Megveretni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Ottvan a Zene fórum gyerünk töröltesd😊
Fogalomzavarral inditottál, mostmár vagdalkozol.
Attól, hogy taszitod magadtól a könyvet (gondolom, mert nagyon ágálsz ellene) nem kell hirdetned az igét^^
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Külön topik rész van nekik.
Egyébként meg inkább egy könyvrõl beszélgessek mint a hülye sorozatokról. <#mf2>#mf2>
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Gyerekkorban a gyereket mindentõl védik, steril tápszer, steril cumi, steril minden.
Aztán megy az óvodába, ahol legtöbbször odabent, néha meg kint az udvaron egy 15x15-ös elzárt, zöldet alig tartalmazó helyen nevelgetik õket, a városi szmog közepén.
Iskolába majdnem u.e.
Tény, hogy az immunrendszer gyermekkorban "tanul" a legtöbbet. Ha a gyerek kint játszhatna a levelibékával a nádas partján, jó eséllyel nem lesz növényekre allergiás.
Mert az allergia nem mást mint túlzott immunreakció egy holt ártalmatlan anyagra.
Alapvetõen egy kicsi 150 lelket számláló kisfaluból költöztem fel egy megyeszékhelyi nagyvárosba.
Nem tudok parlagfûallergiásról "odahaza". Annyi parlagfû nõ ott a környéken, hogyha át lehetne konvertálni vadkenderré, millárdos lehetnék :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
REAL MADRID
Ez nem topiknyitási kényszer, hanem egyszerûen szeretne beszélgetni a könyvrõl, igaz nyomorék egy módon inditott, de akkorse Topiknyitási kényszer...
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
És elnézést kérek, hogy leszóltam a topicnyitót, a könyv íróját kellett volna.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
az oldal az OK, de a könyv az nehogymár ne férjen be az sg szemléletébe és minden könyvrõl szóló témát reklám miatt kitörölni...
másrészt pedig ez az a könyv, amibõl politizálás lesz, szal 😄
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
#5:
" Ez egy könyv címe, ami elég megbotránkoztatóra sikerült. "
Reklám.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Csak gondoltam másokat is majd ledöbbentenek a történetek.
REAL MADRID
Madárként hasítasz a szikrázó kék égen, a napsugarak játszadoznak a tollaidon. Apró bárányfelhõk tarkítják az égboltot.
Most szépen repüljünk vissza az idõben, egészen 12:49-ig.
És áruld már el végre, mi az anyámról szól ez a topic?!?
Most olvasom, az újabb "sikerkönyvrõl." Tudod, Magyarországon nagyon könnyû sikerkönyvet írni: Keress egymillió elégedetlenkedõt, kérdezd meg, mi nem tetszik nekik, és a válaszról írd le, hogy a sátán mûve, lopnak, csalnak, hazudnak gátlástalanul, emögött is az oroszok - románok - kígyófejû ûrlények állnak, akik elszívják az agyadat, és finom lekvárt fõznek belõle. Egy-két ténynek látszó adat - pl. 5 literes faüstben kell fõzni, hogy kiadja az ízét - hitelesebbé teszi a mondandódat.
itt van pl. a parlagfû. Sokan allergiások rá, még külön banda is alakult a kirtására. Írjunk egy könyvet arról, hogy a parlagfüvet az oroszok hagyták itt, titkos kísérleteik eredményeképp, hogy ha már el kell innen menniük, legalább nekünk sem legyen jó.
Írjuk bele, hogy az egyik ilyen kísérleti laborban dolgoztunk, Tápiószelén, a TSZ-major alatti titkos pincében, néha Rákosi elvtárs személyesen is meglátogatta az üzemet.
Kész a sikerkönyv!
http://thenamelessphoto.com/
akkor kezdhetted volna azzal, hogy ez egy könyv 😄DDD
A bõvebb sztorikat itt találjátok:
Megveretni
meg most mit jelentene a cím?
Elõször arra gondoltam hogy vki megveretésére buzdítol.
Ha mégis ilyen célod is lenne akkor tudd hogy PTK-ba ütközik
Néhányan valamikor egy õrzõ-védõ cég, a katonaság, a rendõrség vagy a légió tagjai voltak. Nem a rendet szerették, hanem a rendcsinálást.
Gyõri orvos közvetített egészséges fiatal férfiakat egy Bécshez közeli magánklinikára, ahol érdekes módon hirtelen elhaláloztak, de elõtte még aláírattak velük egy nyilatkozatot, miszerint haláluk után felhasználhatják szerveiket.
Aztán megismertem a lámát. Egyik pillanatban tényleg nagy gyerek, a másikban viszont profi politikusként tárgyal, viselkedik. Kiszúrta magának két munkatársamat, természetesen a két legmagasabbat. Ha lépcsõhöz értek, maga mellé kérte õket, az egyiket a jobb oldalára, a másikat a balra, rámarkolt a srácok alkarjára, és kinyomta magát. Úgy kellett fölvinni, hogy a lába nem érte a földet. És közben kacagott, mint egy óvodás.
Rengeteg az apró, aljas trükk a rendõri kihalgatáson.
Meg lehet például kérdezni a delikvenst, hogy kér-e vizet. Aztán kis hashajtót bele, és addig nem engedik ki a mosdóba, amíg alá nem írta a jegyzõkönyvet. Persze hogy alá fogja írni.
Ezekkel a témákkal kapcsolatban várom a beszélgetõtársakat. Aki érez vagy gondol valamit, ne tartsa vissza!