1160
![\"X-MEN](\"http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1108479313/11084793131241516547.jpg\")
-
kitekered a szobrokat aztán gyorsan átugrálsz rajtuk, mi nem megy ebben? -
Curesz #1039 Csáó!
Még az elején járok de máris elakadtam:/
Most járok másodszor Afrikai részen és itt a templomnál, képtelen vok átugrálgatni a célig....van vmi trükkje?
-
dániel222 #1038 Hali. Én most ott tartok hogy Zéró ügynököt kell legyőzni vagy mi. A 4 wendigo prototype-t lenyomtam utána jönnek a helikopterek. Az első 2 megvan a 3.-ra nem ugrik rá pedig bemérem :S Egyszerűen nem ér el odáig és leesek. Pls help me!! -
Mad Snake #1037 Végig vittem, újra kezdtem és ... ki ugrottam a pályáról
http://www.box.net/shared/04zm1zvted
Aztán le estem a világ szélén :S -
Mad Snake #1036 Sz'al mielőtt más is úgy jár mint én: Fel jobbra, az átjáró maradványain át lehet ugrani. (oda ugorj ahol a növényzet benőtte)Végig ugrálsz a köteleken, (akciófigura) levágod a nagyketrecet. Elhuzigálod, felcsörlőzöd, és arról ugrasz tovább... -
jó még nem merültem bele annyiba, elszólás volt, nincs sok időm mostanság... -
Prototype ettől jobb? na ne nem mondom, pro nálam ér 8/10-et, de x-men veri mindenbe. Kombókban is, ajjaj.
-
nem szenvedek vele, a prototype úgyis jobb meg jön az overlord 2... azért kösz.. nem rossz game ez csak néha idegesítő -
Kb. 70%-át teljesítetted a gémnek, még van belőle. -
gambites résznél amikor lő a helikopter állandóan kiírja hogy mission failed akármerre mehetek lószar az egész meg ilyenek
utána mennyi van még a gameból? -
Távoli harccal iktatsd ki. E+Q. ennyi. meg védekezéssel! Blockold a gömbjeit -
én ott tartok mikor betűkön kell harcolni Mágussal viszont nem tudom legyőzni őt. -
Mad Snake #1028 Még jó hogy itt segítenek. -
mivel a tömb csak bizonyos ideig van ahova húzod gyorsan kell cselekedni és felugrani a továbbvezető párkányra de ha nem nézel körbe és nem tudod kilogikázni akkor szerintem uninstalláld mert ettől csak szopókább dolgok jönnek... -
Mad Snake #1026 -
E+Q -
strebacom #1024 No még ilyet itt merre kellene mennem???
Köszi!! -
Mad Snake #1023 fel? oda? Nos próbáltam balra - jobbra de ott magas, előre vissza az tömb de onnan húzom el sz'al esélytelen. Hátul meg ott a lépcső, ami fel visz (innen nézve) jobbra. Onnan prímán látszik a párkány amit meg kéne ragadni de magasan van. Ezek után merre? -
tömböt odahúzod és azon ugrassz fel tovább vezető út felé... -
Mad Snake #1021 © Mad Snake 2009. jún. 13. 21:28 #995
na és ez kinek ismerős?
http://www.box.net/shared/dgxqveulaj (EZ A KÉPNEK A LINKJE)
Azt levágtam hogy fel kék menni de hogy a péniszbe.
-
Szia.
Ha sikerült tovább jutnod,írd meg nekem ,hogyan kell tovább jutni. Ugyanis én is itt akadtam el.
Üdv : Pista -
Egyébként elgondolkodtam, hogy mi lenne ha egy akció cRpg-t csinálnának az antihős világból? mert ugye Logan tud jó is és rossz is lenni, ejj de jó lenne a sok döntéshozatal...
Mad Snake:
Mi a gond? és képet is pls -
emilkee #1018 Most kezdtem el a játékot,de sajnos a videóknál akadozik a hang.
Tudna valaki segíteni?
Köszi előre is! -
Mad Snake #1017 Logam Az ép problémámra tudod a megoldást? -
Azt Én irtam.
Szia Pista -
Bence12233 #1015 már sikerült -
Bence12233 #1014 ott tartok ahol egy futoszallagon kell menni és amikor elér egy részig akkor lézerek jönnek elö és ha belemegyek akk meghalok
-
-
-
Bence12233 #1011 na és itt mit kell csinálni??
[IMG]C:\Documents and Settings\Bence\Asztal[/IMG] -
egyet olvass vissza -
Én is itt akadtam el #998 képnél. Ha valaki tudja válaszoljon.
Üdv : Pista -
Elvileg kell elgyen egy ember és arra ráugrassz. ja meg dupla ugrással ugorj mindig -
én is ott tartok ahol te de én még mindig nem jutottam tovább. -
Bence12233 #1006 Nagyon köszi -
Mad Snake #1005 © Bence12233 Ha jól sejtem hol jársz. Cibáld oda a szobrot a nem égő fákja alá. Ha lesz tűz kinyílik bent a kapu,aztán mehetsz tovább.
én meg itt akadtam el -
Bence12233 #1004 az én kérdésemre tudna valaki válaszolni?? -
strebacom #1003 Köszi csak sikerült.... -
A legszéléről próbáld, és dupla space-szel. Úgy sikerülnie kell. -
Mad Snake #1001 strebacom a peremről ugorj dupla ugrással. (mikor lefelé kezd esni még egyszer rányomsz az ugrásra és már jó is) Ott sz***m én is eleget. :) A helikopter ki fogja lőni a következő "követ" szal még gyorsnak is kell lenni.