World of Darkness
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erõs a gyanúm, hogy kamarilla only, tehát assamite sem lesz játszható...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
meg hát kamarillás klánok közül kinek van? :) a zakkantaknak meg az ocsmányságoknak.. :D
kíváncsi vagyok, a Malkáv õrületet miképp csempészik bele a játékba... remélem nem csak role play-re bízzák, mert abból akkor nem lesz semmi...
meg gondolom lesz NPC ghoul kreálására lehetõség, mint testõr és izom..
és elõbb-utóbb kialakulnak csoportok, bandák, akik bedarálják az izgága vérpistikéket...
azon se csodálkoznék, ha az utcákon NPC rendõrök járnának, és az elszabadult vámpírokat (akik nekiállnak nyílt színen gyilkolászni) pikk-pakk ledarálnák... vagy akár NPC vámpírok, kik a maszkabált õrzik...
mondjuk lehet a játéknak pont ezért nem lesz több millió játékosa, mert a sok casual gémer hamar ott fogja hagyni, hisz hülyék lesznek hozzá és elhullanak jó hamar..
persze ha nem ismered a WoD Vampire világát, akkor a felét nem értetted annak, amit írtam :D
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
" I follow a lot of CCP dev and the ones i know working on WodMMO (on twitter), and it seems they are having a good time with this big internal test. The high death count seems to be related to the fact that they haven't been playing the game for more than a few days, and are testing the limits for the ingame characters. I would assume that come launch day, and give it a few weeks, players will start to guard their characters more, in similarity to EvE players who guard their pilots with teeth and nails."
Vagy tényleg neki kell állni az angolnak... :S
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Remélem lesz magyar fordítása a wod-nak...
Angolul elég nehéz lenne, bár beszélek vmennyire...
http://www.dust514.com/news/2013/01/extended-downtime-on-january-10-for-dust-514-migration-to-tranquility-1-1/
jöhet a WOD:P
úgy az igazi, a számítógépes megvalósítások halvány utánzatok csupán
nekem speciel jobban bejött az "új" rendszer, ahol az 1-es dobás alapesetben nem üti ki a sikereimet..
a régivel csomószor az volt, hogy hiába dobhattam valamire akár 10 kockával, tuti a 3-4 siker mellé dobtam 3-4 egyest is.. az mondjuk nem rémlik, hogy a régiben beválthattam-e a kockákat auto sikerre, az új rendszer az tuti ad rá lehetõséget, tehát mondjuk 9 kockánál 8-at beválthatok 2 automatikus sikerre, és a maradék egy kockával vagy dobok sikert, vagy nem, minden esetre ha egyest dobnék, akkor is 2 sikerem marad
btw a Redeption-t a Nihilistic Software készítette és az Activision adta ki, míg a Bloodlines-t a Troika Games készítette, és szintén az Activision pénzelte
azt hittem a kérdés arra vonatkozik, hogy mely crpg-k alapulnak a white wolf "storyteller" szabályrendszerén és világain, én errõl a kettõrõl tudok
Mondjuk úgy tudom, az nem White wolf, hanem egy, annak a szerepjátéknak a jogit megvásárló cég játéka. A redemption-ról láttam videókat, de nem tetszett.
lehet arra készülnek, hogy megjelenik az MMO, és vele együtt egy új szabálykönyt
Végül is nem is baj, h még semmi info, mert végig akarom olvasni a szabálykönyvet, az egész háttérszrotyval meg mindennel és az azért nem 2 perc...
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Meg kellett volna már jelennie, nem?
de sztem az http://lfg.hu/ fórumán (ez a régi rpg.hu) érdeklõdj
Sajnos csak itt találtam WoD-vel foglalkozó fórumot és arra lennék kíváncsi, hogy tudtok-e Werewolf fordításokról és ha igen, hol találhatok??? Segítségeteket elõre is köszönöm...
A Bloodlines-vonalat remélem meghagyták benne!