222
World of Darkness Online
-
Susarc #102 O SHIT O SHIT!! playing the game for more than a few days, and are testing the limits for the ingame characters. -
Susarc #101 valami történik!!
" I follow a lot of CCP dev and the ones i know working on WodMMO (on twitter), and it seems they are having a good time with this big internal test. The high death count seems to be related to the fact that they haven't been playing the game for more than a few days, and are testing the limits for the ingame characters. I would assume that come launch day, and give it a few weeks, players will start to guard their characters more, in similarity to EvE players who guard their pilots with teeth and nails." -
Rotcsa #100 De ha olyan szerepjáték lesz, mint a bloodlines, akkor jó lenne egy fordítás.
Vagy tényleg neki kell állni az angolnak... :S -
#99 Az EVE-nek sincs Magyar fordítása - amivel azért tőlünk is játszanak páran - így a WoDnak kétlem hogy lesz. -
#98 hát, MMO-kat elég ritkán szoktak magyarra fordítani, szerintem ne nagyon reménykedj benne, inkább gyúrj rá az angolra -
Rotcsa #97 yeah! :)
Remélem lesz magyar fordítása a wod-nak...
Angolul elég nehéz lenne, bár beszélek vmennyire... -
Susarc #96 nah befejezték
http://www.dust514.com/news/2013/01/extended-downtime-on-january-10-for-dust-514-migration-to-tranquility-1-1/
jöhet a WOD:P -
#95 hát, ha rám hallgatsz, elolvasod a szabályokat, és nem a crpg-re vársz, hanem keresel a környékeden szerepjátékos csapatot, akik valamilyen world of darkness alapú szerepjátékot játszanak (:
úgy az igazi, a számítógépes megvalósítások halvány utánzatok csupán -
Rotcsa #94 még nem olvastam át a szabályokat, de tervben van... -
#93 ahogy elnézem, ez még a régi "masquerade" rendszere van, meg a legújabb hír is 2006-os (:
nekem speciel jobban bejött az "új" rendszer, ahol az 1-es dobás alapesetben nem üti ki a sikereimet..
a régivel csomószor az volt, hogy hiába dobhattam valamire akár 10 kockával, tuti a 3-4 siker mellé dobtam 3-4 egyest is.. az mondjuk nem rémlik, hogy a régiben beválthattam-e a kockákat auto sikerre, az új rendszer az tuti ad rá lehetőséget, tehát mondjuk 9 kockánál 8-at beválthatok 2 automatikus sikerre, és a maradék egy kockával vagy dobok sikert, vagy nem, minden esetre ha egyest dobnék, akkor is 2 sikerem marad -
Rotcsa #92 Mostanában ezt az oldalt olvasgatom:
Magyar Vampire közösség -
Rotcsa #91 Végül is egyet beszélünk és igen, a kérdésemre válaszoltál! :) -
#90 jah hát úgy persze, hogy nem white wolf, a ww az a valódi szerepjáták rendszerét készítette meg magát a világot találták ki... ők nem programozók, magukban nem csináltak egy CRPG-t sem, ők csak a jogokat adták, meg gondolom max besegítettek ötletekkel, artwort-ökkel...
btw a Redeption-t a Nihilistic Software készítette és az Activision adta ki, míg a Bloodlines-t a Troika Games készítette, és szintén az Activision pénzelte
azt hittem a kérdés arra vonatkozik, hogy mely crpg-k alapulnak a white wolf "storyteller" szabályrendszerén és világain, én erről a kettőről tudok -
Rotcsa #89 A bloodlines-t végigtoltam, nagyon bejött!
Mondjuk úgy tudom, az nem White wolf, hanem egy, annak a szerepjátéknak a jogit megvásárló cég játéka. A redemption-ról láttam videókat, de nem tetszett. -
#88 hát, PC-re Wod CRPG, amiről én tudok, az a Vampire: The Masquerade – Redemption és a Vampire: The Masquerade – Bloodlines
-
Rotcsa #87 white wolf játékok amúgy vannak? Nem szerepjáték, hanem pc-megjelenés? -
Susarc #86 nemtudom mi lehet 5-6 éve olvastam,hoyg készül a WOD MMO....azóta szinte semmi hir...most vagy leállt a project vagy atomtitokban már elkészitették a játékot vagy csak most kezdik majd késziteni..... -
#85 ki tudja, a white wolf beleolvadt a CCP Games-be, és pár éve elég nagy a csönd náluk könyv téren is, vagy legalább is én nem tok róla, hogy túlzásba vitték volna a kiegészítők megjelentetését..
lehet arra készülnek, hogy megjelenik az MMO, és vele együtt egy új szabálykönyt -
Rotcsa #84 Akkor igen komoly játékosok lehettek... :D -
Susarc #83 mi már végigolvastuk 20 évvel ezelőtt:P türelmetlenek vagyunk:)) -
Rotcsa #82 Én is azt olvastam, h gőzerővel fejlesztik és hamarabb megjelenhet, mint gondolták/tuk.
Végül is nem is baj, h még semmi info, mert végig akarom olvasni a szabálykönyvet, az egész háttérszrotyval meg mindennel és az azért nem 2 perc... -
Susarc #81 az utólsó hír ,hogy ha a DUST elkészül /elkészült/ utánna ezzel fognak gőzerővel foglalkozni és ömleszteni az infókat...ezt még az őszre év végére ígérték...,de azóta is néma csend:P -
#80 Tudtommal nincs még megjelenési dátum , utolsó info annyi hogy fejlesztgetik. :( -
Rotcsa #79 Nem tudja valaki, mi van a játékkal?
Meg kellett volna már jelennie, nem? -
Rotcsa #78 Mi -
SzzSUtazo #77 Bocsi, igazad van... A szabályrendszer érdekelne, hogy régi vagy új az mindegy. Köszi a tippet. :) -
#76 egyrészt pontatlan a kérdés, mert most Werewolf regény vagy szabálykönyv fordítás érdekel, illetve Werewolf the Apocalypse (régi rendszer) vagy Werewolf the Forsaken (új rendszer) érdekel-e..
de sztem az http://lfg.hu/ fórumán (ez a régi rpg.hu) érdeklődj -
SzzSUtazo #75 Szevasztok!
Sajnos csak itt találtam WoD-vel foglalkozó fórumot és arra lennék kíváncsi, hogy tudtok-e Werewolf fordításokról és ha igen, hol találhatok??? Segítségeteket előre is köszönöm... -
Kasadya #74 http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/601/feature/6249/Ready-when-its-Done-.html/page/1 -
Rotcsa #73 Ez nagyon nagy lesz, már alig várom! :))
A Bloodlines-vonalat remélem meghagyták benne!
-
Kasadya #72 GYHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
mkfdd #71 -
Kasadya #70 viszont idén reméljük legalább jönnek az INFÓK!:P:) -
Kasadya #69 "CCP legkorábban 2012 végére saccolta a megjelenést, valószínűleg hamarosan elindulhat a béta teszt is" MICSODAAAA??? 2012??? örömtüzeket gyujtanék ha ez igy lenne,de szerintem ez 2014-nél előbb nemnagyon lesz kész:P vagy titokban ennyire nyomatták volna? -
#68 lassuk lassuk..:) -
#67 minden kovet megmozgatva keszul a world of darkness. -
#66 leépítések a fejlesztőknél -
EnxTheOne #65 Végleges halál. :D:D:D Csak legyen open world pvp. :D:D:D -
#64 -
#63 ezt mindenképp olvassátok el!!!
WODO helyzetjelentés és összefogaló