Megveretni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért Lámás sztory sem semmi 😊 Nagy mókamester lehetett a láma nekik meg tök kínos néha 😊
ReaL MaDRid x siempre
Az az érdekes hogy 2 hónapja vettem egy könyvet és abban is benne van a sztori a kitoloncolásokról meg a Dalai Lámáról is.
Lehet egy csapatban voltak.
Egy könyv, amelynek szerzõje vert le lázadást repülõgépen 10.000 méterrel a tengerszint felett, álló hétig ücsörgött egy kuplerájban, hogy lebuktasson szerb bûnözõket. Vadászott illegális fegyverszállítmányokra a délszláv háború idején, hajkurászott NDK-s határsértõket még a rendszerváltás elõtt, beépült az albán kábítószerkereskedõ maffiába, mázsaszám hordta szemétégetõbe a Magyarországon lefoglalt hasist, heroint, marihuánát. Védte a köztársaság vezetõit, védett külföldi diplomatákat, védte az Egyesült Államok elnökét, kísérte a dalai Lámát. Tanult, majd tanított terrorelhárítást Európában és a tengerentúlon. Kommandós volt, parancsnok.
Ez most akkor hazugság?!
egyb. érdekes, 2000.- lehet megér... meglátom még.
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
ReaL MaDRid x siempre
REAL MADRID
Amúgy érdekes könyvnek tûnik.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Jó lenne ha inkább ti is építõen szólnátok hozzá a témához! Nagyon megköszönném!
<#worship>#worship>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Nyugi, csak viccelek... (vagy mégsem?!?! )<#beka2>#beka2><#beka2>#beka2><#beka2>#beka2>
Az biztos!
Biztos nem ez volt az egyetlen ilyen eset, de ebben magyar is érintett volt. Hogy ment az ilyen orvos haza a családjához?! Meg mit mondhattak a páciensek, ha egyáltalán megtudták.
Komolyra fordítva: Ne vegyél mindent készpénznek. Ha nem a betût, hanem a szándékot nézed, sokkal közelebb kerülsz a valsóághoz. Ez a helyzet a Tesco titokkal is, egy kirúgott alkalmazott írta meg az áruház - néha kissé fantáziadúsan kiszínezett - hétköznapjait.
Egyébként én beleolvastam a könyvbe és tényleg jó. Benfentes forrásból tudhatuk meg olyan dolgokat amikrõl máshol hallgatnak és mélyen titkolják.
Hát én is megkaptam... <#taps>#taps><#taps>#taps><#szomoru1>#szomoru1>