha nem tetszik ne gyere ide. Nekem nagyon bejön a játék imádom a szimulátorokat. Azt nem tudom, hogy nyitott szájjal megyek-e a "csõben", de még az is lehet. :) Szóval engem kielégít és szerintem még nagyon sok embert rajtam kívül.
Mondhatnám, hogy húzz a francba lõdözni+nídforszpídezni te agyas kis gyökér, de hát még is csak volt gyerekszobám.

Ha te mondod!
Ha neked nem jó. Akkor már mindenki akinek megy az egy barom. Hülyegyerek.

Ez a játék egy nagy gagyiság!

Eltudom képzelni a fejeteket amikor játszotok vele!Szerintem még a szátok is nyitva van.(levegõt vegyetek közben)Meg gondolom az arcotok is komoly hozzá.
És csak mész a metróval...csak mész a csõben,ha ez kielégit bennetek akkor nyomjátok csak.Agyasok!!!
Misi az ezredes
Ha így gondolod szerintem keresd fel az orvosod és kérd meg küldjön elvonóra.

Egyik játék sem lehet hülyeség. Fõleg nem ez. Sok embernek köztük nekem is régi álmom hogy metrót villamost buszt vagy akár vonatot vezessek. Ilyen kis szórakoztató szoftverek segítségével ez lehetséges. Aki ebben nem lát semmi jót, az ne töltse le, ne szóljon hozzá a topicban. Negatív kritikákat nem itt kell közzé tenni hanem a cégnek a postafiókjába.

Ezt te mondod, aki még a privát üzenetét se tudja megnézni?

Elmondom nektek mi hülyeség mi nem az!Na ez a játék az .......hülyeség!
Beállítod a SIFA-t egy gombra. Ezt magad felé húzod (állítod)+throttle gombbal lenyom.
Jobb oldali két kar közül a jobb szélsõt teljesen elõre, majd vissza 1 állást. A mellette lévõ a menetváltó: ezzel állítod be, hogy elõre, vagy hátra + a sebességfokozatokat.
A jobb felsõ piros akkor világít ha fékezve van, a kék pedig ha menetben.

Misi az ezredes
Meg az a gáz hogy nem tudok csak az újabb sárga metróval menni másiknak mi a trükkje? mikor nyomom hogy induljon el nyom egy hangot :D és feloltódik jobb felül egy piros és baloldalt egy kék lámpa. :/

Normális, már két szibrohamon vagyok túl. :P

Az nekem is elõjön néha...
Misi az ezredes
Bizonyára bug. Nekem csak hang hibám van. Néha ha betöltök egy útvonalat töltés elõtti 5-10 mp-ben érdekes zizegõ néhol kerregõ torz hang van. Aztán normális. :D

Üdv. Nekem minden indítás alkalmával újra kell konfigurálnom mindent. (Grafika, billentyû kiosztás) Hiába mentem el. Ez vmi bug lehet, vagy én csinálok vmit rosszul?
Vistán futtatom én is. viszont ami fontos, ha a kézikönyvét megnézitek (ott van a játék mappájában pdfben) le van írva a billentyûzetkiosztás. De a játékban sok dolog nincs beállítva, tehát elsõ, hogy ezt beállítjuk. A régebbi metrót nekem se sikerült elindítanom. Nem tudom kioldani a féket. De az újabb típussal száguldok körrõl körre.

Hol tudom megnézni a privátot?
Misi az ezredes
Tilos a reklám ha elolvasod a szabályzatot amm.. Privátba leíron. A lényeg h nem jöttem rá hogyan kell elindulni. :S Ahogy elnéztem be kell állítani magadnak mindent. Amivel eléggé gázban vagyok.

Mi?Ezt nem értem! "Nekem mûködik nem mondom melyik oldalon fent van."<#pardon1><#pardon1><#pardon1>
Misi az ezredes
Nekem mûködik nem mondom melyik oldalon fent van. Csak hogy kell elindulni? :D Nem jöttem rá pedig mindent nyomtam :D

Az alt+tab az müködik csak a betõltés 20%-nál kidob...keressek megoldást a neten....hmmm!Lehet nem megy vistán?
Nekem így se megy. Gondolom akkor már nincs tippetek. Vagy mégis?? De még várok tippet. Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Ezt a vonatmagazinos tesztben is írják. A fejlesztõk azt mondják, élõben is pont ilyen...

Mikor fekete a képernyõ akkor alt+tab, majd megint és megy a játék. A legújjab DirectX legyen fent, fontos!

Hát én nem tudom hogy mi van de nekem van fekete képernyõ aztán vissza az asztal aztán enyyi se hiba se semmi úgyhogy nem hiszem hogy videokariprobléma lenne. Ha valaki tud valami ötletet szóljon mert naon tettszik a játék!!!
Nekem semmi gond nem volt az indítással. Elõször elfelejtettem crackelni, persze nem indult, aztán minden ok volt. A directx-el nem foglalkoztam. Nem volt fekete képernyõ egyszer sem.
Viszont: ami elsõre nagyon zavaró az, hogy hiába kapcsolom fel a reflektort, nincs látható fényereje a metrókocsinak. Magyarul nem látok semmit, csak megyek a sötétben.

És mikor kell alt+tab-ot nyomni??
Nekem is ezt csinálta elsõ indításra, egy alt+tab és mûködik.

Sziasztok!

Most töltöttem le a WoS vol 2-õt.(Azért ide írok mert vol 2-vel foglalkozõ fórumot nem találtam.) Na szóval felraktam a wos-t is meg a directx-et is és lecrackeltem. Elinditom erre kb. 2 másodpercre befeketedik a képernyõ. Utána vissza a windows asztal és utána se hiba se semmi. Valaki segítsen lécci mert nagyon tettszik a játék!!!!! Köszi!!
Misi az ezredes
Valaki feltenné a cracket nekem valahova hogy letölthessem? Mert CD-t kér de nekem nincs :/ köszönöm elõre is a közremûködést.

csak a fülkében lehet forgatni a kamerát, kívül nem?

Csá!

Szuper ez a metrós játék. WORLD OF SUBWAY de nem lehet az egérrel forgatni a kamerát?

És ami a leghátrányosabb a játékban hogy nem lehet pályát szerkeszteni!

Csá!

Letöltöttem a CRACK file-t hova kell másolni? Vagy ez jó CRACK?

Csá!

nem. TÖRÖLJÉTEK A HOZZÁSZÓLÁSOMAT!

Csá!

Bocsánat, de nem lehet a memória kártyán modositani? Vagy egy patch ami 1MB leviszi a játékot.

Csá!