X-Men Origins: Wolverine
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tovább is, mentem már.
Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Hálás lennék érte.
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A honosítás hol található, mert már kerestem!
Még1x köszi mindent!
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A játék nagyon kafffffa:-) Lehet egy tesztet írok róla a blogra, majd meglátom, köszi a választ!
Szerintem rossz a cracked, milyen release?
Értem én, csak leszarom. :) :O D:
Meg eleve bonyolult nekiállni is. De ha érdemben választ akarsz kapni ami egy hasonló problémánál egyáltalán nem garantált akkor ne csak olyan tessék lássék módon nyomd a hsz-t hanem igenis írd le hogy milyen géprõl nyomod milyen op. rendszerrel stb...
Amúgy én elhanyagolt estleg srevice pack nélküli tört windowsra gyanakszom a hozzászólásod alapján de ez csak gyanú. 😄
btw simán lehet hogy betoltad a lenti szobrot (amire fel kéne pattannod h elintézd amit kell) a hátsó elé... na meg ugye mind3 szobor elõrecsúszik, nem felejtetted el szétverni a deszkákat leghátsónál?
"The trees move. Do you not see it?"
Azért köszi a segitséget. Ez egy nagyon frankó játék -bár nem is akartam kipróbálni-, de ha nem tudok továbbmenni (akkor is ha én vagyok a béna), akkor nincs mit tennem....
Bár szívesen végigvinném.
Vagy mondhatnám azt is, hogy a google a barátod, valószínûleg azért nem válaszoltak, mert nem tudták rá a megoldást, és vártak arra hátha valaki benyögi. Elbuktál evvel minimum 3 játékot, azt a mindenségit, ez már katasztrófa. Ilyen beszólás után meg tényleg menj egy szobába és sírd ki magad, szánalmas.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
különben nem tudom miket illesztgettél hova, én felraktam, behúztam a cracket aztán futott..de akkor szarok rá, oldd meg magad
ja, ez egy fórum, nem egy chat, és ha nem válaszolnak aznap, még nem azt jelenti hogy szarnak a fejedre..
az meg röhej hoyg másokat hibáztatsz mert nem sikerül elindítanod egy játékot
és még egy tipp a végére: ha annyira feszülsz, akkor vedd meg, nincs crack és másolásvédelem paraés van hivatalos segélyvonal..
Racism is a weapon of mass destruction!
Köszönöm a segítséget,
Isten áldja fejeteket. <#gonosz3>#gonosz3>
nos
szétütöd a 3. szobrot rögzítõ deszkákat (miután lecsaptad a shiftereket), aztán eltekered a tekerentyût, lenyílnak a platformok a szobrokon, és végigugrálsz rajtuk (gyorsan, mert a szobrok visszahúzódnak majd)
Némi segítség kellene!
Afrikában Vagyok a "Towering Inferno" szakasznál. Feladat pedig "Explore the ruined temple and locate the first tower". Van 2(amúgy 3) szobor, amiket mozgatni lehet és egy kötél a mozgató szerkezetnél. A továbbmenetel -az érzékelés szerint- sokkal felettem van. Mit kell csinálni, hogy továbbmenjek, mert ha kitekerem a szobrokat akkor a másodikra nem tudok átugrani, nem vagyok elég gyors (örülök, ha az elsõre fel tudok ugrani). Ide a kötélrõl sem sikerül átjutnom.
Mit csinálok rosszul.
Válaszokat elöre is köszönöm!!!
Most töltöttem le a gamet, telepítettem, Direct X van, Crackeltem, amiket kért beillesztettem, (d3dx10_39.dll, XAPOFX1_1.dll) az intro bejön, utána a betöltõképernyõ, és kíírja azt, hogy az X-men Origins: Wolverine mûködése leállt.
Tudtok segíteni?
elnézést
A lenti képen látható jóembert öltem meg és azt szeretném megkérdezni hogy mennyi van még? Sok? Köszi!

http://cityofheroesmro.phpnet.us/
Értem én, csak leszarom. :) :O D:
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
mártogasd csak szépen a hátába a karmokat 😉 az összes nagy mafla senkiházit így kell elintézni a játékban 😉 a Blob mondjuk vicesebb lesz egy kicsit 😉