Megveretni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát igen a helyzet egy kicsit elszomorító...
Azért Lámás sztory sem semmi 😊 Nagy mókamester lehetett a láma nekik meg tök kínos néha 😊
Álljunk meg egy szóra. Nem azt mondtam, hogy mindent ki a kukába (amikor annyi mindenre jó még, pl. söralátétnek), csak azt, hogy nem kell mindent készpénznek venni, ami állítólag "megtörtént eseményeken alapul".

bardocz
Meg nincs annyi kommandós,hogy feloszlassanak egy tüntetést,vagy csak az országban szétszórva.
Hát az elég szomorú! Mondjuk egy tüntetésre tényleg nem biztos hogy a kommandósok tüntetnek, hiszen azt hogy civilek között hogy kell rendet rakni, gondolom a szakmunkás rendõrnek is megtanítják, meg azt hogy hogyan kell alakulatban mozogni.
Igen ezt én is hallottam hogy a tüntetésekre tényleg nem azokat vezénylik ki akik erre vannak kiképezve, mert azok a politikusok mellé vannak kirendelve.
hunbasser
ha Vlala hsz-et vesszük alapul,akkor kb az összes önéletrajzi könyvet vagy hasonló kategóriájú könyveket dobhatjuk ki a kukába,mert nem tudhatjuk,hogy biztosan úgy volt,ahogyan a szerzõ leírja.persze ez minden könyvben benne van,de ha másra nem is jó,legalább egy jó kis regénynek elmehet,ha jó a megfogalmazás és gazdag szókinccsel ír.aztán mindenkinek szuverén joga eldönteni,hogy elhiszi-e vagy sem.

ReaL MaDRid x siempre

Trade
az nem hazugság de tömegoszlatásra nem Terrorelhárító speciális kommandó egységet fognak bevetni hanem 2 elemis rendõrsakmunkásképzõt végztett rebiszes állatokat.Mindezt egy rendõrismerõsömtõl tudom.
Az az érdekes hogy 2 hónapja vettem egy könyvet és abban is benne van a sztori a kitoloncolásokról meg a Dalai Lámáról is.
Lehet egy csapatban voltak.

Elég komoly dolgok vannak róla írogatva. Az igazságtartalmáról nem tudok nyilatkozni, de ha igaz akkor tényleg kommandós az ürge😄
Hát a bevezetõ alapján az író tényleg az volt.
Egy könyv, amelynek szerzõje vert le lázadást repülõgépen 10.000 méterrel a tengerszint felett, álló hétig ücsörgött egy kuplerájban, hogy lebuktasson szerb bûnözõket. Vadászott illegális fegyverszállítmányokra a délszláv háború idején, hajkurászott NDK-s határsértõket még a rendszerváltás elõtt, beépült az albán kábítószerkereskedõ maffiába, mázsaszám hordta szemétégetõbe a Magyarországon lefoglalt hasist, heroint, marihuánát. Védte a köztársaság vezetõit, védett külföldi diplomatákat, védte az Egyesült Államok elnökét, kísérte a dalai Lámát. Tanult, majd tanított terrorelhárítást Európában és a tengerentúlon. Kommandós volt, parancsnok.

Ez most akkor hazugság?!
Trade
milyen kommandós?Egy rendõr szakmunkásképzettrõl ne mondjuk már hogy kammandós.Elég nagy sértés a kommandósokra nézve

LES FORZA INTER
hm érdekes könyv, bár azért meg kell fontolni Vlala hsz-ét, és inkább mint érdekes olvasmányt tekinteni, nem mint benfentes információt, mivel demokrácia ide- vagy oda, abban biztosak lehetünk, hogy cenzúra most is van, és átment rajta a könyv, vagyis olyan dolgokat tartalmaz, amik vagy hamisak, vagy még vállalhatók.

egyb. érdekes, 2000.- lehet megér... meglátom még.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Hja, az!
bardocz
Júúj de dúúúrvaaa,egy a könyvrõl szóló oldalhoz link😮 Aztamindenit!
gabber_saviola
fu , Te nem vagy egyszerû eset. link

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bardocz
ÉS ebben a topikban mi a reklám?
gabber_saviola
töki, nem kell úristenezned és lázadnod, inkább olvass kicsit #53

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Mire gondolsz pontosan?!
szarral dobálózós könyv, botcsinálta politikusok részére?
hunbasser
jogos.és ott is pár honlap url-t írnak le,focis topikokban is említenek pl szurkolói oldalakat,ilyen a madridista is,és semmi gond nincs vele.sõt,ha valaki csinál egy csapatnak új fanoldalt,akkor még meg is szokták dícsérni,hogy milyen jó oldalt csinált,stb.

ReaL MaDRid x siempre

Jó bocs! De ha elolvasnád az elsõ 4 hozzászólást egybõl kiderülne. Meddig fogsz ezen lovagolni?!
hunbasser
selfischt k1-ben.

ReaL MaDRid x siempre

REAL MADRID

bardocz
Lécci zárd be az összes játék,film,program topikot,mert ilyen erõvel az is reklám.Vagy játékról,filmrõl lehet beszélgetni,könyvrõl meg nem?Úristen...

Amúgy érdekes könyvnek tûnik.
Sadist
Mondjuk az építõ jellegû hozzászólást kezdhetted volna te egy értelmes, összefüggõ nyitó hozzászólás formájában.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Ez azért nem lehet egyértelnû. Nem bilincselhetnek meg minden embert aki hozzájuk szól. Azt írta hogy ez csak a sima tûntetésekre jellenzõ. Amikor barikád van, akkor nincs kommunikáció. Amikor mi a rendõrök felé sétáltunk és bementünk egy utcába ami a Rákóczira vezetett, a végén állt egy kommandós, aki már messzirõl integetett, hogy meg ne próbáljunk oda menni. A rendõrök mögött már szabad volt az út. De ez már régi sztori... <#oooo>
Vissszatérve a tüntetésekre. Számomra hihetetlen amit a könyvben olvastam, eszerint a rendõrök mind tudják hogy miért szólítják meg õket és, hogy azok az irányítók akkor miért nem távolítják el onnan õket, hogy ezzel saját magukat megvédjék?
Ezzel a sok hülye beszólással csak elriasztjátok azokat akik tényleg normálisan szeretne beszélgetni. <#ejnye1>
Jó lenne ha inkább ti is építõen szólnátok hozzá a témához! Nagyon megköszönném!
<#worship>
Hát ez kész! Nagyon nagy füves lehetsz kedves Sadist, hogy ilyeneket dumálsz!
Ja, tényleg, megint mindjárt október 23. Bár mintha már csillapodnának a kedélyek. Én anno ott voltam a barikádnál, és a pont a rendõrök érkezése elõtt kb 2 perccel értünk le az Erzsébet hídról. Én ott a katasztrófa turizmuson röhögtem. Hajnali 1.kor tele volt a Ferenciek tere külföldi túristákkal, akik össze vissza fényképeztek. Persze én is csak nézelõdni voltam ott, nem harcolni... <#nevetes1>
Sadist
Legközelebb ne beszívva, részegen nyiss topikot.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Davidus
😄DDD

V9ykn8_TZL0

A Dalai lámásat én is olvastam, de nekem a tüntetõs jobban érdekelt az mostanában úgyi aktuális. 😊
Rockynhooo
párszor játszottam már kb 10szer 😄 kiállok ellened ha akarod 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Van benne egy rész a Dalai Lámáról. Nagyon vicces! Sose hittem volna hogy a Láma ilyen. Azt a részt azoknak is ajánlom, akiket a politika nem érdekel. <#eljen><#eljen><#eljen>
Hát a hozzászólások alapján, lenne jelöltem! <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Nyugi, csak viccelek... (vagy mégsem?!?! )<#beka2><#beka2><#beka2>
Trade
már minden tiszta

Engem, sakkban. 😊

Kellõ szkepticizmussal kezelve, még jó olvasmány is lehet. 😊

Rockynhooo
kit kell megverni ?😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Hát én úgy tudom hogy õ csak simán távozott, nem kirúgták.- Persze szkeptikusan állok én is a dolgokhoz. Az íróról is olvastam az egyik fórumban, hogy a kormány megbízására magánrendõrséget akart alapítani, úgyhogy neki is biztos van valami vaj a fején...
<#nevetes1><#nevetes1>
Az biztos!

Biztos nem ez volt az egyetlen ilyen eset, de ebben magyar is érintett volt. Hogy ment az ilyen orvos haza a családjához?! Meg mit mondhattak a páciensek, ha egyáltalán megtudták.
Én olyat hallottam, hogy a Balog Sanyi nénit ellopták az ufók, biciklistül, azt' beleépítettek egy mikrosütõt. Azóta nyers húst eszik, és perlekedik az ûrlakókkal, mert a biciklijét nem kapta vissza. Pedig már két olyan Jeti-lovagot is kiküldött értük.

Komolyra fordítva: Ne vegyél mindent készpénznek. Ha nem a betût, hanem a szándékot nézed, sokkal közelebb kerülsz a valsóághoz. Ez a helyzet a Tesco titokkal is, egy kirúgott alkalmazott írta meg az áruház - néha kissé fantáziadúsan kiszínezett - hétköznapjait.

Természetesen "csak a szépre emlékezem" jeligével.

Errõl a szervkereskedõs dologról jut eszembe hogy láttam egy német filmet ami hasonló témát dolgoz fel. Csak ott valami wellness szállóban nyírták ki az embereket és utána adták el a szerveiket. Lehet igaz történet alapján íródott a film???😮
gabber_saviola
ne butuskodj, senki nem mondta hogy a könyv reklám.

n3whous3
Érdekes téma, nem hallottam arról, hogy itthon is ilyenek vannak...

púúúúú

Hali látom mirõl folyik a vita. Ha az reklámozás, hogy beszélsz, kérdezel valamirõl akkor gyorsan dobd el a klaviatúrát vonulj be papnak és fogadj némasági fogadalmat.
Egyébként én beleolvastam a könyvbe és tényleg jó. Benfentes forrásból tudhatuk meg olyan dolgokat amikrõl máshol hallgatnak és mélyen titkolják.
n3whous3
Elsõ topikja, ne legyél már hülye.

púúúúú

Nem hittem volna hogy ilyen nehezen fog elindulni a topik és majd mindenki támadni fog. Épp ma olvastam el egy olyan topikot ahol egy lány kérdezte hogy miért írnak neki egy egyszerû kérdésre, amelyben a problémájára szeretne megoldást találni, egy csomó beszólós megjegyzést....
Hát én is megkaptam... <#taps><#taps><#szomoru1>
Tudom! <#kacsint>