World of Darkness

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Auspex,Obfus,THAUMATURGY!!,Protean superior! GG

MarkBlade
Assa az nem sabbat..

MarkBlade
Hát igen nem véletlen õk a vezetõk:)
sok sikert egy ilyennel:D

Shiwo
meg nem hiszem, hogy a sabbat klánjai elérhetõek lesznek..

erõs a gyanúm, hogy kamarilla only, tehát assamite sem lesz játszható...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

a Lasombra túl erõs:P

Shiwo
nah igen, de az is fõleg csak magas szinten, olyan 4-5 ponttól, amennyire nekem rémlik... alacsonyabb szinten egy támadás után láthatóvá válsz..

meg hát kamarillás klánok közül kinek van? :) a zakkantaknak meg az ocsmányságoknak.. :D

kíváncsi vagyok, a Malkáv õrületet miképp csempészik bele a játékba... remélem nem csak role play-re bízzák, mert abból akkor nem lesz semmi...

Szerencsére ez a felnõttek játéka lesz azt boritékolhatod!

MarkBlade
Lasombra forever :)
ami atomgeci disclipnia az az Obfuscate akinek nincs auspexe az húzhatja is le magát a torporba ezen vámpirok ellen!

Shiwo
azért egy vámpírt nehéz meglepni is, Jelenés diszciplinával közel lehetetlen... meg egy támadásra elintézni se egyszerû.. fõleg, ha mondjuk Szívóssággal rendelkezik...

meg gondolom lesz NPC ghoul kreálására lehetõség, mint testõr és izom..

és elõbb-utóbb kialakulnak csoportok, bandák, akik bedarálják az izgága vérpistikéket...

azon se csodálkoznék, ha az utcákon NPC rendõrök járnának, és az elszabadult vámpírokat (akik nekiállnak nyílt színen gyilkolászni) pikk-pakk ledarálnák... vagy akár NPC vámpírok, kik a maszkabált õrzik...

mondjuk lehet a játéknak pont ezért nem lesz több millió játékosa, mert a sok casual gémer hamar ott fogja hagyni, hisz hülyék lesznek hozzá és elhullanak jó hamar..

persze ha nem ismered a WoD Vampire világát, akkor a felét nem értetted annak, amit írtam :D

Bár nem ismerem ezt a játékot, de a vámpirok mindig is vonzottak, és a végleges halál miatt jol lehet majd szorakozni :D Csak kell majd egy sunyi hátbaszuros/sniper karakter majd :D

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

nem pletyka a srác haverja benntvan a készítõk közt és a hivatalos oldalon írták.....van már játszható/tesztelhetõ verzió!

Jockey
korai meg itt porogni szvsz..semmit nem tudunk es pletykak elszolasok alapjan szerintem kar hegyezni a repat, bar varom en is, de jocskan odebb lesz ez meg..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

http://www.facebook.com/groups/wodmmo/

Kéne egy magyar WOD Fb-csoport!! :) Vagy mit gondoltok?

milyen fb oldalon nézed?

sasolom FB-ot ezerrel,amint jönnek a videók pattintom:)

Ejha, úgy látszik, tényleg felpörögtek az események! :)

O SHIT O SHIT!! playing the game for more than a few days, and are testing the limits for the ingame characters.

valami történik!!

" I follow a lot of CCP dev and the ones i know working on WodMMO (on twitter), and it seems they are having a good time with this big internal test. The high death count seems to be related to the fact that they haven't been playing the game for more than a few days, and are testing the limits for the ingame characters. I would assume that come launch day, and give it a few weeks, players will start to guard their characters more, in similarity to EvE players who guard their pilots with teeth and nails."

De ha olyan szerepjáték lesz, mint a bloodlines, akkor jó lenne egy fordítás.
Vagy tényleg neki kell állni az angolnak... :S

Torzonborz
Az EVE-nek sincs Magyar fordítása - amivel azért tõlünk is játszanak páran - így a WoDnak kétlem hogy lesz.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Shiwo
hát, MMO-kat elég ritkán szoktak magyarra fordítani, szerintem ne nagyon reménykedj benne, inkább gyúrj rá az angolra

yeah! :)
Remélem lesz magyar fordítása a wod-nak...
Angolul elég nehéz lenne, bár beszélek vmennyire...

nah befejezték

http://www.dust514.com/news/2013/01/extended-downtime-on-january-10-for-dust-514-migration-to-tranquility-1-1/

jöhet a WOD:P

Shiwo
hát, ha rám hallgatsz, elolvasod a szabályokat, és nem a crpg-re vársz, hanem keresel a környékeden szerepjátékos csapatot, akik valamilyen world of darkness alapú szerepjátékot játszanak (:

úgy az igazi, a számítógépes megvalósítások halvány utánzatok csupán

még nem olvastam át a szabályokat, de tervben van...

Shiwo
ahogy elnézem, ez még a régi "masquerade" rendszere van, meg a legújabb hír is 2006-os (:

nekem speciel jobban bejött az "új" rendszer, ahol az 1-es dobás alapesetben nem üti ki a sikereimet..

a régivel csomószor az volt, hogy hiába dobhattam valamire akár 10 kockával, tuti a 3-4 siker mellé dobtam 3-4 egyest is.. az mondjuk nem rémlik, hogy a régiben beválthattam-e a kockákat auto sikerre, az új rendszer az tuti ad rá lehetõséget, tehát mondjuk 9 kockánál 8-at beválthatok 2 automatikus sikerre, és a maradék egy kockával vagy dobok sikert, vagy nem, minden esetre ha egyest dobnék, akkor is 2 sikerem marad

Mostanában ezt az oldalt olvasgatom:

Magyar Vampire közösség

Végül is egyet beszélünk és igen, a kérdésemre válaszoltál! :)

Shiwo
jah hát úgy persze, hogy nem white wolf, a ww az a valódi szerepjáták rendszerét készítette meg magát a világot találták ki... õk nem programozók, magukban nem csináltak egy CRPG-t sem, õk csak a jogokat adták, meg gondolom max besegítettek ötletekkel, artwort-ökkel...

btw a Redeption-t a Nihilistic Software készítette és az Activision adta ki, míg a Bloodlines-t a Troika Games készítette, és szintén az Activision pénzelte

azt hittem a kérdés arra vonatkozik, hogy mely crpg-k alapulnak a white wolf "storyteller" szabályrendszerén és világain, én errõl a kettõrõl tudok

A bloodlines-t végigtoltam, nagyon bejött!
Mondjuk úgy tudom, az nem White wolf, hanem egy, annak a szerepjátéknak a jogit megvásárló cég játéka. A redemption-ról láttam videókat, de nem tetszett.

Shiwo
hát, PC-re Wod CRPG, amirõl én tudok, az a Vampire: The Masquerade – Redemption és a Vampire: The Masquerade – Bloodlines

white wolf játékok amúgy vannak? Nem szerepjáték, hanem pc-megjelenés?

nemtudom mi lehet 5-6 éve olvastam,hoyg készül a WOD MMO....azóta szinte semmi hir...most vagy leállt a project vagy atomtitokban már elkészitették a játékot vagy csak most kezdik majd késziteni.....

Shiwo
ki tudja, a white wolf beleolvadt a CCP Games-be, és pár éve elég nagy a csönd náluk könyv téren is, vagy legalább is én nem tok róla, hogy túlzásba vitték volna a kiegészítõk megjelentetését..

lehet arra készülnek, hogy megjelenik az MMO, és vele együtt egy új szabálykönyt

Akkor igen komoly játékosok lehettek... :D

mi már végigolvastuk 20 évvel ezelõtt:P türelmetlenek vagyunk:))

Én is azt olvastam, h gõzerõvel fejlesztik és hamarabb megjelenhet, mint gondolták/tuk.

Végül is nem is baj, h még semmi info, mert végig akarom olvasni a szabálykönyvet, az egész háttérszrotyval meg mindennel és az azért nem 2 perc...

az utólsó hír ,hogy ha a DUST elkészül /elkészült/ utánna ezzel fognak gõzerõvel foglalkozni és ömleszteni az infókat...ezt még az õszre év végére ígérték...,de azóta is néma csend:P

Torzonborz
Tudtommal nincs még megjelenési dátum , utolsó info annyi hogy fejlesztgetik. :(

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Nem tudja valaki, mi van a játékkal?
Meg kellett volna már jelennie, nem?

Mi

Bocsi, igazad van... A szabályrendszer érdekelne, hogy régi vagy új az mindegy. Köszi a tippet. :)
Shiwo
egyrészt pontatlan a kérdés, mert most Werewolf regény vagy szabálykönyv fordítás érdekel, illetve Werewolf the Apocalypse (régi rendszer) vagy Werewolf the Forsaken (új rendszer) érdekel-e..

de sztem az http://lfg.hu/ fórumán (ez a régi rpg.hu) érdeklõdj

Szevasztok!
Sajnos csak itt találtam WoD-vel foglalkozó fórumot és arra lennék kíváncsi, hogy tudtok-e Werewolf fordításokról és ha igen, hol találhatok??? Segítségeteket elõre is köszönöm...
http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/601/feature/6249/Ready-when-its-Done-.html/page/1

Ez nagyon nagy lesz, már alig várom! :))
A Bloodlines-vonalat remélem meghagyták benne!