1160
\"X-MEN
  • strebacom
    Ha megfeleö idöben nyomod meg a "Z"-t akkor visszaüti a rakétát, és kinnyiffan a lödözö...
  • dzsozefo
    Hali!

van egy pálya a láthatatlan emberek után át kell ugorni és végig egy folyóson majd egy kalitkába van zárva valaki ilyen kék valamivel... és közbe aknavetőzik valaki, azt írja Z blok de hogy lehet kinyiffantani? zöld jelzésnél mutatja a gépet de semmit nem lehet vele csinálni help!
  • strebacom
    Hali itt merre kell menni, mert nemtok átugrani vagy 50-szer próbáltam....mindig lezuhan a mélybe a faszi..
  • Bence12233
    hello mindenkinek! Én eljutottam egy részig és nem tudok továbbjutni afrikában vagyok és kéken világito mutánsok támadnak meg utána fel kel mászni egy helyre és ott lekelllökni egy szobrot amivel kinyitunk egy kaput és ott elakadtam. valaki mondja el pls
  • Prince23
    Ti jelenleg mien mutagénnt használtok? ha már felhozódott... képeket pls :D
  • Mad Snake
    na és ez kinek ismerős? http://www.box.net/shared/dgxqveulaj Azt levágtam hogy fel kék menni de hogy a péniszbe.

cserpak Dióhéjban. Rozsomák előtt vagyunk, kezdetben csont karmokkal öljük az ellent. A mi jó ezredesünk parancsára. Nem is vesszük észre (csak későn)hogy drága barátunk szuperfegyver előállítására törekszik. Elpusztíthatatlan fém + öngyógyító mutáns. Egy két + képességgel megtoldva. Sz'al mikor Rozsi rájön az átverésre, (a lent említett "adamantiumos beöntés" után) a tőle megszokott derűvel és nyugalommal kezeli a dolgot. Addig üldözi az ezredest amíg emlékszik rá. ( te ezt a filmet megéri megnézni, nem úgy mit a T4-et)
  • cserpak
    Látom lemagyarították, ne nézzetek hülyének, most tényleg nincs felirat a játék közben a dumáknál illetve a videók alatt sincs felirat? Most akartam megvenni, mert jókat írtatok, de nincs semmi angol tudásom, de érteni szeretném azért a történetet. A mozit sem láttam, tehát nincs miből történetet venni.
  • Prince23
    Én ezzel nyomulok jelenleg, eme pályán.
  • Mad Snake
    :) Bár konzollal ritkán játszok. Én maradok az bill. + egér leosztásnál.
    A védekezés nálam az M3 gombon érzi jól magát.
    Aproppó Melyik mutagénnel nyomultatok ?!
  • Prince23
    Ja tényleg, a bill kiosztásnál nálam egyedül a védekezés nem állt kézre, alapértelmezett Z. Én áttettem R-re. Tökéletes
  • Calver
    igen, csak ajánlom h kicsit állítsd át a billentyűkiosztást, legalábbis nekem alapból nagyon nem állt kézre.
  • Prince23
    érdekes a WP-n a konzolos teszt 8 fölöttit kapoot, akkor a pc-s miért csak ennyi?
  • grebber
    Worthplaying Review 67%
  • jodamester
  • Prince23
    Simán
  • jodamester
    Billentyűzettel nekifoghat az ember?
    bill.+egér vs. kontroller?
  • Prince23
    Jobbra kell kanyarodnod, és persze ugorva tedd azt.... space, space
  • Prince23
    pls linkbe tedd
  • Mad Snake
    kért kép http://www.box.net/shared/akxhpkqhu5 De túl vagyok rajta :) Köszöntem.
  • Shep
    Nem csak a kanyarig kell elfutni, hanem utána a képernyő alja felé is, én is ott szívtam meg :) ráugrani még később kell.
  • Prince23
    Esetleg egy képet lőjjé be ide... pontosan melyik résznél vagy?
  • Mad Snake
    Üdv. népek

Ha lehet csatoljunk vissza Gambit - helikopterhez. Már csukott szemmel felugrálok. El vágtázok a kanyarig, és off. Ráugrani próbáltam de hiába szagolok, nem adja. Rakéta visszaütésével is próbálkoztam de szintén off. Tényleg én vagyok ekkora láma?
  • Prince23
    Easter Egg-- utalás több játékokra...pl. van Lostos, meg WoW-os rész
  • lehell
    találtam egy kőbe szúrt kardot, mellette egy csontváz, felette felkiáltójel.
    tudja valaki, hogy mit lehet vele csinálni, vagy ez csak pályadísz?
    jó lenne valahogy kihúzni azt a kardot! ;))
  • Prince23
    Nekünk is hasznunkra válna egyébként a kombo list. Lehet kifotozom....
  • Line
    Kösz a válaszokat. Hát ha már ide nyomatnám a kombókat akkor csak érthetően parasztosan. :D Nem fényképezve.
  • Prince23
    Fotózd ki, töltsd fel egy képmegosztóra, aztán linkeld be nekünk , ide a fórumba a kombó listát.
  • gfreak
    ha kilépsz a menübe ott meg tudod nézni az összeset...a backspace-t nem tudom hova visz, kontrollerrel nyomtam, csak az esc-et használtam mellette :D
  • gfreak
    jobban bírják az ellenfelek, kicsivel többen vannak pár helyen, és a sebzésük is masszívabb...de nem lesz sokkal nehezebb ;)

• Line
    Tényleg nincs véletlenül felsorolva itt az összes kombó. Azt tudom hogy játékon belül backspase el is elő lehet hozni de mintha ott nem lenne meg az összes.
  • Line
    Ritka kellemes kis játék volt ez azt kell mondjam. Most nekimegyek a hardnak mik a tapasztalatok sokkal nehezebb?

3 szorra sikerült amúgy de nekem más taktikával.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    e-q jobbklikk az eleve szépen vett le neki életet. Abból szegénynek fel kell állni de még mielőtt ezt megtehetné hosszú felütés ugye akkor levegőbe még egy kis döfködés majd strandlabdás befejezés. :D A második felvonásban meg annyi hogy azután kell ráugrani lungéval közvetlenül hogy tüzelt és akkor nem tud lelökni.
  • Prince23
    Eleinte én is így voltam:D De kialakul majd az, meglátod.
  • gfreak
    még van pár órád, ne aggódj ;)
  • gfreak
    nem olyan nehéz...ha elteleportál tőled messze, akkor már kezdhetsz is futni felé, és mindig látványosan koncentrál mielőtt lőné az optisugarat ;)
  • Line
    A végénél csak én szopok ennyit?
    Mindig kilövi alólam ez a geci a betont. :( Kezdek ideges lenni.
  • Kockakölyök
    Na, végre sikerült megcsinálni, már nem kell segíteni, kösz.
    Csak azt szeretném tudni, hogy tényleg, a játék mely szakaszában vagyok?
  • Kockakölyök
    Am hol tartok?
  • Kockakölyök
    http://*.hu/view/090608/wolverine_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

(a * helyére írd, hogy kepfeltoltes, mert máshogy nem tom, hogy kéne, mert még nem csintam ilyet)

Piros karika: A követ hová kéne tenni?
    Fekete karika: Ide nem tom rakni,
    Kék karika: Ide rakhatom, de hogyan tovább?
    Elite commando: Azt nem kariztam be, de felül, jobbik irányba látszik, ott volt amögött az action figure, mondom VOLT.

• gfreak
    képet rakjál pls, mert már régen jártam arrafelé ;)

akciófigurák: mindegyikből több avn mint kettő, három fajta figura van, a ruhákhoz (vagyis a challengekhez) kettő-kettő kell mindegyik típusuból ;)
  • Kockakölyök
    Hy all!

Azt szeretném kérdezni, hogy a Firestorm nevű afrikai pályán hogy kell végigmenni?
    Levágtam a kötelet, lementem azzal a kővel, ellenségek kinyírva. Na, utána fölmentem az egyik (asszem) Elite Commando-hoz, meghalt, lerúgtam a követ, betoltam oda, ahová kellett, kinyílt a kapu, de feral sensevel se láttam semmit. Pls help.
    De ha nem értitek szóljatok, feltehetek képet XD.

Ui.: Az Elite Commandonál volt egy Action Figure, 2 uniform megvan, azzon kívül még 1 action figure, gondoltam végre meg lesz a 3. ruci, erre felveszi, de nincs meg. Újrakezdtem a missziót, de már nem volt ott. Can you help me?