X-Men Origins: Wolverine
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én meg itt akadtam el
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
van egy pálya a láthatatlan emberek után át kell ugorni és végig egy folyóson majd egy kalitkába van zárva valaki ilyen kék valamivel... és közbe aknavetõzik valaki, azt írja Z blok de hogy lehet kinyiffantani? zöld jelzésnél mutatja a gépet de semmit nem lehet vele csinálni help!
AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |

cserpak Dióhéjban. Rozsomák elõtt vagyunk, kezdetben csont karmokkal öljük az ellent. A mi jó ezredesünk parancsára. Nem is vesszük észre (csak késõn)hogy drága barátunk szuperfegyver elõállítására törekszik. Elpusztíthatatlan fém + öngyógyító mutáns. Egy két + képességgel megtoldva. Sz'al mikor Rozsi rájön az átverésre, (a lent említett "adamantiumos beöntés" után) a tõle megszokott derûvel és nyugalommal kezeli a dolgot. Addig üldözi az ezredest amíg emlékszik rá. ( te ezt a filmet megéri megnézni, nem úgy mit a T4-et)
A védekezés nálam az M3 gombon érzi jól magát.
Aproppó Melyik mutagénnel nyomultatok ?!
"The trees move. Do you not see it?"
Next PC upgrade: 2022
bill.+egér vs. kontroller?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha lehet csatoljunk vissza Gambit - helikopterhez. Már csukott szemmel felugrálok. El vágtázok a kanyarig, és off. Ráugrani próbáltam de hiába szagolok, nem adja. Rakéta visszaütésével is próbálkoztam de szintén off. Tényleg én vagyok ekkora láma?
tudja valaki, hogy mit lehet vele csinálni, vagy ez csak pályadísz?
jó lenne valahogy kihúzni azt a kardot! 😉)
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
Racism is a weapon of mass destruction!
3 szorra sikerült amúgy de nekem más taktikával.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindig kilövi alólam ez a geci a betont. 😞 Kezdek ideges lenni.
Csak azt szeretném tudni, hogy tényleg, a játék mely szakaszában vagyok?
Senki sem tökéletes... belőlem is hiányzik a hiba...
(a * helyére írd, hogy kepfeltoltes, mert máshogy nem tom, hogy kéne, mert még nem csintam ilyet)
Piros karika: A követ hová kéne tenni?
Fekete karika: Ide nem tom rakni,
Kék karika: Ide rakhatom, de hogyan tovább?
Elite commando: Azt nem kariztam be, de felül, jobbik irányba látszik, ott volt amögött az action figure, mondom VOLT.
akciófigurák: mindegyikbõl több avn mint kettõ, három fajta figura van, a ruhákhoz (vagyis a challengekhez) kettõ-kettõ kell mindegyik típusuból 😉
Azt szeretném kérdezni, hogy a Firestorm nevû afrikai pályán hogy kell végigmenni?
Levágtam a kötelet, lementem azzal a kõvel, ellenségek kinyírva. Na, utána fölmentem az egyik (asszem) Elite Commando-hoz, meghalt, lerúgtam a követ, betoltam oda, ahová kellett, kinyílt a kapu, de feral sensevel se láttam semmit. Pls help.
De ha nem értitek szóljatok, feltehetek képet XD.
Ui.: Az Elite Commandonál volt egy Action Figure, 2 uniform megvan, azzon kívül még 1 action figure, gondoltam végre meg lesz a 3. ruci, erre felveszi, de nincs meg. Újrakezdtem a missziót, de már nem volt ott. Can you help me?